THARëSE ❤️ FLOKëSH

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Tharëse flokësh

PRODUCTS N°: 52
BABYLISS PRO Dishepullizimi - BABYLISS PRO

BABYLISS PRO Dishepullizimi
BABYLISS PRO

tharëse Tags fuqishëm, 2000 watts, dhe efektive (105 km / h shpejtësia e rrjedhës së ajrit) për një tharje ultra - të shpejtë. Ultralights (460 g) për rehati më të madh...

tharëse Tags fuqishëm, 2000 watts, dhe efektive (105 km / h shpejtësia e rrjedhës së ajrit) për një tharje ultra - të shpejtë. Ultralights (460 g) për rehati më të madh...
tharëse VOLARETM - BABYLISS PRO

tharëse VOLARETM
BABYLISS PRO

hartuar në bashkëpunim me Ferrari Motori V12, hartuar në bashkëpunim me Ferrari, është prodhuar ekskluzivisht për tharëse flokësh VOLARETM BABYLISS Pro ®. Të aftë për...

hartuar në bashkëpunim me Ferrari Motori V12, hartuar në bashkëpunim me Ferrari, është prodhuar ekskluzivisht për tharëse flokësh VOLARETM BABYLISS Pro ®. Të aftë për...
BABYLISS PRO ECO tharëse - BABYLISS PRO

BABYLISS PRO ECO tharëse
BABYLISS PRO

tharëse që kombinon kontrollin e energjisë dhe performancës tharje. Ecuria e një tharëse janë rezultat i kombinimit të karakteristika të ndryshme :. Temperaturës (pushte...

tharëse që kombinon kontrollin e energjisë dhe performancës tharje. Ecuria e një tharëse janë rezultat i kombinimit të karakteristika të ndryshme :. Temperaturës (pushte...
CERAMIK Phon - CERAMIK

CERAMIK Phon
CERAMIK

Tags profesionale tharëse flokësh qeramike Ceramik Sistemi është një rreshtim i veçantë i brendshëm (plotësoni në qeramikë) patentuar nga TEK që promovon rrezatimi ng...

Tags profesionale tharëse flokësh qeramike Ceramik Sistemi është një rreshtim i veçantë i brendshëm (plotësoni në qeramikë) patentuar nga TEK që promovon rrezatimi ng...
Corioliss Apollo tharëse - CORIOLISS

Corioliss Apollo tharëse
CORIOLISS

Tags: ka një ndryshim revolucionar në airflow e motorit me një fuqi prej 2000 watts. Një gjenerator jon eliminon flokë kaçurrela. Sistemi i kontrollit intuitive rrit manovrim...

Tags: ka një ndryshim revolucionar në airflow e motorit me një fuqi prej 2000 watts. Një gjenerator jon eliminon flokë kaçurrela. Sistemi i kontrollit intuitive rrit manovrim...
Dawa Kucciolo Bionik - DAWA

Dawa Kucciolo Bionik
DAWA

Tags Giuseppe D'Elia ka Dawa Kucciolo Bionik Cosmetic TherapyModerne Tags Dawa Kucciolo Bionik është një 100 % jam italian Made. Dawa Kucciolo Bionik 5 Kv, tharëseflokësh p...

Tags Giuseppe D'Elia ka Dawa Kucciolo Bionik Cosmetic TherapyModerne Tags Dawa Kucciolo Bionik është një 100 % jam italian Made. Dawa Kucciolo Bionik 5 Kv, tharëseflokësh p...
Flokeve PROFESIONAL TECH - DUNE 90

Flokeve PROFESIONAL TECH
DUNE 90

Tags 2200 W art profesionale tharëse flokësh. D 90 6600 FUNKSIONI Funksioni i ftohtë ndihmon të mbajë butë flokët tuaj. Përdorimi i ajrit të ftohtë pas styling ndihmon...

Tags 2200 W art profesionale tharëse flokësh. D 90 6600 FUNKSIONI Funksioni i ftohtë ndihmon të mbajë butë flokët tuaj. Përdorimi i ajrit të ftohtë pas styling ndihmon...
PROFESIONAL flokeve TECH artit . D90 - 3288 - DUNE 90

PROFESIONAL flokeve TECH artit . D90 - 3288
DUNE 90

COLD FUNKSIONI ndihmon të mbajë butë flokët tuaj. Përdorimi i ajrit të ftohtë pas styling ndihmon për të rregulluar fish. Filtri i lëvizshëm duhet të pastrohen çdo 3 ...

COLD FUNKSIONI ndihmon të mbajë butë flokët tuaj. Përdorimi i ajrit të ftohtë pas styling ndihmon për të rregulluar fish. Filtri i lëvizshëm duhet të pastrohen çdo 3 ...
ELCHIM 3800 SERIES - ELCHIM

ELCHIM 3800 SERIES
ELCHIM

Tags një ikonë e re për stilistët e flokëve PRAKTIKE : të lehta, në sajë të balancuara dhe ergonomik në anën inovative ndryshon me përdorim të dyfishtë levë apo pr...

Tags një ikonë e re për stilistët e flokëve PRAKTIKE : të lehta, në sajë të balancuara dhe ergonomik në anën inovative ndryshon me përdorim të dyfishtë levë apo pr...
ELCHIM 3800 LUKSOZE EDICIONI - ELCHIM

ELCHIM 3800 LUKSOZE EDICIONI
ELCHIM

Kompania që është vazhdimisht në evolim, përsosje veten, nuk ka vetëm të mendojnë për atë që është e dobishme për hairdressers, por ai iu përkushtua trupit dhe shpi...

Kompania që është vazhdimisht në evolim, përsosje veten, nuk ka vetëm të mendojnë për atë që është e dobishme për hairdressers, por ai iu përkushtua trupit dhe shpi...
PRIDE - ELCHIM

PRIDE
ELCHIM

Electric Bluengjyra e deklaratës. ...

Electric Bluengjyra e deklaratës. ...
CLASSIC - GAMA PROFESSIONAL

CLASSIC
GAMA PROFESSIONAL

Tags CLASSIC ështëtharëse flokësh profesionale të dizajnuara në mënyrë specifike për të përmbushur të gjitha nevojat e Hairstylists të lartë. Karakteristika me dhunti...

Tags CLASSIC ështëtharëse flokësh profesionale të dizajnuara në mënyrë specifike për të përmbushur të gjitha nevojat e Hairstylists të lartë. Karakteristika me dhunti...
Jon MARRËVESHJA - GAMA PROFESSIONAL

Jon MARRËVESHJA
GAMA PROFESSIONAL

Linja Tags tharëse flokësh MARRËVESHJA janë projektuar për të ndjekurprofesionale në çdo lëvizje. Në një madhësi kompakte (18 cm), fuqia dhebutësi e një tharëse flok...

Linja Tags tharëse flokësh MARRËVESHJA janë projektuar për të ndjekurprofesionale në çdo lëvizje. Në një madhësi kompakte (18 cm), fuqia dhebutësi e një tharëse flok...
PLUMA 4500 - GAMA PROFESSIONAL

PLUMA 4500
GAMA PROFESSIONAL

Tags Extremely dritë dhe i dobishëm për punën e përditshme. -. Motor gjatë jetës për vendin e punës në dhomë gjallë, mbi 2000 orë - Përfshin dy nozzles profesionale (...

Tags Extremely dritë dhe i dobishëm për punën e përditshme. -. Motor gjatë jetës për vendin e punës në dhomë gjallë, mbi 2000 orë - Përfshin dy nozzles profesionale (...
PLUMA Jon - GAMA PROFESSIONAL

PLUMA Jon
GAMA PROFESSIONAL

Tags PLUMA është një linjë e tharëse flokësh të lartë profesional, 100 % Made në Itali. Koncentrohen pastër i teknologjisë, të projektimit dhe të energjisë sajë në ...

Tags PLUMA është një linjë e tharëse flokësh të lartë profesional, 100 % Made në Itali. Koncentrohen pastër i teknologjisë, të projektimit dhe të energjisë sajë në ...
GHD Wonderland ™ ajrit - GHD

GHD Wonderland ™ ajrit
GHD

style=line-height:1.6em> Lidhur Wonderland GHD ajrit ™ , në paketën e të çmuar dhe të shkëlqyer ështëi fuqishëm flokët tharëse GHD ™ ajri & sbquo, e karakterizuar n...

style=line-height:1.6em> Lidhur Wonderland GHD ajrit ™ , në paketën e të çmuar dhe të shkëlqyer ështëi fuqishëm flokët tharëse GHD ™ ajri & sbquo, e karakterizuar n...
GHD AIR ® - GHD

GHD AIR ®
GHD

Tags GHD flokët tharëse AIR ™ ju lejon të arritur rezultate profesionale në gjysmën e kohës *, në sajë të motorit të saj super të fuqishëm profesional dhe teknologji ...

Tags GHD flokët tharëse AIR ™ ju lejon të arritur rezultate profesionale në gjysmën e kohës *, në sajë të motorit të saj super të fuqishëm profesional dhe teknologji ...
GHD styler Wonderland - GHD

GHD styler Wonderland
GHD

Tags GHD Wonderland kufizuar botim në propozimin e tij GHD klasik V styler karakterizohet nga përfundojë e saj ylbertë dhe LOUVRES gazuar zeza, koordinuar me, një rast pra...

Tags GHD Wonderland kufizuar botim në propozimin e tij GHD klasik V styler karakterizohet nga përfundojë e saj ylbertë dhe LOUVRES gazuar zeza, koordinuar me, një rast pra...
Phon ZERO 3 rrota turmalinë Jon 2100 Watts - GIUBRA

Phon ZERO 3 rrota turmalinë Jon 2100 Watts
GIUBRA

SPECIFIKIMET : Tags: Fuqia : 2100 Watt 220-240 volt Engine Tags afatgjatë profesional termostat Siguria Tags izolim Dyfishtë Tags gjenerator negativ jon Tags kaloni me dy shpej...

SPECIFIKIMET : Tags: Fuqia : 2100 Watt 220-240 volt Engine Tags afatgjatë profesional termostat Siguria Tags izolim Dyfishtë Tags gjenerator negativ jon Tags kaloni me dy shpej...
Phon MARRËVESHJA ZERO 2 - GIUBRA

Phon MARRËVESHJA ZERO 2
GIUBRA

Tags cod. 4542 • tharëse kompakt profesional Tags • motor jetën e gjatë 2000 watts 220-240 volt • Grid para dhe mbrapa në turmalinë • Lehtë dhe të balancuara, p...

Tags cod. 4542 • tharëse kompakt profesional Tags • motor jetën e gjatë 2000 watts 220-240 volt • Grid para dhe mbrapa në turmalinë • Lehtë dhe të balancuara, p...
Phon ZERO 4 turmalinë 2100 vat - GIUBRA

Phon ZERO 4 turmalinë 2100 vat
GIUBRA

SPECIFIKIMET : Tags: Fuqia : 2100 Watt 220-240 volt Engine Tags afatgjatë profesional termostat Siguria Tags izolim Dyfishtë Tags kaloni me dy shpejtësi : shtënë të ajrit ...

SPECIFIKIMET : Tags: Fuqia : 2100 Watt 220-240 volt Engine Tags afatgjatë profesional termostat Siguria Tags izolim Dyfishtë Tags kaloni me dy shpejtësi : shtënë të ajrit ...
Phon ZERO 8 1800 Watt - GIUBRA

Phon ZERO 8 1800 Watt
GIUBRA

SPECIFIKIMET : Tags: Fuqia : 1800 Watt 220-240 volt Engine Tags afatgjatë profesional termostat Siguria Tags izolim Dyfishtë Tags kaloni me dy shpejtësi : shtënë të ajrit ...

SPECIFIKIMET : Tags: Fuqia : 1800 Watt 220-240 volt Engine Tags afatgjatë profesional termostat Siguria Tags izolim Dyfishtë Tags kaloni me dy shpejtësi : shtënë të ajrit ...
GREENION Croc jonik tharëse - GREENION

GREENION Croc jonik tharëse
GREENION

Tags përdor të dy topa qeramike që Greenion teknologjisë. Qeramike Balls Air pastrimi janë një seri e topa qeramike që aktivizojnë dhe jonizohen molekulat e ujit të pastri...

Tags përdor të dy topa qeramike që Greenion teknologjisë. Qeramike Balls Air pastrimi janë një seri e topa qeramike që aktivizojnë dhe jonizohen molekulat e ujit të pastri...
ECO - LEHTA tharëse flokësh - HG

ECO - LEHTA tharëse flokësh
HG

tharëse flokësh Tags turmalinë kompakt motor 2000 vat me zë vendin Hiq rrudhë dhe të energjisë elektrike statike e falë termicaionica teknologji, që e bënflokët më t...

tharëse flokësh Tags turmalinë kompakt motor 2000 vat me zë vendin Hiq rrudhë dhe të energjisë elektrike statike e falë termicaionica teknologji, që e bënflokët më t...
HG tharëse tharëse flokësh infra të kuqe - HG

HG tharëse tharëse flokësh infra të kuqe
HG

Tags zvogëlon kohën e rrudhëkokës rrezatuar nga rritjet infra të kuqe të qarkullimit dhe zhvillimit celular antistatike dhe antibacterial Eliminon flokë kaçurrela duke mbyl...

Tags zvogëlon kohën e rrudhëkokës rrezatuar nga rritjet infra të kuqe të qarkullimit dhe zhvillimit celular antistatike dhe antibacterial Eliminon flokë kaçurrela duke mbyl...
Duck Speedy - LABOR PRO

Duck Speedy
LABOR PRO

profesionale Compact flokeve tharësebalancuar dhe të lehtë për të trajtuarnga dizajni modern dhe minimalist dhe një ngjyra të theksuara që e bën atë unikDuck vërtetë f...

profesionale Compact flokeve tharësebalancuar dhe të lehtë për të trajtuarnga dizajni modern dhe minimalist dhe një ngjyra të theksuara që e bën atë unikDuck vërtetë f...
Tharëse flokësh' hollë' - LABOR PRO

Tharëse flokësh' hollë'
LABOR PRO

një gara super peshë e lehtë Tags dell'asciugacapelli forta hollë janë kompaktësinë e tij dhe formën e saj të bukura dhe i hollë. Kjo është një produkt profesional me...

një gara super peshë e lehtë Tags dell'asciugacapelli forta hollë janë kompaktësinë e tij dhe formën e saj të bukura dhe i hollë. Kjo është një produkt profesional me...
Erë e ftohtë veriu Pocket jonik - MISTRAL

Erë e ftohtë veriu Pocket jonik
MISTRAL

Tags ari dhe argjendi - Qëndrueshmëri Engine - Rezistenca Battleship - Fuqia : 1800-2000 W - 3 Temperaturat - 2 - Blow ftohtë e ajrit - 2 nozzles përfshirë - Në dispozicion...

Tags ari dhe argjendi - Qëndrueshmëri Engine - Rezistenca Battleship - Fuqia : 1800-2000 W - 3 Temperaturat - 2 - Blow ftohtë e ajrit - 2 nozzles përfshirë - Në dispozicion...
AUTOMATIK - jon - MP HAIR

AUTOMATIK - jon
MP HAIR

Tags Revolucionare tharëse flokësh automatike. Ajo kthehet në dhe jashtë automatikisht kurgji dhe dalje të mbështetjes. Tags: • 2000 watts • Tre - speed Tags • button ...

Tags Revolucionare tharëse flokësh automatike. Ajo kthehet në dhe jashtë automatikisht kurgji dhe dalje të mbështetjes. Tags: • 2000 watts • Tre - speed Tags • button ...
VANTAGE 3300 SuperProfessional - MUSTER

VANTAGE 3300 SuperProfessional
MUSTER

tharëse me shtënë profesional të ajrit të ftohtë, 2 shpejtësi dhe 5 parametrat e temperaturës. Engine Jeta e gjatë të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në loca...

tharëse me shtënë profesional të ajrit të ftohtë, 2 shpejtësi dhe 5 parametrat e temperaturës. Engine Jeta e gjatë të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në loca...
Tharëse flokësh OZHM-të - MUSTER

Tharëse flokësh OZHM-të
MUSTER

Tags MDG profesionale flokeve tharëse Partneri ideal krijuar për të shprehur më mirë talentin dhe profesionalizmin e projektuesi. Tharëse flokësh thahet flokët OZHM-ve t...

Tags MDG profesionale flokeve tharëse Partneri ideal krijuar për të shprehur më mirë talentin dhe profesionalizmin e projektuesi. Tharëse flokësh thahet flokët OZHM-ve t...
Tharëse flokësh VANTAGE 3300 - MUSTER

Tharëse flokësh VANTAGE 3300
MUSTER

- 1900 W - - Blow ftohtë e ajrit - 2 Speed ​​- 5 settings temperatura - Engine jetë të gjatë të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në sallon - 2 nozzles furnizua...

- 1900 W - - Blow ftohtë e ajrit - 2 Speed ​​- 5 settings temperatura - Engine jetë të gjatë të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në sallon - 2 nozzles furnizua...
1500 Turbo EXTRA - MUSTER

1500 Turbo EXTRA
MUSTER

Tags tharëse profesionale është e pajisur me 2 shpejtësi dhe 5 settings temperaturës. Me kabllo e saj 3 metër lejon lirinë e madhe e lëvizjes për të projektuesi. Të lart...

Tags tharëse profesionale është e pajisur me 2 shpejtësi dhe 5 settings temperaturës. Me kabllo e saj 3 metër lejon lirinë e madhe e lëvizjes për të projektuesi. Të lart...
DUKE - MUSTER

DUKE
MUSTER

Tags tharëse flokësh profesionale me filtër lëvizshëm dhe hundë lëvizshëm Tags • pushtetin e Lartë 2000 W Tags • Temperatura e lartë Tags • Button për të hedhur n...

Tags tharëse flokësh profesionale me filtër lëvizshëm dhe hundë lëvizshëm Tags • pushtetin e Lartë 2000 W Tags • Temperatura e lartë Tags • Button për të hedhur n...
Linja Tharëse flokësh SKULL - MUSTER

Linja Tharëse flokësh SKULL
MUSTER

- 2100 W - 2 Speed ​​- 3 settings temperatura - Engine gjatë jetës të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në sallon - Cable 3 metra - 220 - 240V ~ 50/60 Hz ...

- 2100 W - 2 Speed ​​- 3 settings temperatura - Engine gjatë jetës të dizajnuara për përdorim të vazhdueshëm në sallon - Cable 3 metra - 220 - 240V ~ 50/60 Hz ...
PARLUX 385 POWER KUQ LEHTA - PARLUX

PARLUX 385 POWER KUQ LEHTA
PARLUX

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3 / h për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtën...

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3 / h për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtën...
PARLUX 3800 ecofriendly - PARLUX

PARLUX 3800 ecofriendly
PARLUX

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...
PARLUX 3800 ecofriendly - PARLUX

PARLUX 3800 ecofriendly
PARLUX

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W. • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë të fotografim ...

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W. • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë të fotografim ...
PARLUX 3800 ecofriendly - PARLUX

PARLUX 3800 ecofriendly
PARLUX

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...
PARLUX 3800 ecofriendly - PARLUX

PARLUX 3800 ecofriendly
PARLUX

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...
PARLUX 3800 ecofriendly - PARLUX

PARLUX 3800 ecofriendly
PARLUX

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...

Tags gjatësia ideale, super - fuqishme, e qetë, eko - miqësore : • 2100 W • 75 m3/hr rrjedhjen e ajrit • 4 Temperaturat • • 1 shtënë të fotografim ajrit të ftohtë...
PARLUX MELODY silenciator - PARLUX

PARLUX MELODY silenciator
PARLUX

Tags: • Reduktimi i valëve të shëndoshë • material shumë i fortë për ndikimin • shumë të lehta 52 gram • radiale thithje rreth /> ...

Tags: • Reduktimi i valëve të shëndoshë • material shumë i fortë për ndikimin • shumë të lehta 52 gram • radiale thithje rreth /> ...
PARLUX 385 LEHTA POWER ORANGE - PARLUX

PARLUX 385 LEHTA POWER ORANGE
PARLUX

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë...

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë...
PARLUX 385 LEHTA POWER PINK - PARLUX

PARLUX 385 LEHTA POWER PINK
PARLUX

Tags fuqishme, të qëndrueshme, shumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 sh...

Tags fuqishme, të qëndrueshme, shumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 sh...
PARLUX 385 LEHTA POWER GREEN - PARLUX

PARLUX 385 LEHTA POWER GREEN
PARLUX

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë...

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë...
PARLUX 385 POWER LIGHT PURPLE - PARLUX

PARLUX 385 POWER LIGHT PURPLE
PARLUX

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë...

Tags fuqishëmgjatë jetësshumë të lehta. • 2150 watts e pushtetit të kontrolluar. • 79 m3/hr për tharje të shpejtë. • 4 temperaturat. • 2 shpejtësi. • 1 shtënë...
Tharëse flokësh me SILVER Nano Technology - RETRO.upgrade

Tharëse flokësh me SILVER Nano Technology
RETRO.upgrade

tharëse flokësh me teknologji Silver Nano, 2000W. Fshij të gjitha bakteret dhe mikrobet pranishëm në flokë. -. Gjenerator negativ jon për të mos elektrifikoj flokët - 2 s...

tharëse flokësh me teknologji Silver Nano, 2000W. Fshij të gjitha bakteret dhe mikrobet pranishëm në flokë. -. Gjenerator negativ jon për të mos elektrifikoj flokët - 2 s...
Partu - UNIKA

Partu
UNIKA

tharëse flokësh Tags Partu karakterizohet nga : • Fuqia 1200 Watt flokët tharje. • profesionale motor gjatë jetës. • Voltage 220/240 V - 50 Hz • Temperatura Key shpejt...

tharëse flokësh Tags Partu karakterizohet nga : • Fuqia 1200 Watt flokët tharje. • profesionale motor gjatë jetës. • Voltage 220/240 V - 50 Hz • Temperatura Key shpejt...
ZVICERAN NANO 9200 superionic T - VALERA

ZVICERAN NANO 9200 superionic T
VALERA

Tags tharëse flokësh profesionale Super kompakt dhe i fuqishëm me Super ionizer • koleksionist Motor AC LONG - LIFE • Ion gjenerator • • Rezistenca ndaj valë • 6 komb...

Tags tharëse flokësh profesionale Super kompakt dhe i fuqishëm me Super ionizer • koleksionist Motor AC LONG - LIFE • Ion gjenerator • • Rezistenca ndaj valë • 6 komb...

X