LA BRASILIANA ❤️ Коса STRAIGHTENERS: Бразилецот -

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери




Thanks
for your vote 👍

X


Бразилецот -
Бразилецот - - LA BRASILIANA - Коса straighteners

CONTACT - THE PRICE

LA BRASILIANA ❤️
Бразилецот -
Коса straighteners



LA- BRASILIANA

кератин третман со колаген
Колаген зацрвстувањето третман кој им дава сјај и мекост на косата без оштетување или промена на молекуларната структура. Кератин враќа здравјето, колаген ја подобрува еластичноста. За сите типови на коса, дури и ако хемиски третирана. Апликацијата е брз и крајно едноставна, како и управување на косата по третманот : влага -доказ, дожд и потење. Косата секогаш ќе полиран и милуват. Препорачливо е дека барањето на секои 2-4 месеци за да се подобри состојбата на косата, дури и ако придобивките се видливи веќе по првата употреба.
Начин на употреба: процедурата за аплицирање трае еден час и половина до четири часа, во зависност од должината и дебелината на косата. По примената, производот е растворен со griddle до 450 степени, хидрира косата и создава гланц. Резултатите се видливи веднаш и трае од два до четири месеци, постепено исчезнува и
со мие. Одржување на косата по третманот е едноставна. Влажност и дожд не го прават тоа frizzy коса. Третманот се состои од 5 производи, сите Натриум слободни.


Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

X