CALMAR ❤️ GéL A úPRAVA VLASOV: LINKA BIORIGENOL

.
2024

World katalóg produktov a príslušenstva pre profesionálne kaderníkov




Thanks
for your vote 👍

X


linka Biorigenol
linka Biorigenol - CALMAR - Gél a úprava vlasov

CONTACT - THE PRICE

CALMAR ❤️
linka Biorigenol
Gél a úprava vlasov



Olej

non - olej
Akčný produkt univerzálny pre všetky typy dicapelli. Obohatený o prírodné proteíny svolgeun'efficace ochranného opatrenia a reštrukturalizácie. Chráni vlasy uschnúť obklopte v tenkej vrstve, ktorá robí to lesklé a mäkké objemný. Na mastné vlasy dodáva objem a nemastné.
Zvlášť vhodný pre vysúšanie pre jeho diselettrizzanti. Skvelé na mokré i suché vlasy, pôsobí proti štiepeniu končekov, udržuje vlasy jemné a hebké.
Použitie : Naneste na mokré alebo suché vlasy, hrebeň pre ľahké nasadenie a pokračovať s dizajnom. Hojnejší vám umožní vytvoriť účesy s mokrým efektom.
box : 200 ml fľaštička

Biorigenol Mousse Soft
Pena mierne fixačným prostriedku. Jeho alkohol bez formulácie rešpektuje charakter vlasov a zanecháva ich mäkké, nadýchané a lesklé.
Použitie : Po umytí šampónom vlasy Bene kúsoček s uterákom. Pretrepte fľaštičku a aplikovať potrebné množstvo peny na vlasy podľa požadovaného objemu. Distribuovať výrobok rovnomerne hrebeňom. Biorigenol pena Puu použiť aj na suché vlasy.
box : 250 ml fľaštička

Biorigenol Strong Mousse
Pena fixačné silný. Jeho alkohol bez formulácie rešpektuje charakter vlasov a zanecháva ich mäkké, nadýchané a lesklé.
Použitie : Po umytí šampónom vlasy Bene kúsoček s uterákom. Pretrepte fľaštičku a aplikovať potrebné množstvo peny na vlasy podľa požadovaného objemu. Distribuovať výrobok rovnomerne hrebeňom. Biorigenol pena možno tiež použiť na suché vlasy.
box : 250 ml fľaštička



Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

X