TRAJTIMIT ❤️ - KUJDES FLOKëT

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Trajtimit - kujdes flokët

PRODUCTS N°: 510
Argan Oil - AGADIR

Argan Oil
AGADIR

Tags trajtim në bazë të flokëve të naftës Argan Agadirâ është marrë nga nxjerrja e vajit Argan është unik në llojin e vet. Përbërja është e lehtë dhe jo i yndyr...

Tags trajtim në bazë të flokëve të naftës Argan Agadirâ është marrë nga nxjerrja e vajit Argan është unik në llojin e vet. Përbërja është e lehtë dhe jo i yndyr...
LINE BLACK - ANTI.AGING - ALDO COPPOLA

LINE BLACK - ANTI.AGING
ALDO COPPOLA

shampo ANTI.AGING Formuluar për të ushqyer dhe rigjenerimin. PVS Kompleksi, një veprim antioxidant. Përbërësit parim aktiv të drurit të ullirit, në sinergji me ekstrak...

shampo ANTI.AGING Formuluar për të ushqyer dhe rigjenerimin. PVS Kompleksi, një veprim antioxidant. Përbërësit parim aktiv të drurit të ullirit, në sinergji me ekstrak...
LINE BLACK - FALL - ALDO COPPOLA

LINE BLACK - FALL
ALDO COPPOLA

shampo ANTI Tags Regenerating baldness. DSS Kompleksi, së bashku me ekstraktet e nenexhik, xhensen, acaroj dhe zambaku kuqe, kthehet vitalitet në llambë e flokëve. Efikasite...

shampo ANTI Tags Regenerating baldness. DSS Kompleksi, së bashku me ekstraktet e nenexhik, xhensen, acaroj dhe zambaku kuqe, kthehet vitalitet në llambë e flokëve. Efikasite...
LINE BLACK - hidratues - ALDO COPPOLA

LINE BLACK - hidratues
ALDO COPPOLA

Moisturizing Shampoo Formuluar për larje të shpeshta. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi, në sinergji me ekstrakt Ivy, thellësisht moisturize siguruar vitalitet të ri dh...

Moisturizing Shampoo Formuluar për larje të shpeshta. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi, në sinergji me ekstrakt Ivy, thellësisht moisturize siguruar vitalitet të ri dh...
LINE BLACK - zbutjes - ALDO COPPOLA

LINE BLACK - zbutjes
ALDO COPPOLA

Tags Smoothing Shampoo Formuluar për të rregulluar flokët e bërë atë butë. Mulberry ekstrakt dhe përbërësit aktiv të SATCHA Inchi përfundojë flokët në një film n...

Tags Smoothing Shampoo Formuluar për të rregulluar flokët e bërë atë butë. Mulberry ekstrakt dhe përbërësit aktiv të SATCHA Inchi përfundojë flokët në një film n...
BLACK LINE - Nourishing - ALDO COPPOLA

BLACK LINE - Nourishing
ALDO COPPOLA

Tags Nourishing Shampoo Formuluar për të ushqyer flokët e kokës. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi luajnë një të thellë zbutës. Tërshërë Ekstrakt moisturizes dhe ...

Tags Nourishing Shampoo Formuluar për të ushqyer flokët e kokës. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi luajnë një të thellë zbutës. Tërshërë Ekstrakt moisturizes dhe ...
LINE BLACK - PRO.COLORE - ALDO COPPOLA

LINE BLACK - PRO.COLORE
ALDO COPPOLA

shampo PRO.COLORE Formuluar për të mbrojtur ngjyrën. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi kanë një antioxidant. Ekstrakti i Indigo mban ngjyrën dhe i jep dritë në flok...

shampo PRO.COLORE Formuluar për të mbrojtur ngjyrën. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi kanë një antioxidant. Ekstrakti i Indigo mban ngjyrën dhe i jep dritë në flok...
LINE BLACK - rigjenerim - ALDO COPPOLA

LINE BLACK - rigjenerim
ALDO COPPOLA

Tags shërimit shampo Formuluar me flokë të thatë dhe të devitalized. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi në sinergji me ekstraktin e Aleo të keni një antioxidant dhe ri...

Tags shërimit shampo Formuluar me flokë të thatë dhe të devitalized. Përbërësit aktiv të SATCHA Inchi në sinergji me ekstraktin e Aleo të keni një antioxidant dhe ri...
MAGIC NATYRA anti-plakje LINE - ALDO COPPOLA

MAGIC NATYRA anti-plakje LINE
ALDO COPPOLA

Tags produkte unike dhe inovativeformuluar me ceramides bimore dhe Omega 6substanca shumë tonikesenciale ne trajtiminushqimi dhe rigjenerimin e flokëve të pjekur. Një mburojë ...

Tags produkte unike dhe inovativeformuluar me ceramides bimore dhe Omega 6substanca shumë tonikesenciale ne trajtiminushqimi dhe rigjenerimin e flokëve të pjekur. Një mburojë ...
NEWLIFE.IT - ALDO FORTE

NEWLIFE.IT
ALDO FORTE

shampo yndyrat Yndyrat shampo NEWLIFE.IT rikthen prodhimin normal të sebum nga gjëndra dhjamor. Ka një toning dhe astringent duke ndihmuar për të rivendosur ekuilibrin norm...

shampo yndyrat Yndyrat shampo NEWLIFE.IT rikthen prodhimin normal të sebum nga gjëndra dhjamor. Ka një toning dhe astringent duke ndihmuar për të rivendosur ekuilibrin norm...
MARYSER - ALDO FORTE

MARYSER
ALDO FORTE

Linja e shampoos projektuar posaçërisht për përdoruesit profesionistë, ideal për të butë të pastruar dhe përgatitur çdo lloj të trajtimit të flokëve ose të gjithë ...

Linja e shampoos projektuar posaçërisht për përdoruesit profesionistë, ideal për të butë të pastruar dhe përgatitur çdo lloj të trajtimit të flokëve ose të gjithë ...
MARYSER - ALDO FORTE

MARYSER
ALDO FORTE

riparim Trajtimi ristrukturimi kapilar. Falë veçantitë dhe formula e saj zhvillon një veprime intensive në rikthimin e flokëve të sensibilizuar, trajtuar dhe i brishtë, En...

riparim Trajtimi ristrukturimi kapilar. Falë veçantitë dhe formula e saj zhvillon një veprime intensive në rikthimin e flokëve të sensibilizuar, trajtuar dhe i brishtë, En...
MARYSER - ALDO FORTE

MARYSER
ALDO FORTE

Ndihmon në parandalimin e humbjes së flokëve. Locion PLUS 33 vajra formuluara në bazë dhe ekstraktet e bimëve medicinale karakteristikat e të cilëve toning dhe forcimin no...

Ndihmon në parandalimin e humbjes së flokëve. Locion PLUS 33 vajra formuluara në bazë dhe ekstraktet e bimëve medicinale karakteristikat e të cilëve toning dhe forcimin no...
ngrohta SPA - ALFAPARF

ngrohta SPA
ALFAPARF

kokës theksoi dhe dobësuar me bazë uji banjë e Chianciano Terme. Një linjë e re për sallën ritual i quajtur Kneipp, i cili ndryshon ndërmjet momentet e fazave të ngroht...

kokës theksoi dhe dobësuar me bazë uji banjë e Chianciano Terme. Një linjë e re për sallën ritual i quajtur Kneipp, i cili ndryshon ndërmjet momentet e fazave të ngroht...
Fara liri DIAMOND - ALFAPARF

Fara liri DIAMOND
ALFAPARF

Tags streaks mbrojtje Deri në 30 % më shumë se fortësi ngjyra dhe reflektimet e pikat kryesore. Ngjyra Blloku : Teknologji e mbrojtjen e madhështi të vija ngjyra deri në 1...

Tags streaks mbrojtje Deri në 30 % më shumë se fortësi ngjyra dhe reflektimet e pikat kryesore. Ngjyra Blloku : Teknologji e mbrojtjen e madhështi të vija ngjyra deri në 1...
Palca e bambu - ALFAPARF

Palca e bambu
ALFAPARF

Tags trajtim rindërtimit për flokët e dëmtuar, të dëmtuara dhe të dobësuar Trajtimi mund të riparojë dëmtimin e strukturës së brendshme të flokëve, për të rivend...

Tags trajtim rindërtimit për flokët e dëmtuar, të dëmtuara dhe të dobësuar Trajtimi mund të riparojë dëmtimin e strukturës së brendshme të flokëve, për të rivend...
AKTIV flokeve POWER - ALFAPARF

AKTIV flokeve POWER
ALFAPARF

Tags trajtim për anomalitë e lëkurës LINE FALL Rivitalizimi trajtim për lëkurë që maksimizon bukurinë e flokëve tuaj me ekskluzive Kompleksit Energji : ndihmon për të...

Tags trajtim për anomalitë e lëkurës LINE FALL Rivitalizimi trajtim për lëkurë që maksimizon bukurinë e flokëve tuaj me ekskluzive Kompleksit Energji : ndihmon për të...
NUTRISEDUCTION - ALFAPARF

NUTRISEDUCTION
ALFAPARF

Tags linjë lëndë ushqyese të përkushtuar për kujdesin e flokëve të thatë dhe i dredhur Një inovative dhe gjithëpërfshirëse, hartuar për të rivendosur hydration opt...

Tags linjë lëndë ushqyese të përkushtuar për kujdesin e flokëve të thatë dhe i dredhur Një inovative dhe gjithëpërfshirëse, hartuar për të rivendosur hydration opt...
Fara liri CARE DIAMOND - ALFAPARF

Fara liri CARE DIAMOND
ALFAPARF

Tags efekt xhevahir Linja që i jep flokët tuaj një dimension të ri të shkëlqejë, në sajë të një kombinim të veçantë të shkëlqejë unik të naftës liri dhe vetët...

Tags efekt xhevahir Linja që i jep flokët tuaj një dimension të ri të shkëlqejë, në sajë të një kombinim të veçantë të shkëlqejë unik të naftës liri dhe vetët...
Shampo hidratuese DHE Detangling - ALLWAVES

Shampo hidratuese DHE Detangling
ALLWAVES

Tags për flokët e thatë, flokët e dëmtuara dhe ndarje mbaron me Falë pranisë së vaj liri, për zbutës efektiv, është një Detangling e mirë, duke e bërëflokët shum...

Tags për flokët e thatë, flokët e dëmtuara dhe ndarje mbaron me Falë pranisë së vaj liri, për zbutës efektiv, është një Detangling e mirë, duke e bërëflokët shum...
ALLWAVES LINE - ALLWAVES

ALLWAVES LINE
ALLWAVES

Tags për forcimin e flokëve për të dëmtuar e flokëve - Vitamina F Falë veprimit të vitaminës F, ushqen flokët flokët e dobët dhe të brishtë nga rrënja deri te maja...

Tags për forcimin e flokëve për të dëmtuar e flokëve - Vitamina F Falë veprimit të vitaminës F, ushqen flokët flokët e dobët dhe të brishtë nga rrënja deri te maja...
Kapilar RISTRUKTURIMI locion - me Panthenol - ALLWAVES

Kapilar RISTRUKTURIMI locion - me Panthenol
ALLWAVES

Tagsfunksionale ekstrakt Parimi placental ushtron një veprim rigjallërues që ndihmon për të stimuluar tropizmin lëkurës. Për prirje ekzistuese me lëkurën dhe indet në p...

Tagsfunksionale ekstrakt Parimi placental ushtron një veprim rigjallërues që ndihmon për të stimuluar tropizmin lëkurës. Për prirje ekzistuese me lëkurën dhe indet në p...
locion i dredhur - ALLWAVES

locion i dredhur
ALLWAVES

Tags flokët menjëhershëm efekt thatë dhe devitalized Veçanërisht treguar për trajtimin e flokëve të thatë, të ndihmojë për të zgjidhur problemin e flokët e dredhur...

Tags flokët menjëhershëm efekt thatë dhe devitalized Veçanërisht treguar për trajtimin e flokëve të thatë, të ndihmojë për të zgjidhur problemin e flokët e dredhur...
B.TOXKARE heqjen SISTEMI - ALTER EGO ITALY

B.TOXKARE heqjen SISTEMI
ALTER EGO ITALY

Një trajtim profesional me filler jashtëzakonshme dhe anti- et se, në sajë të sinergjisë së brezit aktive siguron ndërhyrjen efektiv dhe të shpejtë sbquo & ; Rezultatet ...

Një trajtim profesional me filler jashtëzakonshme dhe anti- et se, në sajë të sinergjisë së brezit aktive siguron ndërhyrjen efektiv dhe të shpejtë sbquo & ; Rezultatet ...
BAMBOO smoth - ALTERNA

BAMBOO smoth
ALTERNA

Një linjë të pasuruar me përbërës natyrore si ekstrakt të pastër bambu organike. Në mesin e përbërësve tjerë :vaj Kendi një burim shumë i besueshëm i acideve yndyr...

Një linjë të pasuruar me përbërës natyrore si ekstrakt të pastër bambu organike. Në mesin e përbërësve tjerë :vaj Kendi një burim shumë i besueshëm i acideve yndyr...
Havjar përtëritje TRAJTIMI - ALTERNA

Havjar përtëritje TRAJTIMI
ALTERNA

Tags ri flokët Sistemi përtëritje shumë i butë, të shëndetshëm, me shkëlqim dhe të rinj... Flokët, si dhe të lëkurës, mosha, megjithatë,lëkurë regenerates, ndër...

Tags ri flokët Sistemi përtëritje shumë i butë, të shëndetshëm, me shkëlqim dhe të rinj... Flokët, si dhe të lëkurës, mosha, megjithatë,lëkurë regenerates, ndër...
lUKSOZE - ALTERNA

lUKSOZE
ALTERNA

Tags shampo dhe kondicioner me zhardhok këpurdhash të bardhë LUKSOZE është një linjë e produkteve për pastrimin e Alterna që kombinon përbërësit ekzotike, duke përfs...

Tags shampo dhe kondicioner me zhardhok këpurdhash të bardhë LUKSOZE është një linjë e produkteve për pastrimin e Alterna që kombinon përbërësit ekzotike, duke përfs...
banjo kapilar - AMOROSI

banjo kapilar
AMOROSI

Tags banjo PËRHAPUR me flokët zbokth Heq pa irrituese e lëkurës, çdo formë të papastërtive, duke e lënë flokët në kushte optimale kozmetike dhe higjienike, duke e bë...

Tags banjo PËRHAPUR me flokët zbokth Heq pa irrituese e lëkurës, çdo formë të papastërtive, duke e lënë flokët në kushte optimale kozmetike dhe higjienike, duke e bë...
HUMBJA PARANDALIMI locion kapilar - AMOROSI

HUMBJA PARANDALIMI locion kapilar
AMOROSI

Tags shtuese Kozmetike që ndihmon për të ruajtur ekuilibrin natyror e lëkurës dhe të flokëve, shpesh ndryshohen nga natyra e jashtme e kimike / fizike. kuti :. 10 shishe n...

Tags shtuese Kozmetike që ndihmon për të ruajtur ekuilibrin natyror e lëkurës dhe të flokëve, shpesh ndryshohen nga natyra e jashtme e kimike / fizike. kuti :. 10 shishe n...
SUN & G - ARTIST

SUN & G
ARTIST

Tags Shi kujdes gjalpë, mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e flokëve të ekspozuar ndaj detit dhe UV SUN & G është një linjë e EKSPERIENCA diellore që, në sajë të përbërësv...

Tags Shi kujdes gjalpë, mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e flokëve të ekspozuar ndaj detit dhe UV SUN & G është një linjë e EKSPERIENCA diellore që, në sajë të përbërësv...
EKSPERIENCA RIPARIMI - ARTIST

EKSPERIENCA RIPARIMI
ARTIST

Aminoacidet natyrore dhe Keratin EKSPERIENCA RIPARIMI Linja është projektuar për të riparuar dhe rindërtimin e slits e flokëve. Falë aminoacidet dhe keratin jep forcën e f...

Aminoacidet natyrore dhe Keratin EKSPERIENCA RIPARIMI Linja është projektuar për të riparuar dhe rindërtimin e slits e flokëve. Falë aminoacidet dhe keratin jep forcën e f...
EKSPERIENCA FORCE - ARTIST

EKSPERIENCA FORCE
ARTIST

Tags: formula EKSPERIENCA FORCE për nxitjen, i projektuar për të parandaluar humbjen e flokëve dhe për të nxitur rritjen e flokëve natyrale. FORCE 1 shampo ANTI - për flok...

Tags: formula EKSPERIENCA FORCE për nxitjen, i projektuar për të parandaluar humbjen e flokëve dhe për të nxitur rritjen e flokëve natyrale. FORCE 1 shampo ANTI - për flok...
përvojë të qetë - ARTIST

përvojë të qetë
ARTIST

Tags Aloe natyrore organike dhe Triticum vulgare Formula patentuar për të përsosur dhe ekstreme. Falë ekstrakte organike të Aloe dhe grurit embrion, luan një ushqyes dhe hi...

Tags Aloe natyrore organike dhe Triticum vulgare Formula patentuar për të përsosur dhe ekstreme. Falë ekstrakte organike të Aloe dhe grurit embrion, luan një ushqyes dhe hi...
NUTREXIL ® - ARTWORK

NUTREXIL ®
ARTWORK

Tags flokët me sebum tepërt dhe zbokth Falë fabrikën e saj ekstrakte të tilla si Celandine dhe olaminë aktive pirokton dhe NUTRIXOLIDE, në mënyrë efektive zgjidh problem...

Tags flokët me sebum tepërt dhe zbokth Falë fabrikën e saj ekstrakte të tilla si Celandine dhe olaminë aktive pirokton dhe NUTRIXOLIDE, në mënyrë efektive zgjidh problem...
NUTREXIL ® PROGRAMI - ARTWORK

NUTREXIL ® PROGRAMI
ARTWORK

trajtim tre- hap kundër humbjes së flokëve Baza Line i një aktiv, të reja dhe ekskluzive, patentuarNUTRIXOLIDE, e cila është treguar në provat klinike të ketë efikasit...

trajtim tre- hap kundër humbjes së flokëve Baza Line i një aktiv, të reja dhe ekskluzive, patentuarNUTRIXOLIDE, e cila është treguar në provat klinike të ketë efikasit...
INVATI - AVEDA

INVATI
AVEDA

kujdes flokët styling 6 Shampoobalsam për flokëtTrajtimit dhe produktet Styling rrjedhin nga bimët : shoqërohem dhe të veprojë në një mënyrë të jashtëzakonshmepër ...

kujdes flokët styling 6 Shampoobalsam për flokëtTrajtimit dhe produktet Styling rrjedhin nga bimët : shoqërohem dhe të veprojë në një mënyrë të jashtëzakonshmepër ...
Aveda TRAJTIMI Smooth - AVEDA

Aveda TRAJTIMI Smooth
AVEDA

Tags për flokët e drejtë Një linjë e 4 produkte për të ofruar një përgjigje të përshtatshme për të gjitha nevojat dhe llojet e flokëve. shampo TRAJTIMI qetë kond...

Tags për flokët e drejtë Një linjë e 4 produkte për të ofruar një përgjigje të përshtatshme për të gjitha nevojat dhe llojet e flokëve. shampo TRAJTIMI qetë kond...
Botanik flokeve SPA - AVEDA

Botanik flokeve SPA
AVEDA

Tags trajtim për flokët e dëmtuar Një trajtim i projektuar veçanërisht për laboratorët Aveda riparimin e flokëve të dëmtuar. Ajo është e bazuar në filozofinë Ayurv...

Tags trajtim për flokët e dëmtuar Një trajtim i projektuar veçanërisht për laboratorët Aveda riparimin e flokëve të dëmtuar. Ajo është e bazuar në filozofinë Ayurv...
COLOR komposto - AVEDA

COLOR komposto
AVEDA

Tags: është një linjë e produkteve të kujdesit të flokëve që kombinon 93% e përbërësve që rrjedhin nga natyra. Ekstrakt nga larsh formon një film të natyrshme brenda ...

Tags: është një linjë e produkteve të kujdesit të flokëve që kombinon 93% e përbërësve që rrjedhin nga natyra. Ekstrakt nga larsh formon një film të natyrshme brenda ...
BE LINE Curly - AVEDA

BE LINE Curly
AVEDA

Tags TË shampo kaçurrel Shampo të butë për rritjen valët / curls dhe për të luftuar flokë kaçurrela, dhe aromë e saj është bërë nga gëlqere, limon, portokall dhe ...

Tags TË shampo kaçurrel Shampo të butë për rritjen valët / curls dhe për të luftuar flokë kaçurrela, dhe aromë e saj është bërë nga gëlqere, limon, portokall dhe ...
Performancës Exfoliating shampo PURE - AVEDA

Performancës Exfoliating shampo PURE
AVEDA

Tags exfoliating shampo Shampo për përdorim të përditshëm, pastron, zbut dhe moisturizes flokët : exfoliates kokës duke hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe sebum tep...

Tags exfoliating shampo Shampo për përdorim të përditshëm, pastron, zbut dhe moisturizes flokët : exfoliates kokës duke hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe sebum tep...
Rosemary Mint & Shampure - AVEDA

Rosemary Mint & Shampure
AVEDA

Tags nevojat tuaja janë të thjeshta. Siklet, pije dhe të përsëritur. Çdo gjë që dua është që flokët tuaj ka për të parë dritën e syve të mirë, prek dhe erë. Kjo ...

Tags nevojat tuaja janë të thjeshta. Siklet, pije dhe të përsëritur. Çdo gjë që dua është që flokët tuaj ka për të parë dritën e syve të mirë, prek dhe erë. Kjo ...
PËRFITIMET të kokës - AVEDA

PËRFITIMET të kokës
AVEDA

Tags: flokët CARE & Styling Shampo, Kondicioner, Styling Trajtimit dhe produktet që rrjedhin nga bimët :. shoqërohem dhe të veprojë në një mënyrë të jashtëzakonshme, p...

Tags: flokët CARE & Styling Shampo, Kondicioner, Styling Trajtimit dhe produktet që rrjedhin nga bimët :. shoqërohem dhe të veprojë në një mënyrë të jashtëzakonshme, p...
INFUSIONTM natyrisht DREJTË Smooth - AVEDA

INFUSIONTM natyrisht DREJTË Smooth
AVEDA

Tags zbutjen krem që në sajë të uzinës së energjisë, lejon styling qetë progresiv. Një trajtim styling që Aplikimi pas aplikimit, e bën flokët të butë në mënyrë pr...

Tags zbutjen krem që në sajë të uzinës së energjisë, lejon styling qetë progresiv. Një trajtim styling që Aplikimi pas aplikimit, e bën flokët të butë në mënyrë pr...
AETO : BAMBOO HAIR CARE NATYRORE - BAREX

AETO : BAMBOO HAIR CARE NATYRORE
BAREX

Tags AETO është filozofia që feston mbledhjen e të gjitha energjitë e trupit. Produkt linjë AETO përdor botanicals, pronat tonik dhe shërimin, nga rajone të ndryshme të b...

Tags AETO është filozofia që feston mbledhjen e të gjitha energjitë e trupit. Produkt linjë AETO përdor botanicals, pronat tonik dhe shërimin, nga rajone të ndryshme të b...
Flokët me ngjyrë dhe traktatet - COPPER - silikon - BAREX

Flokët me ngjyrë dhe traktatet - COPPER - silikon
BAREX

Tags silic dhe bakër promovuar nga brenda jetën dhe gjallërinë e ngjyrës, në të njëjtën kohë mbron atë nga agresioneve të jashtme. Barex ka zhvilluar një numër të fo...

Tags silic dhe bakër promovuar nga brenda jetën dhe gjallërinë e ngjyrës, në të njëjtën kohë mbron atë nga agresioneve të jashtme. Barex ka zhvilluar një numër të fo...
Flokeve Crespi - silic - Magnezi - BAREX

Flokeve Crespi - silic - Magnezi
BAREX

Tags silikon dhe magnez promovuar rigjenerimin e qelizave, duke i dhënë mbrojtje në flokë dhe krehër me cilësitë fuqishme izolues të silikonit të pastër dhe rolin thelbë...

Tags silikon dhe magnez promovuar rigjenerimin e qelizave, duke i dhënë mbrojtje në flokë dhe krehër me cilësitë fuqishme izolues të silikonit të pastër dhe rolin thelbë...
Flokeve FINE - silic - ZINC - BAREX

Flokeve FINE - silic - ZINC
BAREX

Tags silic dhe zinkut, aktivizuesit enzimë,fibër e flokëve për të ndihmuar në ruajtjen e integritetit të saj strukturor, duke siguruar kështu trupin dhe vëllimi. Vëllimi ...

Tags silic dhe zinkut, aktivizuesit enzimë,fibër e flokëve për të ndihmuar në ruajtjen e integritetit të saj strukturor, duke siguruar kështu trupin dhe vëllimi. Vëllimi ...
CARE JOC - BAREX

CARE JOC
BAREX

Tags: trajtimet e linjës CARE JOC, Barex tecnoattività identifikon konceptin e filozofisë së tij. Tecnoattività tregon mundësinë e zhvillimit të kombinime të reja dhe të ...

Tags: trajtimet e linjës CARE JOC, Barex tecnoattività identifikon konceptin e filozofisë së tij. Tecnoattività tregon mundësinë e zhvillimit të kombinime të reja dhe të ...
JOC CARE : flokët zbokth - BAREX

JOC CARE : flokët zbokth
BAREX

Tags GEL Scrub - para- trajtim Formula e butë që lejon shkëputjen dhe largimin e qelizave të lëkurës të tepërta dhe lejon për trajtimet e mëvonshme për të depërtojn...

Tags GEL Scrub - para- trajtim Formula e butë që lejon shkëputjen dhe largimin e qelizave të lëkurës të tepërta dhe lejon për trajtimet e mëvonshme për të depërtojn...
JOC CARE : flokët dhe rebelëve dredhur - BAREX

JOC CARE : flokët dhe rebelëve dredhur
BAREX

flokët dredhur dhe rebelët janë të përafërt në të prekur dhe i errët. Janë të vështira për të veçoj dhe krehër. Prekur veçanërisht nga kushtet e mjedisit të til...

flokët dredhur dhe rebelët janë të përafërt në të prekur dhe i errët. Janë të vështira për të veçoj dhe krehër. Prekur veçanërisht nga kushtet e mjedisit të til...
CARE JOC flokët me vaj - BAREX

CARE JOC flokët me vaj
BAREX

Tags program specifik JOC CARE për flokët me vaj, bazuar në një përzgjedhje të synuar të përbërësit funksionale, vepron në një të butë, jo- agresive për pastrimin ef...

Tags program specifik JOC CARE për flokët me vaj, bazuar në një përzgjedhje të synuar të përbërësit funksionale, vepron në një të butë, jo- agresive për pastrimin ef...
'S Locion Jochem - BAREX

'S Locion Jochem
BAREX

Tags Trajtim kundër humbjes së flokëve dhe kundër zbokth Kjo është një përbërje e re e cila ndihmon për të eleminuar kushtet që mund të shkaktojnë humbjen e flok...

Tags Trajtim kundër humbjes së flokëve dhe kundër zbokth Kjo është një përbërje e re e cila ndihmon për të eleminuar kushtet që mund të shkaktojnë humbjen e flok...
Silicium flokeve TRAJTIMI - BAREX

Silicium flokeve TRAJTIMI
BAREX

Nga laboratorët linjë Barex lind trajtimin e flokëve silicium një rang të produkteve me përmbajtje të lartë teknologjikepërdorimpër të catalyze flokëve energji sa më ...

Nga laboratorët linjë Barex lind trajtimin e flokëve silicium një rang të produkteve me përmbajtje të lartë teknologjikepërdorimpër të catalyze flokëve energji sa më ...
OLIOSETA - BAREX

OLIOSETA
BAREX

Tags proteina mëndafshi dhe li fara Proteina Mëndafshi dhe vaj liri të bërë këtë një unik multi -line, i dedikuar për të gjitha llojet e flokëve dhe formuluar me një ...

Tags proteina mëndafshi dhe li fara Proteina Mëndafshi dhe vaj liri të bërë këtë një unik multi -line, i dedikuar për të gjitha llojet e flokëve dhe formuluar me një ...
Silicium flokeve TRAJTIMI - BAREX

Silicium flokeve TRAJTIMI
BAREX

Tags flokët e thatë - Silikon - Magnezi - FOOTBALL Silikon + + kalcium magnez kombinuar synergistic dhe komplementare counteracts tharjen e flokëve të thatë dhe të dëmtuar...

Tags flokët e thatë - Silikon - Magnezi - FOOTBALL Silikon + + kalcium magnez kombinuar synergistic dhe komplementare counteracts tharjen e flokëve të thatë dhe të dëmtuar...
TRAJTIMI xhensen - BES

TRAJTIMI xhensen
BES

Tags zëvendësues në parandalimin e humbjes së flokëve shampo xhensen AKTIV Një produkt inovativ i bazuar në xhensen të cilat butësisht pastron dhe mirëmban bilancin lag...

Tags zëvendësues në parandalimin e humbjes së flokëve shampo xhensen AKTIV Një produkt inovativ i bazuar në xhensen të cilat butësisht pastron dhe mirëmban bilancin lag...
NGJYRA PROFESIONAL LOCK - BES

NGJYRA PROFESIONAL LOCK
BES

Tags Një sistem për përpunim në pH acid, sulfate pa dhe pa përdorimin e substancave me origjinë shtazore 100 % perime, e cila përfshin një seri të produkteve që duhet të...

Tags Një sistem për përpunim në pH acid, sulfate pa dhe pa përdorimin e substancave me origjinë shtazore 100 % perime, e cila përfshin një seri të produkteve që duhet të...
Trajtimit LIPOCOMPLEX - BES

Trajtimit LIPOCOMPLEX
BES

Tags shampo NEUTRAL për flokë delikate I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, të formuluara me lëndët e para që siguron një të butë, por efektive larje në ...

Tags shampo NEUTRAL për flokë delikate I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, të formuluara me lëndët e para që siguron një të butë, por efektive larje në ...
NIGEM KUR - BIOSHINE

NIGEM KUR
BIOSHINE

Tags HUMBJA PARANDALIMI locion trivalent Locion trevalente ndihmesi në parandalimin e humbjes së flokëve, edhe në praninë e yndyrës dhe zbokth. Aksioni multivitamin i përb...

Tags HUMBJA PARANDALIMI locion trivalent Locion trevalente ndihmesi në parandalimin e humbjes së flokëve, edhe në praninë e yndyrës dhe zbokth. Aksioni multivitamin i përb...
Annes TOUCH - BIOSHINE

Annes TOUCH
BIOSHINE

ANTICRESPO shampo PA SLES Të përshtatshme për dredhur dhe kaçurrel. Në sajë të përbërësit aktiv dhe, pastron dhe rebalances të fibër e flokëve duke e lënë atë...

ANTICRESPO shampo PA SLES Të përshtatshme për dredhur dhe kaçurrel. Në sajë të përbërësit aktiv dhe, pastron dhe rebalances të fibër e flokëve duke e lënë atë...
BIOTRAITEMENT : ANTICURLY - BRELIL PROFESSIONAL

BIOTRAITEMENT : ANTICURLY
BRELIL PROFESSIONAL

Tags: flokët i dredhur dhe të vështirë për të krehër Line disiplinimin formuluar me A2 Ceramide dhe chitosan, veçanërisht e përshtatshme për të ushqyer, moisturize dh...

Tags: flokët i dredhur dhe të vështirë për të krehër Line disiplinimin formuluar me A2 Ceramide dhe chitosan, veçanërisht e përshtatshme për të ushqyer, moisturize dh...
BIOTRAITEMENT : RINDËRTIM - BRELIL PROFESSIONAL

BIOTRAITEMENT : RINDËRTIM
BRELIL PROFESSIONAL

Tags për flokët e thatë dhe të dëmtuar Falë përbërës kompleksit kreatinë të reja aktive, produktet e BIOTRAITEMENT RINDËRTIM depërtojnë thellë në strukturën e fl...

Tags për flokët e thatë dhe të dëmtuar Falë përbërës kompleksit kreatinë të reja aktive, produktet e BIOTRAITEMENT RINDËRTIM depërtojnë thellë në strukturën e fl...
BIOTRAITEMENT : PS ANTI - AGE - BRELIL PROFESSIONAL

BIOTRAITEMENT : PS ANTI - AGE
BRELIL PROFESSIONAL

Tags Line HYDR'A2 dhe formuluar me vajra esenciale e jasemini dhe u rrit për të rigjallëruar dhe ristrukturuar trup flokë - të lirë dhe të dobësuar. Thelbi Fluid në vepr...

Tags Line HYDR'A2 dhe formuluar me vajra esenciale e jasemini dhe u rrit për të rigjallëruar dhe ristrukturuar trup flokë - të lirë dhe të dobësuar. Thelbi Fluid në vepr...
BIOTRAITEMENT : RIPARIMI - BRELIL PROFESSIONAL

BIOTRAITEMENT : RIPARIMI
BRELIL PROFESSIONAL

Tags për flokë të trajtuar Line me A2 Ceramide dhe oriz proteinat tonik, veçanërisht të përshtatshme për të ushqyer dhe të ristrukturuar të gjitha të flokëve tuaj tr...

Tags për flokë të trajtuar Line me A2 Ceramide dhe oriz proteinat tonik, veçanërisht të përshtatshme për të ushqyer dhe të ristrukturuar të gjitha të flokëve tuaj tr...
BIOTRAITEMENT : SPA Detox - BRELIL PROFESSIONAL

BIOTRAITEMENT : SPA Detox
BRELIL PROFESSIONAL

Tags Line ® dhe Puricare formuluar me vajra esenciale e rozmarinë, kamomil dhe livando që të ribalancojë e lëkurës ton dhe flokët. Thelbi Fluid detoksifikimin, ndihmon p...

Tags Line ® dhe Puricare formuluar me vajra esenciale e rozmarinë, kamomil dhe livando që të ribalancojë e lëkurës ton dhe flokët. Thelbi Fluid detoksifikimin, ndihmon p...
BIOTRAITEMENT : PURE SPA - BRELIL PROFESSIONAL

BIOTRAITEMENT : PURE SPA
BRELIL PROFESSIONAL

Linja formuluar me Phylcare MERISTEM ®, pambuku Bloom dhe vajra esenciale, në mënyrë specifike për të gjitha llojet e flokëve, kokës të ndjeshme dhe të dëmtuara dhe pë...

Linja formuluar me Phylcare MERISTEM ®, pambuku Bloom dhe vajra esenciale, në mënyrë specifike për të gjitha llojet e flokëve, kokës të ndjeshme dhe të dëmtuara dhe pë...
lëng flokeve - BRELIL PROFESSIONAL

lëng flokeve
BRELIL PROFESSIONAL

Tags Curly shampo DHE MASKA kokosit dhe Multiactive flokët kompleks i çuditshëm kaçurrel Shampo dhe Maskë specifike për flokët kaçurrel dhe të dredhur. Ata pastroni but...

Tags Curly shampo DHE MASKA kokosit dhe Multiactive flokët kompleks i çuditshëm kaçurrel Shampo dhe Maskë specifike për flokët kaçurrel dhe të dredhur. Ata pastroni but...
lëng flokeve - BRELIL PROFESSIONAL

lëng flokeve
BRELIL PROFESSIONAL

Tags shampo DHE PËRDORIMIT MASKA mollë dhe Multiactive flokët komplekse normale, formula palestër Butësisht pastroj flokët normale duke respektuar ekuilibrin e tyre natyror...

Tags shampo DHE PËRDORIMIT MASKA mollë dhe Multiactive flokët komplekse normale, formula palestër Butësisht pastroj flokët normale duke respektuar ekuilibrin e tyre natyror...
lëng flokeve - BRELIL PROFESSIONAL

lëng flokeve
BRELIL PROFESSIONAL

Tags Nutri shampo DHE MASKA papaja dhe komplekse Multiactive për flokët e thatë ngjyrë Shampo dhe maskë specifike për flokët me ngjyrë, e thatë ose të ndjeshme. Papaja ...

Tags Nutri shampo DHE MASKA papaja dhe komplekse Multiactive për flokët e thatë ngjyrë Shampo dhe maskë specifike për flokët me ngjyrë, e thatë ose të ndjeshme. Papaja ...
lëng flokeve - BRELIL PROFESSIONAL

lëng flokeve
BRELIL PROFESSIONAL

Tags LISS shampo dhe peshkimi MASKA dhe flokët komplekse Multiactive drejt Pardesy specifike trajtim. Ekstrakte peshkimi rregullon flokët nga shtrihen natyrshëm në të gjith...

Tags LISS shampo dhe peshkimi MASKA dhe flokët komplekse Multiactive drejt Pardesy specifike trajtim. Ekstrakte peshkimi rregullon flokët nga shtrihen natyrshëm në të gjith...
Bossanova BOCCOLI - CADIVEAU

Bossanova BOCCOLI
CADIVEAU

Tags trajtim ekskluzive të bërë kaçurrela flokët pas një shampo. Përpunimin e menjëhershëm dhe stili revolucionare. Valët dhe curls janë të përcaktuara mirë dhe të z...

Tags trajtim ekskluzive të bërë kaçurrela flokët pas një shampo. Përpunimin e menjëhershëm dhe stili revolucionare. Valët dhe curls janë të përcaktuara mirë dhe të z...
PLASTIC DE argila - CADIVEAU

PLASTIC DE argila
CADIVEAU

Tags Botox kapilar - rindërtimi maksimale nga rrënja deri te maja të flokëve Një linjë me një përqendrim të lartë të acidit Hyaluronic, Amazon Bardhë balta dhe organike...

Tags Botox kapilar - rindërtimi maksimale nga rrënja deri te maja të flokëve Një linjë me një përqendrim të lartë të acidit Hyaluronic, Amazon Bardhë balta dhe organike...
COLOR 30 - CAPILLUM

COLOR 30
CAPILLUM

Tags: është një linjë që sjell madhështi dhe karakteristikat ngjyra. Falë formulimin avancuar mbronrrjedhin kufizuar dehidratim dhe humbje e ngjyrës. ...

Tags: është një linjë që sjell madhështi dhe karakteristikat ngjyra. Falë formulimin avancuar mbronrrjedhin kufizuar dehidratim dhe humbje e ngjyrës. ...
KONTROLLI zbokth 90 - CAPILLUM

KONTROLLI zbokth 90
CAPILLUM

Tags pastrues në gjendje për të kontrolluar dhe normalizuar problemet e pranisë tepruar të zbokth, hidratues dhe eliminuar kruhet bezdisshëm. ...

Tags pastrues në gjendje për të kontrolluar dhe normalizuar problemet e pranisë tepruar të zbokth, hidratues dhe eliminuar kruhet bezdisshëm. ...
Hidra 20 - CAPILLUM

Hidra 20
CAPILLUM

Tags: është një linjë që moisturizesflokët e thatë, duke përdorur një formulë të brezit të fundit në sajë të cilën ajo jep rezultate të dukshme nga aplikimit të p...

Tags: është një linjë që moisturizesflokët e thatë, duke përdorur një formulë të brezit të fundit në sajë të cilën ajo jep rezultate të dukshme nga aplikimit të p...
JO HUMBJA 70 - CAPILLUM

JO HUMBJA 70
CAPILLUM

Tags linjë të plotë për të parandaluar humbjen e flokëve. Në sajë të përparuar formulës efekt ftohës soothes lëkurën dhe reactivates e microcirculation, duke i dhën...

Tags linjë të plotë për të parandaluar humbjen e flokëve. Në sajë të përparuar formulës efekt ftohës soothes lëkurën dhe reactivates e microcirculation, duke i dhën...
RESTRUCTURA SISTEMI 50 - CAPILLUM

RESTRUCTURA SISTEMI 50
CAPILLUM

Kthimet jetën për flokë të thatë në vetëm tre hapa. Të ceramide pranishme në formulën rikthen çështjen e brendshme të rrjedhin, proteinat qetë fibër e flokëve, ami...

Kthimet jetën për flokë të thatë në vetëm tre hapa. Të ceramide pranishme në formulën rikthen çështjen e brendshme të rrjedhin, proteinat qetë fibër e flokëve, ami...
Scalp Program Ushqimi P3 - P4 JO HUMBJA SPRAY - CAPILLUM

Scalp Program Ushqimi P3 - P4 JO HUMBJA SPRAY
CAPILLUM

Tags kokës Program Ushqimi P3 Balancimin e kokës, parandalon acarim dhe eliminon mbeturinave për shkak të zbokth tepruar, seborrhea apo lëkurë tjetër anomalitë - Me shtim...

Tags kokës Program Ushqimi P3 Balancimin e kokës, parandalon acarim dhe eliminon mbeturinave për shkak të zbokth tepruar, seborrhea apo lëkurë tjetër anomalitë - Me shtim...
Sebum BILANCI 80 - CAPILLUM

Sebum BILANCI 80
CAPILLUM

Tags pastrues në gjendje për të kontrolluar dhe normalizuar problemet e pranisë tepruar të sebum. Ajo pastron pa irriton lëkurën dhe flokët. ...

Tags pastrues në gjendje për të kontrolluar dhe normalizuar problemet e pranisë tepruar të sebum. Ajo pastron pa irriton lëkurën dhe flokët. ...
Vëllimi - SHPESH 60 - CAPILLUM

Vëllimi - SHPESH 60
CAPILLUM

Dhuroni gjallëri dhe trupin në flokë. Kjo linjë përdor një kompleks në gjendje për të rritur diametrin e rrjedhin pa peshon. Madhe për ata që e bëjnë përdorimin e sh...

Dhuroni gjallëri dhe trupin në flokë. Kjo linjë përdor një kompleks në gjendje për të rritur diametrin e rrjedhin pa peshon. Madhe për ata që e bëjnë përdorimin e sh...
JETA NATYRORE : sebum - Balancimi - CHARME & BEAUTY

JETA NATYRORE : sebum - Balancimi
CHARME & BEAUTY

Tags ekuilibrave përhapjen rregullues pH epicutaneous e yndyrës në mënyrë që të shmanget ëmbëlsi karakteristike e dhënë nga sekrecion të tepërt sebum, duke përmirësu...

Tags ekuilibrave përhapjen rregullues pH epicutaneous e yndyrës në mënyrë që të shmanget ëmbëlsi karakteristike e dhënë nga sekrecion të tepërt sebum, duke përmirësu...
JETA NATYRORE - CHARME & BEAUTY

JETA NATYRORE
CHARME & BEAUTY

Tags linjë trajtimi me origjinë natyrore për anomali e të lëkurës dhe të flokëve Tags Nurshëm & Bukuri sebum - balancimin e jetës natyrore paraqet varg me varg dhe r...

Tags linjë trajtimi me origjinë natyrore për anomali e të lëkurës dhe të flokëve Tags Nurshëm & Bukuri sebum - balancimin e jetës natyrore paraqet varg me varg dhe r...
NATYRORE SWEET JETA : Boronicë - CHARME & BEAUTY

NATYRORE SWEET JETA : Boronicë
CHARME & BEAUTY

Tags Antioxidant shampo Trajtim pastrues për flokë me ngjyrë. Formula e bëra nga boronicë fruta të pasura me vitamina, antioksidantë, forcon strukturën e flokëve dhe mbr...

Tags Antioxidant shampo Trajtim pastrues për flokë me ngjyrë. Formula e bëra nga boronicë fruta të pasura me vitamina, antioksidantë, forcon strukturën e flokëve dhe mbr...
KEEP IN COLOR - trajtim post- ngjyra - CHENICE

KEEP IN COLOR - trajtim post- ngjyra
CHENICE

Tags PAS COLOR shampo - pH 4,3-4,8 Ajo përmban Aloe Vera ekstrakt me konfirmohen dhe hidratues pronat që ju lejon të rivendosur përmbajtjen lagështi natyrale të flokëve. P...

Tags PAS COLOR shampo - pH 4,3-4,8 Ajo përmban Aloe Vera ekstrakt me konfirmohen dhe hidratues pronat që ju lejon të rivendosur përmbajtjen lagështi natyrale të flokëve. P...
KERABOND : hidratues RISTRUKTURIMI - CHENICE

KERABOND : hidratues RISTRUKTURIMI
CHENICE

hidratues WASH Shampo Shampo të pasuruar me moisturisers, liposomes, film - formimin dhe pronave të kondicionuar. Ajo hydrates lëkurën dhe flokët, duke i dhënë butësi dh...

hidratues WASH Shampo Shampo të pasuruar me moisturisers, liposomes, film - formimin dhe pronave të kondicionuar. Ajo hydrates lëkurën dhe flokët, duke i dhënë butësi dh...
KERABOND : zbokth - CHENICE

KERABOND : zbokth
CHENICE

Tags Synergy WASH Rregullator Shampo e sebum dhe shampo zbokth me liposomes, pirottolamina dhe amino - acid profilin komplekse, balancimin sebum, një zëvendësues në trajtimin...

Tags Synergy WASH Rregullator Shampo e sebum dhe shampo zbokth me liposomes, pirottolamina dhe amino - acid profilin komplekse, balancimin sebum, një zëvendësues në trajtimin...
KERABOND : HUMBJA PARANDALIMI - CHENICE

KERABOND : HUMBJA PARANDALIMI
CHENICE

Tags Mbretëror WASH Shampo Shampo me liposomes pasuruar me agjentë anti - bakteriale dhe vitamina F dhe PP për një mbrojtës dhe stimulimin e lëkurës. Ideal për përdorim ...

Tags Mbretëror WASH Shampo Shampo me liposomes pasuruar me agjentë anti - bakteriale dhe vitamina F dhe PP për një mbrojtës dhe stimulimin e lëkurës. Ideal për përdorim ...
KERABOND : RINDËRTIM - CHENICE

KERABOND : RINDËRTIM
CHENICE

Tags Pasuruar me hydrolyzed Keratin dhe shtatë përbërësit natyral aktiv (të tilla si : Krameria Triandra, Hazel Nut, Walnut, Oak Albanese, Witch Hazel, boronicë dhe tormentil...

Tags Pasuruar me hydrolyzed Keratin dhe shtatë përbërësit natyral aktiv (të tilla si : Krameria Triandra, Hazel Nut, Walnut, Oak Albanese, Witch Hazel, boronicë dhe tormentil...
energjike - CHIHTSAI'S

energjike
CHIHTSAI'S

Tags energjike - proteina, energjike dhe ushqyes Produktet e energjisë vijnë direkt nga vaji i marrë nga një pemë Bodhi Tree nga India. Grup përbëhet nga : Tags energjike...

Tags energjike - proteina, energjike dhe ushqyes Produktet e energjisë vijnë direkt nga vaji i marrë nga një pemë Bodhi Tree nga India. Grup përbëhet nga : Tags energjike...
HORN : LINE zbokth - FALL - CLAXON

HORN : LINE zbokth - FALL
CLAXON

Tags zbokth shampo Normalizimin e trajtimit të përditshme që kombinon veprimin e zbokth pirokton olaminë me ekstrakt antimicrobial e Arnica. Ai redukton dhe pengon shfaqjen e...

Tags zbokth shampo Normalizimin e trajtimit të përditshme që kombinon veprimin e zbokth pirokton olaminë me ekstrakt antimicrobial e Arnica. Ai redukton dhe pengon shfaqjen e...
HORN : LINE RISTRUKTURIMI - CLAXON

HORN : LINE RISTRUKTURIMI
CLAXON

Shampoo - Normal Hair Shampo ëmbël dhe mbrojtëse me A2 Ceramide dhe liri fara, formuluar për të pastruarflokët normale apo të trajtohen butë. Ajo kryen një ristrukturim...

Shampoo - Normal Hair Shampo ëmbël dhe mbrojtëse me A2 Ceramide dhe liri fara, formuluar për të pastruarflokët normale apo të trajtohen butë. Ajo kryen një ristrukturim...
SPRAY Kondicioner - pa shpëlarje - CLAXON

SPRAY Kondicioner - pa shpëlarje
CLAXON

Tags: Ristrukturimi Mjekimi me Ceramide fara A2 dhe liri në fuqi ultra - të shpejtë. Ajo kryen veprime korrigjuese. Siguron Detangling efektiv forcë. Kjo e bënflokët e butë,...

Tags: Ristrukturimi Mjekimi me Ceramide fara A2 dhe liri në fuqi ultra - të shpejtë. Ajo kryen veprime korrigjuese. Siguron Detangling efektiv forcë. Kjo e bënflokët e butë,...
COLORDESIGN : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN

Tags • LINE RINDËRTIM Ceramide A2 dhe Keratin Ofron flokë të dëmtuar dhe të brishtë një shtesë e amino strukturor në gjendje për të rindërtuar strukturën e tyre na...

Tags • LINE RINDËRTIM Ceramide A2 dhe Keratin Ofron flokë të dëmtuar dhe të brishtë një shtesë e amino strukturor në gjendje për të rindërtuar strukturën e tyre na...
STOP HUMBJA - COMPAGNIA DEL COLORE

STOP HUMBJA
COMPAGNIA DEL COLORE

Tags energjike pika anti bien Vaj esencial rozmarinë për të pastruar kokës dhe të riaktivizuar microcirculation. Kamfuri të pengojnë enzimë alfa-reductase një nga ata q...

Tags energjike pika anti bien Vaj esencial rozmarinë për të pastruar kokës dhe të riaktivizuar microcirculation. Kamfuri të pengojnë enzimë alfa-reductase një nga ata q...
PARANDALIMI FOLLICUSAN - CREATTIVA

PARANDALIMI FOLLICUSAN
CREATTIVA

Tags trajtim për parandalimin e rënies Një formulim të pronarit të pasura me elemente aktive me një rigjeneruese veprim stimulues dhe forcimin që parandalon humbjen e flok...

Tags trajtim për parandalimin e rënies Një formulim të pronarit të pasura me elemente aktive me një rigjeneruese veprim stimulues dhe forcimin që parandalon humbjen e flok...
DESERT GOLD - Argan Oil - CREATTIVA

DESERT GOLD - Argan Oil
CREATTIVA

Tags ARGANBAIN Ideal për hidratues flokët e thatë, të veshura apo të trajtohen. Pronat e Argan Oil kombinuar me proteina oriz, grurë, mëndafshi dhe keratin bëjnë flokët...

Tags ARGANBAIN Ideal për hidratues flokët e thatë, të veshura apo të trajtohen. Pronat e Argan Oil kombinuar me proteina oriz, grurë, mëndafshi dhe keratin bëjnë flokët...
PRODUKTET GREENION - përbërësit natual - CROC USA

PRODUKTET GREENION - përbërësit natual
CROC USA

Tags ekstraktin e çajit të bardhë dhe farë luledielli vaj, farë kërpi dhe aloe vera dhe vaj jojoba d. Linja përbëhet nga : Tags GREENION -Shampo Formulimi i pasur për fl...

Tags ekstraktin e çajit të bardhë dhe farë luledielli vaj, farë kërpi dhe aloe vera dhe vaj jojoba d. Linja përbëhet nga : Tags GREENION -Shampo Formulimi i pasur për fl...
Iden BEE Propolisi - D & L HAIR PRODUCTS

Iden BEE Propolisi
D & L HAIR PRODUCTS

Tags Trajtim për flokë të hollë Dy produkte bazë të Propolisi bee : SILKRA Trajtimi me ujë në formatin llak, detangles dhe riparime të dëmtuara të lëkurës. Ajo moi...

Tags Trajtim për flokë të hollë Dy produkte bazë të Propolisi bee : SILKRA Trajtimi me ujë në formatin llak, detangles dhe riparime të dëmtuara të lëkurës. Ajo moi...
Iden BEE Propolisi - D & L HAIR PRODUCTS

Iden BEE Propolisi
D & L HAIR PRODUCTS

Tags bien trajtim Dy trajtimet me Propolisi bee për të parandaluar humbjen e flokëve. Në produktet e linjës janë : Tags REGROGEN Një trajtim për të parandaluar humbjen...

Tags bien trajtim Dy trajtimet me Propolisi bee për të parandaluar humbjen e flokëve. Në produktet e linjës janë : Tags REGROGEN Një trajtim për të parandaluar humbjen...
Iden BEE Propolisi - D & L HAIR PRODUCTS

Iden BEE Propolisi
D & L HAIR PRODUCTS

Tags: trajtim kundër plakjes për Dy trajtimet me Propolisi bee për të parandaluar plakjen e flokëve. shampo TE Omega 3 Krijuar posaçërisht për të ruajtur ngjyrën, ajo ...

Tags: trajtim kundër plakjes për Dy trajtimet me Propolisi bee për të parandaluar plakjen e flokëve. shampo TE Omega 3 Krijuar posaçërisht për të ruajtur ngjyrën, ajo ...
Iden BEE Propolisi - D & L HAIR PRODUCTS

Iden BEE Propolisi
D & L HAIR PRODUCTS

Tags bien trajtim Dy trajtimet me Propolisi bee për të parandaluar humbjen e flokëve. Në produktet e linjës janë : Tags REGROGEN Një trajtim për të parandaluar humbjen...

Tags bien trajtim Dy trajtimet me Propolisi bee për të parandaluar humbjen e flokëve. Në produktet e linjës janë : Tags REGROGEN Një trajtim për të parandaluar humbjen...
BIO ja vlerëson - DA GALENO

BIO ja vlerëson
DA GALENO

Tags fito stimuluese locion për Locion ndihmon për të zgjatur fazën e regrowth. Ky veprim ju lejon të kontrollit humbjen e flokëve dhe ndihmë regrowth. Vepron si një antiok...

Tags fito stimuluese locion për Locion ndihmon për të zgjatur fazën e regrowth. Ky veprim ju lejon të kontrollit humbjen e flokëve dhe ndihmë regrowth. Vepron si një antiok...
jashtë - DAVINES

jashtë
DAVINES

Tags Ky sistem i produkteve anti -plakje është formuluar me pronat antioxidant për të mbrojtur kundër dëmit diellit përveç të siguruar shëndetin dhe bukurinë e lëkurës...

Tags Ky sistem i produkteve anti -plakje është formuluar me pronat antioxidant për të mbrojtur kundër dëmit diellit përveç të siguruar shëndetin dhe bukurinë e lëkurës...
qetësues - DAVINES

qetësues
DAVINES

Tags: Për të zbutur dhe të japin lehtësim të kokës të ndjeshme (shampo, superactive). Përmban Phytoceutical nga boronice, të pasur në polyphenols me antioksidant të fort...

Tags: Për të zbutur dhe të japin lehtësim të kokës të ndjeshme (shampo, superactive). Përmban Phytoceutical nga boronice, të pasur në polyphenols me antioksidant të fort...
energjike - DAVINES

energjike
DAVINES

Tags forcoj flokët e dobët, të hollë dhe të prirur të bien (shampo, locion 100 ML, 6x12 ML locion, GEL, superactive). Përmban caffeine Phytoceutical, duke stimuluar metaboli...

Tags forcoj flokët e dobët, të hollë dhe të prirur të bien (shampo, locion 100 ML, 6x12 ML locion, GEL, superactive). Përmban caffeine Phytoceutical, duke stimuluar metaboli...
OSE - DAVINES

OSE
DAVINES

lindur nga sinteza emë laboratore formulim të avancuar njohuritë Davines në sajë të shkathtësi të saj, shkathtësi e mendjes ëmbëlsi dhe ndijor i jep një trajtim kozmet...

lindur nga sinteza emë laboratore formulim të avancuar njohuritë Davines në sajë të shkathtësi të saj, shkathtësi e mendjes ëmbëlsi dhe ndijor i jep një trajtim kozmet...
DASHURIA - flokët kaçurrel dhe i dredhur - DAVINES

DASHURIA - flokët kaçurrel dhe i dredhur
DAVINES

Familja e produkteve për kujdesin e përditshëm të flokë të dredhur dhe të dredhur. Pasuruar me formulime të veçanta anti - plakje që mbrojnë kundër procesit të plakje...

Familja e produkteve për kujdesin e përditshëm të flokë të dredhur dhe të dredhur. Pasuruar me formulime të veçanta anti - plakje që mbrojnë kundër procesit të plakje...
NATURALTECH - detoksifikimin - DAVINES

NATURALTECH - detoksifikimin
DAVINES

Tags rigjenerimin e flokëve dhe të lëkurës e theksuar nga të ndotjes mjedisore dhe papastërtitë (BALTE Scrub shampo, superactive). Përmban Phytoceutical nga Angjinarja, e p...

Tags rigjenerimin e flokëve dhe të lëkurës e theksuar nga të ndotjes mjedisore dhe papastërtitë (BALTE Scrub shampo, superactive). Përmban Phytoceutical nga Angjinarja, e p...
ribalancimi - DAVINES

ribalancimi
DAVINES

Tags Për të zbutur dhe kushtëzojnë lëkurën me mbiprodhimin e sebum (shampo). Përmban limon Phytoceutical, të pasur në polyphenols, karbohidratet dhe sheqernat me antioksid...

Tags Për të zbutur dhe kushtëzojnë lëkurën me mbiprodhimin e sebum (shampo). Përmban limon Phytoceutical, të pasur në polyphenols, karbohidratet dhe sheqernat me antioksid...
Nourishing - pastrimi - DAVINES

Nourishing - pastrimi
DAVINES

Tags Nourishing Për të ushqyer dhe moisturize flokët e thatë, i brishtë dhe vuajtje (shampo, kondicioner vegjetarian MREKULLIA, NDERTESA flokeve AKP, JETESA infuzion enzimë...

Tags Nourishing Për të ushqyer dhe moisturize flokët e thatë, i brishtë dhe vuajtje (shampo, kondicioner vegjetarian MREKULLIA, NDERTESA flokeve AKP, JETESA infuzion enzimë...
mirëqenien - DAVINES

mirëqenien
DAVINES

Përdorimi dhe tërthor ndërmjetme në mes të trajtimeve të ndryshme për të gjitha llojet e flokëve (Lotion Stresi Shampo, Kondicioner, De, Massage Oil). Përmban Phytoceuti...

Përdorimi dhe tërthor ndërmjetme në mes të trajtimeve të ndryshme për të gjitha llojet e flokëve (Lotion Stresi Shampo, Kondicioner, De, Massage Oil). Përmban Phytoceuti...
alkimik - DAVINES

alkimik
DAVINES

Davines laboratore kemi përzgjedhur dhe përdorur pigmente të pastër për formulat arricchiere 6 shampo dhe kondicioner 6 ngjyra në gjendje për të intensifikuar ngjyrën e f...

Davines laboratore kemi përzgjedhur dhe përdorur pigmente të pastër për formulat arricchiere 6 shampo dhe kondicioner 6 ngjyra në gjendje për të intensifikuar ngjyrën e f...
NATURALTECH - DAVINES

NATURALTECH
DAVINES

Formulimet reja pasuruar phytoceutical : komponimeve biologjikisht aktive që mbrojnë bimët, ajo është e përbërësit aktiv të reja me të jashtëzakonshme antioksidantë, ...

Formulimet reja pasuruar phytoceutical : komponimeve biologjikisht aktive që mbrojnë bimët, ajo është e përbërësit aktiv të reja me të jashtëzakonshme antioksidantë, ...
ROOTS DAX - Minear Oil & Vazelinë Pa pagesë - DAX MULTI-CULTURAL

ROOTS DAX - Minear Oil & Vazelinë Pa pagesë
DAX MULTI-CULTURAL

Tags vitamina dhe agjentë hidratues që pasurojnë përbërësit e produkteve ROOTS DAX forcuar dhe ndihmë të ushqyer flokët nga rrënja deri te maja. ROOTS DAX Jojoba OIL Fo...

Tags vitamina dhe agjentë hidratues që pasurojnë përbërësit e produkteve ROOTS DAX forcuar dhe ndihmë të ushqyer flokët nga rrënja deri te maja. ROOTS DAX Jojoba OIL Fo...
PHYSIA NOVA MOSHA - DEMERAL

PHYSIA NOVA MOSHA
DEMERAL

në respekt të plotë të traditës formulimit PHYSIA, NOVA MOSHA në zgjedhjen e përbërësve funksionale ka ndjekur molekulat e natyrshme që ndodhin duke përdorur efikasiteti...

në respekt të plotë të traditës formulimit PHYSIA, NOVA MOSHA në zgjedhjen e përbërësve funksionale ka ndjekur molekulat e natyrshme që ndodhin duke përdorur efikasiteti...
PHYSIA vajra esenciale - DEMERAL

PHYSIA vajra esenciale
DEMERAL

Tags PHYSIA Linja është themeluar në vitin 2004 me qëllim për të promovuar një mënyrë të re të konceptimit të produkteve për përdorim tricologico profesionale. Pasion...

Tags PHYSIA Linja është themeluar në vitin 2004 me qëllim për të promovuar një mënyrë të re të konceptimit të produkteve për përdorim tricologico profesionale. Pasion...
PHYSIA Mimik - DEMERAL

PHYSIA Mimik
DEMERAL

Tags Demeral revolutionizes rindërtimin Mimik vepron në strukturën intime eflokëve menjëherë kthyer atë në një qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri natyrore, falë një pro...

Tags Demeral revolutionizes rindërtimin Mimik vepron në strukturën intime eflokëve menjëherë kthyer atë në një qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri natyrore, falë një pro...
ARGABETA ILO - DIKSON

ARGABETA ILO
DIKSON

Tags OIL MIRË PËR Flokeve Tags ARGABETA ILO, trajtimi i mirëqenies intensive për të gjitha llojet e flokëve në bazë të Argan Oil dhe beta-carotene është zhytur menjëh...

Tags OIL MIRË PËR Flokeve Tags ARGABETA ILO, trajtimi i mirëqenies intensive për të gjitha llojet e flokëve në bazë të Argan Oil dhe beta-carotene është zhytur menjëh...
ARGABETA : TRAJTIMI intensive të Wellness - DIKSON

ARGABETA : TRAJTIMI intensive të Wellness
DIKSON

Tags shampo PËR Wellness me vaj Argan dhe ekstraktet e algave Shampo Wellness për të gjitha llojet e flokëve në bazë të naftës Argan dhe ekstraktet e algave. Butësisht p...

Tags shampo PËR Wellness me vaj Argan dhe ekstraktet e algave Shampo Wellness për të gjitha llojet e flokëve në bazë të naftës Argan dhe ekstraktet e algave. Butësisht p...
LINE tonik - DIKSON

LINE tonik
DIKSON

Tags Bain Vitalite - me ekstrakt të moringa dhe fara liri Butësisht pastron të gjitha llojet e flokëve. Ajo ekuilibrave pH fiziologjik. kuti :. shishe të 250 dhe 1000 ml ...

Tags Bain Vitalite - me ekstrakt të moringa dhe fara liri Butësisht pastron të gjitha llojet e flokëve. Ajo ekuilibrave pH fiziologjik. kuti :. shishe të 250 dhe 1000 ml ...
ARGABETA FINISH & Styling - DIKSON

ARGABETA FINISH & Styling
DIKSON

Tags Fixing SPRAY SPRAY Flokeve Tags me Argan Oil Qëndrueshmëri të lartë dhe flokët jashtëzakonisht me shkëlqim dhe i ushqyer nga veprimin e përbashkët të naftës Arg...

Tags Fixing SPRAY SPRAY Flokeve Tags me Argan Oil Qëndrueshmëri të lartë dhe flokët jashtëzakonisht me shkëlqim dhe i ushqyer nga veprimin e përbashkët të naftës Arg...
Glam - DIKSON

Glam
DIKSON

ekstrakte bimore, vajra, trajtimin, përfitimet operative dhe vajra esenciale janë shtylla kurrizore e glam, linjës së re të trajtimet e flokëve Sistemit berber që kombinon ...

ekstrakte bimore, vajra, trajtimin, përfitimet operative dhe vajra esenciale janë shtylla kurrizore e glam, linjës së re të trajtimet e flokëve Sistemit berber që kombinon ...
Antidandruff Glam - zbokth - DIKSON

Antidandruff Glam - zbokth
DIKSON

Tags përbërësit antidandruff aktive të përfshira në produktet e kryejë një veprim të kombinuar kundër sebum tepërt dhe zbokth. Efekti spastrim në lëkurë shkaktuar nga...

Tags përbërësit antidandruff aktive të përfshira në produktet e kryejë një veprim të kombinuar kundër sebum tepërt dhe zbokth. Efekti spastrim në lëkurë shkaktuar nga...
MAKE - MOSHA - ECHOSLINE

MAKE - MOSHA
ECHOSLINE

Tags tonik linjë Kjo është vija e trajtimet profesionale Echosline dedikuar për gratë e të gjitha moshave. Pasuruar me Oceaxyl Botanik Kompleksi bërë nga bimët natyrore ...

Tags tonik linjë Kjo është vija e trajtimet profesionale Echosline dedikuar për gratë e të gjitha moshave. Pasuruar me Oceaxyl Botanik Kompleksi bërë nga bimët natyrore ...
SELIÀR curl - ECHOSLINE

SELIÀR curl
ECHOSLINE

Tags SELIÀR curl Bukuri ritual që ka përparësi të sinergji të përsosur të Honey, Vaj Argan, Seed li Oil dhe mëndafshi Proteinat, Parimet aktivë në bazë të gjitha for...

Tags SELIÀR curl Bukuri ritual që ka përparësi të sinergji të përsosur të Honey, Vaj Argan, Seed li Oil dhe mëndafshi Proteinat, Parimet aktivë në bazë të gjitha for...
ÈQUILUX - ELEGY

ÈQUILUX
ELEGY

Tags ÈQUILUX përmban përqëndrimin më të lartë të ekstrakteve botanik që Elegji e ka konceptuar ndonjëherë. Ai e ka gjithmonë të kërkuar për të marrë maksimumin nga...

Tags ÈQUILUX përmban përqëndrimin më të lartë të ekstrakteve botanik që Elegji e ka konceptuar ndonjëherë. Ai e ka gjithmonë të kërkuar për të marrë maksimumin nga...
HP : Proteina HYDRO - ELEGY

HP : Proteina HYDRO
ELEGY

Tags: HP është një linjë kthye, balancimin e komponenteve të strukturës së flokëve, veçanërisht të përshtatshme për flokët e thatë edhe për shkak të trajtimeve kim...

Tags: HP është një linjë kthye, balancimin e komponenteve të strukturës së flokëve, veçanërisht të përshtatshme për flokët e thatë edhe për shkak të trajtimeve kim...
Vëllimi SISTEMI KIT - ELGON

Vëllimi SISTEMI KIT
ELGON

Tags Deri në 10 javë të vëllimit, edhe më shumë flokët delikate dhe të ndjeshme. Dozë gjysmë të përhershëm të ndjeshme për flokët natyrore, ngjyrë apo flokëve të...

Tags Deri në 10 javë të vëllimit, edhe më shumë flokët delikate dhe të ndjeshme. Dozë gjysmë të përhershëm të ndjeshme për flokët natyrore, ngjyrë apo flokëve të...
SUN CARE - EMMEDICIOTTO

SUN CARE
EMMEDICIOTTO

Tags Mbrojtja Sun Oil Kjo është një vaj ristrukturimi dhe mbrojtur mbrojtëse për të gjitha llojet e flokëve. Përmban sunscreens që sigurojnë efekt mbrojtja e flokëve s...

Tags Mbrojtja Sun Oil Kjo është një vaj ristrukturimi dhe mbrojtur mbrojtëse për të gjitha llojet e flokëve. Përmban sunscreens që sigurojnë efekt mbrojtja e flokëve s...
13 LINE shërimit EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO

13 LINE shërimit EMMEDICIOTTO
EMMEDICIOTTO

Tags: trajtim shumë kozmetike të dizajnuara për të rikthyer shëndetin e flokëve, jashtëzakonisht efektive për ata të theksuar nga faktorë të mjedisit, kjo është ideale...

Tags: trajtim shumë kozmetike të dizajnuara për të rikthyer shëndetin e flokëve, jashtëzakonisht efektive për ata të theksuar nga faktorë të mjedisit, kjo është ideale...
Rrjedhin - C - EMMEDICIOTTO

Rrjedhin - C
EMMEDICIOTTO

bazuar qelizat burimore aktive e bimëve rrushit rrjedhin - C shampo Rrjedhin - C Fall Shampo pastron flokët e kokës. Ajo është e bazuar në aktive qelizat burimore bimore R...

bazuar qelizat burimore aktive e bimëve rrushit rrjedhin - C shampo Rrjedhin - C Fall Shampo pastron flokët e kokës. Ajo është e bazuar në aktive qelizat burimore bimore R...
Trajtimit VEÇANTA - EMMEDICIOTTO

Trajtimit VEÇANTA
EMMEDICIOTTO

Tags MASKA Hydrating EXTRA 15 ultra hidratues maskë 15 MASKA EXTRA Hydrating është projektuar për të dhënë një kapak Wellness 15 minuta jep fleksibilitet dhe hydration ...

Tags MASKA Hydrating EXTRA 15 ultra hidratues maskë 15 MASKA EXTRA Hydrating është projektuar për të dhënë një kapak Wellness 15 minuta jep fleksibilitet dhe hydration ...
Nael - EMSIBETH

Nael
EMSIBETH

shampo ANTI Në bazë të naftës Blueberry, pastron butë por thellësisht. Mbron flokët nga radikalet e lira, ndotjes dhe rrezet UV. Dhuroni trupit, vitalitet dhe të lehta p...

shampo ANTI Në bazë të naftës Blueberry, pastron butë por thellësisht. Mbron flokët nga radikalet e lira, ndotjes dhe rrezet UV. Dhuroni trupit, vitalitet dhe të lehta p...
Nael - EMSIBETH

Nael
EMSIBETH

shampo Made me kokosit naftës dhe Tiare moisturizes lule, zbut dhe të jep forcë dhe cilësi për flokë të bukura dhe theksoi. Butësisht pastron pa shtuar peshë. kuti :. ...

shampo Made me kokosit naftës dhe Tiare moisturizes lule, zbut dhe të jep forcë dhe cilësi për flokë të bukura dhe theksoi. Butësisht pastron pa shtuar peshë. kuti :. ...
Shkëlqim SPRAY COLOR Leave-in kondicioner - EVERLINE

Shkëlqim SPRAY COLOR Leave-in kondicioner
EVERLINE

COLOR shkëlqim Leave-in është një llak intensive maskë që nuk kërkon shpëlarje. Është një cilësi të lehta ushqyes dhe mbrojtësdhe thithjen e shpejtë. Përbërësit a...

COLOR shkëlqim Leave-in është një llak intensive maskë që nuk kërkon shpëlarje. Është një cilësi të lehta ushqyes dhe mbrojtësdhe thithjen e shpejtë. Përbërësit a...
CITY LIFE Hydrating - FAIPA

CITY LIFE Hydrating
FAIPA

Tags flokët e thatë dhe të dëmtuar Surfactants rrjedhin nga sheqerna, janë tepër delikate. Të Argan naftës dhe proteina të korrat janë nxjerrë nga eko-miqësore. Vaj A...

Tags flokët e thatë dhe të dëmtuar Surfactants rrjedhin nga sheqerna, janë tepër delikate. Të Argan naftës dhe proteina të korrat janë nxjerrë nga eko-miqësore. Vaj A...
FAZA ESSENTIAL flokeve - GYM - FAIPA

FAZA ESSENTIAL flokeve - GYM
FAIPA

kundër humbjen e flokëve I gjithë linjë produktesh për flokët - GYM është formuluar posaçërisht dhe i projektuar për të kundërshtuar fuqishëm dhe efektiv humbjen e...

kundër humbjen e flokëve I gjithë linjë produktesh për flokët - GYM është formuluar posaçërisht dhe i projektuar për të kundërshtuar fuqishëm dhe efektiv humbjen e...
SAFE PROFESIONAL POST COLOR - FAIPA

SAFE PROFESIONAL POST COLOR
FAIPA

Varg e produkteve që lejon konsumatorëve për të vazhduar trajtimet sallon në shtëpi. Formulimi përfshinpërdorimin e kristaleve të lëngëta dhe fara liri që të jetë n...

Varg e produkteve që lejon konsumatorëve për të vazhduar trajtimet sallon në shtëpi. Formulimi përfshinpërdorimin e kristaleve të lëngëta dhe fara liri që të jetë n...
FAZA detoksifikimin DOMOSDOSHME - FAIPA

FAZA detoksifikimin DOMOSDOSHME
FAIPA

Tags detoksifikimin Linja formuluar për të ndihmuar në flokët tuaj dhe të kokës për eliminimin e mbeturinave toksike që vjen nga agjentët e jashtëm që mbush flokët ...

Tags detoksifikimin Linja formuluar për të ndihmuar në flokët tuaj dhe të kokës për eliminimin e mbeturinave toksike që vjen nga agjentët e jashtëm që mbush flokët ...
LINE TRICOGEN - FARMAVITA

LINE TRICOGEN
FARMAVITA

Tags TRICOGENA me auxin dhe ekstrakte bimore Luftimin e sebum tepërt, fillimin e zbokth kurë, të parandaluar humbjen e flokëve estetikë. Kjo eshteefekt trefish që mund të ...

Tags TRICOGENA me auxin dhe ekstrakte bimore Luftimin e sebum tepërt, fillimin e zbokth kurë, të parandaluar humbjen e flokëve estetikë. Kjo eshteefekt trefish që mund të ...
OLIVE lëndë ushqyese TERAPIA mëndafshi OIL - FAROUK

OLIVE lëndë ushqyese TERAPIA mëndafshi OIL
FAROUK

përbërësit e lashtë organike të kombinuar me teknologji të përparuar amerikane për të krijuar një linjë të shëndetshme dhe të pasur në ushqyesve. Kompleksi me dy fa...

përbërësit e lashtë organike të kombinuar me teknologji të përparuar amerikane për të krijuar një linjë të shëndetshme dhe të pasur në ushqyesve. Kompleksi me dy fa...
CHI 44 - FAROUK

CHI 44
FAROUK

Tags jonik POWER PLUS Sistemi Rreth 44 jonik POWER PLUS Farouk Systems Të është trajtimi që stimulon regrowth e flokëve. Shampo ndihmon për të shtresohem lëkurën, pastro...

Tags jonik POWER PLUS Sistemi Rreth 44 jonik POWER PLUS Farouk Systems Të është trajtimi që stimulon regrowth e flokëve. Shampo ndihmon për të shtresohem lëkurën, pastro...
SISTEMI LIFE HYDRO - FAUVERT PROFESSIONNEL

SISTEMI LIFE HYDRO
FAUVERT PROFESSIONNEL

Tags Një varg i shampoos dhe kujdes profesional të teknologjisë së lartë formuluar pa Parabens me përbërësit aktiv të veçanta për çdo problem të flokët e kokës. Prod...

Tags Një varg i shampoos dhe kujdes profesional të teknologjisë së lartë formuluar pa Parabens me përbërësit aktiv të veçanta për çdo problem të flokët e kokës. Prod...
SISTEMI LIFE HYDRO - FAUVERT PROFESSIONNEL

SISTEMI LIFE HYDRO
FAUVERT PROFESSIONNEL

style=line-height:1.6em> Një gamë e shampoos dhe kujdes profesional të teknologjisë së lartë e formuluar pa Parabens, me përbërësit aktiv të veçanta për çdo problem t...

style=line-height:1.6em> Një gamë e shampoos dhe kujdes profesional të teknologjisë së lartë e formuluar pa Parabens, me përbërësit aktiv të veçanta për çdo problem t...
CHRONOPROGRAM - FRAMESI

CHRONOPROGRAM
FRAMESI

në kohënpërhapja e radikaleve të lira të humbasin ton dhe vitalitet në flokë. Linja Morphosis CHRONOPROGRAM ështërinovimin anti - plakje dhe në sajë mbrojtëse për pron...

në kohënpërhapja e radikaleve të lira të humbasin ton dhe vitalitet në flokë. Linja Morphosis CHRONOPROGRAM ështërinovimin anti - plakje dhe në sajë mbrojtëse për pron...
DELUX - FRAMESI

DELUX
FRAMESI

Tags: flokët ngjyrë shpesh vuajnë nga dehidrimi, Morphosis DELUX është një linjë e trajtimit ngjyra, formuluar për të mbrojtur flokët me ngjyrë nga humbja e butësi, shn...

Tags: flokët ngjyrë shpesh vuajnë nga dehidrimi, Morphosis DELUX është një linjë e trajtimit ngjyra, formuluar për të mbrojtur flokët me ngjyrë nga humbja e butësi, shn...
Morphosis ENERGY - FRAMESI

Morphosis ENERGY
FRAMESI

Tags bien trajtim dhe forcimin Një trajtim me boronicë ekstrakt i cili stimulon metabolizmin dhe aktivitetin qelizor ngadalëson rënien, promovon trashje dhe mbron kundër pla...

Tags bien trajtim dhe forcimin Një trajtim me boronicë ekstrakt i cili stimulon metabolizmin dhe aktivitetin qelizor ngadalëson rënien, promovon trashje dhe mbron kundër pla...
NEEM - FRAMESI

NEEM
FRAMESI

Tags trajtim shoku strengthener bien llambë dhe rrjedhin Giomat propozon Neem një trajtim shoku bien për përforcimin llambë e flokëve dhe rrjedhin. Një kombinim i vajra es...

Tags trajtim shoku strengthener bien llambë dhe rrjedhin Giomat propozon Neem një trajtim shoku bien për përforcimin llambë e flokëve dhe rrjedhin. Një kombinim i vajra es...
Pastërtia - FRAMESI

Pastërtia
FRAMESI

Tags Pastërtia veprim anti - zbokth zbatohet në dy nivele : spastrimin fiskale të thellë të kokës dhe flokët. Morphosis Pastërtia fillon me spastrimit ëmbël dhe vazhdon m...

Tags Pastërtia veprim anti - zbokth zbatohet në dy nivele : spastrimin fiskale të thellë të kokës dhe flokët. Morphosis Pastërtia fillon me spastrimit ëmbël dhe vazhdon m...
SAVE NGJYRA - NGJYRA Qendron ne - FREE LIMIX

SAVE NGJYRA - NGJYRA Qendron ne
FREE LIMIX

Tags NGJYRA SAVE FreeLimix është një trajtim të balancuar për kapilar e treguar me ngjyrë dhe të trajtohen flokët. Thanks elastin detare, i cili depërton thellë nëflokë...

Tags NGJYRA SAVE FreeLimix është një trajtim të balancuar për kapilar e treguar me ngjyrë dhe të trajtohen flokët. Thanks elastin detare, i cili depërton thellë nëflokë...
DERMOPURE - Sebocontrol - FREE LIMIX

DERMOPURE - Sebocontrol
FREE LIMIX

Tags: Për të luftuar sebum tepërt, për shkak të stresit psiko - fizik, erozion dhe ndotjes, FreeLimix studiuar DERMOPURE, një linjë sebum - rregullimin pastrimi. Rodhe me pr...

Tags: Për të luftuar sebum tepërt, për shkak të stresit psiko - fizik, erozion dhe ndotjes, FreeLimix studiuar DERMOPURE, një linjë sebum - rregullimin pastrimi. Rodhe me pr...
RIPARIMI TERAPIA - RINDËRTIM - FREE LIMIX

RIPARIMI TERAPIA - RINDËRTIM
FREE LIMIX

Nga hulumtimet FreeLimix, vjen trajtimi i parë intensive profesionale në bazë të keratin për të riparuar flokët e dëmtuara dhe për t'u dhënë forcë për të dhe të dë...

Nga hulumtimet FreeLimix, vjen trajtimi i parë intensive profesionale në bazë të keratin për të riparuar flokët e dëmtuara dhe për t'u dhënë forcë për të dhe të dë...
LIXPERFECTION - FREE LIMIX

LIXPERFECTION
FREE LIMIX

Tags: Nga aroma marramendëse e hip u rrit, të egra bimore amtare në Andes të Amerikës Jugore dhe i përdorur nga indianët Araucana i cili e parë të njohur pronat shquar dhe...

Tags: Nga aroma marramendëse e hip u rrit, të egra bimore amtare në Andes të Amerikës Jugore dhe i përdorur nga indianët Araucana i cili e parë të njohur pronat shquar dhe...
WAVYPERFECTION - FREE LIMIX

WAVYPERFECTION
FREE LIMIX

flokët kaçurrel dhe me onde, të cilat nga natyra e tyre janë shpesh të thatë, të brishtë dhe të vështirë për të kontrollit, është i lindur WAVYPERFECTION, trajtim p...

flokët kaçurrel dhe me onde, të cilat nga natyra e tyre janë shpesh të thatë, të brishtë dhe të vështirë për të kontrollit, është i lindur WAVYPERFECTION, trajtim p...
Kera TERAPIA : TRAJTIM INTENSIV - GARAGNANI

Kera TERAPIA : TRAJTIM INTENSIV
GARAGNANI

Tags Spray ristrukturimi për VEPRIMIT INSTANT bërë të keratin dhe përqendruar kompleks aktive të ceramides Ristrukturimi trajtohen dhe të dëmtuar e flokëve, duke u d...

Tags Spray ristrukturimi për VEPRIMIT INSTANT bërë të keratin dhe përqendruar kompleks aktive të ceramides Ristrukturimi trajtohen dhe të dëmtuar e flokëve, duke u d...
COLOR fUNDIT - GARAGNANI

COLOR fUNDIT
GARAGNANI

Tags zë i veçantë i projektuar veçanërisht për ngjyrë dhe të trajtuar flokët Tags PARA- TRAJTIMI ME COLOR Flokeve Sistemi specifik mbrojtës formuluar për trajtimin e...

Tags zë i veçantë i projektuar veçanërisht për ngjyrë dhe të trajtuar flokët Tags PARA- TRAJTIMI ME COLOR Flokeve Sistemi specifik mbrojtës formuluar për trajtimin e...
NEEM - GIOMAT

NEEM
GIOMAT

Tags trajtim shoku strengthener bien llambë dhe rrjedhin Giomat propozon Neem një trajtim shoku bien për përforcimin llambë e flokëve dhe rrjedhin. Një kombinim i vajra es...

Tags trajtim shoku strengthener bien llambë dhe rrjedhin Giomat propozon Neem një trajtim shoku bien për përforcimin llambë e flokëve dhe rrjedhin. Një kombinim i vajra es...
INNEREFFECT - GOLDWELL

INNEREFFECT
GOLDWELL

Tags: është një trajtim të veçantë për një ripërtëritje të thellë të flokëve me mbrojtjen ngjyra. Teknologji rigjeneruese INNEREFFECT ofron një sistem shumë të efe...

Tags: është një trajtim të veçantë për një ripërtëritje të thellë të flokëve me mbrojtjen ngjyra. Teknologji rigjeneruese INNEREFFECT ofron një sistem shumë të efe...
zbatoj - GREEN LIGHT

zbatoj
GREEN LIGHT

Tags linjë bien trajtim ndihmesi Linja është e përbërë zbatojë Procapil, një kompleks që redukton atrofi dhe plakjen e folikulit dhe të aktivizuar mekanizmat riparimin ...

Tags linjë bien trajtim ndihmesi Linja është e përbërë zbatojë Procapil, një kompleks që redukton atrofi dhe plakjen e folikulit dhe të aktivizuar mekanizmat riparimin ...
Patch SISTEMI - HAIR COMPANY

Patch SISTEMI
HAIR COMPANY

Tags zëvendësues patch në parandalimin e humbjes së flokëve Bandazh shkak të strukturës së tij të veçantë modulates lirimin gradual e përbërësit aktiv në mënyrë ...

Tags zëvendësues patch në parandalimin e humbjes së flokëve Bandazh shkak të strukturës së tij të veçantë modulates lirimin gradual e përbërësit aktiv në mënyrë ...
3ACTION - HANTESIS

3ACTION
HANTESIS

laboratorët kërkimore Hantesis lindur një linjë multifunksionale profesional për të gjitha anomalive të lëkurës dhe të flokëve, e cila është e bazuar në një formuli...

laboratorët kërkimore Hantesis lindur një linjë multifunksionale profesional për të gjitha anomalive të lëkurës dhe të flokëve, e cila është e bazuar në një formuli...
BIOCORALL - HANTESIS

BIOCORALL
HANTESIS

laboratorët kërkimore dhe zhvillimi Hantesis CORALL BIO - lindur : një linjë të produkteve për rindërtimin e flokëve të përhershëm të dëmtuar nga kushtet e motit të ...

laboratorët kërkimore dhe zhvillimi Hantesis CORALL BIO - lindur : një linjë të produkteve për rindërtimin e flokëve të përhershëm të dëmtuar nga kushtet e motit të ...
EUDERMIQUE - me ekstrakte botanik - HANTESIS

EUDERMIQUE - me ekstrakte botanik
HANTESIS

Formuluar me ekstrakte botanik kërkuar posaçërisht për mirëqenien e flokët e kokës. Pasuruar me vajra natyrore, të tilla si rodhe, xhensen, pjepër dhe Islanda liken, ofro...

Formuluar me ekstrakte botanik kërkuar posaçërisht për mirëqenien e flokët e kokës. Pasuruar me vajra natyrore, të tilla si rodhe, xhensen, pjepër dhe Islanda liken, ofro...
EUDERMIQUE : TRAJTIMI PËR PARANDALIMIN E humbjen e flokëve - HANTESIS

EUDERMIQUE : TRAJTIMI PËR PARANDALIMIN E humbjen e flokëve
HANTESIS

Tags Arnica BATH pastër banjo me Arnica ekstrakt Banjo ndihmës pastër eutrofike në parandalimin e humbjes së flokëve. Metoda e përdorimit : të aplikojnë dhe të lënë...

Tags Arnica BATH pastër banjo me Arnica ekstrakt Banjo ndihmës pastër eutrofike në parandalimin e humbjes së flokëve. Metoda e përdorimit : të aplikojnë dhe të lënë...
EUDERMIQUE : rritjen e flokëve Ndihma TRAJTIMI - HANTESIS

EUDERMIQUE : rritjen e flokëve Ndihma TRAJTIMI
HANTESIS

Tags rodhe locion Locion me ekstraktet e rodhe. Favorizonveprim i dy enzima të veçanta që rrjedhin bio - teknologjike rodhe lidhur, të prodhojë një rezervuar të energjisë...

Tags rodhe locion Locion me ekstraktet e rodhe. Favorizonveprim i dy enzima të veçanta që rrjedhin bio - teknologjike rodhe lidhur, të prodhojë një rezervuar të energjisë...
EUDERMIQUE - HANTESIS

EUDERMIQUE
HANTESIS

Tags lufton humbjen e flokëve Qelizat burimore bimore janë qeliza primitive nuk specializuara janë në gjendje për të riprodhuar dhe të zhvillojnë potencialisht një kohë...

Tags lufton humbjen e flokëve Qelizat burimore bimore janë qeliza primitive nuk specializuara janë në gjendje për të riprodhuar dhe të zhvillojnë potencialisht një kohë...
EUDERMIQUE : TRAJTIMI për lëkurë të ndjeshme dhe flokë - HANTESIS

EUDERMIQUE : TRAJTIMI për lëkurë të ndjeshme dhe flokë
HANTESIS

Tags butë flokët dhe lëkurën delikate Banjo pastër ulët shkumës agjentët irritues. Siguron një pastrim të përsosur në respekt të filmit hidro - lipidet. Gjithashtu r...

Tags butë flokët dhe lëkurën delikate Banjo pastër ulët shkumës agjentët irritues. Siguron një pastrim të përsosur në respekt të filmit hidro - lipidet. Gjithashtu r...
EUDERMIQUE : TRAJTIMI PËR defekteve të lëkurës - HANTESIS

EUDERMIQUE : TRAJTIMI PËR defekteve të lëkurës
HANTESIS

Tags Yarrow Bath pastrimi dush me ekstrakte të yarrow banjo cleanser astringent dhe anti - zbokth, ideal seborrheic për scalps dhe / ose zbokth. kuti :. shishe të 250 dhe 10...

Tags Yarrow Bath pastrimi dush me ekstrakte të yarrow banjo cleanser astringent dhe anti - zbokth, ideal seborrheic për scalps dhe / ose zbokth. kuti :. shishe të 250 dhe 10...
Freerange - HANTESIS

Freerange
HANTESIS

Linja Tags projektuar posaçërisht për ngjyrë dhe të trajtohen flokët. Ushqyesve dhe akt ristrukturimi në keratin, që kryejnë një ajer. Flokët fiton hydration, trup, but...

Linja Tags projektuar posaçërisht për ngjyrë dhe të trajtohen flokët. Ushqyesve dhe akt ristrukturimi në keratin, që kryejnë një ajer. Flokët fiton hydration, trup, but...
Sleek & Curly - HANTESIS

Sleek & Curly
HANTESIS

Tags Tashmë 4,000 vjet më parë të egjiptianëve ricavavano përfitime të konsiderueshme nga leh dhe rrënjët e shegë nga Persi dhe Afganistan. Të gjitha familjet fisnike e ...

Tags Tashmë 4,000 vjet më parë të egjiptianëve ricavavano përfitime të konsiderueshme nga leh dhe rrënjët e shegë nga Persi dhe Afganistan. Të gjitha familjet fisnike e ...
NIRHAJ - HANTESIS

NIRHAJ
HANTESIS

Tags Argan (Argan ose Argania sideroxylon) është një pemë e zakonshme në peisazhet e thata që karakterizojnë në jugperëndim të Marokut. Fruta është një kokrra të kuqe...

Tags Argan (Argan ose Argania sideroxylon) është një pemë e zakonshme në peisazhet e thata që karakterizojnë në jugperëndim të Marokut. Fruta është një kokrra të kuqe...
REFORCE - forcimin trajtim - HELEN SEWARD

REFORCE - forcimin trajtim
HELEN SEWARD

Tags HAPI 1 : REFORCE detoksifikimin tonik Përgatitja detoksifikimin, detoksifikimin tonik përgatit kokës për trajtimet e mëvonshme. Tags HAPI 2 : REFORCE Fortifying Shampo...

Tags HAPI 1 : REFORCE detoksifikimin tonik Përgatitja detoksifikimin, detoksifikimin tonik përgatit kokës për trajtimet e mëvonshme. Tags HAPI 2 : REFORCE Fortifying Shampo...
SISTEMET CARE ORGANIKE - HERB UK

SISTEMET CARE ORGANIKE
HERB UK

flokët dhe lëkurë të ndjeshme Treshja e produkteve është e pasur me përbërësit natyral të tilla si :. Leshterikët, vaj Geranium, dy përbërësit natyral të njohur p...

flokët dhe lëkurë të ndjeshme Treshja e produkteve është e pasur me përbërësit natyral të tilla si :. Leshterikët, vaj Geranium, dy përbërësit natyral të njohur p...
ICON - INDIA

ICON
INDIA

Tags trajtim me vaj Argan Naftës, shampo dhe kondicioner, e bëri me vaj Argan, ideale për të gjitha llojet e flokëve. Vaj Argan është shoqëruar me vaj Moringa dhe thelbin...

Tags trajtim me vaj Argan Naftës, shampo dhe kondicioner, e bëri me vaj Argan, ideale për të gjitha llojet e flokëve. Vaj Argan është shoqëruar me vaj Moringa dhe thelbin...
Hairgrowth - INDOLA

Hairgrowth
INDOLA

Tags trajtim të plotë për të parandaluar humbjen e flokëve Çelësi i këtyre produkteve është në sistem për të aktivizuar rritjen e flokëve pas parimeve të tricholog...

Tags trajtim të plotë për të parandaluar humbjen e flokëve Çelësi i këtyre produkteve është në sistem për të aktivizuar rritjen e flokëve pas parimeve të tricholog...
Bilanci Reconstructor Kondicioner - INEBRYA

Bilanci Reconstructor Kondicioner
INEBRYA

Tags ringjalljen balsam për flokët e hollë. Rindërton dhe mbronstrukturën e flokëve të dobësuar dhe të shfrytëzohen pa e peshon atë. Ajo rikthen elasticitet, vitalitet...

Tags ringjalljen balsam për flokët e hollë. Rindërton dhe mbronstrukturën e flokëve të dobësuar dhe të shfrytëzohen pa e peshon atë. Ajo rikthen elasticitet, vitalitet...
Color Conditioner - INEBRYA

Color Conditioner
INEBRYA

Tags kondicioner për flokët me ngjyrë ose i mbuluar me vija. Kjo e bënflokët lehtë për krehër, e butë dhe me shkëlqim. Ndihmon të mbajë ngjyra e me kalimin e kohës. ...

Tags kondicioner për flokët me ngjyrë ose i mbuluar me vija. Kjo e bënflokët lehtë për krehër, e butë dhe me shkëlqim. Ndihmon të mbajë ngjyra e me kalimin e kohës. ...
Instant Reconstructor Spray - INEBRYA

Instant Reconstructor Spray
INEBRYA

Tags Spray hidratues acidifikese çastit. Formuluar me bio- molekula të Keratin Protein, grurit dhe Polyquaterniums vulos cuticle, lënë flokët jetike dhe të ndritshme. Perdo...

Tags Spray hidratues acidifikese çastit. Formuluar me bio- molekula të Keratin Protein, grurit dhe Polyquaterniums vulos cuticle, lënë flokët jetike dhe të ndritshme. Perdo...
Intensive Reconstructor Lotion - INEBRYA

Intensive Reconstructor Lotion
INEBRYA

Tags Locion intensiv Ristrukturimi për flokët e dëmtuar, e thatë dhe të trajtohen kimikisht. Ideal për flokë kaçurrel, kaçurrel dhe permed. Ajo penetron thellë në stru...

Tags Locion intensiv Ristrukturimi për flokët e dëmtuar, e thatë dhe të trajtohen kimikisht. Ideal për flokë kaçurrel, kaçurrel dhe permed. Ajo penetron thellë në stru...
Lini -in Color Fixer - INEBRYA

Lini -in Color Fixer
INEBRYA

Tags ristrukturimin fiksues ngjyra llak. Ideal për flokët me ngjyrë, trajtohet me vija. Njollë të plotë të shërbimit, për shkak të një veprimi të lartë acidifikese, ...

Tags ristrukturimin fiksues ngjyra llak. Ideal për flokët me ngjyrë, trajtohet me vija. Njollë të plotë të shërbimit, për shkak të një veprimi të lartë acidifikese, ...
Lini -In Conditioner - INEBRYA

Lini -In Conditioner
INEBRYA

Tags Kondicioner ushqyes nuk shpëlarje . Ideale për të thatë, i dredhur, me ngjyrë dhe të shfrytëzuar nga trajtimet kimike (perms, straightening, zbardhues, etj.). Formula ...

Tags Kondicioner ushqyes nuk shpëlarje . Ideale për të thatë, i dredhur, me ngjyrë dhe të shfrytëzuar nga trajtimet kimike (perms, straightening, zbardhues, etj.). Formula ...
Pro - Age Kondicioner - INEBRYA

Pro - Age Kondicioner
INEBRYA

Tags Pro - Age Kondicioner me Argan naftës. Ideal për flokët ngjyra - trajtuar, përulur dhe i vdekur, moisturizes, detangles dhe mbron flokët pa e peshon atë. Pasuruar me J...

Tags Pro - Age Kondicioner me Argan naftës. Ideal për flokët ngjyra - trajtuar, përulur dhe i vdekur, moisturizes, detangles dhe mbron flokët pa e peshon atë. Pasuruar me J...
Pro - Age Trajtimi - INEBRYA

Pro - Age Trajtimi
INEBRYA

Tags Trajtimi Pro - Age ristrukturimin Argan Oil . Kundër formimin e radikaleve të lira, duke parandaluar plakjen e flokëve. Hidrate dhe ushqen gjatësisë dhe përfundon, duke...

Tags Trajtimi Pro - Age ristrukturimin Argan Oil . Kundër formimin e radikaleve të lira, duke parandaluar plakjen e flokëve. Hidrate dhe ushqen gjatësisë dhe përfundon, duke...
SHECARE - INEBRYA

SHECARE
INEBRYA

Tags SHECARE Inebrya është programi për rindërtimin e flokëve të dëmtuara. Ditë pas dite, në fakt,flokët nënshtrohensulmi i stresit të shumëfishtë faktorëve se shën...

Tags SHECARE Inebrya është programi për rindërtimin e flokëve të dëmtuara. Ditë pas dite, në fakt,flokët nënshtrohensulmi i stresit të shumëfishtë faktorëve se shën...
Akullore GREEN - INEBRYA

Akullore GREEN
INEBRYA

Tags: Akullore GREEN ështëe re linjës gjelbër e trajtimeve profesionale ultra të ndjeshme, të përkushtuar për të Hairstylists dhe të gjithë njerëzit që preferojnë më...

Tags: Akullore GREEN ështëe re linjës gjelbër e trajtimeve profesionale ultra të ndjeshme, të përkushtuar për të Hairstylists dhe të gjithë njerëzit që preferojnë më...
Akullore GREEN - INEBRYA

Akullore GREEN
INEBRYA

Tags PAS - TRAJTIMI shampo Regenerating Shampo për flokët me ngjyrë dhe trajtuar pa sulfateve ose klorur natriumi. Pastron dhe mbron flokët, duke e lënë atë të butë, të...

Tags PAS - TRAJTIMI shampo Regenerating Shampo për flokët me ngjyrë dhe trajtuar pa sulfateve ose klorur natriumi. Pastron dhe mbron flokët, duke e lënë atë të butë, të...
MENU VOLUMAX - flokët e hollë dhe të brishtë - INTERCOSMO

MENU VOLUMAX - flokët e hollë dhe të brishtë
INTERCOSMO

Tags mbronfibra nga agresioneve të jashtme, parandalon humbjen e lagështisë dhe mineraleve. Flokët rimerr formën, trupin dhe vëllimi. VOLUME BATH Volumizing shampo dhe deter...

Tags mbronfibra nga agresioneve të jashtme, parandalon humbjen e lagështisë dhe mineraleve. Flokët rimerr formën, trupin dhe vëllimi. VOLUME BATH Volumizing shampo dhe deter...
MENU vitalitet - Flokët kanë tendencë të bien - INTERCOSMO

MENU vitalitet - Flokët kanë tendencë të bien
INTERCOSMO

Tags jep forcën dhe durimin, forcon fibër dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Lëkurës dhe flokët janë më të shëndetshëm, të fortë dhe vital. Tags banjo Vitalizing Sh...

Tags jep forcën dhe durimin, forcon fibër dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Lëkurës dhe flokët janë më të shëndetshëm, të fortë dhe vital. Tags banjo Vitalizing Sh...
MENU Comfort - lëkurë të ndjeshme - INTERCOSMO

MENU Comfort - lëkurë të ndjeshme
INTERCOSMO

Krijo relaksoheni dhe ton, ka një qetësues dhe energjike. Ajo stimulon rinovimin e qelizave. Tags qetësues vaske Shampo për veprim të spastrimit dhe qetësues. Shishe të 200...

Krijo relaksoheni dhe ton, ka një qetësues dhe energjike. Ajo stimulon rinovimin e qelizave. Tags qetësues vaske Shampo për veprim të spastrimit dhe qetësues. Shishe të 200...
EKS SURGIVAMARINE - INTERCOSMO

EKS SURGIVAMARINE
INTERCOSMO

Tags EKS SURGIVAMARINE është një linjë e produkteve Eks që shfrytëzon vetitë e detit për të përmbushur dëshirën e flokë të shëndetshëm, në shtëpi dhe në sallon...

Tags EKS SURGIVAMARINE është një linjë e produkteve Eks që shfrytëzon vetitë e detit për të përmbushur dëshirën e flokë të shëndetshëm, në shtëpi dhe në sallon...
EKS SURGIVAMARINE - INTERCOSMO

EKS SURGIVAMARINE
INTERCOSMO

Tags HYDRONUTRITIVE MENU - flokë të shëndetshëm dhe me shkëlqim Thellësisht ushqen, kryen një ri- mineralizing dhe hidratues, ndriçimin e flokëve. Tags hidratues Bath Cl...

Tags HYDRONUTRITIVE MENU - flokë të shëndetshëm dhe me shkëlqim Thellësisht ushqen, kryen një ri- mineralizing dhe hidratues, ndriçimin e flokëve. Tags hidratues Bath Cl...
MENU EKS SURGIVAMARINE - INTERCOSMO

MENU EKS SURGIVAMARINE
INTERCOSMO

Tags MENU PËRGATITJEN - të përgatitur lëkurën Praktika pastrimin e thellë që përgatit kokës për të absorbuarshumica e përbërësit aktiv të trajtimit. FAZA 0 Trajne...

Tags MENU PËRGATITJEN - të përgatitur lëkurën Praktika pastrimin e thellë që përgatit kokës për të absorbuarshumica e përbërësit aktiv të trajtimit. FAZA 0 Trajne...
MENU Elasticiteti - flokët kaçurrel dhe i dredhur - INTERCOSMO

MENU Elasticiteti - flokët kaçurrel dhe i dredhur
INTERCOSMO

Tags Disiplina flokët kaçurrel, duke e bërë atë të butë dhe elastike. Përcakton formën dhe eliminon flokë kaçurrela. Tags Cleansing Oil Shampo për pastrim dhe toning ve...

Tags Disiplina flokët kaçurrel, duke e bërë atë të butë dhe elastike. Përcakton formën dhe eliminon flokë kaçurrela. Tags Cleansing Oil Shampo për pastrim dhe toning ve...
CLINICURE - JOICO

CLINICURE
JOICO

Tags ekstrakte botanik trajtim të bjerë Një trajtim i pasur me ekstrakte botanik për të luftuar humbjen e flokëve dhe parandaluar hedh lëng. Linja përbëhet nga : Tags p...

Tags ekstrakte botanik trajtim të bjerë Një trajtim i pasur me ekstrakte botanik për të luftuar humbjen e flokëve dhe parandaluar hedh lëng. Linja përbëhet nga : Tags p...
COLOR durojnë - JOICO

COLOR durojnë
JOICO

Linja Tags larja për të gjitha llojet e flokëve me ngjyrë dhe të trajtohen. Teknologji trefazor, i cili përfshin : Shampo, Kondicioner dhe të lënë në, ju mund të zgjasë...

Linja Tags larja për të gjitha llojet e flokëve me ngjyrë dhe të trajtohen. Teknologji trefazor, i cili përfshin : Shampo, Kondicioner dhe të lënë në, ju mund të zgjasë...
kurë Smooth - JOICO

kurë Smooth
JOICO

Kurë të qetë dhe të sigurtë forcon tames të gjitha llojet e flokëve pa kimikate të dëmshme, duke e lënë flokët në mënyrë dramatike të butë, të qetë dhe të shë...

Kurë të qetë dhe të sigurtë forcon tames të gjitha llojet e flokëve pa kimikate të dëmshme, duke e lënë flokët në mënyrë dramatike të butë, të qetë dhe të shë...
RE : NU - JOICO

RE : NU
JOICO

Tags theksoj graying, humbje e dendësisë, ndryshimi në strukturën. Tags RE : NU serum Ai ngadalëson procesin e graying, flokëve bëhet e butë, i butë. Krijojë mjedis opt...

Tags theksoj graying, humbje e dendësisë, ndryshimi në strukturën. Tags RE : NU serum Ai ngadalëson procesin e graying, flokëve bëhet e butë, i butë. Krijojë mjedis opt...
K -AKP COLOR TERAPIA - JOICO

K -AKP COLOR TERAPIA
JOICO

Tags formuluar një trajtim që ruan të gjatë madhështi e flokëve ngjyrë të trajtohen Dyfishon kohëzgjatjen e ngjyrës, riparime të dëmtuara flokët dhe redukton thyerje e...

Tags formuluar një trajtim që ruan të gjatë madhështi e flokëve ngjyrë të trajtohen Dyfishon kohëzgjatjen e ngjyrës, riparime të dëmtuara flokët dhe redukton thyerje e...
K -AKP IDRATATION INTENSIV - JOICO

K -AKP IDRATATION INTENSIV
JOICO

Tags maskë për hydration intensive për flokët theksoi. Tags LEJA K -AKP NË Mbrojtes Detangles dhe polishes flokët. Tags K - Pak Smoothing Balm Parandalon lagështi e flok...

Tags maskë për hydration intensive për flokët theksoi. Tags LEJA K -AKP NË Mbrojtes Detangles dhe polishes flokët. Tags K - Pak Smoothing Balm Parandalon lagështi e flok...
SUN HAPPY - MBROJTJA flokeve - KAARAL

SUN HAPPY - MBROJTJA flokeve
KAARAL

Linja diellore Mbron flokët në diell me një linjë të krijuar formula ad hoc praktike dhe të lehtë për t'u përdorur. Një linjë efektive për dielli dhe era, për të sh...

Linja diellore Mbron flokët në diell me një linjë të krijuar formula ad hoc praktike dhe të lehtë për t'u përdorur. Një linjë efektive për dielli dhe era, për të sh...
K05 - Fall trajtim - KAARAL

K05 - Fall trajtim
KAARAL

Tags K05 është projektuar për ata që duan për të luftuar në mënyrë efektive dobësimin e flokët e kokës për shkak të pabarazive, stresi apo rënie fiziologjike tipike ...

Tags K05 është projektuar për ata që duan për të luftuar në mënyrë efektive dobësimin e flokët e kokës për shkak të pabarazive, stresi apo rënie fiziologjike tipike ...
K05 - trajtim anti - zbokth - KAARAL

K05 - trajtim anti - zbokth
KAARAL

Tags K05 është projektuar për ata që duan për të luftuar në mënyrë efektive flakingtipike zbokth për shkak të pabarazive të kokës, stresi, zakone të këqija ose kozme...

Tags K05 është projektuar për ata që duan për të luftuar në mënyrë efektive flakingtipike zbokth për shkak të pabarazive të kokës, stresi, zakone të këqija ose kozme...
K05 - trajtim sebum - normë - KAARAL

K05 - trajtim sebum - normë
KAARAL

Tags K05 është projektuar për ata që duan të luftojnë në mënyrë efektive gjurmë të ëmbëlsi e flokëve tipike e prodhimit të tepruar të sebum shkak të çekuilibër n...

Tags K05 është projektuar për ata që duan të luftojnë në mënyrë efektive gjurmë të ëmbëlsi e flokëve tipike e prodhimit të tepruar të sebum shkak të çekuilibër n...
Liding Jeta - KEMON

Liding Jeta
KEMON

ideale Tags sistem për profesionale kujdes flokët dhe flokët sallon për të ofruar klientëve të saj në shënjestër trajtime për të plotësuar çdo nevojë e lëkurës dhe...

ideale Tags sistem për profesionale kujdes flokët dhe flokët sallon për të ofruar klientëve të saj në shënjestër trajtime për të plotësuar çdo nevojë e lëkurës dhe...
Actyva Kera Fiber : Faza 1 dhe 2 - KEMON

Actyva Kera Fiber : Faza 1 dhe 2
KEMON

Tags ndërrojë pamjen e parë efekt filler për flokët e dëmtuar dhe shumë të dëmtuar. Një përqendrim i përbërësit aktiv kundër plakjes dhe dëmtimin e flokëve, mbyllu...

Tags ndërrojë pamjen e parë efekt filler për flokët e dëmtuar dhe shumë të dëmtuar. Një përqendrim i përbërësit aktiv kundër plakjes dhe dëmtimin e flokëve, mbyllu...
AMINEXIL FORCE R - KERASTASE

AMINEXIL FORCE R
KERASTASE

Tags: L' Oréal Advanced Search Advanced përgjigjet për problemin e vjeshtës të përkohshme në sajë të një partneritet të reja : Aminexil + rhamnose. Pushtimi i anti - pla...

Tags: L' Oréal Advanced Search Advanced përgjigjet për problemin e vjeshtës të përkohshme në sajë të një partneritet të reja : Aminexil + rhamnose. Pushtimi i anti - pla...
CC krem - KERASTASE

CC krem
KERASTASE

Tags Krem është një trajtim i plotë në një krem ​​të vetme mbron, riparimet dhe ndriçon flokët. Made nga vaj liri dhe vaj safflower, zbatohet në të gjitha llojet e f...

Tags Krem është një trajtim i plotë në një krem ​​të vetme mbron, riparimet dhe ndriçon flokët. Made nga vaj liri dhe vaj safflower, zbatohet në të gjitha llojet e f...
LINE CARE - KEUNE

LINE CARE
KEUNE

Tags Vëllimi ABSOLUTE për flokë normal dhe të hollë Një linjë që butësisht pastron, duke krijuar volum pa e peshon atë. shampo Përmban B5 provitamin dhe proteina e ...

Tags Vëllimi ABSOLUTE për flokë normal dhe të hollë Një linjë që butësisht pastron, duke krijuar volum pa e peshon atë. shampo Përmban B5 provitamin dhe proteina e ...
LINE CARE - Derma Exfoliating - KEUNE

LINE CARE - Derma Exfoliating
KEUNE

Tags për flokët me zbokth Smoothing dhe balancimin kundër zbokth. Kjo linjë ekuilibrave veprimtarinë e lëkurës dhe të lirë nga kruarje dhe acarim. shampo Një shampo ...

Tags për flokët me zbokth Smoothing dhe balancimin kundër zbokth. Kjo linjë ekuilibrave veprimtarinë e lëkurës dhe të lirë nga kruarje dhe acarim. shampo Një shampo ...
LINE CARE - ULTIMATE KONTROLLI - KEUNE

LINE CARE - ULTIMATE KONTROLLI
KEUNE

Tags për flokët e padisiplinuar : i drejtë ose kacurrela Linja Ultimate Kontrollit jep përkufizim për flokët e drejtë ose të dredhur dhe zvogëlon energjisë elektrike st...

Tags për flokët e padisiplinuar : i drejtë ose kacurrela Linja Ultimate Kontrollit jep përkufizim për flokët e drejtë ose të dredhur dhe zvogëlon energjisë elektrike st...
Hidrat - sherbet - ME.WASH dhe ME.RINSE - KEVIN MURPHY

Hidrat - sherbet - ME.WASH dhe ME.RINSE
KEVIN MURPHY

Tags elasticitet dhe mbrojtje për Shea Butter, Evening aguliçe, të mbrojtur flokët e dëmtuar, mbrojtjen e tyre nga brenda për një rezultat të menjëhershëm. Flokët ësht...

Tags elasticitet dhe mbrojtje për Shea Butter, Evening aguliçe, të mbrojtur flokët e dëmtuar, mbrojtjen e tyre nga brenda për një rezultat të menjëhershëm. Flokët ësht...
BIOKERATIN - KLERAL MILK - KLERAL SYSTEM

BIOKERATIN - KLERAL MILK
KLERAL SYSTEM

Tags rindërtuar, hekurosje, mbrojnë Një linjë e veçantë për rindërtimin dhe mbrojtjen e hekur flokët, formal -free. Sistemi kapilar në 3 hapa : MILK shampo BIOKERATIN ...

Tags rindërtuar, hekurosje, mbrojnë Një linjë e veçantë për rindërtimin dhe mbrojtjen e hekur flokët, formal -free. Sistemi kapilar në 3 hapa : MILK shampo BIOKERATIN ...
Huile d' Argan - KLERAL SYSTEM

Huile d' Argan
KLERAL SYSTEM

Tags shëndetin dhe bukurinë për të gjitha llojet e flokëve Argan Oil është një antioxidant fuqishme, ajo mbron flokët nga rrezet UV dhe neutralizon radikalet e lira. Të...

Tags shëndetin dhe bukurinë për të gjitha llojet e flokëve Argan Oil është një antioxidant fuqishme, ajo mbron flokët nga rrezet UV dhe neutralizon radikalet e lira. Të...
MILK VITADERMIN - qumësht xhensen - KLERAL SYSTEM

MILK VITADERMIN - qumësht xhensen
KLERAL SYSTEM

Tags rikthen kushtet fiziologjike optimale higjienike për të kundërshtuar në rënie, dobësi, dobësi. Promovon ciklin normale e rritjes, përballon sebum tepërt, stimulon akt...

Tags rikthen kushtet fiziologjike optimale higjienike për të kundërshtuar në rënie, dobësi, dobësi. Promovon ciklin normale e rritjes, përballon sebum tepërt, stimulon akt...
DERMIN PLUS Selenium - KLERAL SYSTEM

DERMIN PLUS Selenium
KLERAL SYSTEM

Tags bien parandalimin Për ata që vuajnë nga problemet e humbjes së flokëve është një fillim i mirë parandalimi me trajtime të veçanta në shtator. Kléral Sistemi ka ...

Tags bien parandalimin Për ata që vuajnë nga problemet e humbjes së flokëve është një fillim i mirë parandalimi me trajtime të veçanta në shtator. Kléral Sistemi ka ...
COLOR vitalitet - KMS CALIFORNIA

COLOR vitalitet
KMS CALIFORNIA

Tags COLOR vitalitet shampo Shampo për larje me ngjyrë dhe të trajtohen flokët. Për çdo larë ngjyra është më e ndritshme dhe të gjallë dhe zgjat deri në 3 herë më ...

Tags COLOR vitalitet shampo Shampo për larje me ngjyrë dhe të trajtohen flokët. Për çdo larë ngjyra është më e ndritshme dhe të gjallë dhe zgjat deri në 3 herë më ...
Anagen - KOMIS

Anagen
KOMIS

Flokët Tags poroz, e shurdhër, i vdekur, e shurdhër. Është se ajo që gratë kanë frikë më të, dhe me të cilat shpesh kanë për të luftuar. Sot ka një linjë të koord...

Flokët Tags poroz, e shurdhër, i vdekur, e shurdhër. Është se ajo që gratë kanë frikë më të, dhe me të cilat shpesh kanë për të luftuar. Sot ka një linjë të koord...
Argan - KOMIS

Argan
KOMIS

Tags Linja e bën përdorimin e pronave të naftës Argan është i njohur për veprimet e saj korrigjuese, ushqyes, hidratues dhe zbutës. Dhe ' të përshtatshme për të gjitha ...

Tags Linja e bën përdorimin e pronave të naftës Argan është i njohur për veprimet e saj korrigjuese, ushqyes, hidratues dhe zbutës. Dhe ' të përshtatshme për të gjitha ...
Biovital - KOMIS

Biovital
KOMIS

Tags kremra biovital SPECIALE :. ristrukturimin locion me kolagjenit dhe proteina mëndafshi Për të bërë flokët tuaj të shndritshme dhe voluminoze dhe mbrojtjen e tyre nga ...

Tags kremra biovital SPECIALE :. ristrukturimin locion me kolagjenit dhe proteina mëndafshi Për të bërë flokët tuaj të shndritshme dhe voluminoze dhe mbrojtjen e tyre nga ...
EUKOMOS AC - KOMIS

EUKOMOS AC
KOMIS

Tags: Humbja e flokëve dhe zbokth janë problemet dhe shqetësim për klientët tanë më të zakonshme. Këtu pastaj EUKOMOS AC që me lehtësinë e përdorimit, thjeshtësi dhe ...

Tags: Humbja e flokëve dhe zbokth janë problemet dhe shqetësim për klientët tanë më të zakonshme. Këtu pastaj EUKOMOS AC që me lehtësinë e përdorimit, thjeshtësi dhe ...
EUKOMOS AF - KOMIS

EUKOMOS AF
KOMIS

Tags: Humbja e flokëve dhe zbokth janë problemet dhe shqetësim për klientët tanë më të zakonshme. Këtu pastaj EUKOMOS AF, i cili, me lehtësinë e përdorimit, thjeshtësi...

Tags: Humbja e flokëve dhe zbokth janë problemet dhe shqetësim për klientët tanë më të zakonshme. Këtu pastaj EUKOMOS AF, i cili, me lehtësinë e përdorimit, thjeshtësi...
hithër - KOMIS

hithër
KOMIS

Tags kremra SPECIALE hithër : locion freskuese, gjallërues, ekstrakte të hithër. I përshtatshëm për lëkurën me zbokth dhe dermatit seborrheic. - Kremra hithër : kuti të ...

Tags kremra SPECIALE hithër : locion freskuese, gjallërues, ekstrakte të hithër. I përshtatshëm për lëkurën me zbokth dhe dermatit seborrheic. - Kremra hithër : kuti të ...
Vital - KOMIS

Vital
KOMIS

Tags ristrukturimin për përsosmëri që ka arritur për të mbijetuar me kalimin e kohës, për shkak të efikasitetit të tij ende i pashoq. Veprim i saj të bëhet menjëherë ...

Tags ristrukturimin për përsosmëri që ka arritur për të mbijetuar me kalimin e kohës, për shkak të efikasitetit të tij ende i pashoq. Veprim i saj të bëhet menjëherë ...
CREMACOLOR - KOMIS

CREMACOLOR
KOMIS

një ristrukturim të veçantë të dhënë vitalitet të ri në flokë. Ndriçon dhe sjell reflektimet e flokëve ngjyrë. - - Gold - - Red - Chocolate - MASKA theksuar : 250 ml ...

një ristrukturim të veçantë të dhënë vitalitet të ri në flokë. Ndriçon dhe sjell reflektimet e flokëve ngjyrë. - - Gold - - Red - Chocolate - MASKA theksuar : 250 ml ...
SISTEMI Kplatinum - KPLATINUM

SISTEMI Kplatinum
KPLATINUM

Tags Një ritual i sallon bukurie dhe se si për të bërë mirëmbajtjen në shtëpi për të riparuar flokët e dëmtuar nga elementet dhe trajtimet teknike. Kplatinum SISTEMI ko...

Tags Një ritual i sallon bukurie dhe se si për të bërë mirëmbajtjen në shtëpi për të riparuar flokët e dëmtuar nga elementet dhe trajtimet teknike. Kplatinum SISTEMI ko...
EKSPERT SERIES SILVER - L OREAL

EKSPERT SERIES SILVER
L OREAL

formula bazuar në sistemin inovativ Gloss Mbrojtja e Sistemit që bashkëpunëtorët e antigiallo microcoloranti dhe aminoacidet që neutralizoj reflektimin verdhë e keratin. s...

formula bazuar në sistemin inovativ Gloss Mbrojtja e Sistemit që bashkëpunëtorët e antigiallo microcoloranti dhe aminoacidet që neutralizoj reflektimin verdhë e keratin. s...
SERIE EKSPERT kokës - L OREAL

SERIE EKSPERT kokës
L OREAL

Tags - PURE RESOURCE Qartësimi shampo për flokët normale nga yndyra. Flokët e gjatë mbetet i lirë i mbetjeve dhe të lehta. kuti :. shishe 250, 500 dhe 1500 ml Tags - SE...

Tags - PURE RESOURCE Qartësimi shampo për flokët normale nga yndyra. Flokët e gjatë mbetet i lirë i mbetjeve dhe të lehta. kuti :. shishe 250, 500 dhe 1500 ml Tags - SE...
OPTIMISEUR Soins - L OREAL

OPTIMISEUR Soins
L OREAL

Tags - PRESIFON AVANCUAR Microemulsion para- trajtim të përhershëm ndërlidhës polimer për qëllim optimizuar efektet e curls të Përhershme, flokët jetik dhe i mbrojtur n...

Tags - PRESIFON AVANCUAR Microemulsion para- trajtim të përhershëm ndërlidhës polimer për qëllim optimizuar efektet e curls të Përhershme, flokët jetik dhe i mbrojtur n...
MOSHA SUPREME SERIES Integrale - L OREAL

MOSHA SUPREME SERIES Integrale
L OREAL

Tags: brenda- cylane : shton materiale të reja dhe dendësimi .Omega 6 : ushqen butësi fibër flokët .Antioxidants :. Japë mbrojtje dhe të shkëlqejë - shampo Densifying sh...

Tags: brenda- cylane : shton materiale të reja dhe dendësimi .Omega 6 : ushqen butësi fibër flokët .Antioxidants :. Japë mbrojtje dhe të shkëlqejë - shampo Densifying sh...
SERIE EKSPERT Binar RIPARIMI CELLULAR - L OREAL

SERIE EKSPERT Binar RIPARIMI CELLULAR
L OREAL

e shërbimit të parë të teknologjisë së lartë Rezultate të prekshme :.Flokët janë më të qëndrueshme dhe më të butë - shampo Riparimin qelizor. Riparimi flokëve s...

e shërbimit të parë të teknologjisë së lartë Rezultate të prekshme :.Flokët janë më të qëndrueshme dhe më të butë - shampo Riparimin qelizor. Riparimi flokëve s...
EKSPERT SERIES FORCE Vector - L OREAL

EKSPERT SERIES FORCE Vector
L OREAL

Varg New përforcuar këputje Glycocell 100. Incell & Royal Jelly së bashku për një të profesionale. Fortë fije, flokët e butë dhe e natyrshme për të prekur. Pelte mbret...

Varg New përforcuar këputje Glycocell 100. Incell & Royal Jelly së bashku për një të profesionale. Fortë fije, flokët e butë dhe e natyrshme për të prekur. Pelte mbret...
SERIE EKSPERT FIBERCEUTIC - L OREAL

SERIE EKSPERT FIBERCEUTIC
L OREAL

Tags Me Intra - Cylane ™, konsolidon dhe krijon një strukturë brenda fije flokësh që është më e fortë dhe më të qëndrueshme. Efekti është i qëndrueshëm deri në 10...

Tags Me Intra - Cylane ™, konsolidon dhe krijon një strukturë brenda fije flokësh që është më e fortë dhe më të qëndrueshme. Efekti është i qëndrueshëm deri në 10...
Curl Contour EKSPERT SERIES - L OREAL

Curl Contour EKSPERT SERIES
L OREAL

Varg e trajtimeve për Formulimi i bazuar në teknologji Hydracell : • Incell : i jep strukturës ndërqelizor për të ushqyer thellë .• glicerinë : përcakton të përshkr...

Varg e trajtimeve për Formulimi i bazuar në teknologji Hydracell : • Incell : i jep strukturës ndërqelizor për të ushqyer thellë .• glicerinë : përcakton të përshkr...
SERIE EKSPERT CRISTALCEUTIC - L OREAL

SERIE EKSPERT CRISTALCEUTIC
L OREAL

kristalizimi Tags Shërbimi i ngjyrës. Bazuar në zink dhe gluconic Acid, depërton në thelbin e fibër dhe kap pigmente në cristallizzandoli. Për një ngjyrë të përsosur dh...

kristalizimi Tags Shërbimi i ngjyrës. Bazuar në zink dhe gluconic Acid, depërton në thelbin e fibër dhe kap pigmente në cristallizzandoli. Për një ngjyrë të përsosur dh...
EKSPERT SERIES Kontrasti ndritshme - L OREAL

EKSPERT SERIES Kontrasti ndritshme
L OREAL

Tags - shampo Ndihmon të luftuar humbjen e lipideve pa peshon poshtë flokët. Selektive pastron dhe ushqen flokët me nxjerr në pah, i jep trupit dhe të shkëlqejë, duke e b...

Tags - shampo Ndihmon të luftuar humbjen e lipideve pa peshon poshtë flokët. Selektive pastron dhe ushqen flokët me nxjerr në pah, i jep trupit dhe të shkëlqejë, duke e b...
SERIE EKSPERT POTIONIZER - L OREAL

SERIE EKSPERT POTIONIZER
L OREAL

Një spray para- prerë bazuar Incell + Protein Pearl. Detangles dhe nyjet sciogliei, jep flokët nivelin lagështi dhe qëndrueshmëri ideale për të menaxhuar më mirë prerë....

Një spray para- prerë bazuar Incell + Protein Pearl. Detangles dhe nyjet sciogliei, jep flokët nivelin lagështi dhe qëndrueshmëri ideale për të menaxhuar më mirë prerë....
EKSPERT SERIES njëherë PRO - Keratin - L OREAL

EKSPERT SERIES njëherë PRO - Keratin
L OREAL

Tags gamën e parë e riparimit për flokët e brishtë dhe i dobët me qendër në Pro- Keratin dhe Incell. Cuticle është përforcuar,flokët është 70 % më rezistente. Pro - ...

Tags gamën e parë e riparimit për flokët e brishtë dhe i dobët me qendër në Pro- Keratin dhe Incell. Cuticle është përforcuar,flokët është 70 % më rezistente. Pro - ...
SERIE EKSPERT kokës - L OREAL

SERIE EKSPERT kokës
L OREAL

Tags - CLEAR dozë Lëkurë zbokth. Trajtimi Exfoliating bazuar në pyrithione zinkut që pastron lëkurën dhe acid glycolic për një efekt pastrim. kuti :. 15 ml tuba në nj...

Tags - CLEAR dozë Lëkurë zbokth. Trajtimi Exfoliating bazuar në pyrithione zinkut që pastron lëkurën dhe acid glycolic për një efekt pastrim. kuti :. 15 ml tuba në nj...
EKSPERT SERIES COLOR VITAMINO - L OREAL

EKSPERT SERIES COLOR VITAMINO
L OREAL

Tags gamë Specifik për përfitime me ngjyrë të flokëve nga një teknologji të dyfishtë. Formulimi Incell vepron për konsolidimin e çimentos ndërqelizor, ndërsa Hidro Rez...

Tags gamë Specifik për përfitime me ngjyrë të flokëve nga një teknologji të dyfishtë. Formulimi Incell vepron për konsolidimin e çimentos ndërqelizor, ndërsa Hidro Rez...
SERIE EKSPERT VOLUME zgjerohet - L OREAL

SERIE EKSPERT VOLUME zgjerohet
L OREAL

Tags: Një teknologji e re e bazuar në kalcium dhe silic siguron volum ekstreme për flokët gjobë. Një derivat i kristaleve të kalciumit është depozituar në sipërfaqen e f...

Tags: Një teknologji e re e bazuar në kalcium dhe silic siguron volum ekstreme për flokët gjobë. Një derivat i kristaleve të kalciumit është depozituar në sipërfaqen e f...
NATYRA SERIES - OILIXIR - L OREAL

NATYRA SERIES - OILIXIR
L OREAL

Tags: 100 % e vajrave me origjinë natyrale. Certifikimi i dyfishtë :. ECOCERT, 100 % të përbërësve me origjinë natyrale, BIO, 95 % të përbërësve vijnë nga bujqësinë o...

Tags: 100 % e vajrave me origjinë natyrale. Certifikimi i dyfishtë :. ECOCERT, 100 % të përbërësve me origjinë natyrale, BIO, 95 % të përbërësve vijnë nga bujqësinë o...
NATYRA SERIES - Douceur D' Huiles - L OREAL

NATYRA SERIES - Douceur D' Huiles
L OREAL

Tags shampo dhe maskë për flokët e padisiplinuar me krunde dhe ulliri vajra. Çfarë e bën të veçantë : vaj ulliri, një burim i jashtëzakonshëm i acideve yndyrore esencia...

Tags shampo dhe maskë për flokët e padisiplinuar me krunde dhe ulliri vajra. Çfarë e bën të veçantë : vaj ulliri, një burim i jashtëzakonshëm i acideve yndyrore esencia...
NATYRA SERIES - COULEUR BOTANIQUE - L OREAL

NATYRA SERIES - COULEUR BOTANIQUE
L OREAL

Tags Përbërja natyrore e formulës së saj ofron një cilësi profesionale me respekt të përgjithshëm për mjedisin. • Formulat gjithmonëmë e natyrshme dhe efektive :. pë...

Tags Përbërja natyrore e formulës së saj ofron një cilësi profesionale me respekt të përgjithshëm për mjedisin. • Formulat gjithmonëmë e natyrshme dhe efektive :. pë...
NATYRA SERIES - cataplasme - L OREAL

NATYRA SERIES - cataplasme
L OREAL

Dy trajtime specifike për sallon përforcuar nga veprimi i pluhurit dhe bredh lidhur me gjeste të veçanta të frymëzim shiatsu. Çfarë i bën ata të veçantë ? Xhensen, të...

Dy trajtime specifike për sallon përforcuar nga veprimi i pluhurit dhe bredh lidhur me gjeste të veçanta të frymëzim shiatsu. Çfarë i bën ata të veçantë ? Xhensen, të...
NATYRA SERIES - Purete NATURELLE - L OREAL

NATYRA SERIES - Purete NATURELLE
L OREAL

Tags përbërësit natyrore për përdorimin e shpeshtë dhe për të gjithë familjen. Horsetail është një substancë me anti-oxidants dhe flavonoids me një përqendrim të la...

Tags përbërësit natyrore për përdorimin e shpeshtë dhe për të gjithë familjen. Horsetail është një substancë me anti-oxidants dhe flavonoids me një përqendrim të la...
NATYRA SERIES - riche Macadamia - L OREAL

NATYRA SERIES - riche Macadamia
L OREAL

Tags Shampo dhe ultra maskë ushqyes për vaj flokët arrë macadamia thatë. Vaj natyral i virgjër Macadamia ka një efekt të ristrukturimit që forcon filmin lipidet dhe ushqen...

Tags Shampo dhe ultra maskë ushqyes për vaj flokët arrë macadamia thatë. Vaj natyral i virgjër Macadamia ka një efekt të ristrukturimit që forcon filmin lipidet dhe ushqen...
NATYRA SERIES - tendresse KIDS - L OREAL

NATYRA SERIES - tendresse KIDS
L OREAL

Tags Çfarë e bën të veçantë :. peshkimi, fruta të pasura me acide organike,ekstrakt është i njohur për përfitimet e saj qetësues Tags kuti :. shampo në shishe prej 2...

Tags Çfarë e bën të veçantë :. peshkimi, fruta të pasura me acide organike,ekstrakt është i njohur për përfitimet e saj qetësues Tags kuti :. shampo në shishe prej 2...
NATYRA SERIES - Terre D' ARGILE Purifying & Terre D' ARGILE RÉÉQUILIBRANTE - L OREAL

NATYRA SERIES - Terre D' ARGILE Purifying & Terre D' ARGILE RÉÉQUILIBRANTE
L OREAL

argjila Dy trajtimet pastrimi bazë të bardhë dhe ngjyrë purpur i zbetë për lëkurën e kokës me vaj ose të përzier dhe të kokës me zbokth. Çfarë i bën ata të veçan...

argjila Dy trajtimet pastrimi bazë të bardhë dhe ngjyrë purpur i zbetë për lëkurën e kokës me vaj ose të përzier dhe të kokës me zbokth. Çfarë i bën ata të veçan...
NATYRA SERIES - OILISS - L OREAL

NATYRA SERIES - OILISS
L OREAL

flokët për të zbutur dhe të bëjë atë të qetë vaj avokado dhe farë rrushi. Ajo kombinon vetitë e dy vajrave të ndryshme për një efekt të gjelbër për t'u patur zili...

flokët për të zbutur dhe të bëjë atë të qetë vaj avokado dhe farë rrushi. Ajo kombinon vetitë e dy vajrave të ndryshme për një efekt të gjelbër për t'u patur zili...
NATYRA SERIES - RE - naître - L OREAL

NATYRA SERIES - RE - naître
L OREAL

shampo dhe maskë me proteina oriz të veçanta për të riparuar dhe të rigjallëruar flokët shumë të sensibilizuar. Çfarë e bën atë të veçantë: oriz, një nga drithë...

shampo dhe maskë me proteina oriz të veçanta për të riparuar dhe të rigjallëruar flokët shumë të sensibilizuar. Çfarë e bën atë të veçantë: oriz, një nga drithë...
sublime SOLAR - L OREAL

sublime SOLAR
L OREAL

Mbrojtja nga rrezet e diellit dhe ristrukturimin pas- ekspozimit. Tags - OIL Riparimin shampo Flokët të veçantë me të. Riparimet dhe mbron flokët, luftën kundër tharje d...

Mbrojtja nga rrezet e diellit dhe ristrukturimin pas- ekspozimit. Tags - OIL Riparimin shampo Flokët të veçantë me të. Riparimet dhe mbron flokët, luftën kundër tharje d...
NATYRA SERIES - ABONDANCE DE kakao - L OREAL

NATYRA SERIES - ABONDANCE DE kakao
L OREAL

Tags toning shampo dhe maskë për flokët gjobë me ekstraktet e kakao. Çfarë e bën të veçantë : kakao është i njohur për anti-oxidant e saj, e pasur me vitamina A, E dhe...

Tags toning shampo dhe maskë për flokët gjobë me ekstraktet e kakao. Çfarë e bën të veçantë : kakao është i njohur për anti-oxidant e saj, e pasur me vitamina A, E dhe...
SERIE EKSPERT LISS FUNDIT - L OREAL

SERIE EKSPERT LISS FUNDIT
L OREAL

Varg e trajtimeve për zbutjen e flokëve padisiplinuar. Formulimi në bazë të Polimer AR :polimer auto - reticular krijon një rrjetë mbrojtëse rreth fije për të mbajtur at...

Varg e trajtimeve për zbutjen e flokëve padisiplinuar. Formulimi në bazë të Polimer AR :polimer auto - reticular krijon një rrjetë mbrojtëse rreth fije për të mbajtur at...
SERIE EKSPERT RIPARIMI intensive - L OREAL

SERIE EKSPERT RIPARIMI intensive
L OREAL

formula bazuar në sistemin e '' Cuti Liss Sistemit '', i cili kombinon vitaminë B6, Ceramide - aktivizuar proteina dhe aminoacide. shampo Ndërsa larja ushqen flokët në thel...

formula bazuar në sistemin e '' Cuti Liss Sistemit '', i cili kombinon vitaminë B6, Ceramide - aktivizuar proteina dhe aminoacide. shampo Ndërsa larja ushqen flokët në thel...
OIL Mythic - L OREAL

OIL Mythic
L OREAL

Linja e re kujdes flokët frymëzuar nga traditat Lindore. 7 vajra të çmuar me profesionalizëm përzier në një cilësi për një përvojë të re ndijor e mirëqenies në dho...

Linja e re kujdes flokët frymëzuar nga traditat Lindore. 7 vajra të çmuar me profesionalizëm përzier në një cilësi për një përvojë të re ndijor e mirëqenies në dho...
Delikate COLOR EKSPERT SERIES - L OREAL

Delikate COLOR EKSPERT SERIES
L OREAL

Tags shampo trajtim profesional për flokët me ngjyra delikate Pa sulfateve, ngjyra dhe reflektime të mbeten të ndritshme dhe të gjallë për një kohë të gjatë, mbron flo...

Tags shampo trajtim profesional për flokët me ngjyra delikate Pa sulfateve, ngjyra dhe reflektime të mbeten të ndritshme dhe të gjallë për një kohë të gjatë, mbron flo...
Huile NOURRISSANTE - LA BIOSTHETIQUE

Huile NOURRISSANTE
LA BIOSTHETIQUE

Tags Huile NOURRISSANTE ështëvaj për lëkurë e kokës të thatë. Relakson, soothes dhe regenerates filmin dëmtuar hidro - lipidet e lëkurës. Heq simptomat në mënyrë të ...

Tags Huile NOURRISSANTE ështëvaj për lëkurë e kokës të thatë. Relakson, soothes dhe regenerates filmin dëmtuar hidro - lipidet e lëkurës. Heq simptomat në mënyrë të ...
DERMOSTHETIQUE Cheveux - LA BIOSTHETIQUE

DERMOSTHETIQUE Cheveux
LA BIOSTHETIQUE

Tags ANTI MOSHA - program - plakje flokët fytyrës Një trajtim efektiv kundër plakjes për flokë nga 35 vjeç. Fragmentet e aktit fitocellule në thellësi duke shtrihen kok...

Tags ANTI MOSHA - program - plakje flokët fytyrës Një trajtim efektiv kundër plakjes për flokë nga 35 vjeç. Fragmentet e aktit fitocellule në thellësi duke shtrihen kok...
Label.m ORGANIKE Moisturising - LABEL.M

Label.m ORGANIKE Moisturising
LABEL.M

Lemon Vendodhja për flokët me vaj Toni & Guy Label.m paraqet lajmin për flokët me vaj. Për të dhënë volum pa e peshon atë dhe degrease mënyrë të natyrshme flokët tu...

Lemon Vendodhja për flokët me vaj Toni & Guy Label.m paraqet lajmin për flokët me vaj. Për të dhënë volum pa e peshon atë dhe degrease mënyrë të natyrshme flokët tu...
Label.m ORGANIKE ORANGE BLOSSOM - LABEL.M

Label.m ORGANIKE ORANGE BLOSSOM
LABEL.M

Tags për flokë të hollë Toni & Guy Label.m paraqet lajmin për të ushqyer flokët gjobë nëpërmjet hydration intensive, duke i dhënë volum dhe një lëkurë e kokës të...

Tags për flokë të hollë Toni & Guy Label.m paraqet lajmin për të ushqyer flokët gjobë nëpërmjet hydration intensive, duke i dhënë volum dhe një lëkurë e kokës të...
KUSHTET : ngrohjen OIL TRAJTIMI - LABEL.M

KUSHTET : ngrohjen OIL TRAJTIMI
LABEL.M

WarmingTrajtimi Trajtimi i naftës për lirimin e ngrohjes në dy faza për të lehtësuarmikro - qarkullimit të kokës dhe rritjen e shëndetshme e flokëve . kuti : 4 ...

WarmingTrajtimi Trajtimi i naftës për lirimin e ngrohjes në dy faza për të lehtësuarmikro - qarkullimit të kokës dhe rritjen e shëndetshme e flokëve . kuti : 4 ...
KERATING shërimit COLORCARE - LANZA

KERATING shërimit COLORCARE
LANZA

Trajtim për ngjyrë Një kujdes të linjës, mbron dhe rikthen flokët dhe sidomos lejon ngjyra e flokëve të caktuar çdo ditë për një kohëzgjatje më të madhe se 100%. Ef...

Trajtim për ngjyrë Një kujdes të linjës, mbron dhe rikthen flokët dhe sidomos lejon ngjyra e flokëve të caktuar çdo ditë për një kohëzgjatje më të madhe se 100%. Ef...
ULTIMATE TRAJTIMI - LANZA

ULTIMATE TRAJTIMI
LANZA

Tags: trajtim tonik Një trajtim profesional në 3 hapa për të rindërtuar flokët e dëmtuar nga stresi dhe erozion kimike. Në dhomë gjallë merr mes 5-10 minuta dhe rezultate...

Tags: trajtim tonik Një trajtim profesional në 3 hapa për të rindërtuar flokët e dëmtuar nga stresi dhe erozion kimike. Në dhomë gjallë merr mes 5-10 minuta dhe rezultate...
Liquid Keratin - LIQUID KERATIN

Liquid Keratin
LIQUID KERATIN

Tags Liquid Keratin është një trajtim revolucionar patentuar me vetëm një aplikim të butë dhe të lehtë e bënflokët kaçurrel dhe më të dredhur flokët për 30 ditë. L...

Tags Liquid Keratin është një trajtim revolucionar patentuar me vetëm një aplikim të butë dhe të lehtë e bënflokët kaçurrel dhe më të dredhur flokët për 30 ditë. L...
shërimit KERAPLANT - LISAP

shërimit KERAPLANT
LISAP

ritmet e plumbit tonë ditë për të udhëhequr një jetë të zënë :. stresi, ndotjes dhe zakonet e varfër të hahet janë disa nga shkaqet kryesore të përkeqësimit të sh...

ritmet e plumbit tonë ditë për të udhëhequr një jetë të zënë :. stresi, ndotjes dhe zakonet e varfër të hahet janë disa nga shkaqet kryesore të përkeqësimit të sh...
LISAP Moda SPA - LISAP

LISAP Moda SPA
LISAP

Tags linjë produktesh në gjendje të përzierje dhe të harmonizuar lëvizjet, tingujt dhe erë e një rituali të vërtetë, e cila fillon që nga koha e larjes dhe përfundon m...

Tags linjë produktesh në gjendje të përzierje dhe të harmonizuar lëvizjet, tingujt dhe erë e një rituali të vërtetë, e cila fillon që nga koha e larjes dhe përfundon m...
LISAP Moda SPA SUN - LISAP

LISAP Moda SPA SUN
LISAP

Trajtimi -line për kujdesin e flokëve në diell Nga laboratorët Lisap një linjë larje për të trajtuar flokët në diell. Tags shampo DUSH Butësisht pastron dhe ndihmon r...

Trajtimi -line për kujdesin e flokëve në diell Nga laboratorët Lisap një linjë larje për të trajtuar flokët në diell. Tags shampo DUSH Butësisht pastron dhe ndihmon r...
Neutrol : Cheap & Chic NGA LISAP - LISAP

Neutrol : Cheap & Chic NGA LISAP
LISAP

Linja Neutrol përmban përbërësit natyrore si nafta ëmbël bajame që ka zbutës, pronat qetësues, ushqyes dhe qetësues ; soje proteina ideal për Detangling flokët me leht...

Linja Neutrol përmban përbërësit natyrore si nafta ëmbël bajame që ka zbutës, pronat qetësues, ushqyes dhe qetësues ; soje proteina ideal për Detangling flokët me leht...
COLOR CARE TOP - LISAP

COLOR CARE TOP
LISAP

Tags për gjithmonë ngjyra të gjalla dhe të ndritshme Me Aminocare silic Kompleksi dhe Vitamina Kompleksi + Heliogenol për një ngjyrë më të shkëlqyer të gjallë dhe të f...

Tags për gjithmonë ngjyra të gjalla dhe të ndritshme Me Aminocare silic Kompleksi dhe Vitamina Kompleksi + Heliogenol për një ngjyrë më të shkëlqyer të gjallë dhe të f...
TOP CARE COLOR SAVE - LISAP

TOP CARE COLOR SAVE
LISAP

Tags: TOP CARE COLOR SAVE është vija bazë e produkteve plotësuese për të përmirësuar shërbimin ngjyra. Ky është një sistem unik i projektuar veçanërisht për trajtimi...

Tags: TOP CARE COLOR SAVE është vija bazë e produkteve plotësuese për të përmirësuar shërbimin ngjyra. Ky është një sistem unik i projektuar veçanërisht për trajtimi...
TOP CARE RIPARIMI - LISAP

TOP CARE RIPARIMI
LISAP

Tags përgjigjen specifike të laboratorët kërkimore Lisap nevojat e flokëve të sensibilizuar shfrytëzuar dhe për kthimin e tyre përsëri në fije origjinale të saj, substa...

Tags përgjigjen specifike të laboratorët kërkimore Lisap nevojat e flokëve të sensibilizuar shfrytëzuar dhe për kthimin e tyre përsëri në fije origjinale të saj, substa...
TOP CARE TERAPIA - zbokth - LISAP

TOP CARE TERAPIA - zbokth
LISAP

Tags lufton zbokthin Kruajtje qetë, acarim eliminon të gjitha llojet e zbokth dhe parandalon formimin e tyre. Detare dhe shënimet ujore janë të zhytur në një marrëveshje ...

Tags lufton zbokthin Kruajtje qetë, acarim eliminon të gjitha llojet e zbokth dhe parandalon formimin e tyre. Detare dhe shënimet ujore janë të zhytur në një marrëveshje ...
TOP CARE TERAPIA - Sebum - LISAP

TOP CARE TERAPIA - Sebum
LISAP

Tags për lëkurën dhe flokët me vaj Kontrolloni mbiprodhimin e sebum dhe rregullon lagështi natyrore duke e bërëflokët e fortë dhe më voluminoze. Shënime aromatike lart...

Tags për lëkurën dhe flokët me vaj Kontrolloni mbiprodhimin e sebum dhe rregullon lagështi natyrore duke e bërëflokët e fortë dhe më voluminoze. Shënime aromatike lart...
TOP CARE TERAPIA FALL - LISAP

TOP CARE TERAPIA FALL
LISAP

Tags vijë në bazë të ekstrakteve botanik dhe natyrore Linja TOP CARE TERAPIA ANTI përmirëson microcirculation lokal, i jep forcë dhe vitalitet në flokë, në mënyrë të...

Tags vijë në bazë të ekstrakteve botanik dhe natyrore Linja TOP CARE TERAPIA ANTI përmirëson microcirculation lokal, i jep forcë dhe vitalitet në flokë, në mënyrë të...
RINDËRTIM EASY BUILD - LISAP

RINDËRTIM EASY BUILD
LISAP

Tags BUILD EASY është sistemi rindërtimi është absolutisht thelbësor në të gjitha rastet e flokëve shumë të dëmtuara. BUILD EASY rindërton materialin kapilar nga lëvo...

Tags BUILD EASY është sistemi rindërtimi është absolutisht thelbësor në të gjitha rastet e flokëve shumë të dëmtuara. BUILD EASY rindërton materialin kapilar nga lëvo...
FALL KERAPLANT - LISAP

FALL KERAPLANT
LISAP

Tags Përmban një sasi të Trichocomplex 3 herë më shumë të koncentruar në krahasim me shishe, për të siguruar një veprim më të synuar në fazën anagen të flokëve (fa...

Tags Përmban një sasi të Trichocomplex 3 herë më shumë të koncentruar në krahasim me shishe, për të siguruar një veprim më të synuar në fazën anagen të flokëve (fa...
Macadamia Natural OIL - MACADAMIA

Macadamia Natural OIL
MACADAMIA

Tags kombinim efektive e arrë macadamia naftës nxjerrë nga Paqësor e Jugut dhe fara të rralla argan e Marokut, dy nga elementet më të shëndetshëm dhe natyrore të vlefshme...

Tags kombinim efektive e arrë macadamia naftës nxjerrë nga Paqësor e Jugut dhe fara të rralla argan e Marokut, dy nga elementet më të shëndetshëm dhe natyrore të vlefshme...
BIO Regina - MALVY PROFESSIONAL

BIO Regina
MALVY PROFESSIONAL

Tags bien trajtim Një linjë të plotë për kujdesin dhe trajtimin e të gjitha llojet e flokëve me vajra esenciale. Në veçanti BIO mbretëreshave shumë indikuar për trajt...

Tags bien trajtim Një linjë të plotë për kujdesin dhe trajtimin e të gjitha llojet e flokëve me vajra esenciale. Në veçanti BIO mbretëreshave shumë indikuar për trajt...
Biolage Styling & SISTEMI FINISHING - MATRIX

Biolage Styling & SISTEMI FINISHING
MATRIX

Tags Smoothing Shine Qumësht Zbutja qumësht dhe lustrim. Llak të lehta, të butë dhe me shkëlqim flokëve eliminuar flokë kaçurrela. Container : 250 ml shishe spray.Tags ...

Tags Smoothing Shine Qumësht Zbutja qumësht dhe lustrim. Llak të lehta, të butë dhe me shkëlqim flokëve eliminuar flokë kaçurrela. Container : 250 ml shishe spray.Tags ...
Biolage Smooththerapie - MATRIX

Biolage Smooththerapie
MATRIX

DEEP Smoothing Shampoo pastron dhe tames flokë kaçurrela falë elementet natyrore që i japin shndrit dhe butësi. Jo Parabens. paketë : shishe 250500 dhe 1000 ml. DEEP...

DEEP Smoothing Shampoo pastron dhe tames flokë kaçurrela falë elementet natyrore që i japin shndrit dhe butësi. Jo Parabens. paketë : shishe 250500 dhe 1000 ml. DEEP...
REZULTATET TOTALI - curl - MATRIX

REZULTATET TOTALI - curl
MATRIX

Tags SUPER GEL Definer Trajtim xhel. Cilësi bëhet në kontakt me flokëve. Ushqen dhe përcakton curls duke i lënë ata tepër elastike. Rezultate të jashtëzakonshme dhe të...

Tags SUPER GEL Definer Trajtim xhel. Cilësi bëhet në kontakt me flokëve. Ushqen dhe përcakton curls duke i lënë ata tepër elastike. Rezultate të jashtëzakonshme dhe të...
Biolage COLORCARETHÉRAPIE - MATRIX

Biolage COLORCARETHÉRAPIE
MATRIX

Tags COLORCARE shampo Formula në pH të ulët, butësisht pastron dhe ushqen duke i mbajtur ngjyra të gjallë dhe të ndritshme. paketimit :. shishe e 250, 500 dhe 1000 ml Tags...

Tags COLORCARE shampo Formula në pH të ulët, butësisht pastron dhe ushqen duke i mbajtur ngjyra të gjallë dhe të ndritshme. paketimit :. shishe e 250, 500 dhe 1000 ml Tags...
REZULTATET TOTAL - kujdes COLOR - MATRIX

REZULTATET TOTAL - kujdes COLOR
MATRIX

Tags TRAJTIMI MREKULLIA - locion SPRAY 12 përfitimet në një produkt. Cilësi prej kadifeje që vaporizes si një llak. Ajo mbron dhe rinovon flokët me ngjyrë dhe të trajtoh...

Tags TRAJTIMI MREKULLIA - locion SPRAY 12 përfitimet në një produkt. Cilësi prej kadifeje që vaporizes si një llak. Ajo mbron dhe rinovon flokët me ngjyrë dhe të trajtoh...
Biolage Volumatherapie - MATRIX

Biolage Volumatherapie
MATRIX

Tags trupit të shërbimit dhe vëllimit të afatgjatë Tags LIFT FULL Volumizing Shampoo Ajo pastron dhe i jep trupin e flokëve dhe vëllim për afat të gjatë. Butësi ekstra...

Tags trupit të shërbimit dhe vëllimit të afatgjatë Tags LIFT FULL Volumizing Shampoo Ajo pastron dhe i jep trupin e flokëve dhe vëllim për afat të gjatë. Butësi ekstra...
SUNSORIALS Biolage - MATRIX

SUNSORIALS Biolage
MATRIX

Tags MBROJTËSE flokeve OIL Neveritshëm mbrojtëse spray. Mbron nga efektet e dëmshme të diellit, klorit dhe kripë. Flokët e butë, elastike dhe me shkëlqim. Paketa e :. ...

Tags MBROJTËSE flokeve OIL Neveritshëm mbrojtëse spray. Mbron nga efektet e dëmshme të diellit, klorit dhe kripë. Flokët e butë, elastike dhe me shkëlqim. Paketa e :. ...
Biolage SCALPTHÉRAPIE - MATRIX

Biolage SCALPTHÉRAPIE
MATRIX

SCALPTH Ajo rapie zbokth shampo mirëmbajtja zbokth shampogjithashtu e rekomanduar për përdorim të përditshëmnë mënyrë specifike për të maksimizuar dhe për të ru...

SCALPTH Ajo rapie zbokth shampo mirëmbajtja zbokth shampogjithashtu e rekomanduar për përdorim të përditshëmnë mënyrë specifike për të maksimizuar dhe për të ru...
Hollë OIL Biolage - MATRIX

Hollë OIL Biolage
MATRIX

Tags shërbimi dhe ushqimi brillantezzaa baza e naftës Moringa për të ushqyer thellë, të ripërcaktuar shndrit dhe rigjallërimin e flokëve tuaj pa e peshon atë. Hollë ILO ...

Tags shërbimi dhe ushqimi brillantezzaa baza e naftës Moringa për të ushqyer thellë, të ripërcaktuar shndrit dhe rigjallërimin e flokëve tuaj pa e peshon atë. Hollë ILO ...
Biolage - MATRIX

Biolage
MATRIX

Tags: Duke përfituar nga kontributin e çmuar të shkencës dhe të përbërësve të veçanta natyrore, Biolage ka ​​zhvilluar një gamë e produkteve për të bërë flokët...

Tags: Duke përfituar nga kontributin e çmuar të shkencës dhe të përbërësve të veçanta natyrore, Biolage ka ​​zhvilluar një gamë e produkteve për të bërë flokët...
Biolage Fortetherapie - MATRIX

Biolage Fortetherapie
MATRIX

Tags për forcimin e flokëve Forcim Shampo. Formula e tij i butë, pasuruar me re VitaForce Teknologjisë, butësisht pastron flokët duke i riparuar dhe përforcuar shfrytëzua...

Tags për forcimin e flokëve Forcim Shampo. Formula e tij i butë, pasuruar me re VitaForce Teknologjisë, butësisht pastron flokët duke i riparuar dhe përforcuar shfrytëzua...
Biolage Hydratherapie - MATRIX

Biolage Hydratherapie
MATRIX

Tags Biolage Hydratherapie - hydration shërbimi dhe ushqimi për flokët e thatë dhe të shfrytëzohen Tags Hydrating - për normale të thatë flokët e Tags hidratueese H...

Tags Biolage Hydratherapie - hydration shërbimi dhe ushqimi për flokët e thatë dhe të shfrytëzohen Tags Hydrating - për normale të thatë flokët e Tags hidratueese H...
Biolage REJUVATHÉRAPIE - MATRIX

Biolage REJUVATHÉRAPIE
MATRIX

Dendësia , elasticitet dhe të shkëlqejë për të luftuar plakjen e flokëve. Përbërësit natyrore të REJUVATHÉRAPIE bazohen : - lycopene nxjerrë nga domate, parandalon pl...

Dendësia , elasticitet dhe të shkëlqejë për të luftuar plakjen e flokëve. Përbërësit natyrore të REJUVATHÉRAPIE bazohen : - lycopene nxjerrë nga domate, parandalon pl...
REZULTATET TOTALI - Amplify - MATRIX

REZULTATET TOTALI - Amplify
MATRIX

Tags BOASTTM Wonder - ROOT mekanizëm ngritjeje Spray për ofrimin e kontrolluar. Për një vëllim që zgjat. Dhuroni menjëhershëm vëllim ish - rrënjë dhe të gjithë kokë...

Tags BOASTTM Wonder - ROOT mekanizëm ngritjeje Spray për ofrimin e kontrolluar. Për një vëllim që zgjat. Dhuroni menjëhershëm vëllim ish - rrënjë dhe të gjithë kokë...
REZULTATET TOTALI - lagështi - MATRIX

REZULTATET TOTALI - lagështi
MATRIX

Tags lagështi CURETM 2 - TRAJTIMI FAZA Ushqim dhe të shndrit në një gjest të vetëm. Trajtimi BI - FAZA :faza e bardhë e bënflokë me shkëlqim, të qetë dhe të disiplin...

Tags lagështi CURETM 2 - TRAJTIMI FAZA Ushqim dhe të shndrit në një gjest të vetëm. Trajtimi BI - FAZA :faza e bardhë e bënflokë me shkëlqim, të qetë dhe të disiplin...
REZULTATET TOTALI - RIPARIMI - MATRIX

REZULTATET TOTALI - RIPARIMI
MATRIX

Tags BREAK Fix Leave-in eliksir Një formulë të fuqishme dhe të lehtë për të lehtësuar rindërtimin e brenda dhe jashtë. paketimit :. shishe prej 195 ml Tags shampo RIPA...

Tags BREAK Fix Leave-in eliksir Një formulë të fuqishme dhe të lehtë për të lehtësuar rindërtimin e brenda dhe jashtë. paketimit :. shishe prej 195 ml Tags shampo RIPA...
REZULTATET TOTALI - Sleek - MATRIX

REZULTATET TOTALI - Sleek
MATRIX

Tags mëndafshi WONDERTM - Smoothing OIL Të gjitha fuqia e naftës në shërbim. Ultra -light, thithjen e menjëhershme. Ajo ushqen dhe rinovon fibër, kontrollon flokë kaçurr...

Tags mëndafshi WONDERTM - Smoothing OIL Të gjitha fuqia e naftës në shërbim. Ultra -light, thithjen e menjëhershme. Ajo ushqen dhe rinovon fibër, kontrollon flokë kaçurr...
REZULTATET TOTALI PRO SOLUTIONIST - MATRIX

REZULTATET TOTALI PRO SOLUTIONIST
MATRIX

Tags X10 koncentruar shampo Aplikimi Shampo Super koncentruar kushton 90 % më pak. Formula antiresidui. Butësisht pastron. Ideale për të gjitha llojet e flokëve. Container :...

Tags X10 koncentruar shampo Aplikimi Shampo Super koncentruar kushton 90 % më pak. Formula antiresidui. Butësisht pastron. Ideale për të gjitha llojet e flokëve. Container :...
Biolage COLORCARETHÉRAPIE - MATRIX

Biolage COLORCARETHÉRAPIE
MATRIX

Tags COLORCARE shampo Ajo ushqen dhe mbron flokët tërësisht, duke e mbajtur ngjyrë të gjallë. paketimit :. shishe e 250, 500, 1000 ml gallon Tags Cera RIPARIMI - PRO4 Tra...

Tags COLORCARE shampo Ajo ushqen dhe mbron flokët tërësisht, duke e mbajtur ngjyrë të gjallë. paketimit :. shishe e 250, 500, 1000 ml gallon Tags Cera RIPARIMI - PRO4 Tra...
Biolage CARE delikate - MATRIX

Biolage CARE delikate
MATRIX

parë Biolage vargpa sulfateve, Parabens dhe silicones për ndjeshmëri maksimale. shampo delikate CARE Butësisht pastron, ushqen dhe mbron madhështi të ngjyrës për një ko...

parë Biolage vargpa sulfateve, Parabens dhe silicones për ndjeshmëri maksimale. shampo delikate CARE Butësisht pastron, ushqen dhe mbron madhështi të ngjyrës për një ko...
Biolage Volumatherapie - MATRIX

Biolage Volumatherapie
MATRIX

Tags Bodifying Shampoo Volumizing shampo. Veprim të menjëhershëm jep trupin. Paketa e :. shishe e 250, 500 dhe 1000 ml Bodifying kondicioner Kondicioner Volumizing. Ajo us...

Tags Bodifying Shampoo Volumizing shampo. Veprim të menjëhershëm jep trupin. Paketa e :. shishe e 250, 500 dhe 1000 ml Bodifying kondicioner Kondicioner Volumizing. Ajo us...
COLOR.SMART - MATRIX

COLOR.SMART
MATRIX

Tags Mbron flokët me ngjyrë, duke i dhënë shkëlqimin intensive. Zgjeron madhështi e flokëve ngjyrë dhe sjell ushqim dhe vitalitet. Tags MBROJTËSE shampo Butësisht pastr...

Tags Mbron flokët me ngjyrë, duke i dhënë shkëlqimin intensive. Zgjeron madhështi e flokëve ngjyrë dhe sjell ushqim dhe vitalitet. Tags MBROJTËSE shampo Butësisht pastr...
CURL.LIFE - MATRIX

CURL.LIFE
MATRIX

Tags: teknologji e patentuar, sinergji e trajtimit dhe styling nga shampo të përfunduar. Hidratet, kontrollon dhe përcakton curls, duke siguruar vitalitetin maksimale. PËRKUFIZ...

Tags: teknologji e patentuar, sinergji e trajtimit dhe styling nga shampo të përfunduar. Hidratet, kontrollon dhe përcakton curls, duke siguruar vitalitetin maksimale. PËRKUFIZ...
Essentials Matrix SOLUTIONIST - MATRIX

Essentials Matrix SOLUTIONIST
MATRIX

Tags Shampo Anti - verdhë ; neutralizuar tone padëshiruar brassed dhe rrit reflektimet e dritës natyrore në flokëverdhë. Ajo i jep një ndriçim natyror për flokët gri dhe ...

Tags Shampo Anti - verdhë ; neutralizuar tone padëshiruar brassed dhe rrit reflektimet e dritës natyrore në flokëverdhë. Ajo i jep një ndriçim natyror për flokët gri dhe ...
Essentials Matrix pamje të hijshme - goditje - MATRIX

Essentials Matrix pamje të hijshme - goditje
MATRIX

Tags goditje DOWN Lite Lotion peshë e lehtë locion styling pa shpëlarje flokët nga hollë dhe të mesëm ; lufton flokë kaçurrela duke e mbajtur flokët e butë dhe me shk...

Tags goditje DOWN Lite Lotion peshë e lehtë locion styling pa shpëlarje flokët nga hollë dhe të mesëm ; lufton flokë kaçurrela duke e mbajtur flokët e butë dhe me shk...
Essentials Matrix pamje të hijshme - MATRIX

Essentials Matrix pamje të hijshme
MATRIX

shampo Butësisht pastron dhe moisturizes flokët tërësisht për të zbutur fibër e flokëve, duke e bërë flokët e butë në të prekur, pengon formimin e përfundon ndar...

shampo Butësisht pastron dhe moisturizes flokët tërësisht për të zbutur fibër e flokëve, duke e bërë flokët e butë në të prekur, pengon formimin e përfundon ndar...
Essentials Matrix Amplify - MATRIX

Essentials Matrix Amplify
MATRIX

Tags Essentials vargi ri Matrix plotësoj në sajë të patentuarmolekula polimer Amplify rrit diametrin e flokëve nga brenda, i jep trupin dhe vëllim prej aplikimit të parë dh...

Tags Essentials vargi ri Matrix plotësoj në sajë të patentuarmolekula polimer Amplify rrit diametrin e flokëve nga brenda, i jep trupin dhe vëllim prej aplikimit të parë dh...
ColorControl - teknikë të ngjyrës - MEDAVITA

ColorControl - teknikë të ngjyrës
MEDAVITA

Tags: Ata të kujdeset për ngjyra kozmetike nga dita e parë, ia ngul sytë në të, ta mbrojë atë, lëvdojeni. Tags MILK iperproteico pH 5.8 Ajo mbron lëkurën dhe flokët g...

Tags: Ata të kujdeset për ngjyra kozmetike nga dita e parë, ia ngul sytë në të, ta mbrojë atë, lëvdojeni. Tags MILK iperproteico pH 5.8 Ajo mbron lëkurën dhe flokët g...
CURLADDICT - MEDAVITA

CURLADDICT
MEDAVITA

Tags elasticitet, butësi por edhe rendi dhe defi lartë tuara : flokët kaçurrel, por arriti të mos u dhënë pas. Curladdict jep elasticitet ekstreme për flokët kaçurrel, pe...

Tags elasticitet, butësi por edhe rendi dhe defi lartë tuara : flokët kaçurrel, por arriti të mos u dhënë pas. Curladdict jep elasticitet ekstreme për flokët kaçurrel, pe...
LISSUBLIME - MEDAVITA

LISSUBLIME
MEDAVITA

Tags flokeve Drejt, një zgjedhje radikale që bëhet sublime kur arrin përsosmërinë. Në sajë të pronave fi lmogene, anti - flokë kaçurrela dhe strukturimin e aktiveve të ...

Tags flokeve Drejt, një zgjedhje radikale që bëhet sublime kur arrin përsosmërinë. Në sajë të pronave fi lmogene, anti - flokë kaçurrela dhe strukturimin e aktiveve të ...
Locion Concentrée Homme - MEDAVITA

Locion Concentrée Homme
MEDAVITA

Tags shampo MEN pH FALL 4.8 Butësisht pastron flokët dhe kokës, duke hequr velin e ëmbëlsi që shpesh shoqëron humbjen e flokëve mashkull. Flokët miniaturized, më i eksp...

Tags shampo MEN pH FALL 4.8 Butësisht pastron flokët dhe kokës, duke hequr velin e ëmbëlsi që shpesh shoqëron humbjen e flokëve mashkull. Flokët miniaturized, më i eksp...
LUXVIVA - MEDAVITA

LUXVIVA
MEDAVITA

Tags Medavita nis Luxviva të ri vijë, trajtim shumë- funksionale që merret me flokët shëndetin dhe bukurinë e flokëve me ngjyrë dhe të zbardhura. Prania e ekstraktit të ...

Tags Medavita nis Luxviva të ri vijë, trajtim shumë- funksionale që merret me flokët shëndetin dhe bukurinë e flokëve me ngjyrë dhe të zbardhura. Prania e ekstraktit të ...
MV shërimit - FALL - MEDAVITA

MV shërimit - FALL
MEDAVITA

nga laboratorët Tags MedaVita një linjë të trajtimeve të formuluara për të depërtojnë në lëkurë dhe për të luftuar me saktësi anomalitë më të zakonshme të lëkur...

nga laboratorët Tags MedaVita një linjë të trajtimeve të formuluara për të depërtojnë në lëkurë dhe për të luftuar me saktësi anomalitë më të zakonshme të lëkur...
MV shërimit - zbokth - MEDAVITA

MV shërimit - zbokth
MEDAVITA

Tags • TRAJTIMI zbokth Testet kanë treguar aktivitet të diferencuar të shkëlqyera MedaVita trajtim kundër të gjitha llojet e zbokth. Tashmë pas kërkesat e parë në më...

Tags • TRAJTIMI zbokth Testet kanë treguar aktivitet të diferencuar të shkëlqyera MedaVita trajtim kundër të gjitha llojet e zbokth. Tashmë pas kërkesat e parë në më...
MV shërimit - ANTISEBO - MEDAVITA

MV shërimit - ANTISEBO
MEDAVITA

Tags • ANTISEBO TRAJTIMI Të MedaVita të reja të trajtimit të bazuara në palmetto pa është pasuruar nga prania e elementeve gjurmë, të vlefshme për pronat e tyre anti ...

Tags • ANTISEBO TRAJTIMI Të MedaVita të reja të trajtimit të bazuara në palmetto pa është pasuruar nga prania e elementeve gjurmë, të vlefshme për pronat e tyre anti ...
MV shërimit - delikate CUTI - MEDAVITA

MV shërimit - delikate CUTI
MEDAVITA

Tags • TRAJTIMI CUTI delikate Gentle TRAJTIMI CUTI MedaVitarikthen ekuilibrin e lëkurës, riparimin e dëmeve të shkaktuara dhe rivendosjen e normalitetit, në sajë të saj ...

Tags • TRAJTIMI CUTI delikate Gentle TRAJTIMI CUTI MedaVitarikthen ekuilibrin e lëkurës, riparimin e dëmeve të shkaktuara dhe rivendosjen e normalitetit, në sajë të saj ...
MV tonik - USHQIM - MEDAVITA

MV tonik - USHQIM
MEDAVITA

Tags MedaVita tonik propozojë tre nivelet progresive të trajtimit që ju lejon të rivendosur bukurinë e gjatësisë dhe përfundon. Tags • SISTEMI USHQIM Bazuar komplekse o...

Tags MedaVita tonik propozojë tre nivelet progresive të trajtimit që ju lejon të rivendosur bukurinë e gjatësisë dhe përfundon. Tags • SISTEMI USHQIM Bazuar komplekse o...
STRUKTURAT TM - Styling & FINISH - MEDAVITA

STRUKTURAT TM - Styling & FINISH
MEDAVITA

Varg e produkteve për styling dhe të përfundojë, dhe rezultati si qëllim mbrojtjen e integritetit të flokëve :e flokëve se strukturore.Tags • Styling Tags : Kristal lën...

Varg e produkteve për styling dhe të përfundojë, dhe rezultati si qëllim mbrojtjen e integritetit të flokëve :e flokëve se strukturore.Tags • Styling Tags : Kristal lën...
NUTRISUBSTANCE - MEDAVITA

NUTRISUBSTANCE
MEDAVITA

Tags Nëse ne jemi ajo që ne hani, se si ne të ushqyer flokët. Flokët që ndjekin një dietë të përshtatshme janë menjëherë të dukshme. Nutrisubstance thellë ushqen, mo...

Tags Nëse ne jemi ajo që ne hani, se si ne të ushqyer flokët. Flokët që ndjekin një dietë të përshtatshme janë menjëherë të dukshme. Nutrisubstance thellë ushqen, mo...
PUROXINE - MEDAVITA

PUROXINE
MEDAVITA

Tags: Ka lloje të ndryshme të zbokth, është specialiteti i Puroxine trajtuar të gjithë me të njëjtën forcë Çante pastrohet. Sekreti i këtij trajtimi * anti - zbokth ës...

Tags: Ka lloje të ndryshme të zbokth, është specialiteti i Puroxine trajtuar të gjithë me të njëjtën forcë Çante pastrohet. Sekreti i këtij trajtimi * anti - zbokth ës...
SOLARICH - MEDAVITA

SOLARICH
MEDAVITA

Tags Medavita nis linjë të re Solarich, rigjeneruese dhe trajtimin e bukurisë hidratues për mbrojtjen e flokëve theksoi nga ekspozimi i diellit. Në sajë të impiantit të fu...

Tags Medavita nis linjë të re Solarich, rigjeneruese dhe trajtimin e bukurisë hidratues për mbrojtjen e flokëve theksoi nga ekspozimi i diellit. Në sajë të impiantit të fu...
ß - REFIBRE - MEDAVITA

ß - REFIBRE
MEDAVITA

në rindërtimin e tij të vogël e fi bre * flokëve ka diçka magjike. Refi ber rindërton, forcon dhe regenerates cuticle flokët, dhe në të njëjtën kohë mbron flokët nga ...

në rindërtimin e tij të vogël e fi bre * flokëve ka diçka magjike. Refi ber rindërton, forcon dhe regenerates cuticle flokët, dhe në të njëjtën kohë mbron flokët nga ...
VELOUR - MEDAVITA

VELOUR
MEDAVITA

Tags ndjeshmëri e tepruar është një karakteristikë që ne duhet të mësojnë për të kontrolluar. Velour është një qetësues dhe qetësues program formuluar për të rive...

Tags ndjeshmëri e tepruar është një karakteristikë që ne duhet të mësojnë për të kontrolluar. Velour është një qetësues dhe qetësues program formuluar për të rive...
NUMINOX - MEDICEUTICALS

NUMINOX
MEDICEUTICALS

kundër hedh lëng Laboratorët Meudiceuticals, një formulim i projektuar për të luftuar hedh lëng mashkull. Formulimi përmban Triaminocoptinol, bien të reja teknologji t...

kundër hedh lëng Laboratorët Meudiceuticals, një formulim i projektuar për të luftuar hedh lëng mashkull. Formulimi përmban Triaminocoptinol, bien të reja teknologji t...
W PER GRA - MEDICEUTICALS

W PER GRA
MEDICEUTICALS

Tags CELLAGEN Një linjë të dizajnuara për gratë, për të luftuar hedh lëng i flokëve fibër që rezulton në humbjen e flokëve. Tags Linja përbëhet nga : Shampo Folli...

Tags CELLAGEN Një linjë të dizajnuara për gratë, për të luftuar hedh lëng i flokëve fibër që rezulton në humbjen e flokëve. Tags Linja përbëhet nga : Shampo Folli...
TREAT - MONTIBEL-LO

TREAT
MONTIBEL-LO

Tags COLOR MBRON Një linjë e produkteve specialiteti për të ruajtur flokët trajtohet shëndetësor dhe ngjyra dhe ngjyra. Formuluar me një kompleks të teknologjisë së la...

Tags COLOR MBRON Një linjë e produkteve specialiteti për të ruajtur flokët trajtohet shëndetësor dhe ngjyra dhe ngjyra. Formuluar me një kompleks të teknologjisë së la...
TREAT - MONTIBEL-LO

TREAT
MONTIBEL-LO

Tags flokeve TRAJTIMI Gama e Montibel - ajo do të zgjerohet nga dy produkte të reja :inxhinier për të ndarë përfundon formuluara me Nutri Restore Kompleksi : Riparimet, ush...

Tags flokeve TRAJTIMI Gama e Montibel - ajo do të zgjerohet nga dy produkte të reja :inxhinier për të ndarë përfundon formuluara me Nutri Restore Kompleksi : Riparimet, ush...
Moroccanoil - Moroccanoil LEHTA - MOROCCANOIL

Moroccanoil - Moroccanoil LEHTA
MOROCCANOIL

Tags për të gjitha llojet e flokëve dhe flokët bjonde dhe qëllimin Linja e trajtimit Moroccanoil është pasuruar me një Moroccanoil LEHTA të ri të përgatitur, e cila ë...

Tags për të gjitha llojet e flokëve dhe flokët bjonde dhe qëllimin Linja e trajtimit Moroccanoil është pasuruar me një Moroccanoil LEHTA të ri të përgatitur, e cila ë...
TRAJTIMI THATA kokës - MOROCCANOIL

TRAJTIMI THATA kokës
MOROCCANOIL

Tags Dry Scalp Treatment punon për të rivendosur pabarazitë e kokës, lehtësimin acarim dhe rigjallërimin e flokëve tuaj. Kjo formulë e lehtë ende e përqendruar përmban v...

Tags Dry Scalp Treatment punon për të rivendosur pabarazitë e kokës, lehtësimin acarim dhe rigjallërimin e flokëve tuaj. Kjo formulë e lehtë ende e përqendruar përmban v...
Yndyrat TRAJTIMI kokës - MOROCCANOIL

Yndyrat TRAJTIMI kokës
MOROCCANOIL

Tags Moroccanoil ® ka zhvilluar një rregullator trajtim profesional për kontrollin e kokës dhe rigjallërimin e flokëve. Scalp Treatment Fat është një formulë e përqendru...

Tags Moroccanoil ® ka zhvilluar një rregullator trajtim profesional për kontrollin e kokës dhe rigjallërimin e flokëve. Scalp Treatment Fat është një formulë e përqendru...
STAMINORISING COMPLEX - MYOSOTIS

STAMINORISING COMPLEX
MYOSOTIS

Tags STAMINORISING COMPLEX propozon një trajtim të bazuar në qelizat burimore bimore aktive, rezultatet e hulumtimit më të avancuara për të vonuar plakjen e gjëndër. Aktiv...

Tags STAMINORISING COMPLEX propozon një trajtim të bazuar në qelizat burimore bimore aktive, rezultatet e hulumtimit më të avancuara për të vonuar plakjen e gjëndër. Aktiv...
Greenergy - NANOMAX

Greenergy
NANOMAX

Tags + foto - foto - dinamike terapi Tags: Përdorimi i phototherapy (terapi të lehta) në mjekësi ka një histori të madhe. Greenergy Sistemi i ri është i bazuar në përdo...

Tags + foto - foto - dinamike terapi Tags: Përdorimi i phototherapy (terapi të lehta) në mjekësi ka një histori të madhe. Greenergy Sistemi i ri është i bazuar në përdo...
TERAPIA X - qetë - NANOMAX

TERAPIA X - qetë
NANOMAX

Tags: X - qetë ështëterapi revolucionare të reja për flokët : monitoron dhe rregullon stilin e flokëve, të rregulluar volumin deri në flokë të bukura dhe të reduktuar a...

Tags: X - qetë ështëterapi revolucionare të reja për flokët : monitoron dhe rregullon stilin e flokëve, të rregulluar volumin deri në flokë të bukura dhe të reduktuar a...
PROGRAMI BOX HOME - NAPURA

PROGRAMI BOX HOME
NAPURA

Tags T | 01 pastrojë PROGRAMI Trajtim intensiv me shtojcë pastrimi, promovon eliminimin e toksinave dhe përmirëson furnizimin e të ushqyerit. Paketa: 1 locion Z | |. 1 ZONE ...

Tags T | 01 pastrojë PROGRAMI Trajtim intensiv me shtojcë pastrimi, promovon eliminimin e toksinave dhe përmirëson furnizimin e të ushqyerit. Paketa: 1 locion Z | |. 1 ZONE ...
Zbokth ANTI : AKTIV - NAPURA

Zbokth ANTI : AKTIV
NAPURA

Trajtimi projektuar për të eliminuar dhe parandaluar zbokth dhe vonesa e përsëritjes. Ideal për scalps të prirur për të flaking dhe acarim të lëkurës. Tags T | 5.6 ACT...

Trajtimi projektuar për të eliminuar dhe parandaluar zbokth dhe vonesa e përsëritjes. Ideal për scalps të prirur për të flaking dhe acarim të lëkurës. Tags T | 5.6 ACT...
Anagen : SHTOJCË E RRITJES - NAPURA

Anagen : SHTOJCË E RRITJES
NAPURA

treatment Ekskluzive projektuar posaçërisht për të integruar ciklin e jetës së flokëve. Varg është formuluar me një faktor të veçantë rritjes :.Bifigen Redox ®, zhvi...

treatment Ekskluzive projektuar posaçërisht për të integruar ciklin e jetës së flokëve. Varg është formuluar me një faktor të veçantë rritjes :.Bifigen Redox ®, zhvi...
Flokeve TREATED : COLOR - NAPURA

Flokeve TREATED : COLOR
NAPURA

Trajtimi Ekskluzive formuluar për të përgatitur fibër e flokëve për të marrë pigmente për t'u ngjyrosur në mënyrë që ju mund të merrni rezultatet më të mira në in...

Trajtimi Ekskluzive formuluar për të përgatitur fibër e flokëve për të marrë pigmente për t'u ngjyrosur në mënyrë që ju mund të merrni rezultatet më të mira në in...
ENERGY : NDIHMON FALL - NAPURA

ENERGY : NDIHMON FALL
NAPURA

Trajtimi Ekskluzive Tags projektuar për veprim ushqyes dhe stimuluese në rrënjë të flokëve. Revitalizes gjëndër e flokëve për të nxitur rritjen e flokëve të reja, dhe ...

Trajtimi Ekskluzive Tags projektuar për veprim ushqyes dhe stimuluese në rrënjë të flokëve. Revitalizes gjëndër e flokëve për të nxitur rritjen e flokëve të reja, dhe ...
NUTRY : flokët e thatë - NAPURA

NUTRY : flokët e thatë
NAPURA

Trajtimi Ekskluzive projektuar për të mbajtur struktura të përkryer paprekur dhe funksional keratin e flokëve, falëideal ushqyese dhe hidratues mungon në flokët e brishtë...

Trajtimi Ekskluzive projektuar për të mbajtur struktura të përkryer paprekur dhe funksional keratin e flokëve, falëideal ushqyese dhe hidratues mungon në flokët e brishtë...
PH : BIVALENTE CUTE dhe gjatësisë - NAPURA

PH : BIVALENTE CUTE dhe gjatësisë
NAPURA

Trajtimi projektuar për të normalizuar pH e flokëve dhe të rivendosur ekuilibrin optimal në mes të bukur dhe të gjatësisë. S | 7 pH shampo Shampo specifike dhe kondicio...

Trajtimi projektuar për të normalizuar pH e flokëve dhe të rivendosur ekuilibrin optimal në mes të bukur dhe të gjatësisë. S | 7 pH shampo Shampo specifike dhe kondicio...
Kryeministri : PARANDALIMI DHE MIRËMBAJTJA - NAPURA

Kryeministri : PARANDALIMI DHE MIRËMBAJTJA
NAPURA

Tags NDIHMON bien Trajtimi appositamento studiuar për të parandaluar humbjen e parakohshme të flokëve. Ajo mbankokës lirë nga toksina, stimulon llambë dhe rregullon funksi...

Tags NDIHMON bien Trajtimi appositamento studiuar për të parandaluar humbjen e parakohshme të flokëve. Ajo mbankokës lirë nga toksina, stimulon llambë dhe rregullon funksi...
Pastrojë : Scalp Cleansing - NAPURA

Pastrojë : Scalp Cleansing
NAPURA

Trajtimi Ekskluzive projektuar posaçërisht për të luftuar humbjen e tepërt dhe e parakohshme e flokëve. Ka një detoksifikimin përmirësuar microcirculation gjakut dhe opti...

Trajtimi Ekskluzive projektuar posaçërisht për të luftuar humbjen e tepërt dhe e parakohshme e flokëve. Ka një detoksifikimin përmirësuar microcirculation gjakut dhe opti...
RIKEIR : Kera - RINDËRTIM - NAPURA

RIKEIR : Kera - RINDËRTIM
NAPURA

Tags: trajtim të veçantë projektuar për të riparuar strukturën keratin e flokëve shurdhër, e thatë, e brishtë dhe degraduar. M | 9 RIKEIR microproteins Koncentrat prote...

Tags: trajtim të veçantë projektuar për të riparuar strukturën keratin e flokëve shurdhër, e thatë, e brishtë dhe degraduar. M | 9 RIKEIR microproteins Koncentrat prote...
S | 6 AKTIV - NAPURA

S | 6 AKTIV
NAPURA

Tags Shampo projektuar për të eleminuar zbokth dhe vonesa e përsëritjes së në rastet e lëkurës inatosur. Pirokton olaminë dhe zink pyrithione ndihmojë në uljen e skuqje ...

Tags Shampo projektuar për të eleminuar zbokth dhe vonesa e përsëritjes së në rastet e lëkurës inatosur. Pirokton olaminë dhe zink pyrithione ndihmojë në uljen e skuqje ...
Fairy mëndafshi TERAPIA - NIKA

Fairy mëndafshi TERAPIA
NIKA

Tags mëndafshtë qetë sublime Me Amino obligacionit zanash Kompleksi mëndafshi TERAPIA Nika është një produkt me një formulë revolucionare bazuar në proteinat dhe aminoaci...

Tags mëndafshtë qetë sublime Me Amino obligacionit zanash Kompleksi mëndafshi TERAPIA Nika është një produkt me një formulë revolucionare bazuar në proteinat dhe aminoaci...
SISTEMI cleanser 3 - NIOXIN

SISTEMI cleanser 3
NIOXIN

Tags shampo dhe kondicioner për flokët normale dhe gjobë SISTEMI 3 cleanser shampo Një cleanser butë që heq mbetje të ndonjë trajtimeve teknike për të lënë lëkurën ...

Tags shampo dhe kondicioner për flokët normale dhe gjobë SISTEMI 3 cleanser shampo Një cleanser butë që heq mbetje të ndonjë trajtimeve teknike për të lënë lëkurën ...
Scalp RENEW - NIOXIN

Scalp RENEW
NIOXIN

Tags anti - plakje trajtim Një trajtim anti - plakje, patentuar për të aktivizuar kokës dhe shëndetin e flokëve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe kok...

Tags anti - plakje trajtim Një trajtim anti - plakje, patentuar për të aktivizuar kokës dhe shëndetin e flokëve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe kok...
LINE COLOR - NYCE

LINE COLOR
NYCE

Tags COLOR shampo Kjo është një mënyrë specifike për flokët me ngjyrë. Butësisht pastron, rigjallëron, regenerates lëkurës dhe flokët dhe rikthen lagështi natyrore....

Tags COLOR shampo Kjo është një mënyrë specifike për flokët me ngjyrë. Butësisht pastron, rigjallëron, regenerates lëkurës dhe flokët dhe rikthen lagështi natyrore....
LINE EVITA - NYCE

LINE EVITA
NYCE

Tags Evita LINE Shmangni linjë : rindërtimit të vijë për një ristrukturim të plotë dhe intensiv të flokëve .Tre produkte që duhet të përdoren në rend, me synergisti...

Tags Evita LINE Shmangni linjë : rindërtimit të vijë për një ristrukturim të plotë dhe intensiv të flokëve .Tre produkte që duhet të përdoren në rend, me synergisti...
LINE HAIRSILK - NYCE

LINE HAIRSILK
NYCE

Tags HAIRSILK LEJA IN Është një trajtim jo - shpëlarje në mënyrë specifike për flokët e thatë dhe të dëmtuara. Kushtet, regenerates dhe rikthen lagështi natyrale të...

Tags HAIRSILK LEJA IN Është një trajtim jo - shpëlarje në mënyrë specifike për flokët e thatë dhe të dëmtuara. Kushtet, regenerates dhe rikthen lagështi natyrale të...
LINE gjatesite NYCECARE - NYCE

LINE gjatesite NYCECARE
NYCE

Tags Soul : Volumizing trajtimet për SOUL shampo Formulimi i saj në bazë të surfactants natyrore delikate, të butë pastron kokës dhe flokët, duke siguruar një përvojë ...

Tags Soul : Volumizing trajtimet për SOUL shampo Formulimi i saj në bazë të surfactants natyrore delikate, të butë pastron kokës dhe flokët, duke siguruar një përvojë ...
LINE TRAJTIMI hidratues NYCECARE - NYCE

LINE TRAJTIMI hidratues NYCECARE
NYCE

Tags Hidra Shampo Shampo e butë nën - aktive për lëkurë të ndjeshme dhe flokët. Me Kamomil Ekstrakt dhe patentuar komplekse Deti Satin, pastrimi dhe vend qetësues, duke p...

Tags Hidra Shampo Shampo e butë nën - aktive për lëkurë të ndjeshme dhe flokët. Me Kamomil Ekstrakt dhe patentuar komplekse Deti Satin, pastrimi dhe vend qetësues, duke p...
LINE lëkurë të ndjeshme - OPTIMA-COSMEDI

LINE lëkurë të ndjeshme
OPTIMA-COSMEDI

Tags kushtet e veçanta të kokës, të tilla si dermatit seborrheic, mund të shkaktojë acarim të rënda dhe kruarje, duke çuar në siklet dhe lëkurë. Kjo linjë të veçant...

Tags kushtet e veçanta të kokës, të tilla si dermatit seborrheic, mund të shkaktojë acarim të rënda dhe kruarje, duke çuar në siklet dhe lëkurë. Kjo linjë të veçant...
LINE RINDËRTIM - OPTIMA-COSMEDI

LINE RINDËRTIM
OPTIMA-COSMEDI

Një program 4 - hap për të rindërtuar flokët nga brenda, në sajë të efekteve dhe përfitimet e keratin natyrore. Sulmi në flokë duke trajtimit kimik, rrezatimit UV dhe n...

Një program 4 - hap për të rindërtuar flokët nga brenda, në sajë të efekteve dhe përfitimet e keratin natyrore. Sulmi në flokë duke trajtimit kimik, rrezatimit UV dhe n...
Optima - line- zbokth - OPTIMA-COSMEDI

Optima - line- zbokth
OPTIMA-COSMEDI

Ky kompleks i agjentëve të anti - zbokth dhe surfactants butë mund të luftojë në mënyrë efektive dhe për të parandaluar zbokth atë të kthehen. Përmban pirokton olamin...

Ky kompleks i agjentëve të anti - zbokth dhe surfactants butë mund të luftojë në mënyrë efektive dhe për të parandaluar zbokth atë të kthehen. Përmban pirokton olamin...
Optima - linjë gjobë flokët - OPTIMA-COSMEDI

Optima - linjë gjobë flokët
OPTIMA-COSMEDI

Linja të dizajnuara për të përmbushur nevojat e flokëve trajtuar kimikisht ose të thatë të natyrshme. Linja përbëhet nga : Shampoo Fine Hair Kjo Volumizing Shampoo ës...

Linja të dizajnuara për të përmbushur nevojat e flokëve trajtuar kimikisht ose të thatë të natyrshme. Linja përbëhet nga : Shampoo Fine Hair Kjo Volumizing Shampoo ës...
Optima - Rënia e kontrollit linjë - OPTIMA-COSMEDI

Optima - Rënia e kontrollit linjë
OPTIMA-COSMEDI

Një program gjithëpërfshirës dhe efektiv të përbërësve të pasur për të nxitur metabolizmin tuaj në rrënjët e flokëve dhe për të parandaluar atë nga të bjerë. ...

Një program gjithëpërfshirës dhe efektiv të përbërësve të pasur për të nxitur metabolizmin tuaj në rrënjët e flokëve dhe për të parandaluar atë nga të bjerë. ...
OROFLUIDO - ORO FLUIDO

OROFLUIDO
ORO FLUIDO

Tags trajtim Kujdesi për flokët Argan Oil Një linjë e plotë e trajtimit të flokëve në bazë të naftës Cyperus për flokë të butë, me shkëlqim dhe i butë në të pr...

Tags trajtim Kujdesi për flokët Argan Oil Një linjë e plotë e trajtimit të flokëve në bazë të naftës Cyperus për flokë të butë, me shkëlqim dhe i butë në të pr...
Berbere OIL MBLEDHJA - OSMO

Berbere OIL MBLEDHJA
OSMO

Tags luksoze Berber OIL MBLEDHJA është një linjë të plotë të produkteve të kujdesit të flokëve në bazë të naftës argan, i projektuar për të siguruar ushqim intensiv...

Tags luksoze Berber OIL MBLEDHJA është një linjë të plotë të produkteve të kujdesit të flokëve në bazë të naftës argan, i projektuar për të siguruar ushqim intensiv...
flokeve shtator - PARISIENNE

flokeve shtator
PARISIENNE

Sistemi Tags rindërtimit për flokë të dëmtuar dhe të brishtë Përmirëson gjendjen e flokut veshur nga trajtimet kimike të tilla si ngjyrosje, zbardhues ose i përhershëm....

Sistemi Tags rindërtimit për flokë të dëmtuar dhe të brishtë Përmirëson gjendjen e flokut veshur nga trajtimet kimike të tilla si ngjyrosje, zbardhues ose i përhershëm....
Awapuhi - PAUL MITCHELL

Awapuhi
PAUL MITCHELL

Tags WILD trajtim keratin intensive Trajtim profesional me KeraTriplex ™ në dy hapa, ideale për të thatë, flokët e brishtë, të dëmtuara nga dielli, theksoi ose dobësua...

Tags WILD trajtim keratin intensive Trajtim profesional me KeraTriplex ™ në dy hapa, ideale për të thatë, flokët e brishtë, të dëmtuara nga dielli, theksoi ose dobësua...
Awapuhi - xhenxhefil WILD - PAUL MITCHELL

Awapuhi - xhenxhefil WILD
PAUL MITCHELL

Tags siklet shampo dhe keratin krem riparimin shampo dhe krem shpëlarje me keratin Dy produkte pasuruar nga Keratriplex parim, një derivat nga leshi i deleve të Zelandës së ...

Tags siklet shampo dhe keratin krem riparimin shampo dhe krem shpëlarje me keratin Dy produkte pasuruar nga Keratriplex parim, një derivat nga leshi i deleve të Zelandës së ...
CARE COLOR - PAUL MITCHELL

CARE COLOR
PAUL MITCHELL

Tags COLOR MBRON Përditshëm shampo dhe kondicioner Dy produkte larje :. Për mbrojtjen e ngjyrës PËRDITSHME dhe kondicioner për mbrojtjen e ngjyrës DITA Shampo me zbutje ...

Tags COLOR MBRON Përditshëm shampo dhe kondicioner Dy produkte larje :. Për mbrojtjen e ngjyrës PËRDITSHME dhe kondicioner për mbrojtjen e ngjyrës DITA Shampo me zbutje ...
TEA TREE flokeve locion - PAUL MITCHELL

TEA TREE flokeve locion
PAUL MITCHELL

Tags parandaluar humbjen e flokëve Në një produkt të vetëm një trajtim pastrimi dhe një ndihmës në parandalimin e humbjes së flokëve. Ndër përbërësit :. Tea Tree O...

Tags parandaluar humbjen e flokëve Në një produkt të vetëm një trajtim pastrimi dhe një ndihmës në parandalimin e humbjes së flokëve. Ndër përbërësit :. Tea Tree O...
line Pazzini - PAZZINI BEAUTY EXPERT

line Pazzini
PAZZINI BEAUTY EXPERT

Një disiplinë linjë flokët e padisiplinuar, eliminon flokë kaçurrela, ruan dele, trashet flokët, zvogëlon vëllimin e ato të mëdha, rrit volumin e flokëve gjobë jep sh...

Një disiplinë linjë flokët e padisiplinuar, eliminon flokë kaçurrela, ruan dele, trashet flokët, zvogëlon vëllimin e ato të mëdha, rrit volumin e flokëve gjobë jep sh...
Me ngjyrë për flokët TRAJTIMI - PHILIP MARTINS

Me ngjyrë për flokët TRAJTIMI
PHILIP MARTINS

Tags NGJYRA MIRËMBAJTJA mirëmbajtjen ngjyra shampo Shampo të përshtatshme për flokë të lyer dhe të traktateve, rigjallëron dhe ndriçon ngjyra. Ai përbëhet nga surfact...

Tags NGJYRA MIRËMBAJTJA mirëmbajtjen ngjyra shampo Shampo të përshtatshme për flokë të lyer dhe të traktateve, rigjallëron dhe ndriçon ngjyra. Ai përbëhet nga surfact...
Trio LEKURES USHQIM - PHILIP MARTINS

Trio LEKURES USHQIM
PHILIP MARTINS

Tags pastrimi WASH Hapi 1 - pastrimi Qartësimi shampo për flokët e kokës. Pastron Thellë hequr mbetjet e produkteve sintetike, klor, ndikimet mjedisore të tilla si smogut d...

Tags pastrimi WASH Hapi 1 - pastrimi Qartësimi shampo për flokët e kokës. Pastron Thellë hequr mbetjet e produkteve sintetike, klor, ndikimet mjedisore të tilla si smogut d...
KONCEPTI : shampo - PLURA PROFESSIONAL LINE

KONCEPTI : shampo
PLURA PROFESSIONAL LINE

Tags përforcuar : Fall forcimin shampo. Në sajë të veprimit të kombinuar të xhensen dhe krunde, luan një emocionuese dhe forcim, duke lejuar një qarkullim më të madhe t...

Tags përforcuar : Fall forcimin shampo. Në sajë të veprimit të kombinuar të xhensen dhe krunde, luan një emocionuese dhe forcim, duke lejuar një qarkullim më të madhe t...
KONCEPTI : maska - PLURA PROFESSIONAL LINE

KONCEPTI : maska
PLURA PROFESSIONAL LINE

Tags LISS RIPARIMI : Maskë zbutjes liri flokë kaçurrela, efektive për flokët e dredhur, të përpunuara dhe të shfrytëzuar. Faleminderit për liri dhe vitaminë F, duke e ...

Tags LISS RIPARIMI : Maskë zbutjes liri flokë kaçurrela, efektive për flokët e dredhur, të përpunuara dhe të shfrytëzuar. Faleminderit për liri dhe vitaminë F, duke e ...
Locion ANTI - HAIR FALL - PLURA PROFESSIONAL LINE

Locion ANTI - HAIR FALL
PLURA PROFESSIONAL LINE

Tags placenta Placenta ekstrakt Hydroglyceric është i njohur për veprimet e tij të veçanta ringjalljen, ushqyes dhe toning. Depërtimit të saj në shtresat sipërfaqësore ...

Tags placenta Placenta ekstrakt Hydroglyceric është i njohur për veprimet e tij të veçanta ringjalljen, ushqyes dhe toning. Depërtimit të saj në shtresat sipërfaqësore ...
- FALAS vert KONCEPTI - PRIVE

- FALAS vert KONCEPTI
PRIVE

Tags RJUVENATING për flokët e theksoi dhe të dëmtuara Pasuruar me Acai fruta dhe vaj babasu,linja RJUVENATING pastër Shampo dhe Kondicioner riparimet epshore dëmtuar dhe th...

Tags RJUVENATING për flokët e theksoi dhe të dëmtuara Pasuruar me Acai fruta dhe vaj babasu,linja RJUVENATING pastër Shampo dhe Kondicioner riparimet epshore dëmtuar dhe th...
Botea - PRO ACTIVE

Botea
PRO ACTIVE

Linja flokëve tonik dhe lëkurës me vaj Tags shampo ACTIVE Një shampo aktive kundër humbjes së flokëve. 250 shishe ml. Tags REMOVE Eliminon zbokthin nga lëkura e kokës...

Linja flokëve tonik dhe lëkurës me vaj Tags shampo ACTIVE Një shampo aktive kundër humbjes së flokëve. 250 shishe ml. Tags REMOVE Eliminon zbokthin nga lëkura e kokës...
JETA - PROFESSIONAL BY FAMA

JETA
PROFESSIONAL BY FAMA

veprim Programi Life profesionale nga Fama, përbëhet nga 2 hapa: Tags Energizing Shampoo Energjike Drops Tags: Jeta balancon mbrojtjet natyrore të lëkurës me një pastrimi ...

veprim Programi Life profesionale nga Fama, përbëhet nga 2 hapa: Tags Energizing Shampoo Energjike Drops Tags: Jeta balancon mbrojtjet natyrore të lëkurës me një pastrimi ...
INTRAFORCE - për hedh lëng flokëve - REDKEN

INTRAFORCE - për hedh lëng flokëve
REDKEN

Flokët më i trashë dhe e dendur nga të gjitha këndet në vetëm 30 ditë. (Testet e konsumit kryer mbi 110 njerëz për 4 javë me shampo, Toner dhe SCALPTREATMENT.) Trajtim ...

Flokët më i trashë dhe e dendur nga të gjitha këndet në vetëm 30 ditë. (Testet e konsumit kryer mbi 110 njerëz për 4 javë me shampo, Toner dhe SCALPTREATMENT.) Trajtim ...
NEW curvaceous - REDKEN

NEW curvaceous
REDKEN

Tags gamë të plotë të produkteve të formuluara për të dhënë më të mirë flokët kaçurrel. Ekskluzive Memory Kompleksi dhe teknologji Rrjeti Curl proteinave bashkoj (IPN...

Tags gamë të plotë të produkteve të formuluara për të dhënë më të mirë flokët kaçurrel. Ekskluzive Memory Kompleksi dhe teknologji Rrjeti Curl proteinave bashkoj (IPN...
ALL SOFT - për flokët e thatë - REDKEN

ALL SOFT - për flokët e thatë
REDKEN

Tags: NEW butësi e gjitha SOFT, silkiness dhe reconditioning për flokët ekstreme të thatë dhe i ndjeshëm. Teknologji e saj inovative Silk Luxe punime komplekse nga brenda e f...

Tags: NEW butësi e gjitha SOFT, silkiness dhe reconditioning për flokët ekstreme të thatë dhe i ndjeshëm. Teknologji e saj inovative Silk Luxe punime komplekse nga brenda e f...
ALL SOFT - për flokët e thatë - REDKEN

ALL SOFT - për flokët e thatë
REDKEN

Tags jep butësi, silkiness dhe reconditioning për flokët ekstreme të thatë dhe i ndjeshëm. I ri Kompleksi Keratin Complex Pasurojn, falë agjentët e ushqyesve dhe Argan Oil,...

Tags jep butësi, silkiness dhe reconditioning për flokët ekstreme të thatë dhe i ndjeshëm. I ri Kompleksi Keratin Complex Pasurojn, falë agjentët e ushqyesve dhe Argan Oil,...
Color Extend - për flokë me ngjyrë - REDKEN

Color Extend - për flokë me ngjyrë
REDKEN

Tags Falë ekskluzive Teknologjisë Mikro - Net, vulos pigmente ngjyra në flokë dhe është kundër agjentëve që shkaktojnë venitje ngjyra, ndërsa UVA & UVB mbrojtur atë nga...

Tags Falë ekskluzive Teknologjisë Mikro - Net, vulos pigmente ngjyra në flokë dhe është kundër agjentëve që shkaktojnë venitje ngjyra, ndërsa UVA & UVB mbrojtur atë nga...
EXTREME - REDKEN

EXTREME
REDKEN

Tags EXTREME i jep forcë, riparimin thellë dhe mbrojtje për flokët veçanërisht i brishtë nga trajtimet kimike dhe mekanike. Teknologji unike e saj 3D Riparimi Kompleksi ë...

Tags EXTREME i jep forcë, riparimin thellë dhe mbrojtje për flokët veçanërisht i brishtë nga trajtimet kimike dhe mekanike. Teknologji unike e saj 3D Riparimi Kompleksi ë...
EXTREME - për flokë të dëmtuara - REDKEN

EXTREME - për flokë të dëmtuara
REDKEN

Tags: teknologji unike e saj 3D Riparimi Kompleksi është ndërtuar në zemër të proteinave e flokëve për të riparuar strukturën e saj, karbohidratet dhe lipidet jepja trupi...

Tags: teknologji unike e saj 3D Riparimi Kompleksi është ndërtuar në zemër të proteinave e flokëve për të riparuar strukturën e saj, karbohidratet dhe lipidet jepja trupi...
KONTROLLI REAL - REDKEN

KONTROLLI REAL
REDKEN

përgjigje për flokë të ashpër për të menaxhuar, të thatë dhe të sensibilizuar. Kujdesi i saj Rregullo Complex bazuar cationic Conditioners, proteinave, Tjegulla dhe Kara...

përgjigje për flokë të ashpër për të menaxhuar, të thatë dhe të sensibilizuar. Kujdesi i saj Rregullo Complex bazuar cationic Conditioners, proteinave, Tjegulla dhe Kara...
SISTEMI I RI KIMIA - REDKEN

SISTEMI I RI KIMIA
REDKEN

Tags ekskluzive sallon shërbimit që ofron përgjigje plotësisht të përshtatshëm për të plotësuar nevojat e të gjithë konsumatorëve. Tags FAZA SHOT SHOT u përqëndrua...

Tags ekskluzive sallon shërbimit që ofron përgjigje plotësisht të përshtatshëm për të plotësuar nevojat e të gjithë konsumatorëve. Tags FAZA SHOT SHOT u përqëndrua...
INTRAFORCE - NATYRORE flokeve - REDKEN

INTRAFORCE - NATYRORE flokeve
REDKEN

Ekskluzive trajtim tre- hap për të luftuar shkaqet kryesore të humbjes së flokëve dhe të japë forcë për flokët dhe trupin kanë tendencë të biennatyrore dhe me ngjyrë....

Ekskluzive trajtim tre- hap për të luftuar shkaqet kryesore të humbjes së flokëve dhe të japë forcë për flokët dhe trupin kanë tendencë të biennatyrore dhe me ngjyrë....
Flokët me ngjyrë - INTRAFORCE - REDKEN

Flokët me ngjyrë - INTRAFORCE
REDKEN

shampo Pastron hequr butësisht sebum tepërt dhe papastërtitë nga lëkura e kokës. Kjo i jep plotësinë në flokë natyrore kanë tendencë të bien. Formula e tij është ...

shampo Pastron hequr butësisht sebum tepërt dhe papastërtitë nga lëkura e kokës. Kjo i jep plotësinë në flokë natyrore kanë tendencë të bien. Formula e tij është ...
INTRAFORCE - INTENSIV Trajtimit - REDKEN

INTRAFORCE - INTENSIV Trajtimit
REDKEN

Tags TRAJTIMI kokës Spray thithjen e shpejtë, e formuluar me Aminexil ndihmon për të luftuar humbjen e flokëve duke rritur numrin e qimeve në fazën e rritjes. Container :....

Tags TRAJTIMI kokës Spray thithjen e shpejtë, e formuluar me Aminexil ndihmon për të luftuar humbjen e flokëve duke rritur numrin e qimeve në fazën e rritjes. Container :....
INTRAFORCE - flokët kanë tendencë të bien - REDKEN

INTRAFORCE - flokët kanë tendencë të bien
REDKEN

Flokët më i trashë dhe e dendur nga të gjitha këndet në vetëm 30 ditë. (Testet e konsumit kryer mbi 110 njerëz për 4 javë me shampo, Toner dhe SCALPTREATMENT.) Trajtim ...

Flokët më i trashë dhe e dendur nga të gjitha këndet në vetëm 30 ditë. (Testet e konsumit kryer mbi 110 njerëz për 4 javë me shampo, Toner dhe SCALPTREATMENT.) Trajtim ...
Natyra SHPETOJE - REDKEN

Natyra SHPETOJE
REDKEN

Tags Plotësisht e lirë të Parabens, sulfateve dhe silikoni. Një linjë formuluar për çdo lloj të flokëve, të sigurt në ato me ngjyra. Ajo pastron, i jep trupin dhe lësho...

Tags Plotësisht e lirë të Parabens, sulfateve dhe silikoni. Një linjë formuluar për çdo lloj të flokëve, të sigurt në ato me ngjyra. Ajo pastron, i jep trupin dhe lësho...
SISTEMI NEW Kimi - termo - SHOT FAZA - REDKEN

SISTEMI NEW Kimi - termo - SHOT FAZA
REDKEN

Tags thermoactive Trajtimit që mund të përdoret në kombinim me Shot për të siguruar një dozë shtesë të proteinave dhe hidratues sajë aktive në përdorimin e ngrohjes. -...

Tags thermoactive Trajtimit që mund të përdoret në kombinim me Shot për të siguruar një dozë shtesë të proteinave dhe hidratues sajë aktive në përdorimin e ngrohjes. -...
Smooth Down - për flokë shumë të thatë dhe rebel - REDKEN

Smooth Down - për flokë shumë të thatë dhe rebel
REDKEN

Tags jep butësi flokët ultra të qetë shumë të thatë dhe të vështirë për të menaxhuar. Teknologji Jon Smoothing veprat e saj komplekse në dy nivele: të naftës macadam...

Tags jep butësi flokët ultra të qetë shumë të thatë dhe të vështirë për të menaxhuar. Teknologji Jon Smoothing veprat e saj komplekse në dy nivele: të naftës macadam...
TIME Reset - REDKEN

TIME Reset
REDKEN

Tags TIME Reset përdor një kombinim të formulave për të luftuar moshës në sajë tëreja Pesë Vital Kompleksi, e cila ndihmon të luftuar shenjat e plakjes flokëve. Teknolo...

Tags TIME Reset përdor një kombinim të formulave për të luftuar moshës në sajë tëreja Pesë Vital Kompleksi, e cila ndihmon të luftuar shenjat e plakjes flokëve. Teknolo...
Lagështi & CARE - REF

Lagështi & CARE
REF

Tags plotë rehydration Kjo është një program i rehydration të plotë dhe të thellë, koha për të kthyer bilancin në hidro - proteina flokët e thatë dhe të dëmtuara, du...

Tags plotë rehydration Kjo është një program i rehydration të plotë dhe të thellë, koha për të kthyer bilancin në hidro - proteina flokët e thatë dhe të dëmtuara, du...
VOLUME & CARE - REF

VOLUME & CARE
REF

vëllimi dhe ushqim Kjo është një trajtim që synon dhënë prapa volum të plotë dhe ushqim në flokë për shkak të veprimit të përbërësve aktivë të tilla si proteina...

vëllimi dhe ushqim Kjo është një trajtim që synon dhënë prapa volum të plotë dhe ushqim në flokë për shkak të veprimit të përbërësve aktivë të tilla si proteina...
LINE REJUVX - REJUVX

LINE REJUVX
REJUVX

Tags: Nga SHBA, sistemi për kujdesin e lëkurës dhe të flokëve alkoolit të lirë dhe karakteristika botanik. Made me aloe vera dhe produkte natyrore, linja është bërë në ...

Tags: Nga SHBA, sistemi për kujdesin e lëkurës dhe të flokëve alkoolit të lirë dhe karakteristika botanik. Made me aloe vera dhe produkte natyrore, linja është bërë në ...
REJUVX : sherbet për flokët - REJUVX

REJUVX : sherbet për flokët
REJUVX

Tags kondicioner bimor ICE Kondicioner ditor për të gjitha llojet e lëkurës dhe të flokëve. Bëni shkallën e duhur të lagështisë në lëkurë dhe flokët, menjëherë r...

Tags kondicioner bimor ICE Kondicioner ditor për të gjitha llojet e lëkurës dhe të flokëve. Bëni shkallën e duhur të lagështisë në lëkurë dhe flokët, menjëherë r...
REJUVX : FEED për flokët - REJUVX

REJUVX : FEED për flokët
REJUVX

Tags TRAJTIMI lëndë ushqyese Ushqyes në lëkurë, jo - farmakologjike. Përqendrimet e larta të ekstrakte botanik, antioksidantë dhe vitamina (A, C, E, F, H) trajtohen me t...

Tags TRAJTIMI lëndë ushqyese Ushqyes në lëkurë, jo - farmakologjike. Përqendrimet e larta të ekstrakte botanik, antioksidantë dhe vitamina (A, C, E, F, H) trajtohen me t...
H • ZONE : argan AKTIV - RENEE BLANCHE

H • ZONE : argan AKTIV
RENEE BLANCHE

Tags Nourishing Shampoo DHE MBROJTËSE Trajtim të vlefshme me Argan Oil, nga formulimi i butë. Ajo ushqen dhe pastron flokët pa e peshon atë. Efekti është një e flokëve t...

Tags Nourishing Shampoo DHE MBROJTËSE Trajtim të vlefshme me Argan Oil, nga formulimi i butë. Ajo ushqen dhe pastron flokët pa e peshon atë. Efekti është një e flokëve t...
H • ZONE : KERATINE AKTIV - RENEE BLANCHE

H • ZONE : KERATINE AKTIV
RENEE BLANCHE

Tags rindërtimin shampo DHE MBROJTËSE Shampo KERATINE ACTIVE H -Zone është një hap i parë për rindërtimin e flokëve. Formulë të veçantë me keratin,element bazë i st...

Tags rindërtimin shampo DHE MBROJTËSE Shampo KERATINE ACTIVE H -Zone është një hap i parë për rindërtimin e flokëve. Formulë të veçantë me keratin,element bazë i st...
H • ZONE : HUMBJA PARANDALIMI - RENEE BLANCHE

H • ZONE : HUMBJA PARANDALIMI
RENEE BLANCHE

Tags shampo QUOTE / FALL Oil bazuar Kaspik Kjo është një shampo për veprim të spastrimit dhe flladit. Pasuruar me vaj Kaspikut, stimulon aktivitetin e llambë e flokëve dhe...

Tags shampo QUOTE / FALL Oil bazuar Kaspik Kjo është një shampo për veprim të spastrimit dhe flladit. Pasuruar me vaj Kaspikut, stimulon aktivitetin e llambë e flokëve dhe...
H • ZONE : PURIFICANTE - RENEE BLANCHE

H • ZONE : PURIFICANTE
RENEE BLANCHE

Tags pastrimi shampo Qartësiminshampo pastron thellë dhe pastron flokët e kokës. Pasuruar me ekstrakte hithër dhe bisabolol ka një efektiv sebum - balancimin duke çliruar ...

Tags pastrimi shampo Qartësiminshampo pastron thellë dhe pastron flokët e kokës. Pasuruar me ekstrakte hithër dhe bisabolol ka një efektiv sebum - balancimin duke çliruar ...
H • ZONE : RAVVIVANTE - RENEE BLANCHE

H • ZONE : RAVVIVANTE
RENEE BLANCHE

shampo RAVVIVANTE Bazuar në Honey ringjalljen shampo është formuluar për të mbrojtur madhështi e flokëve me ngjyrë zgjatjen e jetës saj. Përveç kësaj për të butë ...

shampo RAVVIVANTE Bazuar në Honey ringjalljen shampo është formuluar për të mbrojtur madhështi e flokëve me ngjyrë zgjatjen e jetës saj. Përveç kësaj për të butë ...
H • ZONE : RAVVIVARICCI - RENEE BLANCHE

H • ZONE : RAVVIVARICCI
RENEE BLANCHE

shampo RAVVIVARICCI Vitamina B5 Bazuar - B2, është projektuar për të rritur flokët kaçurrel. Pasuruar me Vitamina B2 - B5 moisturizes flokët dhe të bëjë curls butë dh...

shampo RAVVIVARICCI Vitamina B5 Bazuar - B2, është projektuar për të rritur flokët kaçurrel. Pasuruar me Vitamina B2 - B5 moisturizes flokët dhe të bëjë curls butë dh...
H • ZONE : SEBORIEQUILIBRANTE - RENEE BLANCHE

H • ZONE : SEBORIEQUILIBRANTE
RENEE BLANCHE

shampo SEBORIEQUILIBRANTE bazuar në Rozmari dhe Birch Ajo pastron dhe rebalances të gjithë strukturën e flokëve. Shoqata e vitaminës kompleksit me ekstraktet e Rozmari dhe...

shampo SEBORIEQUILIBRANTE bazuar në Rozmari dhe Birch Ajo pastron dhe rebalances të gjithë strukturën e flokëve. Shoqata e vitaminës kompleksit me ekstraktet e Rozmari dhe...
H • ZONE : toning - RENEE BLANCHE

H • ZONE : toning
RENEE BLANCHE

Tags Toning shampo Acidet kokosit - bazuar, lipoprotein Gruri, Ceramide dhe Vitamina B5 Përzierje e saj është pasuruar me acide kokosit, lipoproteins dhe ceramides Gruri që r...

Tags Toning shampo Acidet kokosit - bazuar, lipoprotein Gruri, Ceramide dhe Vitamina B5 Përzierje e saj është pasuruar me acide kokosit, lipoproteins dhe ceramides Gruri që r...
EXENCE Aromatherapy - lëkurë të ndjeshme - REVIVRE

EXENCE Aromatherapy - lëkurë të ndjeshme
REVIVRE

Tags produkte efektive për të eliminuar fenomenin e skuqje dhe acarim, duke siguruar freskinë dhe hydration e lëkurës me respekt maksimal. Sinergjia e vlefshme e vajrave thelb...

Tags produkte efektive për të eliminuar fenomenin e skuqje dhe acarim, duke siguruar freskinë dhe hydration e lëkurës me respekt maksimal. Sinergjia e vlefshme e vajrave thelb...
HIGH PREMIUM STRUCTA - REVIVRE

HIGH PREMIUM STRUCTA
REVIVRE

laboratorët kërkimore Revivre lindur STRUCTA LARTË PREMIUM testuar dermatologjikisht dhe SLES lirë : katër programe për të ristrukturuar, të ushqyer, të rivendosur dhe t...

laboratorët kërkimore Revivre lindur STRUCTA LARTË PREMIUM testuar dermatologjikisht dhe SLES lirë : katër programe për të ristrukturuar, të ushqyer, të rivendosur dhe t...
STRUCTA HIGH PREMIUM : Multifunksionale VEPRIM - REVIVRE

STRUCTA HIGH PREMIUM : Multifunksionale VEPRIM
REVIVRE

Punëtoritë kanë përfshirë Tags Revivre 4 produkte multifunksionale për përdorim profesional mund të përmirësojë rezultatet tashmë të fituara, duke përdorur produkte t...

Punëtoritë kanë përfshirë Tags Revivre 4 produkte multifunksionale për përdorim profesional mund të përmirësojë rezultatet tashmë të fituara, duke përdorur produkte t...
EXENCE Aromatherapy - vajra esenciale - REVIVRE

EXENCE Aromatherapy - vajra esenciale
REVIVRE

nga natyra dhe linjë të re të produkteve profesionale për zgjidhjen e blemishes të kokës kërkimit Tags Revivre Lindur Aromatherapy EXENCE -së. Formulimet Natyrore, të krij...

nga natyra dhe linjë të re të produkteve profesionale për zgjidhjen e blemishes të kokës kërkimit Tags Revivre Lindur Aromatherapy EXENCE -së. Formulimet Natyrore, të krij...
EXENCE Aromatherapy - Balancing - REVIVRE

EXENCE Aromatherapy - Balancing
REVIVRE

veprim thellë dhe delikat balancimi dhe sebum - rregullimit, një trajtim pastrim që normalizes sekretimin sebum dhe kthehet butësi dhe volum për flokë. shampo SEBOCLEAN S...

veprim thellë dhe delikat balancimi dhe sebum - rregullimit, një trajtim pastrim që normalizes sekretimin sebum dhe kthehet butësi dhe volum për flokë. shampo SEBOCLEAN S...
PROGRAMI Dandruff Aromatherapy - REVIVRE

PROGRAMI Dandruff Aromatherapy
REVIVRE

Tags sinergji të vlefshme të vajrave thelbësore microdispersed e lidhur për të pirokton siguron masa për të ribalancim mantelin hidro - lipidet, mbrojtjen e lëkurës nga ri...

Tags sinergji të vlefshme të vajrave thelbësore microdispersed e lidhur për të pirokton siguron masa për të ribalancim mantelin hidro - lipidet, mbrojtjen e lëkurës nga ri...
ORARI Refresh hidratues EXENCE - REVIVRE

ORARI Refresh hidratues EXENCE
REVIVRE

shampo Shampo butë, SLES pa, i projektuar për të siguruar hydration duhur të kokës. Përdoret pastron përditshme dhe moisturizes lëkurën, rivendosjen e kushteve për rri...

shampo Shampo butë, SLES pa, i projektuar për të siguruar hydration duhur të kokës. Përdoret pastron përditshme dhe moisturizes lëkurën, rivendosjen e kushteve për rri...
PROGRAMI lëndë ushqyese Aromatherapy - REVIVRE

PROGRAMI lëndë ushqyese Aromatherapy
REVIVRE

Një trajtim të veçantë për rigjenerimin dhe stimulimin forcën dhe vitalitetin e flokëve dhe rivendosjen e tonin e saj dhe të energjisë. Blends të çmuar të vajrave thel...

Një trajtim të veçantë për rigjenerimin dhe stimulimin forcën dhe vitalitetin e flokëve dhe rivendosjen e tonin e saj dhe të energjisë. Blends të çmuar të vajrave thel...
EQUAVE - REVLON PROFESSIONAL

EQUAVE
REVLON PROFESSIONAL

Tags EQUAVE KIDS diellore për flokët e fëmijëve EQUAVE KIDS është një diellore studiuar nga flokët e fëmijëve të cilët kanë tendencë për të delikate dhe knotted g...

Tags EQUAVE KIDS diellore për flokët e fëmijëve EQUAVE KIDS është një diellore studiuar nga flokët e fëmijëve të cilët kanë tendencë për të delikate dhe knotted g...
EQUAVE pas Krishtit - REVLON PROFESSIONAL

EQUAVE pas Krishtit
REVLON PROFESSIONAL

Tags EQUAVE PERFECT balsam diellore EQUAVE PERFECT VERORE kondicioner është një balsam biphasic me ekstrakte të rrushit, çaj të gjelbër dhe xhinko Biloba cilat disentangle...

Tags EQUAVE PERFECT balsam diellore EQUAVE PERFECT VERORE kondicioner është një balsam biphasic me ekstrakte të rrushit, çaj të gjelbër dhe xhinko Biloba cilat disentangle...
EQUAVE MBROJTJES AKTIV - REVLON PROFESSIONAL

EQUAVE MBROJTJES AKTIV
REVLON PROFESSIONAL

Tags Aktivë të Mbrojtjes Formulations bazuar në ekstrakte natyrore për të mbrojtur flokët nga oksidimi i radikalëve të lirë nga rrezatimi diellor dhe ndotjen e mjedisit. M...

Tags Aktivë të Mbrojtjes Formulations bazuar në ekstrakte natyrore për të mbrojtur flokët nga oksidimi i radikalëve të lirë nga rrezatimi diellor dhe ndotjen e mjedisit. M...
EQUAVE MBROJTJES AKTIV - REVLON PROFESSIONAL

EQUAVE MBROJTJES AKTIV
REVLON PROFESSIONAL

Tags PERFECT bjonde Parë të kondicionuarspecifike biphasic, të menjëhershme dhe të pa- pije për flokët bjonde natyrale, me ngjyra, të zbardhura dhe të theksuara flokët....

Tags PERFECT bjonde Parë të kondicionuarspecifike biphasic, të menjëhershme dhe të pa- pije për flokët bjonde natyrale, me ngjyra, të zbardhura dhe të theksuara flokët....
EQUAVE LISSOLOOK - REVLON PROFESSIONAL

EQUAVE LISSOLOOK
REVLON PROFESSIONAL

ctre produkte të plotësojnë njëri-tjetrin Tags kontrollues shampo Shkumë të butë dhe i butë, pasuruar me derivatet e kokosit, të cilat pastron thellë pa dëmtuar flo...

ctre produkte të plotësojnë njëri-tjetrin Tags kontrollues shampo Shkumë të butë dhe i butë, pasuruar me derivatet e kokosit, të cilat pastron thellë pa dëmtuar flo...
SUN Interactive - REVLON PROFESSIONAL

SUN Interactive
REVLON PROFESSIONAL

Tags trajtim dielli për Linja diellore Interactives Sun parandalon dëme të flokëve në sajë të kombinimit të Sistemit unik Capture Hydra me UVA / UVB, së bashku me elemente...

Tags trajtim dielli për Linja diellore Interactives Sun parandalon dëme të flokëve në sajë të kombinimit të Sistemit unik Capture Hydra me UVA / UVB, së bashku me elemente...
Interactives - REVLON PROFESSIONAL

Interactives
REVLON PROFESSIONAL

për të thatë dhe të thatë flokët Dehidratim dhe thatësi janë disa nga problemet më të zakonshme të flokëve. Shkaqet janëhydration e flokëve që ju mund të luftojë ...

për të thatë dhe të thatë flokët Dehidratim dhe thatësi janë disa nga problemet më të zakonshme të flokëve. Shkaqet janëhydration e flokëve që ju mund të luftojë ...
Interactives : COLOR Sublime - REVLON PROFESSIONAL

Interactives : COLOR Sublime
REVLON PROFESSIONAL

Tags hidratues trajtim - mbrojtje color Një fije flokë të shëndetshëm dhe hydrated është garancia më e mirë për të marrë flokët me shkëlqim dhe një ngjyrë të buk...

Tags hidratues trajtim - mbrojtje color Një fije flokë të shëndetshëm dhe hydrated është garancia më e mirë për të marrë flokët me shkëlqim dhe një ngjyrë të buk...
Interactives : KONTROLLI zbokth - REVLON PROFESSIONAL

Interactives : KONTROLLI zbokth
REVLON PROFESSIONAL

Tags hidratues spastrimit zbokth Ka shumë faktorë të brendshëm dhe të jashtëm që shkaktojnë rritjen e tepërt të mikroorganizmave në lëkurën e kokës që reagon me një...

Tags hidratues spastrimit zbokth Ka shumë faktorë të brendshëm dhe të jashtëm që shkaktojnë rritjen e tepërt të mikroorganizmave në lëkurën e kokës që reagon me një...
Interactives : Hidra RESCUE - REVLON PROFESSIONAL

Interactives : Hidra RESCUE
REVLON PROFESSIONAL

Tags Trajtim hidratues intensiv Flokët e thatë dhe të sensibilizuar kanë një mangësi hidro - lipidet që i bën ata më të prekshëm ndaj agresioneve të jashtme. Ata janë ...

Tags Trajtim hidratues intensiv Flokët e thatë dhe të sensibilizuar kanë një mangësi hidro - lipidet që i bën ata më të prekshëm ndaj agresioneve të jashtme. Ata janë ...
Interactives : S.O.S Calm - REVLON PROFESSIONAL

Interactives : S.O.S Calm
REVLON PROFESSIONAL

Tags hidratues kokës qetësues Disa faktorë të brendshëm (stresi, pagjumësi, lodhje, hahet paekuilibruar) dhe të jashtme (ndotja, Trajtimet e ashpra e flokëve apo të pap...

Tags hidratues kokës qetësues Disa faktorë të brendshëm (stresi, pagjumësi, lodhje, hahet paekuilibruar) dhe të jashtme (ndotja, Trajtimet e ashpra e flokëve apo të pap...
Interactives : BILANCI kokës - REVLON PROFESSIONAL

Interactives : BILANCI kokës
REVLON PROFESSIONAL

Trajtim hidratues rebalances të kokës Flokët e yndyrshëm janë shpesh të thatë për shkak të një çekuilibër mes sebum tepërt dhe një nivel ideal të hydration. Akumuli...

Trajtim hidratues rebalances të kokës Flokët e yndyrshëm janë shpesh të thatë për shkak të një çekuilibër mes sebum tepërt dhe një nivel ideal të hydration. Akumuli...
Interactives : Shine UP - REVLON PROFESSIONAL

Interactives : Shine UP
REVLON PROFESSIONAL

Tags forcim moisturizer Flokët Fine ka tendencë për të parë shurdhër, i vdekur dhe sensitized. Sistemi Capture Hydra, e kombinuar me një kompleks të pasura me vitamina dh...

Tags forcim moisturizer Flokët Fine ka tendencë për të parë shurdhër, i vdekur dhe sensitized. Sistemi Capture Hydra, e kombinuar me një kompleks të pasura me vitamina dh...
Intragen Kozmetike Trichology - REVLON PROFESSIONAL

Intragen Kozmetike Trichology
REVLON PROFESSIONAL

Tags kompleks Fall Një linjë profesionale, Fall, i formuluar me komponentet me origjinë bimore që vepron në të njëjtën kohë në shkaqet kryesore të humbjes së flokëve...

Tags kompleks Fall Një linjë profesionale, Fall, i formuluar me komponentet me origjinë bimore që vepron në të njëjtën kohë në shkaqet kryesore të humbjes së flokëve...
KIDS LINE - REVLON PROFESSIONAL

KIDS LINE
REVLON PROFESSIONAL

Tags EQUAVE KIDS 2 në 1 shampo Karakteristikat dhe Përfitimet : Formula hypoallergenic që përmban përbërës të zgjedhur posaçërisht në bazë të karakteristikave të f...

Tags EQUAVE KIDS 2 në 1 shampo Karakteristikat dhe Përfitimet : Formula hypoallergenic që përmban përbërës të zgjedhur posaçërisht në bazë të karakteristikave të f...
RELIFE - ROLLAND ECO ETHIC ORGANIC

RELIFE
ROLLAND ECO ETHIC ORGANIC

Tags: trajtimet ekologjike Një varg i trajtimeve për humbjen e flokëve, sebum tepërt, zbokth, lëkurë të ndjeshme, theksoi dhe flokë të dëmtuara. Kjo është metoda e pa...

Tags: trajtimet ekologjike Një varg i trajtimeve për humbjen e flokëve, sebum tepërt, zbokth, lëkurë të ndjeshme, theksoi dhe flokë të dëmtuara. Kjo është metoda e pa...
Advanced Marine TERAPIA - RUSK

Advanced Marine TERAPIA
RUSK

Tags kujdes keratin Një paragjykim linjë ngjyrë ose pa klorurit të natriumit. Produkte formuluara me keratin natyrore, vitamina, ekstrakte detare botanik për të forcuar, mo...

Tags kujdes keratin Një paragjykim linjë ngjyrë ose pa klorurit të natriumit. Produkte formuluara me keratin natyrore, vitamina, ekstrakte detare botanik për të forcuar, mo...
DEEPSHINE ILO - RUSK

DEEPSHINE ILO
RUSK

Tags AVANCUAR Detare TERAPIA Trajtimi Plumping dhe hidratues Argan Një linjë e plotë e shampo dhe kondicioner që moisturizes dhe rikthen volum për flokë që do të jetë sh...

Tags AVANCUAR Detare TERAPIA Trajtimi Plumping dhe hidratues Argan Një linjë e plotë e shampo dhe kondicioner që moisturizes dhe rikthen volum për flokë që do të jetë sh...
limoni BILANCI - SALERM

limoni BILANCI
SALERM

Tags për flokë të trajtuar Shampo limoni BILANCI, në sajë të teknologjisë inovative Sistemin e Sequencial Kujdesi për flokët zhvilluar nga Salerm Kozmetikë është duke...

Tags për flokë të trajtuar Shampo limoni BILANCI, në sajë të teknologjisë inovative Sistemin e Sequencial Kujdesi për flokët zhvilluar nga Salerm Kozmetikë është duke...
HI RIPARIMI - SALERM

HI RIPARIMI
SALERM

Tags flokët e thatë dhe i brishtë HI linjëRIPARIMI, në sajë të teknologjisë inovative Sistemin e Sequencial Kujdesi për flokët zhvilluar nga Salerm Kozmetikë, shton la...

Tags flokët e thatë dhe i brishtë HI linjëRIPARIMI, në sajë të teknologjisë inovative Sistemin e Sequencial Kujdesi për flokët zhvilluar nga Salerm Kozmetikë, shton la...
SHOCK TRAJTIMI ANTI FALL - SALERM

SHOCK TRAJTIMI ANTI FALL
SALERM

Produkte prodhuar me teknologjinë më të lartë dhe një respekt të përgjithshëm për mjedisin. Sistemi i punës përfshin analizën kapilar BIOKERA me kamera mikro dhe mbës...

Produkte prodhuar me teknologjinë më të lartë dhe një respekt të përgjithshëm për mjedisin. Sistemi i punës përfshin analizën kapilar BIOKERA me kamera mikro dhe mbës...
BC : COLOR ngrirë - SCHWARZKOPF

BC : COLOR ngrirë
SCHWARZKOPF

formula i BC COLOR RI ngrijë rrit deri në 90 % fortësi ngjyra, dhe deri në 100 % famë e tij. Catch pigmente ngjyra, duke rritur madhështi dhe qëndrueshmëri, duke i dhënë...

formula i BC COLOR RI ngrijë rrit deri në 90 % fortësi ngjyra, dhe deri në 100 % famë e tij. Catch pigmente ngjyra, duke rritur madhështi dhe qëndrueshmëri, duke i dhënë...
BC : Bonacure HAIRTHERAPY - SCHWARZKOPF

BC : Bonacure HAIRTHERAPY
SCHWARZKOPF

Tags zgjidhjeve të reja në programin e parë të trajtimit të personalizuar projektuar të krijosh bukurinë dhe shkëlqimin e flokëve të dëmtuara, me ngjyrë, e thatë, norm...

Tags zgjidhjeve të reja në programin e parë të trajtimit të personalizuar projektuar të krijosh bukurinë dhe shkëlqimin e flokëve të dëmtuara, me ngjyrë, e thatë, norm...
BC : Bonacure HAIRTHERAPY - SCHWARZKOPF

BC : Bonacure HAIRTHERAPY
SCHWARZKOPF

Tags BC : TIME Restore Kjo është linja e re e projektuar për gratë pjekur, i cili vepron kundër simptomat e plakjes së flokëve, në sajë të teknologjisë inovative Q10 P...

Tags BC : TIME Restore Kjo është linja e re e projektuar për gratë pjekur, i cili vepron kundër simptomat e plakjes së flokëve, në sajë të teknologjisë inovative Q10 P...
BC : COLOR SAVE - SCHWARZKOPF

BC : COLOR SAVE
SCHWARZKOPF

Tags linjën për flokët me ngjyrë, zbardhura apo të zbardhura nga rrezet e diellit. Përbërësit komplekse të ri BC Color Save të jep forcë dhe elasticitet për flokë të ...

Tags linjën për flokët me ngjyrë, zbardhura apo të zbardhura nga rrezet e diellit. Përbërësit komplekse të ri BC Color Save të jep forcë dhe elasticitet për flokë të ...
BC : lëkurë e kokës dhe flokët EKSPERT - SCHWARZKOPF

BC : lëkurë e kokës dhe flokët EKSPERT
SCHWARZKOPF

Tagslinjë projektuar për lëkurë të ndjeshme dhe anomalitë e flokëve. Ajo ofron tre programe : • PROGRAMI thellë spastrimit Tags Ai është i përshtatshëm për të gji...

Tagslinjë projektuar për lëkurë të ndjeshme dhe anomalitë e flokëve. Ajo ofron tre programe : • PROGRAMI thellë spastrimit Tags Ai është i përshtatshëm për të gji...
ESSENSITY - SCHWARZKOPF

ESSENSITY
SCHWARZKOPF

Tags: është një linjë e shampo delikate, balms dhe trajtimet që kanë për qëllim të gjitha llojet e flokëve. Trajtimi Linja gjithashtu përmban esenca të certifikuara org...

Tags: është një linjë e shampo delikate, balms dhe trajtimet që kanë për qëllim të gjitha llojet e flokëve. Trajtimi Linja gjithashtu përmban esenca të certifikuara org...
Argan PURE - SCREEN

Argan PURE
SCREEN

Tags për flokët e butë si mëndafshi OIL TRAJTIMI Argan pastër silkening Një shampo zbutjen me vaj Argan që butësisht pastron dhe ushqen duke i dhënë shndrit dhe hydrati...

Tags për flokët e butë si mëndafshi OIL TRAJTIMI Argan pastër silkening Një shampo zbutjen me vaj Argan që butësisht pastron dhe ushqen duke i dhënë shndrit dhe hydrati...
Restore më shpëto - SCREEN

Restore më shpëto
SCREEN

Tags shampo CARE EXTRA Një shampo trajtim për flokët e theksuar dhe trajtuar kimikisht. Kjo ndihmon për të riparuar fije flokësh. paketimit :. shishe të 250 dhe 1000 ml Ta...

Tags shampo CARE EXTRA Një shampo trajtim për flokët e theksuar dhe trajtuar kimikisht. Kjo ndihmon për të riparuar fije flokësh. paketimit :. shishe të 250 dhe 1000 ml Ta...
Smooth nuk ka gaz - SCREEN

Smooth nuk ka gaz
SCREEN

shampo EXTRA qetë Butësisht pastron flokët e pashtruar dhe të mbajtur flokë kaçurrela nën kontroll. paketimit :. shishe të 250 dhe 1000 ml Tags kondicioner EXTRA qetë ...

shampo EXTRA qetë Butësisht pastron flokët e pashtruar dhe të mbajtur flokë kaçurrela nën kontroll. paketimit :. shishe të 250 dhe 1000 ml Tags kondicioner EXTRA qetë ...
COLOR ndez - SEBASTIAN

COLOR ndez
SEBASTIAN

Tags linjë delikate për të ngjyrosur flokët Flokët me ngjyrë, nuk janë të gjithë të njëjtën gjë dhe të mos jo të gjithë kanë të njëjtat nevoja. Flokët me ngjyr...

Tags linjë delikate për të ngjyrosur flokët Flokët me ngjyrë, nuk janë të gjithë të njëjtën gjë dhe të mos jo të gjithë kanë të njëjtat nevoja. Flokët me ngjyr...
Penetraitt - SEBASTIAN

Penetraitt
SEBASTIAN

Tags ristrukturimin trajtim Sistemi kujdeset për flokët Penetraitt më të theksuar, që kanë nevojë për të gjetur një strukturë optimale. Metoda e përdorimit : çik flo...

Tags ristrukturimin trajtim Sistemi kujdeset për flokët Penetraitt më të theksuar, që kanë nevojë për të gjetur një strukturë optimale. Metoda e përdorimit : çik flo...
Stimulimi Lotion Intense - SELECTIVE

Stimulimi Lotion Intense
SELECTIVE

Tags Falë pasurive me vlerë fluksi specifike contenutinegli inovative ONcare Stimulflux dhe Defenseflux, balancon proceset fiziologjike, stimulon metabolizmin e qelizave dhe për...

Tags Falë pasurive me vlerë fluksi specifike contenutinegli inovative ONcare Stimulflux dhe Defenseflux, balancon proceset fiziologjike, stimulon metabolizmin e qelizave dhe për...
TRAJTIMI SPACE - SELECTIVE

TRAJTIMI SPACE
SELECTIVE

Një gamë të plotë të trajtimeve për flokët e kokës, për të siguruar shfaqje të përsosur në dhomë gjallë dhe të lejojë mbajtjen e tyre në shtëpi. Tags USHQIM N...

Një gamë të plotë të trajtimeve për flokët e kokës, për të siguruar shfaqje të përsosur në dhomë gjallë dhe të lejojë mbajtjen e tyre në shtëpi. Tags USHQIM N...
TRAJTIMI dendur - Mbushur - SELECTIVE

TRAJTIMI dendur - Mbushur
SELECTIVE

Tags dendur - Mbushur punë rindërtues veprim mbi flokët e dëmtuar, shton volumin dhe dendësia pa e peshon atë. Formulimi përbëhet nga : koncentrat aktive të dendura - 1 dh...

Tags dendur - Mbushur punë rindërtues veprim mbi flokët e dëmtuar, shton volumin dhe dendësia pa e peshon atë. Formulimi përbëhet nga : koncentrat aktive të dendura - 1 dh...
Revitality SPRAY - SELECTIVE

Revitality SPRAY
SELECTIVE

Tags Falë pasurive me vlerë përmbajtja specifike në inovative fluksit ONcare Proteflux, Vitaflux dhe Protectflux luan një forcim, ajer, toning dhe mbrojtëse, duke i lënë fl...

Tags Falë pasurive me vlerë përmbajtja specifike në inovative fluksit ONcare Proteflux, Vitaflux dhe Protectflux luan një forcim, ajer, toning dhe mbrojtëse, duke i lënë fl...
Stimulimi Lotion - SELECTIVE

Stimulimi Lotion
SELECTIVE

Tags Falë mjeteve të vlefshme përmbajtjen specifike në inovative fluksit ONcare Stimulflux dhe Defenseflux, balancon proceset fiziologjike dhe përmirëson microcirculation, du...

Tags Falë mjeteve të vlefshme përmbajtjen specifike në inovative fluksit ONcare Stimulflux dhe Defenseflux, balancon proceset fiziologjike dhe përmirëson microcirculation, du...
HEALTHYSEXYHAIR : reinvent - SEXY HAIR

HEALTHYSEXYHAIR : reinvent
SEXY HAIR

Tags reinvent COLOR ofrojnë sjellje Për flokë të bukura dhe të dëmtuara. Një trajtim i butë që thellësisht riparimet dhe mbron flokët gjobë, kova të mëdha dhe shum...

Tags reinvent COLOR ofrojnë sjellje Për flokë të bukura dhe të dëmtuara. Një trajtim i butë që thellësisht riparimet dhe mbron flokët gjobë, kova të mëdha dhe shum...
HEALTHYSEXYHAIR : soje dhe kakao - SEXY HAIR

HEALTHYSEXYHAIR : soje dhe kakao
SEXY HAIR

Tags soje qumësht Një linjë soy dhe Kakao për flokët e dëmtuar nga styling termike dhe të sigurt në flokët ngjyrë. Një linjë të plotë të kujdesit të flokëve që ...

Tags soje qumësht Një linjë soy dhe Kakao për flokët e dëmtuar nga styling termike dhe të sigurt në flokët ngjyrë. Një linjë të plotë të kujdesit të flokëve që ...
SENSCIENCE lëngshme LUKSOZE - SHISEIDO

SENSCIENCE lëngshme LUKSOZE
SHISEIDO

Tags: Kjo është një linjë prestigjioze për produktet e kujdesit flokët formuluar posaçërisht nga laboratorët Shiseido. SENSCIENCE jep flokëve një përvojë unike ndijor....

Tags: Kjo është një linjë prestigjioze për produktet e kujdesit flokët formuluar posaçërisht nga laboratorët Shiseido. SENSCIENCE jep flokëve një përvojë unike ndijor....
CARE & Glamour - SHOT

CARE & Glamour
SHOT

Tags ristrukturimi serum Formulimi i tij i veçantë i lejon që të menjëherë të rindërtuar strukturën e flokëve, madje edhemë e dëmtuar, duke siguruar trupit dhe të sh...

Tags ristrukturimi serum Formulimi i tij i veçantë i lejon që të menjëherë të rindërtuar strukturën e flokëve, madje edhemë e dëmtuar, duke siguruar trupit dhe të sh...
CARE & Glamour - SHOT

CARE & Glamour
SHOT

Tags CARE & Glamour nuk është duke përdorur surfactants konsiderohen kancerogjene (SLS dhe SLES), ka një formulë të pasur me përbërësit natyral aktiv, mbron lëkurën dhe ...

Tags CARE & Glamour nuk është duke përdorur surfactants konsiderohen kancerogjene (SLS dhe SLES), ka një formulë të pasur me përbërësit natyral aktiv, mbron lëkurën dhe ...
LINE BILANCI zbokth - SHOT

LINE BILANCI zbokth
SHOT

Tags BILANCI zbokth shampo Lejon një spastrim të thellë të lëkurës, rregullon Deskuamimi eliminuar ndjesi kruarje. paketimit :. shishe me bombol me vrimë nxjerrëse 250 dh...

Tags BILANCI zbokth shampo Lejon një spastrim të thellë të lëkurës, rregullon Deskuamimi eliminuar ndjesi kruarje. paketimit :. shishe me bombol me vrimë nxjerrëse 250 dh...
lëkurë LINE - SHOT

lëkurë LINE
SHOT

Tags Lëvozhgë shampo Projektuar posaçërisht për lëkurë e kokës me vaj dhe flokët e thatë. Falë aktive mikro- sferat e përfshira në të lejon spastrimin optimal të l...

Tags Lëvozhgë shampo Projektuar posaçërisht për lëkurë e kokës me vaj dhe flokët e thatë. Falë aktive mikro- sferat e përfshira në të lejon spastrimin optimal të l...
Moisturizing Shampoo & këputje - SHOT

Moisturizing Shampoo & këputje
SHOT

Tags shampo specifike ilaç për flokët e thatë, i brishtë dhe të thatë. Përbërësit aktiv të tilla si vitamina dhe fruta Chera tina, luajnë hidratues intensiv, zbutjen dh...

Tags shampo specifike ilaç për flokët e thatë, i brishtë dhe të thatë. Përbërësit aktiv të tilla si vitamina dhe fruta Chera tina, luajnë hidratues intensiv, zbutjen dh...
Shampo COLOR & LEHTA TEKNIK - SHOT

Shampo COLOR & LEHTA TEKNIK
SHOT

Tags shampo Specifik për flokët ngjyrë dhe ju trajton. Formulimi në pH 4.2 dhe Giraso vajit, të nënshkruar shkallët e flokëve preservan bërë strukturën. Fikse dhe përmi...

Tags shampo Specifik për flokët ngjyrë dhe ju trajton. Formulimi në pH 4.2 dhe Giraso vajit, të nënshkruar shkallët e flokëve preservan bërë strukturën. Fikse dhe përmi...
RISTRUKTURIMI serum - SHOT

RISTRUKTURIMI serum
SHOT

Tags formulimi i tij i veçantë i lejon që të menjëherë të rindërtuar strukturën e flokëve, madje edhemë e dëmtuar, duke siguruar trupit dhe të shkëlqejë. Ajo mund t...

Tags formulimi i tij i veçantë i lejon që të menjëherë të rindërtuar strukturën e flokëve, madje edhemë e dëmtuar, duke siguruar trupit dhe të shkëlqejë. Ajo mund t...
TRICOSHOT - SHOT

TRICOSHOT
SHOT

linjë kurative vajra esenciale Vajra esenciale janë blends aromatike komplekse, i përbërë nga substancat organike të paqëndrueshme që gjenden në indet e caktuara të shum...

linjë kurative vajra esenciale Vajra esenciale janë blends aromatike komplekse, i përbërë nga substancat organike të paqëndrueshme që gjenden në indet e caktuara të shum...
flokeve DASHURIA - SHOT

flokeve DASHURIA
SHOT

Tags: produkt të veçantë për të hequr tërësisht të gjitha gjurmët e ngjyrës pas ngjyrosje. Formulimi i veçantë i saj xhel eliminon ngjyra optimale pa irriton lëkurën....

Tags: produkt të veçantë për të hequr tërësisht të gjitha gjurmët e ngjyrës pas ngjyrosje. Formulimi i veçantë i saj xhel eliminon ngjyra optimale pa irriton lëkurën....
Silk LINE Dëmshpërblimeve - SHOT

Silk LINE Dëmshpërblimeve
SHOT

Tags linjë të re trajtimi në mënyrë specifike për flokë të hollë dhe delikat të pasur me ekstrakte natyrore si flaxseed, vitamina, fruta, drithëra, çamçakëz guar dhe ...

Tags linjë të re trajtimi në mënyrë specifike për flokë të hollë dhe delikat të pasur me ekstrakte natyrore si flaxseed, vitamina, fruta, drithëra, çamçakëz guar dhe ...
Dëmshpërblimeve LIFE LINE COLOR - SHOT

Dëmshpërblimeve LIFE LINE COLOR
SHOT

Tags Line Trajtimi i projektuar posaçërisht për të mbajtur ngjyra të ndritshme dhe me shkëlqim. Kozmetike gjendet në farat e lulediellit me shkëlqim, vula dhe mbron flokët...

Tags Line Trajtimi i projektuar posaçërisht për të mbajtur ngjyra të ndritshme dhe me shkëlqim. Kozmetike gjendet në farat e lulediellit me shkëlqim, vula dhe mbron flokët...
ari i pastër - SHOT

ari i pastër
SHOT

Tags Line për rindërtimin e strukturës së flokëve, në bazë të papaja, vitaminat A, C, E dhe Keratin. Tags Expand mus shampo Inovative sipas shampo mus për të Sanitize l...

Tags Line për rindërtimin e strukturës së flokëve, në bazë të papaja, vitaminat A, C, E dhe Keratin. Tags Expand mus shampo Inovative sipas shampo mus për të Sanitize l...
CARE & Glamour - SHOT

CARE & Glamour
SHOT

Tags Moisturizing Shampoo & këputje Shampo ilaç specifik për flokët e thatë, i brishtë dhe i dehidratuar. Përbërësit aktiv të tilla si Keratin dhe vitamina të frutave,...

Tags Moisturizing Shampoo & këputje Shampo ilaç specifik për flokët e thatë, i brishtë dhe i dehidratuar. Përbërësit aktiv të tilla si Keratin dhe vitamina të frutave,...
LINE ushqyese Dëmshpërblimeve - SHOT

LINE ushqyese Dëmshpërblimeve
SHOT

Tags linjë të re trajtim për flokët e ngjyra - trajtuar dhe të brishtë ushqyese, e pasur me ekstrakte detare bimore, vitamina, fruta, drithëra, çamçakëz guar dhe çaj jes...

Tags linjë të re trajtim për flokët e ngjyra - trajtuar dhe të brishtë ushqyese, e pasur me ekstrakte detare bimore, vitamina, fruta, drithëra, çamçakëz guar dhe çaj jes...
SPRAY POLISH - SHOT

SPRAY POLISH
SHOT

Kjo ështëprekje e mbarimit për të dhënë të shkëlqejë në çdo hairstyle. Falë silicones saj të veçantë krijon një lustrim natyrore mikro - filmmbron dhe rritngjyra na...

Kjo ështëprekje e mbarimit për të dhënë të shkëlqejë në çdo hairstyle. Falë silicones saj të veçantë krijon një lustrim natyrore mikro - filmmbron dhe rritngjyra na...
BIOMED HAIRTHERAPHY - LINE dhe me vaj zbokth flokeve - SOCO

BIOMED HAIRTHERAPHY - LINE dhe me vaj zbokth flokeve
SOCO

Linja karakterizuar nga prania e deforforanti veçantë kontabiliteti:. pirokton olaminë dhe ekstraktit të Malva Tags zbokth shampo Ajo butësisht pastron lëkurën e kokës d...

Linja karakterizuar nga prania e deforforanti veçantë kontabiliteti:. pirokton olaminë dhe ekstraktit të Malva Tags zbokth shampo Ajo butësisht pastron lëkurën e kokës d...
KERAMINE H PROFESIONAL - ONLINE FUQIZIMI - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL - ONLINE FUQIZIMI
SOCO

Tags: është vija që përfaqëson trajtimit tricologico optimale për të kundërshtuar problemin e flokëve të dobët për shkak të keratin solubilized (formulë patentuar) q...

Tags: është vija që përfaqëson trajtimit tricologico optimale për të kundërshtuar problemin e flokëve të dobët për shkak të keratin solubilized (formulë patentuar) q...
KERAMINE H PROFESIONAL - LINE FALL - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL - LINE FALL
SOCO

Tags SOCO, në sajë të përvojën e saj në fushën e shërimit dhe tricologico, vendos të bëjë një kthim në origjinën e një markë historike që ka gëzuar gjithmonë nj...

Tags SOCO, në sajë të përvojën e saj në fushën e shërimit dhe tricologico, vendos të bëjë një kthim në origjinën e një markë historike që ka gëzuar gjithmonë nj...
KERAMINE H PROFESIONAL - LIFE LINE MULTI COLOR - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL - LIFE LINE MULTI COLOR
SOCO

Linja projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e të ushqyerit dhe hydration e flokëve, në sajë të formulës së saj të pasuruar me vaj orkide dhe keratin. Tags ...

Linja projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e të ushqyerit dhe hydration e flokëve, në sajë të formulës së saj të pasuruar me vaj orkide dhe keratin. Tags ...
BIOMED HAIRTHERAPHY - LINE FULL POWER - SOCO

BIOMED HAIRTHERAPHY - LINE FULL POWER
SOCO

Tags: FUQIA FULL është programi më i ri i mbrojtjes së vjeshtës dhe trajtim anti - plakje, rezultat i kërkimit dhe efektivitetit testeve që kanë për qëllim për të formu...

Tags: FUQIA FULL është programi më i ri i mbrojtjes së vjeshtës dhe trajtim anti - plakje, rezultat i kërkimit dhe efektivitetit testeve që kanë për qëllim për të formu...
BIOMED HAIRTHERAPHY - BUILDING LINE UP - SOCO

BIOMED HAIRTHERAPHY - BUILDING LINE UP
SOCO

Tags Gjatë jetës së tij,flokët i nënshtrohet llojeve të ndryshme të stresit : larja përsëritet, shërbime të shpeshta teknike, agresionit të jashtëm. Rezultati është ...

Tags Gjatë jetës së tij,flokët i nënshtrohet llojeve të ndryshme të stresit : larja përsëritet, shërbime të shpeshta teknike, agresionit të jashtëm. Rezultati është ...
BIOMED HAIRTHERAPY - LINE ENERGY - SOCO

BIOMED HAIRTHERAPY - LINE ENERGY
SOCO

pesë produkte në përputhje Energjisë e mbajturshumicën e veprimit të tyre në mënyrë të synergistic si midis tyre dhe me ndërtimin lart. Ata janë një mjet thelbësor p...

pesë produkte në përputhje Energjisë e mbajturshumicën e veprimit të tyre në mënyrë të synergistic si midis tyre dhe me ndërtimin lart. Ata janë një mjet thelbësor p...
KERAMINE H PROFESIONAL - LINE zbokth - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL - LINE zbokth
SOCO

Linja karakterizuar nga prania e deforforanti veçantë kontabiliteti:. pirokton olaminë dhe ekstraktit të Malva Tags zbokth shampo Ajo butësisht pastron lëkurën e kokës d...

Linja karakterizuar nga prania e deforforanti veçantë kontabiliteti:. pirokton olaminë dhe ekstraktit të Malva Tags zbokth shampo Ajo butësisht pastron lëkurën e kokës d...
Color Kontrollit - TEOTEMA-COSMEDI

Color Kontrollit
TEOTEMA-COSMEDI

Tags COLOR KONTROLLI Bath Ushqyes Shampo për flokët me ngjyrë, të zbardhura apo të trajtohen. Ajo forcon flokët dhe e bën të shndritshme dhe të shëndetshme. Pasuruar me...

Tags COLOR KONTROLLI Bath Ushqyes Shampo për flokët me ngjyrë, të zbardhura apo të trajtohen. Ajo forcon flokët dhe e bën të shndritshme dhe të shëndetshme. Pasuruar me...
ushqyer të veçanta - TEOTEMA-COSMEDI

ushqyer të veçanta
TEOTEMA-COSMEDI

Tags ushqyer SPECIFIKE shampo për flokë të bukura dhe të ndjeshme Me veprimin e saj të butë spastrimit, forcon cuticle dhe ofron trupin, energji, vëllim, përmirësimin ...

Tags ushqyer SPECIFIKE shampo për flokë të bukura dhe të ndjeshme Me veprimin e saj të butë spastrimit, forcon cuticle dhe ofron trupin, energji, vëllim, përmirësimin ...
S - Faktori - TIGI HAIRCARE

S - Faktori
TIGI HAIRCARE

Tags S - faktor i bënflokët e butë, me shkëlqim, e butë, joshëse. Ai lufton lagështi, jep shndrit, mban ngjyrën dhe i jep forcë për flokët, rritjen e pamjen e tyre. Smo...

Tags S - faktor i bënflokët e butë, me shkëlqim, e butë, joshëse. Ai lufton lagështi, jep shndrit, mban ngjyrën dhe i jep forcë për flokët, rritjen e pamjen e tyre. Smo...
Catwalk curl MBLEDHJA - TIGI HAIRCARE

Catwalk curl MBLEDHJA
TIGI HAIRCARE

Tags Curlesque Hydrating Conditioner Ajo ushqen dhe moisturizes për të përcaktuar formën. Aloe Soothing qetë cuticle për të krijuar curls butë dhe të përsosur, kopër D...

Tags Curlesque Hydrating Conditioner Ajo ushqen dhe moisturizes për të përcaktuar formën. Aloe Soothing qetë cuticle për të krijuar curls butë dhe të përsosur, kopër D...
Vëllimi Catwalk MBLEDHJA - TIGI HAIRCARE

Vëllimi Catwalk MBLEDHJA
TIGI HAIRCARE

Tags Lartësia juaj Kondicioner ushqyes trashësi dhe të shkëlqejë Lavender, Wisteria, Jasmine Violet dhe japin ushqim në flokë duke e bërë atë të butë dhe të lehta,...

Tags Lartësia juaj Kondicioner ushqyes trashësi dhe të shkëlqejë Lavender, Wisteria, Jasmine Violet dhe japin ushqim në flokë duke e bërë atë të butë dhe të lehta,...
LINE Cristall PËR fara liri - TMT

LINE Cristall PËR fara liri
TMT

kristaleve të lëngëta NË fara liri Trajtim kozmetike bukuri për flokët - veprim laminating polonisht. Paketa e :. shishe me bombol me vrimë nxjerrëse 30, 60 dhe 100 ml...

kristaleve të lëngëta NË fara liri Trajtim kozmetike bukuri për flokët - veprim laminating polonisht. Paketa e :. shishe me bombol me vrimë nxjerrëse 30, 60 dhe 100 ml...
LINE Cristall PËR fara liri - TMT

LINE Cristall PËR fara liri
TMT

Tags Cristall maskë fara liri Ristrukturimi maskë për liri për të thatë, flokët e brishtë dhe i brishtë, të dëmtuar nga agjentë të jashtëm apo trajtime agresive të...

Tags Cristall maskë fara liri Ristrukturimi maskë për liri për të thatë, flokët e brishtë dhe i brishtë, të dëmtuar nga agjentë të jashtëm apo trajtime agresive të...
ADVANCED TERAPIA PLUS - TRICOSAL

ADVANCED TERAPIA PLUS
TRICOSAL

Fall Intensive është një program që ka për qëllim për të ndaluar humbjen e flokëve dhe të stimulojë rritjen fiziologjik në një mënyrë të synuar duke vepruar në sh...

Fall Intensive është një program që ka për qëllim për të ndaluar humbjen e flokëve dhe të stimulojë rritjen fiziologjik në një mënyrë të synuar duke vepruar në sh...
Tricosal - K4 - TRICOSAL

Tricosal - K4
TRICOSAL

Tags për flokët e dëmtuar Tricosal K4, i Fondonatura është një trajtim intensiv për flokët e dëmtuar që është i përbërë nga 4 produkte për 4 faza të përdorimit....

Tags për flokët e dëmtuar Tricosal K4, i Fondonatura është një trajtim intensiv për flokët e dëmtuar që është i përbërë nga 4 produkte për 4 faza të përdorimit....
LINE VitalCare - VITALCARE

LINE VitalCare
VITALCARE

Tags FALL SPECIFIKE TRAJTIMI të Follicusan FALLSPECIFIKE TRAJTIMI VitalCare ndihmon për të luftuar humbjen e flokëve për shkak të kombinimit të përbërësve aktivë dhe s...

Tags FALL SPECIFIKE TRAJTIMI të Follicusan FALLSPECIFIKE TRAJTIMI VitalCare ndihmon për të luftuar humbjen e flokëve për shkak të kombinimit të përbërësve aktivë dhe s...
INTENSIV AQUA Relax - SPECIALISTS - VITALITYS

INTENSIV AQUA Relax - SPECIALISTS
VITALITYS

OIL NATYRORE Sublime - ritualet e reja për trup dhe flokë Natyrore Oilprofesionalizëm krijuar nga përzierja vajra të çmuar të njohur që nga kohërat e lashta. Ajo mund t...

OIL NATYRORE Sublime - ritualet e reja për trup dhe flokë Natyrore Oilprofesionalizëm krijuar nga përzierja vajra të çmuar të njohur që nga kohërat e lashta. Ajo mund t...
LINE INTENSIV - COLOR - VITALITYS

LINE INTENSIV - COLOR
VITALITYS

ngjyra e flokëve është një element i rëndësishëm për bukurinë dhe personalitetin e një gruaje. Pikërisht për këtë arsye gjithmonë duhet të jetë besnik ndaj tij, t...

ngjyra e flokëve është një element i rëndësishëm për bukurinë dhe personalitetin e një gruaje. Pikërisht për këtë arsye gjithmonë duhet të jetë besnik ndaj tij, t...
LINE INTENSIV AQUA - ENERGY - VITALITYS

LINE INTENSIV AQUA - ENERGY
VITALITYS

Tags ENERGY Përbërësit aktiv :. Vitaxil, Vitacell - Tec Funksioni :. Stimuluese efekt të llambë flokëve, Results : ngadalëson humbjen e flokëve dhe nxit rritjen e flokëv...

Tags ENERGY Përbërësit aktiv :. Vitaxil, Vitacell - Tec Funksioni :. Stimuluese efekt të llambë flokëve, Results : ngadalëson humbjen e flokëve dhe nxit rritjen e flokëv...
LINE INTENSIV AQUA - BILANCI - VITALITYS

LINE INTENSIV AQUA - BILANCI
VITALITYS

Tags BILANCI Përbërësit Aktivë :. Sebocomplex, rodhe Funksioni : rregullatorët parimet sebum të tilla si niacinamid, proteina hydrolyzed maja, biotin. Sebum veprim rregullo...

Tags BILANCI Përbërësit Aktivë :. Sebocomplex, rodhe Funksioni : rregullatorët parimet sebum të tilla si niacinamid, proteina hydrolyzed maja, biotin. Sebum veprim rregullo...
LINE INTENSIV AQUA - Nutriactive - VITALITYS

LINE INTENSIV AQUA - Nutriactive
VITALITYS

Tags Nutriactive Përbërësit Aktivë :. Safflower Oil, Sericine Funksioni : shkallë të lartë të depërtueshmërisë së lëkurës. Ajo vepron si një të çimentos në cuti...

Tags Nutriactive Përbërësit Aktivë :. Safflower Oil, Sericine Funksioni : shkallë të lartë të depërtueshmërisë së lëkurës. Ajo vepron si një të çimentos në cuti...
LINE INTENSIV AQUA - Pastërtia - VITALITYS

LINE INTENSIV AQUA - Pastërtia
VITALITYS

Tags Pastërtia Përbërësit aktiv :. Pirokton olaminë, Climbazol, MIRTO Sardenjës Funksioni :. Veprim synergistic për të kundërshtuar fillimin e zbokth Antiseptik dhe kund...

Tags Pastërtia Përbërësit aktiv :. Pirokton olaminë, Climbazol, MIRTO Sardenjës Funksioni :. Veprim synergistic për të kundërshtuar fillimin e zbokth Antiseptik dhe kund...
LINE INTENSIV AQUA - VOLUME - VITALITYS

LINE INTENSIV AQUA - VOLUME
VITALITYS

Tags Vëllimi Përbërësit aktiv :. Misri proteinave, pambuku Funksioni : ristrukturon flokët. Dhuroni butësi dhe hydration. Rezultatet:. Flokët më të trupit Designed për ...

Tags Vëllimi Përbërësit aktiv :. Misri proteinave, pambuku Funksioni : ristrukturon flokët. Dhuroni butësi dhe hydration. Rezultatet:. Flokët më të trupit Designed për ...
LINE INTENSIV AQUA - VITALITYS

LINE INTENSIV AQUA
VITALITYS

Tags: Natyra na jep shumë lloje të ujit : Elementet që përmban, dhe origjina e tij duke përcaktuar karakteristikat. Një nga uji ështëuji më i çmuar termike, duke zbuluar ...

Tags: Natyra na jep shumë lloje të ujit : Elementet që përmban, dhe origjina e tij duke përcaktuar karakteristikat. Një nga uji ështëuji më i çmuar termike, duke zbuluar ...
Trajtimit TERAPIA SOFT - VOLHAIR

Trajtimit TERAPIA SOFT
VOLHAIR

Kondicioner ushqyes PËR Tags qumësht fara liri Qumështi është e pasur me përbërësit aktiv, ushqyes dhe ajrit. Ajo ushtron një Detangling dhe volumizing të gjithë flok...

Kondicioner ushqyes PËR Tags qumësht fara liri Qumështi është e pasur me përbërësit aktiv, ushqyes dhe ajrit. Ajo ushtron një Detangling dhe volumizing të gjithë flok...
Shampo SOFT TERAPIA - VOLHAIR

Shampo SOFT TERAPIA
VOLHAIR

Tags hidratues - të thatë, flokët e dredhur Shampo hidratues, ushqyes dhe zbutjen me proteinat e qumështit dhe grurit. Ideal për flokët e thatë dhe i dredhur, Detangling d...

Tags hidratues - të thatë, flokët e dredhur Shampo hidratues, ushqyes dhe zbutjen me proteinat e qumështit dhe grurit. Ideal për flokët e thatë dhe i dredhur, Detangling d...
Kapilar BATH FORMULA - WALAND

Kapilar BATH FORMULA
WALAND

Tags Moisturizer. Pasuruar me TAMANU çmuar të naftës, është një cleanser të veçantë për flokët e thatë e shurdhër ose të dëmtuar nga trajtimet agresive. Largon papas...

Tags Moisturizer. Pasuruar me TAMANU çmuar të naftës, është një cleanser të veçantë për flokët e thatë e shurdhër ose të dëmtuar nga trajtimet agresive. Largon papas...
RISTRUKTURIMI locion - WALAND

RISTRUKTURIMI locion
WALAND

Tags rindërton fibër e flokëve pa e peshon atë, fuqizimit të tij. Flokët rimerr trupin, vëllimi dhe shndrit. Tags Paketa:. kuti me 10 shishe të vetme- dozë të 10 ml ...

Tags rindërton fibër e flokëve pa e peshon atë, fuqizimit të tij. Flokët rimerr trupin, vëllimi dhe shndrit. Tags Paketa:. kuti me 10 shishe të vetme- dozë të 10 ml ...
PROFESIONAL SISTEMI - PS - WELLA

PROFESIONAL SISTEMI - PS
WELLA

• Color Save linjë Linja është projektuar për të siguruar mbrojtjen absolute të ngjyrës. Falë formulimin me Polyquaternium - 7, pro - vitaminë B5 dhe beeswax, ajo ndi...

• Color Save linjë Linja është projektuar për të siguruar mbrojtjen absolute të ngjyrës. Falë formulimin me Polyquaternium - 7, pro - vitaminë B5 dhe beeswax, ajo ndi...
PS - SUN SISTEMI PROFESIONAL - WELLA

PS - SUN SISTEMI PROFESIONAL
WELLA

• Tags linjë për mbrojtje UV Një linjë e përditshme të produkteve për mbrojtjen e gjeth dhe të lëkurës nga rrezet ultra vjollcë, gjatë dhe pas ekspozimit ndaj diell...

• Tags linjë për mbrojtje UV Një linjë e përditshme të produkteve për mbrojtjen e gjeth dhe të lëkurës nga rrezet ultra vjollcë, gjatë dhe pas ekspozimit ndaj diell...
Wella profesionale CARE - WELLA

Wella profesionale CARE
WELLA

Tags • Line madhështi Linja e produkteve të flokëve që përmbajnë një teknologji të reja : Triple - Blend Teknologjia, një kombinim i tre polimere me peshë të ulët m...

Tags • Line madhështi Linja e produkteve të flokëve që përmbajnë një teknologji të reja : Triple - Blend Teknologjia, një kombinim i tre polimere me peshë të ulët m...
Bottox Capilar - Trajtimi kundër plakjes - YBERA PROFESSIONAL

Bottox Capilar - Trajtimi kundër plakjes
YBERA PROFESSIONAL

Tags: anti formula plakjes, e pasur me perime Bottoxina derivat të Botulinum toksina. Një zgjidhje që stimulon prodhimin e keratin, kolagjenit dhe elastin nga rrënjët në kës...

Tags: anti formula plakjes, e pasur me perime Bottoxina derivat të Botulinum toksina. Një zgjidhje që stimulon prodhimin e keratin, kolagjenit dhe elastin nga rrënjët në kës...
Shine Verdha - YELLOW

Shine Verdha
YELLOW

Linja që kthen dritën për flokët e shurdhër. Mikrogrimca gjitha formulat janë pasuruar fotoriflettenti Verdha Shine gjetur në vaj ulliri mund • plotësoni fushat poroz q...

Linja që kthen dritën për flokët e shurdhër. Mikrogrimca gjitha formulat janë pasuruar fotoriflettenti Verdha Shine gjetur në vaj ulliri mund • plotësoni fushat poroz q...
hidrat Verdha - YELLOW

hidrat Verdha
YELLOW

Linja që thellë moisturizes strukturën molekulare dhe rikthen ekuilibrin e duhur të ujit. Falë një formulë të bazuar në xhel aloe dhe fiku, YELLOW sherbet bën molekulat ...

Linja që thellë moisturizes strukturën molekulare dhe rikthen ekuilibrin e duhur të ujit. Falë një formulë të bazuar në xhel aloe dhe fiku, YELLOW sherbet bën molekulat ...
BEAUTIFUL - YUKO

BEAUTIFUL
YUKO

Tags për flokë të dëmtuar dhe kimikisht të trajtuar Shampo dhe Kondicioner për flokë të dëmtuar dhe theksoi nga trajtime të vazhdueshme kimike, të pasuruar me kolagjen...

Tags për flokë të dëmtuar dhe kimikisht të trajtuar Shampo dhe Kondicioner për flokë të dëmtuar dhe theksoi nga trajtime të vazhdueshme kimike, të pasuruar me kolagjen...
MILK_SHAKE Argan DEEP TRAJTIMI - Z.ONE

MILK_SHAKE Argan DEEP TRAJTIMI
Z.ONE

Tags formulë lëndë ushqyese në mënyrë specifike për të eliminuar flokë kaçurrela në të gjitha llojet e flokëve : vulos cuticle dhe e bën atë të butë, me shkëlqim ...

Tags formulë lëndë ushqyese në mënyrë specifike për të eliminuar flokë kaçurrela në të gjitha llojet e flokëve : vulos cuticle dhe e bën atë të butë, me shkëlqim ...
MILK_SHAKE Glistening TRAJTIMI - Z.ONE

MILK_SHAKE Glistening TRAJTIMI
Z.ONE

Tags Eliminon flokë kaçurrela për të gjitha llojet e flokëve, i jep butësi, shndrit dhe manageability, ajo mban ekuilibrin optimal të hidratimit brenda të flokëve, kushtet...

Tags Eliminon flokë kaçurrela për të gjitha llojet e flokëve, i jep butësi, shndrit dhe manageability, ajo mban ekuilibrin optimal të hidratimit brenda të flokëve, kushtet...
MILK_SHAKE Riparimi flokeve TRAJTIMI - Z.ONE

MILK_SHAKE Riparimi flokeve TRAJTIMI
Z.ONE

Një serviser Tags thellë për flokë të trajtuar kimikisht ose natyrore shfrytëzuar thellë ushqen duke i dhënë forcën dhe strukturën e trupit. Kjo i bën ata jetike, e but...

Një serviser Tags thellë për flokë të trajtuar kimikisht ose natyrore shfrytëzuar thellë ushqen duke i dhënë forcën dhe strukturën e trupit. Kjo i bën ata jetike, e but...
MILK_SHAKE NATYRORE kos MASKA - Z.ONE

MILK_SHAKE NATYRORE kos MASKA
Z.ONE

maskë - trajtim kos natyral maskë është specifike për flokët natyrore apo me ngjyrë. Proteina përbëhet nga pluhur kos bëhet aktiv pas përzierjen me bazë maskë lëngun...

maskë - trajtim kos natyral maskë është specifike për flokët natyrore apo me ngjyrë. Proteina përbëhet nga pluhur kos bëhet aktiv pas përzierjen me bazë maskë lëngun...
TRAJTIMI Nourishing PËR Keratin N - ZEROZERO39

TRAJTIMI Nourishing PËR Keratin N
ZEROZERO39

Tagsflokëve është formuar nga uji, lipidet, minerale, melaninës dhe keratin. Kjo e fundit ështëkomponent i rëndësishëm i strukturës kapilar : një proteinë të përbër...

Tagsflokëve është formuar nga uji, lipidet, minerale, melaninës dhe keratin. Kjo e fundit ështëkomponent i rëndësishëm i strukturës kapilar : një proteinë të përbër...

X