SPRAYS ❤️ FLOKEVE

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Sprays flokeve

PRODUCTS N°: 6
CREATE : Vëllimi Mousse - LABEL.M

CREATE : Vëllimi Mousse
LABEL.M

Vëllimi Tags Mousse është një nga produktet preferuara në prapaskenë, ideale për krijimin e vëllimit të skajshme edhe në rrënjët. Krijo një cilësi të fortë dhe të ...

Vëllimi Tags Mousse është një nga produktet preferuara në prapaskenë, ideale për krijimin e vëllimit të skajshme edhe në rrënjët. Krijo një cilësi të fortë dhe të ...
CREATE : Mousse EXTRA fortë - LABEL.M

CREATE : Mousse EXTRA fortë
LABEL.M

Tags Extra Strong formulim mus Mousse karakterizuar nga një e re dhe më efektive për t'i dhënë trupit për flokët në mënyrë të barabartë. Nënshkruajnë me të gjatë t...

Tags Extra Strong formulim mus Mousse karakterizuar nga një e re dhe më efektive për t'i dhënë trupit për flokët në mënyrë të barabartë. Nënshkruajnë me të gjatë t...
CREATE : shkumë Vëllimi - LABEL.M

CREATE : shkumë Vëllimi
LABEL.M

Foam Tags Vëllimi është një shkumë pakapshëm krijuar për të dhënë vëllim për flokët e hollë. Formula jo i yndyrshëm, nga e cila të lëngshme kthehet në shkumë, zg...

Foam Tags Vëllimi është një shkumë pakapshëm krijuar për të dhënë vëllim për flokët e hollë. Formula jo i yndyrshëm, nga e cila të lëngshme kthehet në shkumë, zg...
CREATE : Souffle - LABEL.M

CREATE : Souffle
LABEL.M

Tags Souffle me përzierje e saj ultra mbrojtëse të avokado, Barbados Qershi dhe Olive krijon valët e butë dhe me shkëlqim ose vëllimit të menjëhershme. Tags Enviroshield i...

Tags Souffle me përzierje e saj ultra mbrojtëse të avokado, Barbados Qershi dhe Olive krijon valët e butë dhe me shkëlqim ose vëllimit të menjëhershme. Tags Enviroshield i...
SO ONE Jojoba TXT - SOCO

SO ONE Jojoba TXT
SOCO

Unë e di One jojoba TXT një mus butë që i jep strukturë, Trupi dhe vëllimi me gjobë flokët dhe devitalized, jep një fleksibël në rritje duke ruajtur një volum të gjat...

Unë e di One jojoba TXT një mus butë që i jep strukturë, Trupi dhe vëllimi me gjobë flokët dhe devitalized, jep një fleksibël në rritje duke ruajtur një volum të gjat...
SO ONE - VOL - SURF ECO - SOCO

SO ONE - VOL - SURF ECO
SOCO

Tags: I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe për të gjitha teknikat tharje. Jep volum, të mbajë dhe të shkëlqejë. kuti :. 300 shishe ml Tags SO NJE dred...

Tags: I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe për të gjitha teknikat tharje. Jep volum, të mbajë dhe të shkëlqejë. kuti :. 300 shishe ml Tags SO NJE dred...

X