NGJYRA ❤️ E FLOKEVE ZHVILLUESIT

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Ngjyra e flokeve Zhvilluesit

PRODUCTS N°: 101
OXID'O - ALFAPARF

OXID'O
ALFAPARF

Tags peroksid hidrogjeni i butë stabilizuar Oxidant stabilizuar dhe aromatik. Pasuruar me NDRYSHME gjobë, është në gjendje të mbrojë strukturën e flokëve gjatë ngjyrosj...

Tags peroksid hidrogjeni i butë stabilizuar Oxidant stabilizuar dhe aromatik. Pasuruar me NDRYSHME gjobë, është në gjendje të mbrojë strukturën e flokëve gjatë ngjyrosj...
Peroksid hidrogjeni emulsified - ALLWAVES

Peroksid hidrogjeni emulsified
ALLWAVES

peroksid hidrogjeni Allwaves vjen në versionet neutral dhe aromatik. Formula e tij emulsified siguron qëndrueshmëri më të madhe në lidhje me normale lëngshme peroksid hidro...

peroksid hidrogjeni Allwaves vjen në versionet neutral dhe aromatik. Formula e tij emulsified siguron qëndrueshmëri më të madhe në lidhje me normale lëngshme peroksid hidro...
OXIGEN - ARTIST

OXIGEN
ARTIST

Formuluar për të rritur aplikimi i ngjyrës në krem, madje në një distancë kohore mban volumin e saj fillestare. Në dispozicion në hije 10-20 -. 31-40 Vëllimet Paketa: ...

Formuluar për të rritur aplikimi i ngjyrës në krem, madje në një distancë kohore mban volumin e saj fillestare. Në dispozicion në hije 10-20 -. 31-40 Vëllimet Paketa: ...
Creme Developer - ARTWORK

Creme Developer
ARTWORK

Tags projektuar posaçërisht për të zhvilluar në mënyrë optimale CURTICOLORCREATION ®, ju lejon të merrni ndonjë errësirë ​​me sigurinë dhe respektimin e strukturë...

Tags projektuar posaçërisht për të zhvilluar në mënyrë optimale CURTICOLORCREATION ®, ju lejon të merrni ndonjë errësirë ​​me sigurinë dhe respektimin e strukturë...
VISIONS ® amoniakut FALAS - ARTWORK

VISIONS ® amoniakut FALAS
ARTWORK

Tags detektor kozmetike Projektuar posaçërisht për të zhvilluar në mënyrë optimale VIZIONEVE ® amoniakut FALAS ngjyrosje Sweet, ju lejon të merrni ndonjë errësirë ​...

Tags detektor kozmetike Projektuar posaçërisht për të zhvilluar në mënyrë optimale VIZIONEVE ® amoniakut FALAS ngjyrosje Sweet, ju lejon të merrni ndonjë errësirë ​...
010 OXY - B-SPOT

010 OXY
B-SPOT

Product për ngjyra profesionale dhe, riflessanti ose bleaches. Mënyra d përdorimi : përdorim në përzierjen 1 : 1 me ngjyrë. Zgjedhja e vëllimeve të oxidant : - Oksigj...

Product për ngjyra profesionale dhe, riflessanti ose bleaches. Mënyra d përdorimi : përdorim në përzierjen 1 : 1 me ngjyrë. Zgjedhja e vëllimeve të oxidant : - Oksigj...
JOC COLOR LINE - BAREX

JOC COLOR LINE
BAREX

Tags LEHTA oxidant EFEKTI - 10/20/30/40 vol Oxidizer i ri në lulja e meadowfoam, një përbërës të veçantë efekt të lehta, e cila mbron flokët gjatë shërbimeve teknike ...

Tags LEHTA oxidant EFEKTI - 10/20/30/40 vol Oxidizer i ri në lulja e meadowfoam, një përbërës të veçantë efekt të lehta, e cila mbron flokët gjatë shërbimeve teknike ...
BAXTER PROFESIONAL - BAXTER

BAXTER PROFESIONAL
BAXTER

Tags activator dhe oxidant Activator është i butë. Oxidant është një krem emulsion në dispozicion në 10 vëllime (3 %) ; 20 vol (6 %), 30 vol. (9 %) dhe 40 vol. (12 %). ...

Tags activator dhe oxidant Activator është i butë. Oxidant është një krem emulsion në dispozicion në 10 vëllime (3 %) ; 20 vol (6 %), 30 vol. (9 %) dhe 40 vol. (12 %). ...
BIOXID - BIACRE

BIOXID
BIACRE

Tags Oxidant stabilizuar cilësi i butë të qetë dhe uniforme, çdo produkt i formuluar për përzierjen ngjyrë dhe destaining. I butë i saj mbron flokët nga agresioni oxidant...

Tags Oxidant stabilizuar cilësi i butë të qetë dhe uniforme, çdo produkt i formuluar për përzierjen ngjyrë dhe destaining. I butë i saj mbron flokët nga agresioni oxidant...
Annes OXY - BIOSHINE

Annes OXY
BIOSHINE

Tags cilësi të butë dhe të butë për ngjyrosje dhe zbardhues. Formula profesionale me stabilitet të lartë me kalimin e kohës. Annes OXY është në dispozicion në llojet e...

Tags cilësi të butë dhe të butë për ngjyrosje dhe zbardhues. Formula profesionale me stabilitet të lartë me kalimin e kohës. Annes OXY është në dispozicion në llojet e...
Peroksid hidrogjeni emulsified BLACK - BLACK

Peroksid hidrogjeni emulsified BLACK
BLACK

Tags BLACK peroksid hidrogjeni është formuluar në versionin emulsified, e cila ka avantazhin e një qëndrueshmëri më të madhe, me lidhje me normale lëngshme peroksid hidr...

Tags BLACK peroksid hidrogjeni është formuluar në versionin emulsified, e cila ka avantazhin e një qëndrueshmëri më të madhe, me lidhje me normale lëngshme peroksid hidr...
Oxi Gold 10 - CALMAR

Oxi Gold 10
CALMAR

style=line-height:1.6em> Oxi Gold Vol 10. / Vol 10 Emulsion Oxidant aromatike stabilizuar ekstra. Compatible me të gjitha llojet e tinturao whitener. Me vaj kokosit në tëfl...

style=line-height:1.6em> Oxi Gold Vol 10. / Vol 10 Emulsion Oxidant aromatike stabilizuar ekstra. Compatible me të gjitha llojet e tinturao whitener. Me vaj kokosit në tëfl...
UNIVERSAL Reveluesi - CAPILLUM

UNIVERSAL Reveluesi
CAPILLUM

Tags oxidizing EMULSION UNIVERSAL zbuluesi 10 vëllime Oxidizing emulsioni i përshtatshëm për çdo lloj të ngjyrosur dhe ndriçimin. oxidizing Emulsion 20-30-40 vëllime ...

Tags oxidizing EMULSION UNIVERSAL zbuluesi 10 vëllime Oxidizing emulsioni i përshtatshëm për çdo lloj të ngjyrosur dhe ndriçimin. oxidizing Emulsion 20-30-40 vëllime ...
Cloe COLOR OXYDANT - CAPILLUM

Cloe COLOR OXYDANT
CAPILLUM

Emulsion oxidant pasuruar me vaj Avancuar Formula Polyquaternium - 6 dhe Vitamin E. Ai përmban emollients për të siguruar një pi ngjyra bazuar ; ndritshme. Luan një antioxida...

Emulsion oxidant pasuruar me vaj Avancuar Formula Polyquaternium - 6 dhe Vitamin E. Ai përmban emollients për të siguruar një pi ngjyra bazuar ; ndritshme. Luan një antioxida...
HT OXY krem - CHARME & BEAUTY

HT OXY krem
CHARME & BEAUTY

Tags cilësi të butë dhe të butë. Formula profesionale me stabilitet të lartë me kalimin e kohës. HT OXY krem është në dispozicion në këto lloje : 10 - 20 - 30-40 vëll...

Tags cilësi të butë dhe të butë. Formula profesionale me stabilitet të lartë me kalimin e kohës. HT OXY krem është në dispozicion në këto lloje : 10 - 20 - 30-40 vëll...
NJERËZIT : detektor SWEET - CHARME & BEAUTY

NJERËZIT : detektor SWEET
CHARME & BEAUTY

Tags SWEET zbuluesi Formulimi i butë në krem. Detector ëmbël 10 vëllimet e formuluara për kombinim me bojë për meshkujt MEN simpatik & Beauty 100 % amoniakut të lirë. k...

Tags SWEET zbuluesi Formulimi i butë në krem. Detector ëmbël 10 vëllimet e formuluara për kombinim me bojë për meshkujt MEN simpatik & Beauty 100 % amoniakut të lirë. k...
SOFT Activator COLOR - CHARME & BEAUTY

SOFT Activator COLOR
CHARME & BEAUTY

SOFT COLOR Activator Activator -e të Caktuar bojë SOFT Ton COLOR në Ton. Përmban peroksid hidrogjeni në 2.8 %. Metoda e përdorimit : derdh në një tas jo- metalike, dy ...

SOFT COLOR Activator Activator -e të Caktuar bojë SOFT Ton COLOR në Ton. Përmban peroksid hidrogjeni në 2.8 %. Metoda e përdorimit : derdh në një tas jo- metalike, dy ...
STUDIO CREATIVE + - CREATIVE STUDIO

STUDIO CREATIVE +
CREATIVE STUDIO

Tags oxidizing emulsioni butë cilësi të butë dhe aromatike këndshëm. Formuluar me përbërës mbrojtëse të tilla si keratin, një delikate dhe siguron një. Në dispozicion...

Tags oxidizing emulsioni butë cilësi të butë dhe aromatike këndshëm. Formuluar me përbërës mbrojtëse të tilla si keratin, një delikate dhe siguron një. Në dispozicion...
Imox - oxidizing Emulsion Cream - CREATTIVA

Imox - oxidizing Emulsion Cream
CREATTIVA

Tags Imox është krijuar për t'u përdorur vetëm në një përzierje me Imajs të Creattiva me qëllim që të sigurojë rezultate optimale ngjyra. Formula e tij është pasurua...

Tags Imox është krijuar për t'u përdorur vetëm në një përzierje me Imajs të Creattiva me qëllim që të sigurojë rezultate optimale ngjyra. Formula e tij është pasurua...
COLOR DANCE - DANCE COLOR

COLOR DANCE
DANCE COLOR

Tags veçanërisht i përshtatshëm me krem Color Color Sistemit të Vallëzimit, është versioni në dispozicion nga 20/30/40 Vëllimet. Tags kuti :. shishe të 250 dhe 1000 ml...

Tags veçanërisht i përshtatshëm me krem Color Color Sistemit të Vallëzimit, është versioni në dispozicion nga 20/30/40 Vëllimet. Tags kuti :. shishe të 250 dhe 1000 ml...
Activator aromatike - DANCE COLOR

Activator aromatike
DANCE COLOR

L activator aromatike me vaj organik Argan në pH fiziologjik. Ajo ka një formulim i projektuar me kujdes dhe ndërtuar posaçërisht për të siguruar një rezultat të përsosu...

L activator aromatike me vaj organik Argan në pH fiziologjik. Ajo ka një formulim i projektuar me kujdes dhe ndërtuar posaçërisht për të siguruar një rezultat të përsosu...
Aktivizues QUICK FUNDIT COLOR - DEMERAL

Aktivizues QUICK FUNDIT COLOR
DEMERAL

activator e ngjyrës me një formulë të shpejtë duke vepruar që përdor sistemi inovative (IRS menjëhershme Release Sistemit), që e bën oksigjen në dispozicion menjëherë...

activator e ngjyrës me një formulë të shpejtë duke vepruar që përdor sistemi inovative (IRS menjëhershme Release Sistemit), që e bën oksigjen në dispozicion menjëherë...
AFREA OXY - DIKSON

AFREA OXY
DIKSON

Tags Formuluar për të siguruar performancën më të mirë të AFREA amoniakut pa pagesë dhe zbardhues pluhur, AFREA OXY ka një cilësi mrekullisht i butë dhe jep një efekt t...

Tags Formuluar për të siguruar performancën më të mirë të AFREA amoniakut pa pagesë dhe zbardhues pluhur, AFREA OXY ka një cilësi mrekullisht i butë dhe jep një efekt t...
EMULSIONDOR EUROTYPE - DIKSON

EMULSIONDOR EUROTYPE
DIKSON

Tags oxidizing emulsioni aromatike ngjyrat dhe discolorations. Formula stabilizuar shumë profesionale. Përdorim profesional. Tags pako : Tags • 10 vëllime dhe 980 shishe 250...

Tags oxidizing emulsioni aromatike ngjyrat dhe discolorations. Formula stabilizuar shumë profesionale. Përdorim profesional. Tags pako : Tags • 10 vëllime dhe 980 shishe 250...
Synergy krem Activator SELIÀR - ECHOSLINE

Synergy krem Activator SELIÀR
ECHOSLINE

Tags Activator zgjeruar me një sinergji të veçantë të Keratin natyrore, Argan Oil dhe liri të naftës dhe mëndafshi Proteinat. Përbërja e veçantë molekular për trajtimi...

Tags Activator zgjeruar me një sinergji të veçantë të Keratin natyrore, Argan Oil dhe liri të naftës dhe mëndafshi Proteinat. Përbërja e veçantë molekular për trajtimi...
Peroksid hidrogjeni krem - ECHOSLINE

Peroksid hidrogjeni krem
ECHOSLINE

Formuluar për të përmirësuar zbatimin e ngjyrës në krem, mban volumin fillestar edhe në një distancë kohore. Për t'u përdorur në përputhje me udhëzimet e produktit q...

Formuluar për të përmirësuar zbatimin e ngjyrës në krem, mban volumin fillestar edhe në një distancë kohore. Për t'u përdorur në përputhje me udhëzimet e produktit q...
Stabilizuar peroksid hidrogjeni - ECHOSLINE

Stabilizuar peroksid hidrogjeni
ECHOSLINE

Formuluar për të përmirësuar zbatimin e ngjyrës në krem, mban volumin fillestar edhe në një distancë kohore. Për t'u përdorur në përputhje me udhëzimet e produktit q...

Formuluar për të përmirësuar zbatimin e ngjyrës në krem, mban volumin fillestar edhe në një distancë kohore. Për t'u përdorur në përputhje me udhëzimet e produktit q...
Zhvilluesit - ELEGY

Zhvilluesit
ELEGY

Me 4 formulime të ndryshme nga zhvilluesi i me 40 vëllime, Developer elegji të përmbushur çdo nevojë teknike dhe artistike. Nga superschiarente gjysmë të përhershëm, uni...

Me 4 formulime të ndryshme nga zhvilluesi i me 40 vëllime, Developer elegji të përmbushur çdo nevojë teknike dhe artistike. Nga superschiarente gjysmë të përhershëm, uni...
OXYGEN Passion - EMMEDICIOTTO

OXYGEN Passion
EMMEDICIOTTO

Tags: Kjo emulsioni është përparësi e një cilësi më homogjene dhe të qetë e cila lejon përdorimin më të lehtë. Falë formulës së saj të butë dhe e faktorëve mbroj...

Tags: Kjo emulsioni është përparësi e një cilësi më homogjene dhe të qetë e cila lejon përdorimin më të lehtë. Falë formulës së saj të butë dhe e faktorëve mbroj...
OXYGEN H2O2 aromatike - ENVIE

OXYGEN H2O2 aromatike
ENVIE

Ajo ka një aromë të këndshme dhe një krem mbrojtës në pH e stabilizuar. Në dispozicion në versione: - Activator- 10 vëllime - 3 % - 20 vëllime - 6 % - 30 vëllime - 9 ...

Ajo ka një aromë të këndshme dhe një krem mbrojtës në pH e stabilizuar. Në dispozicion në versione: - Activator- 10 vëllime - 3 % - 20 vëllime - 6 % - 30 vëllime - 9 ...
OXYCREM - EUGENE PERMA

OXYCREM
EUGENE PERMA

specifik për ngjyrat ndaj oksidimit dhe njollë. Përdorimi i tij lejon që të marrë blends të përkryer Në dispozicion në: - 10 vol. për colorations tonal ; - 20 vol. për...

specifik për ngjyrat ndaj oksidimit dhe njollë. Përdorimi i tij lejon që të marrë blends të përkryer Në dispozicion në: - 10 vol. për colorations tonal ; - 20 vol. për...
EMULSION oxidant - EXITENN

EMULSION oxidant
EXITENN

Tags oxidizing emulsioni stabilizuar në sunscreen, përdorimin e ngjyra dhe zbardhues. Produktet mbjell zbutës që veprojnë në procesin e duke zbutur flokët e kokës. Disponue...

Tags oxidizing emulsioni stabilizuar në sunscreen, përdorimin e ngjyra dhe zbardhues. Produktet mbjell zbutës që veprojnë në procesin e duke zbutur flokët e kokës. Disponue...
PERFECTA Developer - FAIPA

PERFECTA Developer
FAIPA

Tags: është një emulsioni butë stabilizuar oxidant. Ajo blends të përkryer me ngjyrat që prodhojnë Bleaches. Siguron stabilitetin e ngjyrave si në zbatimin në kohë përv...

Tags: është një emulsioni butë stabilizuar oxidant. Ajo blends të përkryer me ngjyrat që prodhojnë Bleaches. Siguron stabilitetin e ngjyrave si në zbatimin në kohë përv...
Peroksid hidrogjeni aromatike - FANOLA

Peroksid hidrogjeni aromatike
FANOLA

Tags oxidizing emulsioni aromatike lehtë për t'u përdorur që ju lejon të merrni blends shkrirë së bashku dhe homogjene të përkryer me shërbimin ngjyra. Në dispozicion n...

Tags oxidizing emulsioni aromatike lehtë për t'u përdorur që ju lejon të merrni blends shkrirë së bashku dhe homogjene të përkryer me shërbimin ngjyra. Në dispozicion n...
PERFORMANCA TECH GATI OXY - FARMAGAN

PERFORMANCA TECH GATI OXY
FARMAGAN

Tags Emulsione projektuar për të vepruar në të gjitha llojet e flokëve, me rezultate të stabilizuar në tempo.Realizzano përzierje të përsosur me të dy gels, të dyja me ...

Tags Emulsione projektuar për të vepruar në të gjitha llojet e flokëve, me rezultate të stabilizuar në tempo.Realizzano përzierje të përsosur me të dy gels, të dyja me ...
JETA & TONE PER TONE krem Developer - FARMAVITA

JETA & TONE PER TONE krem Developer
FARMAVITA

Tags JETA krem Developer është një emulsioni butë stabilizuar peroksid hidrogjeni. Në sajë të formulës së saj të butë është ideale për errësirë ​​dhe njollë....

Tags JETA krem Developer është një emulsioni butë stabilizuar peroksid hidrogjeni. Në sajë të formulës së saj të butë është ideale për errësirë ​​dhe njollë....
Creme oxidante - FAUVERT PROFESSIONNEL

Creme oxidante
FAUVERT PROFESSIONNEL

një oxidant stabilizuar formulimin në krem me një shumë delikate (zbutjen concere origjine natyrore dhe surfactants jo- jonik) të zgjedh ilrisultato aplikimet teknike legalin...

një oxidant stabilizuar formulimin në krem me një shumë delikate (zbutjen concere origjine natyrore dhe surfactants jo- jonik) të zgjedh ilrisultato aplikimet teknike legalin...
Oxidizing Emulsion Cream - FREE LIMIX

Oxidizing Emulsion Cream
FREE LIMIX

Tags EMULSION oxidant FreeLimix, shumë të teknologjike dhe e këndshme parfum me shije frute, mixes të përkryer me ngjyra krem ​​për të krijuar luan e dritës dhe efektet...

Tags EMULSION oxidant FreeLimix, shumë të teknologjike dhe e këndshme parfum me shije frute, mixes të përkryer me ngjyra krem ​​për të krijuar luan e dritës dhe efektet...
Oxidizing Emulsion Cream - FREE LIMIX

Oxidizing Emulsion Cream
FREE LIMIX

Tags: ' EMULSION oxidant FreeLimix , teknologji të lartë dhe aroma e këndshme me shije frute, mixes të përkryer me ngjyra krem ​​për të krijuar luan e dritës dhe efekt...

Tags: ' EMULSION oxidant FreeLimix , teknologji të lartë dhe aroma e këndshme me shije frute, mixes të përkryer me ngjyra krem ​​për të krijuar luan e dritës dhe efekt...
GENY - GENY

GENY
GENY

Përdorimi për ngjyra të përhershëm ndaj oksidimit. Produkti është e përzier me krem ngjyrë ose xhel në raportin e rekomanduar nga prodhuesi. Në dispozicion në -10 Vël...

Përdorimi për ngjyra të përhershëm ndaj oksidimit. Produkti është e përzier me krem ngjyrë ose xhel në raportin e rekomanduar nga prodhuesi. Në dispozicion në -10 Vël...
Tonalitet COLOR SOFT - GREEN LIGHT

Tonalitet COLOR SOFT
GREEN LIGHT

Tags kondicionuar activator Lejon ngjyra kozmetike pa amoniak. Ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë dhe një ngjyrë uniforme dhe të qëndrueshme, duke e lënë ...

Tags kondicionuar activator Lejon ngjyra kozmetike pa amoniak. Ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë dhe një ngjyrë uniforme dhe të qëndrueshme, duke e lënë ...
CHROMATIQUE OXY EMULSION - HANTESIS

CHROMATIQUE OXY EMULSION
HANTESIS

Tags Hidrogjen peroksid krem aromatike lehtë për të eliminuar erë të keqe e amoniakut, zakonisht të përmbajtur në oksidimi ngjyra. Stabilizuar në mënyrë të përkryer p...

Tags Hidrogjen peroksid krem aromatike lehtë për të eliminuar erë të keqe e amoniakut, zakonisht të përmbajtur në oksidimi ngjyra. Stabilizuar në mënyrë të përkryer p...
i butë - HSA

i butë
HSA

Tags krem oxidant Specifik oxidizing emulsioni për përzierjen me krem ngjyrosje Silky Color, por mund të përdoret me çfarëdo lloj ngjyrosje. Ajo është e stabilizuar shum...

Tags krem oxidant Specifik oxidizing emulsioni për përzierjen me krem ngjyrosje Silky Color, por mund të përdoret me çfarëdo lloj ngjyrosje. Ajo është e stabilizuar shum...
OXYGEN HTK - HTK

OXYGEN HTK
HTK

Tags butë mbrojtje emulsioni oxidant Oxidizing specifikim emulsioni për të marrë rezultatet më të mira me ngjyra përputhet Kreamcolor. Cilësi butë siguron aplikim të le...

Tags butë mbrojtje emulsioni oxidant Oxidizing specifikim emulsioni për të marrë rezultatet më të mira me ngjyra përputhet Kreamcolor. Cilësi butë siguron aplikim të le...
OXILY 2020 me Kompleksin ACP ® - ITELY

OXILY 2020 me Kompleksin ACP ®
ITELY

Tags oxidizing emulsioni, mbrojtëse dhe të stabilizuar pH të ekuilibruar të ngjyroset dhe flokët zbardhues. Lëndët e para nga të cilat ajo është e përbërë OXILY 2020 k...

Tags oxidizing emulsioni, mbrojtëse dhe të stabilizuar pH të ekuilibruar të ngjyroset dhe flokët zbardhues. Lëndët e para nga të cilat ajo është e përbërë OXILY 2020 k...
AQUARELY EMULSION oxidant - ITELY

AQUARELY EMULSION oxidant
ITELY

oxidant i butë emulsion pH të kontrolluara dhe të stabilizuarideal kur përdoret në sinergji me AQUARELY IMP dhe AQUARELY flokëverdhë kompakt. Proteinat e grurit ata rrisin ...

oxidant i butë emulsion pH të kontrolluara dhe të stabilizuarideal kur përdoret në sinergji me AQUARELY IMP dhe AQUARELY flokëverdhë kompakt. Proteinat e grurit ata rrisin ...
MILK MIXY - KEMON

MILK MIXY
KEMON

Tags kozmetike detektor Qumësht, vepron në sinergji me ngjyrosje të yo. Në dispozicion në tri formula : • MIXY MILK 1 : për të krijuar reflektimet dhe flokët e bardhë gj...

Tags kozmetike detektor Qumësht, vepron në sinergji me ngjyrosje të yo. Në dispozicion në tri formula : • MIXY MILK 1 : për të krijuar reflektimet dhe flokët e bardhë gj...
nayo - KEMON

nayo
KEMON

Tags aktivizimin krem formuluar për të vepruar në sinergji me nayo, duke ndihmuar për ta bërë shërbim një trajtim bukurie për t'u ngjyrosur vërtetë për flokët tuaj. Aj...

Tags aktivizimin krem formuluar për të vepruar në sinergji me nayo, duke ndihmuar për ta bërë shërbim një trajtim bukurie për t'u ngjyrosur vërtetë për flokët tuaj. Aj...
UNI.OXY - KEMON

UNI.OXY
KEMON

Tags universal oxidizing emulsioni stabilizuar për njollë dhe errësirë ​​. Në dispozicion në katër përqëndrime : 10. - 20 - 30-40 vëllime kuti : 1000 shishe ml ...

Tags universal oxidizing emulsioni stabilizuar për njollë dhe errësirë ​​. Në dispozicion në katër përqëndrime : 10. - 20 - 30-40 vëllime kuti : 1000 shishe ml ...
Luo COLOR - stabilizator krem - L OREAL

Luo COLOR - stabilizator krem
L OREAL

një stabilizator krem në 25 vëllime, të formuluara posaçërisht për përzierje Luo COLOR. Metoda e përdorimit :. përzierjen 75 ml detektor Luo me 50 ml krem Luo COLOR ku...

një stabilizator krem në 25 vëllime, të formuluara posaçërisht për përzierje Luo COLOR. Metoda e përdorimit :. përzierjen 75 ml detektor Luo me 50 ml krem Luo COLOR ku...
Activator Nutri - SPECIFIKE PËR Platinum - L OREAL

Activator Nutri - SPECIFIKE PËR Platinum
L OREAL

Tags Oxidant specifike Platinium Platinium dhe pa amoniak. Ajo përmbanpërfundojë ri aktiv lipidet që vepron në sinergji me Platinium paste. Të lipide në fakt mbulojnë fibë...

Tags Oxidant specifike Platinium Platinium dhe pa amoniak. Ajo përmbanpërfundojë ri aktiv lipidet që vepron në sinergji me Platinium paste. Të lipide në fakt mbulojnë fibë...
Oxydant - oxidizing emulsioni - L OREAL

Oxydant - oxidizing emulsioni
L OREAL

një oxidant stabilizuar formuluar me përzierjet e substancave të butë, i lëmuar, trajtimin. Plotësisht zhvillon ngjyrat për të oksidimit apo errësirë ​​. Ajo blends ...

një oxidant stabilizuar formuluar me përzierjet e substancave të butë, i lëmuar, trajtimin. Plotësisht zhvillon ngjyrat për të oksidimit apo errësirë ​​. Ajo blends ...
Richesse detektor DE Diacolor - L OREAL

Richesse detektor DE Diacolor
L OREAL

Tags: një krem stabilizuar në 9 vëllime të krijuara për përzierje me Richesse de Diacolor. Vëzhguar në përzierje gjithmonëraport 1:1 1/2 (1 pjesë Richesse de Diacolor co...

Tags: një krem stabilizuar në 9 vëllime të krijuara për përzierje me Richesse de Diacolor. Vëzhguar në përzierje gjithmonëraport 1:1 1/2 (1 pjesë Richesse de Diacolor co...
Diacolor KUQ SPECIFIKE detektor - L OREAL

Diacolor KUQ SPECIFIKE detektor
L OREAL

Tags përdoren vetëm me RED Diacolor përzier gjithmonë me raportin 1:2. kuti : 1000 shishe ml ....

Tags përdoren vetëm me RED Diacolor përzier gjithmonë me raportin 1:2. kuti : 1000 shishe ml ....
INOA - L OREAL

INOA
L OREAL

detektor Tags specifike për përdorim me sistemin e ngjyrosur flokët INOA. Paketa e : 1000 shishe ml ....

detektor Tags specifike për përdorim me sistemin e ngjyrosur flokët INOA. Paketa e : 1000 shishe ml ....
Oxydant - L OREAL

Oxydant
L OREAL

një oxidant stabilizuar formuluar me përzierjet e substancave të butë, i lëmuar, trajtimin. Plotësisht zhvillon ngjyrat për të oksidimit apo errësirë ​​. Ajo blends ...

një oxidant stabilizuar formuluar me përzierjet e substancave të butë, i lëmuar, trajtimin. Plotësisht zhvillon ngjyrat për të oksidimit apo errësirë ​​. Ajo blends ...
Lirias dem - LIRIAS

Lirias dem
LIRIAS

Oxidizing emulsioni pak aromatike përzierjen me zbardh Lirias Fantastikpasuruar me komponente trajtimin mbrojtëse dhe luan një flokë delikate... Për përdorim profesional ve...

Oxidizing emulsioni pak aromatike përzierjen me zbardh Lirias Fantastikpasuruar me komponente trajtimin mbrojtëse dhe luan një flokë delikate... Për përdorim profesional ve...
Developer EASY - LISAP

Developer EASY
LISAP

Tags emulsioni butë në bazë të alkooleve cilësi të lartë lanolinë. Përdorimi sistematik i saj me errësirë ​​dhe njollë LISAP siguron 1. 2. 3. Depërtimi i mirë i 4...

Tags emulsioni butë në bazë të alkooleve cilësi të lartë lanolinë. Përdorimi sistematik i saj me errësirë ​​dhe njollë LISAP siguron 1. 2. 3. Depërtimi i mirë i 4...
COLOR SYNC Activator - MATRIX

COLOR SYNC Activator
MATRIX

Tags Cream stabilizuar në 9 vëllime të krijuara posaçërisht për përzierje me Color Sync. Metoda e përdorimit : të përziera në një raport 1:1 me hijen e dëshiruar Col...

Tags Cream stabilizuar në 9 vëllime të krijuara posaçërisht për përzierje me Color Sync. Metoda e përdorimit : të përziera në një raport 1:1 me hijen e dëshiruar Col...
Logjika : COLOR ADN- SISTEMI - MATRIX

Logjika : COLOR ADN- SISTEMI
MATRIX

Tags Zhvillimi plotësisht flokët oksidimi bojë Logjika CREMES ngjyra. Siguron stabilitet dhe fortësi ngjyra duke shmangur ndryshimet ngjyra si në kohën e aplikimit në kohë....

Tags Zhvillimi plotësisht flokët oksidimi bojë Logjika CREMES ngjyra. Siguron stabilitet dhe fortësi ngjyra duke shmangur ndryshimet ngjyra si në kohën e aplikimit në kohë....
COLORINSIDER - MATRIX

COLORINSIDER
MATRIX

Tags Pasuruar me vaj ulliri, cilësi e saj është më e dendur dhe kompakt, duke e lejuar për aplikim më të saktë. Në dispozicion në 10, 20, 30 vëllime. Metoda e përdorim...

Tags Pasuruar me vaj ulliri, cilësi e saj është më e dendur dhe kompakt, duke e lejuar për aplikim më të saktë. Në dispozicion në 10, 20, 30 vëllime. Metoda e përdorim...
Matrix krem Developer - MATRIX

Matrix krem Developer
MATRIX

Zhvillimi errësirë ​​plotësisht ose oksidimi SOCOLOR.BEAUTY Whitener Lehta Master. Siguron stabilitet dhe fortësi ngjyra duke shmangur ndryshimet ngjyra si në kohën e ap...

Zhvillimi errësirë ​​plotësisht ose oksidimi SOCOLOR.BEAUTY Whitener Lehta Master. Siguron stabilitet dhe fortësi ngjyra duke shmangur ndryshimet ngjyra si në kohën e ap...
Logjika shkëlqen Lightener krem - MATRIX

Logjika shkëlqen Lightener krem
MATRIX

Tags krem oxidizing specifike për përzierjen me destaining Logics Luminous Krem Lightener. Në dispozicion në 3 formulat :. 20, 30 dhe 40 vëllime kuti : 1000 shishe ml ...

Tags krem oxidizing specifike për përzierjen me destaining Logics Luminous Krem Lightener. Në dispozicion në 3 formulat :. 20, 30 dhe 40 vëllime kuti : 1000 shishe ml ...
COLORMAX - krem oxidant - MEDAVITA

COLORMAX - krem oxidant
MEDAVITA

Tags emulsifiers inovative, stabilizant dhe humectants siguruar respektimin maksimal në flokë dhe për të parandaluar humbjen lagështi të produktit gjatë përdorimit. Sistemi...

Tags emulsifiers inovative, stabilizant dhe humectants siguruar respektimin maksimal në flokë dhe për të parandaluar humbjen lagështi të produktit gjatë përdorimit. Sistemi...
EMULSION oxidant - MIX-UP

EMULSION oxidant
MIX-UP

Tags oxidizing emulsioni aromatike lehtë për t'u përdorur. Formulimi i tij lejon që të marrë përzierje shkrirë së bashku në mënyrë të përkryer dhe ngjyra homogjene me...

Tags oxidizing emulsioni aromatike lehtë për t'u përdorur. Formulimi i tij lejon që të marrë përzierje shkrirë së bashku në mënyrë të përkryer dhe ngjyra homogjene me...
OXYBIOCREAM - MIX-UP

OXYBIOCREAM
MIX-UP

Tags: Në dispozicion në versione : - 10 vëllime (3 %) të errësojë një ton dhe ngjyrosje të flokëve të zbardhura ; - 20 vëllime (6 %) për ton - mbi - ton ngjyra, të m...

Tags: Në dispozicion në versione : - 10 vëllime (3 %) të errësojë një ton dhe ngjyrosje të flokëve të zbardhura ; - 20 vëllime (6 %) për ton - mbi - ton ngjyra, të m...
Jon - NAPURA

Jon
NAPURA

Tags INOILOXYGEN - oxidizing emulsioni Fluide emulsioni oxidizing dhe i butë, i projektuar posaçërisht për të ulur agresivitetin e pjesës oksidativ dhe të rritur dellacolo...

Tags INOILOXYGEN - oxidizing emulsioni Fluide emulsioni oxidizing dhe i butë, i projektuar posaçërisht për të ulur agresivitetin e pjesës oksidativ dhe të rritur dellacolo...
Activator GOLD GOLD PURE - OROTHERAPY

Activator GOLD GOLD PURE
OROTHERAPY

Tags Activator për të veçantë mikro - aktive Gold Color me Keratin dhe Argan naftës. Përbërja e stabilizuar specifike krem e saj ofron cosmeticità maksimale në rezultatin ...

Tags Activator për të veçantë mikro - aktive Gold Color me Keratin dhe Argan naftës. Përbërja e stabilizuar specifike krem e saj ofron cosmeticità maksimale në rezultatin ...
OXYGEN LART - OVER COLOR

OXYGEN LART
OVER COLOR

OXYGEN IN krem aromatike lulushtrydhe Treguar me tints oksidimit të përhershëm. Duhet të jenë të përziera me krem ngjyrë ose xhel në raport rekomanduar nga prodhuesi. N...

OXYGEN IN krem aromatike lulushtrydhe Treguar me tints oksidimit të përhershëm. Duhet të jenë të përziera me krem ngjyrë ose xhel në raport rekomanduar nga prodhuesi. N...
krem Activator - PHILIP MARTINS

krem Activator
PHILIP MARTINS

Formuluar për të përmirësuar zbatimin e ngjyrës dhe whitener (pluhur zbardhues). Rrit zbatimin e krem me ngjyrë, duke ruajtur volumin fillestar edhe në një distancë kohor...

Formuluar për të përmirësuar zbatimin e ngjyrës dhe whitener (pluhur zbardhues). Rrit zbatimin e krem me ngjyrë, duke ruajtur volumin fillestar edhe në një distancë kohor...
krem oxidant - PLURA PROFESSIONAL LINE

krem oxidant
PLURA PROFESSIONAL LINE

Tags krem oxidant të përshtatshme për oksidimit ngjyrë dhe njollë profesionale. Formulimi i saj siguron ndriçimin optimal, në respekt të plotë të strukturës së flokëve...

Tags krem oxidant të përshtatshme për oksidimit ngjyrë dhe njollë profesionale. Formulimi i saj siguron ndriçimin optimal, në respekt të plotë të strukturës së flokëve...
H • ZONE - RENEE BLANCHE

H • ZONE
RENEE BLANCHE

Tags Hidrogjen peroksid krem, këndshëm aromatik, freskuese dhe qetësues, me kokosit naftës dhe beeswax. Cilësi butë siguron aplikim të lehtë dhe formulimi i saj siguron ndr...

Tags Hidrogjen peroksid krem, këndshëm aromatik, freskuese dhe qetësues, me kokosit naftës dhe beeswax. Cilësi butë siguron aplikim të lehtë dhe formulimi i saj siguron ndr...
OXY krem - RETRO PROFESSIONAL

OXY krem
RETRO PROFESSIONAL

një krem ​​fluide që blends të përkryer me ndonjë krem apo xhel ngjyrosje të optimizuar rezultatin teknik të aplikacioneve. Activator për banjo e ngjyra, hije 10, 20, ...

një krem ​​fluide që blends të përkryer me ndonjë krem apo xhel ngjyrosje të optimizuar rezultatin teknik të aplikacioneve. Activator për banjo e ngjyra, hije 10, 20, ...
Revlonissimo - REVLON PROFESSIONAL

Revlonissimo
REVLON PROFESSIONAL

YOUNG COLOR EXCEL oxidizing Oxidant për përdorim me Revlon RINJ COLOR EXCEL. Ajo mund të ketë një efekt zbardhues. Në dispozicion në Vol 1.8 %, 3 % dhe 4.5 %. kuti : 90...

YOUNG COLOR EXCEL oxidizing Oxidant për përdorim me Revlon RINJ COLOR EXCEL. Ajo mund të ketë një efekt zbardhues. Në dispozicion në Vol 1.8 %, 3 % dhe 4.5 %. kuti : 90...
Revlonissimo - peroksid - REVLON PROFESSIONAL

Revlonissimo - peroksid
REVLON PROFESSIONAL

Tags oxidant krem Zhvilluesit e ngjyra e flokëve Revlonissimo, përdorni 1:03 të trash, përmirësimin edetyrueshme e përzierje në rrënjët e flokëve. Ndalonbojë të pikoj...

Tags oxidant krem Zhvilluesit e ngjyra e flokëve Revlonissimo, përdorni 1:03 të trash, përmirësimin edetyrueshme e përzierje në rrënjët e flokëve. Ndalonbojë të pikoj...
Latte aromatike detektor - SCENIC

Latte aromatike detektor
SCENIC

Tags oxidant krem Një krem oxidant në vëllime të ulët për ton - mbi - ton ngjyra. kuti : 1000 shishe ml ...

Tags oxidant krem Një krem oxidant në vëllime të ulët për ton - mbi - ton ngjyra. kuti : 1000 shishe ml ...
EMULSION oxidant - SCREEN

EMULSION oxidant
SCREEN

Tags oxidizing Emulsion Cream Një krem oxidant, ideal për përzierjen me teknikë për t'u ngjyrosur :. CLASSIC Screen COLOR Në dispozicion në 10, 20, 30 dhe 40 Vol kuti : ...

Tags oxidizing Emulsion Cream Një krem oxidant, ideal për përzierjen me teknikë për t'u ngjyrosur :. CLASSIC Screen COLOR Në dispozicion në 10, 20, 30 dhe 40 Vol kuti : ...
COLOREVO OXY - SELECTIVE

COLOREVO OXY
SELECTIVE

emulsioni formuluar për të arritur rezultate mbresëlënëse në lidhje me COLOREVO. COLOREVO OXY është edhe e këndshme parfumuar dhe përdorim i shoqëruar me garanci COLORE...

emulsioni formuluar për të arritur rezultate mbresëlënëse në lidhje me COLOREVO. COLOREVO OXY është edhe e këndshme parfumuar dhe përdorim i shoqëruar me garanci COLORE...
krem Activator - SENSUS

krem Activator
SENSUS

Tags vepron në sinergji mebojë bazë trajtimin ngjyrë krem ​​SENS.US (M3K, kadife dhe mc2) të depërtojnë më mirë në flokë, për një efekt të lartë kozmetike. Produ...

Tags vepron në sinergji mebojë bazë trajtimin ngjyrë krem ​​SENS.US (M3K, kadife dhe mc2) të depërtojnë më mirë në flokë, për një efekt të lartë kozmetike. Produ...
EMULSION oxidant aromatike - SERICOLOR

EMULSION oxidant aromatike
SERICOLOR

me proteina mëndafshi Emulsioni oxidizing aromatike me gjeneratën e fundit. Në sajë të formulës së saj të pasuruar me proteina mëndafshi dhe emulsifiers trajtimin mbron d...

me proteina mëndafshi Emulsioni oxidizing aromatike me gjeneratën e fundit. Në sajë të formulës së saj të pasuruar me proteina mëndafshi dhe emulsifiers trajtimin mbron d...
COLOR - SHOT

COLOR
SHOT

Tags: është produkti ideal për të zhvilluar aksionin oxidizing me krem Professional Color flokeve dhe profesionale flokeve Sistemit Color, dhe është i përshtatshëm për të...

Tags: është produkti ideal për të zhvilluar aksionin oxidizing me krem Professional Color flokeve dhe profesionale flokeve Sistemit Color, dhe është i përshtatshëm për të...
havjar PARË - SOA

havjar PARË
SOA

detektor në krem me havjar Një activator oxidant krem pasuruar në mënyrë specifike me hidratues dhe të kondicionuar agjentëve havjar. Në dispozicion në Vol 10 (3 %)Vo...

detektor në krem me havjar Një activator oxidant krem pasuruar në mënyrë specifike me hidratues dhe të kondicionuar agjentëve havjar. Në dispozicion në Vol 10 (3 %)Vo...
AXENIA - Lab MBLEDHJA - SOCO

AXENIA - Lab MBLEDHJA
SOCO

Tags oxidizing emulsioni për errësirë ​​të përhershme. Emulsioni është në dispozicion në 10, 20, 30, 40 vëllime. Metoda e përdorimit : AXENIA Lab MBLEDHJA është ...

Tags oxidizing emulsioni për errësirë ​​të përhershme. Emulsioni është në dispozicion në 10, 20, 30, 40 vëllime. Metoda e përdorimit : AXENIA Lab MBLEDHJA është ...
KERAMINE H PROFESIONAL - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL
SOCO

Tags: është një oxidant specifik krem për përdorim me të për t'u ngjyrosur flokët krem Keramine H profesionale me një raport përzierjen 1:2 i cili i jep produktit aftësi...

Tags: është një oxidant specifik krem për përdorim me të për t'u ngjyrosur flokët krem Keramine H profesionale me një raport përzierjen 1:2 i cili i jep produktit aftësi...
STRUKTIS ZERO - STRUKTIS

STRUKTIS ZERO
STRUKTIS

Formula stabilizuar. Përmban peroksid hidrogjeni. Në dispozicion në versione : - 10 vëllime - 20 vëllime - 30 vëllime - 40 vëllime kuti : shishe 1000 ml ...

Formula stabilizuar. Përmban peroksid hidrogjeni. Në dispozicion në versione : - 10 vëllime - 20 vëllime - 30 vëllime - 40 vëllime kuti : shishe 1000 ml ...
Peroksid hidrogjeni emulsified - TECHNIQUE

Peroksid hidrogjeni emulsified
TECHNIQUE

Tags Falë veprimit të saj synergistic, garanton një homogjene dhe uniforme në të gjithë flokët. Në dispozicion në versionet : 10. - 20 - 30-40 vol kuti : shishe 1000 ml ...

Tags Falë veprimit të saj synergistic, garanton një homogjene dhe uniforme në të gjithë flokët. Në dispozicion në versionet : 10. - 20 - 30-40 vol kuti : shishe 1000 ml ...
TEOTEMA krem Developer - TEOTEMA-COSMEDI

TEOTEMA krem Developer
TEOTEMA-COSMEDI

Tags Formuluar të jenë të përzier me produkte të tjera të ngjyrosur Teotema. Formula e produktit është kalibruar për të krijuar konsekuencë ideale e cila siguron lehtës...

Tags Formuluar të jenë të përzier me produkte të tjera të ngjyrosur Teotema. Formula e produktit është kalibruar për të krijuar konsekuencë ideale e cila siguron lehtës...
OXI krem - TK

OXI krem
TK

një krem ​​fluide që blends të përkryer me ndonjë krem apo xhel ngjyrosje të optimizuar rezultatin teknik të aplikacioneve. Activator për banjo e ngjyra, hije 10, 20, ...

një krem ​​fluide që blends të përkryer me ndonjë krem apo xhel ngjyrosje të optimizuar rezultatin teknik të aplikacioneve. Activator për banjo e ngjyra, hije 10, 20, ...
VERACOLOR Activator - TMT

VERACOLOR Activator
TMT

Tags me vaj argan Activator specifike e hidrogjen peroksid - bazuar aromatike që të shkojë me bojë pa VERACOLOR amoniakut me vaj Argan, ideale për të nxjerrë në pah karak...

Tags me vaj argan Activator specifike e hidrogjen peroksid - bazuar aromatike që të shkojë me bojë pa VERACOLOR amoniakut me vaj Argan, ideale për të nxjerrë në pah karak...
DE - LEHTA - OXI - TOCCO MAGICO

DE - LEHTA - OXI
TOCCO MAGICO

Tags oxidizing emulsioni Në dispozicion në 10/20/30/40 vëllime, specifikonpluhur Universale dhe krem krem çngjyroj përfshira në SISTEMI DE - LEHTA. Formulimi i tij i veçan...

Tags oxidizing emulsioni Në dispozicion në 10/20/30/40 vëllime, specifikonpluhur Universale dhe krem krem çngjyroj përfshira në SISTEMI DE - LEHTA. Formulimi i tij i veçan...
OXI - COLOR - TOCCO MAGICO

OXI - COLOR
TOCCO MAGICO

Tags oxidizing emulsioni për ngjyrosje dhe zbardhues me aromë me shije frute Formulimi unik bën të OXI - COLOR oxidant që është i përshtatshëm për çdo lloj të ngjyros...

Tags oxidizing emulsioni për ngjyrosje dhe zbardhues me aromë me shije frute Formulimi unik bën të OXI - COLOR oxidant që është i përshtatshëm për çdo lloj të ngjyros...
ART ABSOLUTE - VITALITYS

ART ABSOLUTE
VITALITYS

Produkt Tags stabilitet të lartë, lejon një përzierje të qetë dhe të butë. Aromatike delicately, kjo nuk do të dalë gjatë zbatimit. Në dispozicion në 4 formulimet p...

Produkt Tags stabilitet të lartë, lejon një përzierje të qetë dhe të butë. Aromatike delicately, kjo nuk do të dalë gjatë zbatimit. Në dispozicion në 4 formulimet p...
ZERO : Activator SPECIFIKE - VITALITYS

ZERO : Activator SPECIFIKE
VITALITYS

formuluar për përdorim në kombinim me krem colorant zero. Vetëm një gjendje për të maksimizuar rezultatin e Mbrojtjes Skin Diamon dhe të rritur secilën nga 42 hije të Ze...

formuluar për përdorim në kombinim me krem colorant zero. Vetëm një gjendje për të maksimizuar rezultatin e Mbrojtjes Skin Diamon dhe të rritur secilën nga 42 hije të Ze...
LINE ACADEMY - krem oksigjen - VOLHAIR

LINE ACADEMY - krem oksigjen
VOLHAIR

Tags OXYGEN krem ACADEMY është një përzierje specifike oxidant për të marrë rezultatet më të mira me të ngjyrosur kozmetikë LINE ACADEMY dhe ngjyra të tjera të oksidim...

Tags OXYGEN krem ACADEMY është një përzierje specifike oxidant për të marrë rezultatet më të mira me të ngjyrosur kozmetikë LINE ACADEMY dhe ngjyra të tjera të oksidim...
Aktivizues TONE UP - VOLHAIR

Aktivizues TONE UP
VOLHAIR

aktivizues ngjyrat specifike Ton Up realitetit dhe fantazisë. Ata mbajnë një hidratues të butë mbrojtëse dhe zbutësflokët në thellësi. Sigurimi forcën dhe stabilitetin ...

aktivizues ngjyrat specifike Ton Up realitetit dhe fantazisë. Ata mbajnë një hidratues të butë mbrojtëse dhe zbutësflokët në thellësi. Sigurimi forcën dhe stabilitetin ...
COLOR TOUCH EMULSION - WELLA

COLOR TOUCH EMULSION
WELLA

Tags COLOR Touch PLUS Projektuar për të punuar me ngjyra e tyre krem, dhe COLOR COLOR Touch Touch PLUS, të sigurojë lehtësinë e përdorimit dhe performanca e shkëlqyer. Pa...

Tags COLOR Touch PLUS Projektuar për të punuar me ngjyra e tyre krem, dhe COLOR COLOR Touch Touch PLUS, të sigurojë lehtësinë e përdorimit dhe performanca e shkëlqyer. Pa...
Welloxon PERFECT - krem oxidant - WELLA

Welloxon PERFECT - krem oxidant
WELLA

Tags Welloxon PERFECT ështëkrem oxidant që arrin rezultate superiore ngjyra. Falë StabilKomplex bazën e formulimit të saj, Welloxon udhëzues PERFECT në mënyrë të barab...

Tags Welloxon PERFECT ështëkrem oxidant që arrin rezultate superiore ngjyra. Falë StabilKomplex bazën e formulimit të saj, Welloxon udhëzues PERFECT në mënyrë të barab...
XTRABYLIA ® - XTRO'

XTRABYLIA ®
XTRO'

Tags XTRABYLIA ® Oxyd (3 %) Vol 10 Oxidant stabilizuar krem ngjyrat pastel mbi flokët e zbardhura. Tags XTRABYLIA ® Oxyd (6 %) Vol 20 Oxidant stabilizuar krem për rrufetë ...

Tags XTRABYLIA ® Oxyd (3 %) Vol 10 Oxidant stabilizuar krem ngjyrat pastel mbi flokët e zbardhura. Tags XTRABYLIA ® Oxyd (6 %) Vol 20 Oxidant stabilizuar krem për rrufetë ...
PEROXIDO Verdha - YELLOW

PEROXIDO Verdha
YELLOW

Tags YELLOW PEROXIDO është e stabilizuar peroksid hidrogjeni pasur dylli i butë gjobë mund të mbrojë strukturën e flokëve gjatë shërbimit ngjyra. I butë dhe aromatik, ...

Tags YELLOW PEROXIDO është e stabilizuar peroksid hidrogjeni pasur dylli i butë gjobë mund të mbrojë strukturën e flokëve gjatë shërbimit ngjyra. I butë dhe aromatik, ...
LEVEX - ZETAVEL

LEVEX
ZETAVEL

Tags detektor SOFT dhe OXICREAM PH - inium Detektor inium SOFT është një detektor dhe stabilizator në krem zbuluar përqendrim të ulët dhe me një përqendrim adekuat të s...

Tags detektor SOFT dhe OXICREAM PH - inium Detektor inium SOFT është një detektor dhe stabilizator në krem zbuluar përqendrim të ulët dhe me një përqendrim adekuat të s...

X