Коса ❤️ STRAIGHTENERS

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери
Коса straighteners

PRODUCTS N°: 45
AҪAÌ природен третман - ACAI THERAPY

AҪAÌ природен третман
ACAI THERAPY

Моќта на Амазон да се направи убава коса природно. Технологијата на производи AҪAÌ е иновативен и Ш...

Моќта на Амазон да се направи убава коса природно. Технологијата на производи AҪAÌ е иновативен и Ш...
Liss кератин - BIOSHINE

Liss кератин
BIOSHINE

LK1 - Постојани зацрвстувањето биолошки амонијак третман frizz мазнење крем органски, без mercaptoacetic к...

LK1 - Постојани зацрвстувањето биолошки амонијак третман frizz мазнење крем органски, без mercaptoacetic к...
нУЛА - BRAZILIAN BLOWOUT

нУЛА
BRAZILIAN BLOWOUT

Професионална зацрвстувањето без формалдехид Со 0% формалдехид ослободен пред, за време и после ...

Професионална зацрвстувањето без формалдехид Со 0% формалдехид ослободен пред, за време и после ...
БИО ESCOVA - BRAZILIAN KERATIN

БИО ESCOVA
BRAZILIAN KERATIN

зацрвстувањето без формалдехид Бразилскиот косата зацрвстувањето третман, се препорачува за лу...

зацрвстувањето без формалдехид Бразилскиот косата зацрвстувањето третман, се препорачува за лу...
Кератин бразилски TECH - BRAZILIAN TECH

Кератин бразилски TECH
BRAZILIAN TECH

Производи кои содржат природни кератин, корисен елемент за да се заштитат вашата коса од структур...

Производи кои содржат природни кератин, корисен елемент за да се заштитат вашата коса од структур...
Ѕвезденото реструктуирање - CADIVEAU

Ѕвезденото реструктуирање
CADIVEAU

Слободен од токсични супстанции, поседува нова технологија Шеќерна трска цистеини ®, активна сос...

Слободен од токсични супстанции, поседува нова технологија Шеќерна трска цистеини ®, активна сос...
STRAIGHT СИСТЕМ - CAPILLUM

STRAIGHT СИСТЕМ
CAPILLUM

креми за природен или обоени коса straighteners наивци ОНИЕ зацрвстувањето КРЕМ За природна коса и сил...

креми за природен или обоени коса straighteners наивци ОНИЕ зацрвстувањето КРЕМ За природна коса и сил...
На KERABELLE Xtra - D & L HAIR PRODUCTS

На KERABELLE Xtra
D & L HAIR PRODUCTS

на кератин третман Една линија на производи кои detangles и тимари frizzy или кадрава коса даваат волуме...

на кератин третман Една линија на производи кои detangles и тимари frizzy или кадрава коса даваат волуме...
Релаксирачки биланс систем - DAVINES

Релаксирачки биланс систем
DAVINES

лаборатории Davines направивме различни пеглање системи, особено за преостанатиот износ за наплата ...

лаборатории Davines направивме различни пеглање системи, особено за преостанатиот износ за наплата ...
DÉBOUCLER : мазнење ТРЕТМАН - DEMERAL

DÉBOUCLER : мазнење ТРЕТМАН
DEMERAL

DÉBOUCLER е на мазнење третман и високи перформанси cosmeticità што гарантира совршена зацрвстувањето кад...

DÉBOUCLER е на мазнење третман и високи перформанси cosmeticità што гарантира совршена зацрвстувањето кад...
DKA Dikson - DIKSON

DKA Dikson
DIKSON

кератин АКЦИЈА коса тоници и силна Третман врз основа на биоактивни органски кератин за жена кој...

кератин АКЦИЈА коса тоници и силна Третман врз основа на биоактивни органски кератин за жена кој...
На KERABELLE Xtra - DIKSON

На KERABELLE Xtra
DIKSON

на кератин третман А линија на производи кои detangles и тимари frizzy или кадрава коса даваат волумен и ...

на кератин третман А линија на производи кои detangles и тимари frizzy или кадрава коса даваат волумен и ...
Кератин поправка на системот - EGOWORLD

Кератин поправка на системот
EGOWORLD

кератин поправка на системот е единствен третман за реконструкција на влакна на косата. Благодар...

кератин поправка на системот е единствен третман за реконструкција на влакна на косата. Благодар...
VITAMINIC зацрвстувањето КРЕМ - EMMEDICIOTTO

VITAMINIC зацрвстувањето КРЕМ
EMMEDICIOTTO

зацрвстувањето крем за пченица протеини без thioglycolic киселина и амонијак. Формулиран за сите типов...

зацрвстувањето крем за пченица протеини без thioglycolic киселина и амонијак. Формулиран за сите типов...
KEYLISS релаксирачки СИСТЕМ - EMSIBETH

KEYLISS релаксирачки СИСТЕМ
EMSIBETH

KEYLISS е линија на производи создадени специјално за да се исправи косата и да го намали обемот на кн...

KEYLISS е линија на производи создадени специјално за да се исправи косата и да го намали обемот на кн...
CHI ТРАНСФОРМАЦИЈА НА СИСТЕМОТ - FAROUK

CHI ТРАНСФОРМАЦИЈА НА СИСТЕМОТ
FAROUK

Ексклузивен систем дизајниран за трајно да се трансформира на косата, без употреба на амонијак. С...

Ексклузивен систем дизајниран за трајно да се трансформира на косата, без употреба на амонијак. С...
SILIS - FRAMESI

SILIS
FRAMESI

систем измамник свила А целосна линија на свила протеини и природни уреди за непречено трајни бе...

систем измамник свила А целосна линија на свила протеини и природни уреди за непречено трајни бе...
Релаксација СИСТЕМ P3K - HELEN SEWARD

Релаксација СИСТЕМ P3K
HELEN SEWARD

програма lissage кератин прогресивни Релаксација СИСТЕМ P3K е третман на lissage професионални може да с...

програма lissage кератин прогресивни Релаксација СИСТЕМ P3K е третман на lissage професионални може да с...
Про Еволушн - JEAN PAUL MYNE

Про Еволушн
JEAN PAUL MYNE

мазнење третман Една нова метода која ви овозможува да ја трансформира својата коса во убави кад...

мазнење третман Една нова метода која ви овозможува да ја трансформира својата коса во убави кад...
KS- KERASTRAIGHT комплекс третман - KERASTRAIGHT

KS- KERASTRAIGHT комплекс третман
KERASTRAIGHT

кератин зацрвстувањето третман Третман зацрвстувањето кератин формалдехид -бесплатно 100 %. А тре...

кератин зацрвстувањето третман Третман зацрвстувањето кератин формалдехид -бесплатно 100 %. А тре...
Напредно ОБНОВА НА СИСТЕМОТ - KERATHERAPY

Напредно ОБНОВА НА СИСТЕМОТ
KERATHERAPY

на кератин зацрвстувањето систем Со Kerabond технологија, производи се ослободени од формалдехид и ...

на кератин зацрвстувањето систем Со Kerabond технологија, производи се ослободени од формалдехид и ...
Кератин комплекс мазнење ТЕРАПИЈА - KERATIN COMPLEX

Кератин комплекс мазнење ТЕРАПИЈА
KERATIN COMPLEX

професионални мазнење третман Содржи комплекс на протеини со анти- frizz технологија дека infuses кер...

професионални мазнење третман Содржи комплекс на протеини со анти- frizz технологија дека infuses кер...
Кератин третман за мазнење русокоси - KERATIN COMPLEX

Кератин третман за мазнење русокоси
KERATIN COMPLEX

природни кератин третман за коса Формулирани за да се зајакне коса фоликул со keratinous врска да се пр...

природни кератин третман за коса Формулирани за да се зајакне коса фоликул со keratinous врска да се пр...
Кератин комплекс ИНФУЗИЈА - KERATIN COMPLEX

Кератин комплекс ИНФУЗИЈА
KERATIN COMPLEX

одржување на мазнење третман ванила грав DEEP уред длабоко дејство Таа има арома терапија, а е хра...

одржување на мазнење третман ванила грав DEEP уред длабоко дејство Таа има арома терапија, а е хра...
X - Tenso - Moisturist - L OREAL

X - Tenso - Moisturist
L OREAL

Nutri - катјонски Технологија базирана на катјонски активни. мазнење молекули кои се закачите на осе...

Nutri - катјонски Технологија базирана на катјонски активни. мазнење молекули кои се закачите на осе...
ФЛЕШ Liss - мазнење ГЕЛ - ТРЕТМАН - L OREAL

ФЛЕШ Liss - мазнење ГЕЛ - ТРЕТМАН
L OREAL

30-дневен контрола на звук и намалена frizz. мазнење ГЕЛ Промена на структурата на сулфур мостови. со...

30-дневен контрола на звук и намалена frizz. мазнење ГЕЛ Промена на структурата на сулфур мостови. со...
 - L OREAL


L OREAL

мулти- патентиран керамида да - го користите со плоча - Двоен акција. намалување крем за керамида ...

мулти- патентиран керамида да - го користите со плоча - Двоен акција. намалување крем за керамида ...
Бразилецот - - LA BRASILIANA

Бразилецот -
LA BRASILIANA

кератин третман со колаген Колаген зацрвстувањето третман кој им дава сјај и мекост на косата бе...

кератин третман со колаген Колаген зацрвстувањето третман кој им дава сјај и мекост на косата бе...
исцелување СИЛА - LANZA

исцелување СИЛА
LANZA

зацрвстувањето третман Третман кој ги комбинира кератин комплекс Анти стареење поправање на ко...

зацрвстувањето третман Третман кој ги комбинира кератин комплекс Анти стареење поправање на ко...
ULTIMATE LISAP - LISAP

ULTIMATE LISAP
LISAP

мазна авторски права - frizz нула LISAP Ultimate е ексклузивен мазнење третман постојана нула frizz ефект кој ...

мазна авторски права - frizz нула LISAP Ultimate е ексклузивен мазнење третман постојана нула frizz ефект кој ...
мазна МЕСТО - LISCIO PUNTO

мазна МЕСТО
LISCIO PUNTO

на кератин мазнење третман А едноставна подготовка, брз и лесен во начините на користење. Безбедн...

на кератин мазнење третман А едноставна подготовка, брз и лесен во начините на користење. Безбедн...
кератин третман - MARCIA TEIXEIRA

кератин третман
MARCIA TEIXEIRA

кератин третман е универзален производ кој може да се користи безбедно на било кој тип на коса. су...

кератин третман е универзален производ кој може да се користи безбедно на било кој тип на коса. су...
OPTI.SMOOTH - MATRIX

OPTI.SMOOTH
MATRIX

Опис Opti.smooth е постојана зацрвстувањето комплет кој ви овозможува да добиете 2 различни резултати...

Опис Opti.smooth е постојана зацрвстувањето комплет кој ви овозможува да добиете 2 различни резултати...
Наши - NASHI ARGAN

Наши
NASHI ARGAN

чистото кератин на кератин третман Третман keratinising апсолутно бесплатно на формалдехид, кој делу...

чистото кератин на кератин третман Третман keratinising апсолутно бесплатно на формалдехид, кој делу...
ЛИЧНИ DEFRIZEER - PERSONAL

ЛИЧНИ DEFRIZEER
PERSONAL

ладна зацрвстувањето емулзија Тоа е специфичен производ едноставен и брз да се применуваат. ЛИЧ...

ладна зацрвстувањето емулзија Тоа е специфичен производ едноставен и брз да се применуваат. ЛИЧ...
ФОРМА ЗА КОНТРОЛА НА - REDKEN

ФОРМА ЗА КОНТРОЛА НА
REDKEN

врз постојана зацрвстувањето третман Кера - облик комплекс, со мазнење агенти, катјонски климатиз...

врз постојана зацрвстувањето третман Кера - облик комплекс, со мазнење агенти, катјонски климатиз...
Вертикална - мазнење крем - REDKEN

Вертикална - мазнење крем
REDKEN

Минимизира разлетувањето, го контролира непослушните коса, се изедначи оние кадрици, тоа reshapes фор...

Минимизира разлетувањето, го контролира непослушните коса, се изедначи оние кадрици, тоа reshapes фор...
RB HAUTE фризура - RENEE BLANCHE

RB HAUTE фризура
RENEE BLANCHE

зацрвстувањето крем Зацрвстувањето крем со заштитен акција е идеален производ за кадрава и frizzy ...

зацрвстувањето крем Зацрвстувањето крем со заштитен акција е идеален производ за кадрава и frizzy ...
H • ЗОНА - RENEE BLANCHE

H • ЗОНА
RENEE BLANCHE

ТЕРМО STRAIGHT е иновативна третман H- зона, која користи четири лесни чекори, се создаде попријатна е...

ТЕРМО STRAIGHT е иновативна третман H- зона, која користи четири лесни чекори, се создаде попријатна е...
реални - REVLON PROFESSIONAL

реални
REVLON PROFESSIONAL

relaxer зацрвстувањето Елиминира frizz и се протега на косата засекогаш. Косата е мека, мазна природен ...

relaxer зацрвстувањето Елиминира frizz и се протега на косата засекогаш. Косата е мека, мазна природен ...
AXENIA - SOCO

AXENIA
SOCO

УЛТРА STRAIGHT пеглање систем Нова пеглање систем универзални, крем гел кој пегла косата природно ка...

УЛТРА STRAIGHT пеглање систем Нова пеглање систем универзални, крем гел кој пегла косата природно ка...
лИНИЈА Texturize - WELLA

лИНИЈА Texturize
WELLA

Wella професионалци Texturize претставува една нова генерација на стајлинг производи долготрајни. Инов...

Wella професионалци Texturize претставува една нова генерација на стајлинг производи долготрајни. Инов...
косата зацрвстувањето - YUKO

косата зацрвстувањето
YUKO

пред зацрвстувањето третман А линија на производи создадени од страна на Yuko Yamashita, јапонски фриз...

пред зацрвстувањето третман А линија на производи создадени од страна на Yuko Yamashita, јапонски фриз...
STRAIGHTENESS - YUKO

STRAIGHTENESS
YUKO

зацрвстувањето третман А линија на производи создадени од страна на Yuko Yamashita, јапонски фризери, к...

зацрвстувањето третман А линија на производи создадени од страна на Yuko Yamashita, јапонски фризери, к...
Вистинско рабови - ZERRAN INTERNATIONAL

Вистинско рабови
ZERRAN INTERNATIONAL

зацрвстувањето А природни линија на производи за железо и скроти frizzy коса. А 100 % природни, содржи ...

зацрвстувањето А природни линија на производи за железо и скроти frizzy коса. А 100 % природни, содржи ...

X