CALMAR ❤️ GEL и да завърши на косата: LINE BIORIGENOL

.
2024

World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори




Thanks
for your vote 👍

X


Line Biorigenol
Line Biorigenol - CALMAR - Gel и да завърши на косата

CONTACT - THE PRICE

CALMAR ❤️
Line Biorigenol
Gel и да завърши на косата



Oil

непетролната
Action продукт универсален за всички видове dicapelli. Обогатен с естествени протеини svolgeun'efficace защитно действие и преструктуриране. Защитава суха коса, като я опаковане на тънък филм, който я прави лъскава и мека обемна. На мазна коса придава обем и не- мазна.
Особено подходящ за сушене за неговото diselettrizzanti. Great както върху мокра и суха коса, ефективен срещу цъфтежите на косата, той поддържа косата мека и гладка.
Usage : Нанесете на влажна или суха коса, гребен за лесно внедряване и продължете със стил. A по-обилни ви позволява да създадете прически с мокър ефект.
кутия:

Biorigenol Mousse Soft
Foam леко фиксаж. Неговата формулировка без алкохол уважава природата на косата, като я прави мека, пухкава и лъскава.
Usage : След шампоана косата benei потупване с кърпа. Разклатете бутилката и прилага необходимото количество мус за коса съгласно желания обем. Разпределете продукта равномерно с гребен. Biorigenol мус Puu да се използва и върху суха коса.
кутия: 250 мл бутилка

Biorigenol Strong Mousse
Foam фиксатор силен. Неговата формулировка без алкохол уважава природата на косата, като я прави мека, пухкава и лъскава.
Usage : След шампоана косата benei потупване с кърпа. Разклатете бутилката и прилага необходимото количество мус за коса съгласно желания обем. Разпределете продукта равномерно с гребен. Biorigenol мус може да се използва върху суха коса.
кутия: 250 мл бутилка



Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

X