BLEACHES ❤️ FLOKEVE

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Bleaches flokeve

PRODUCTS N°: 108
COLOR.IT - pickling - ALDO FORTE

COLOR.IT - pickling
ALDO FORTE

Tags DECAPANTE COLOR.IT ju lejon të lehtë të ndryshojë ngjyra, pa ndikuar në pigment natyral ose sulmojnëoksidohet, duke e lënë flokët e butë. Nuk ka dëme ju mund të fs...

Tags DECAPANTE COLOR.IT ju lejon të lehtë të ndryshojë ngjyra, pa ndikuar në pigment natyral ose sulmojnëoksidohet, duke e lënë flokët e butë. Nuk ka dëme ju mund të fs...
COLOR.IT - pluhur zbardhues - ALDO FORTE

COLOR.IT - pluhur zbardhues
ALDO FORTE

Tags Formuluar me pluhur të rëndë, kështu që të paqëndrueshme, ajo është e pasur e përbërësve të zgjedhur me kujdes. Respekton strukturën e flokëve decolorandolo mir...

Tags Formuluar me pluhur të rëndë, kështu që të paqëndrueshme, ajo është e pasur e përbërësve të zgjedhur me kujdes. Respekton strukturën e flokëve decolorandolo mir...
PAJISJE - SUPERMÈCHES + - ALFAPARF

PAJISJE - SUPERMÈCHES +
ALFAPARF

zbardhues pluhur kompakt zbardhues të lartë të pushtetit VEPRIMI : • 7 nivele të heqë • saktësi maksimale dhe rezultate tepër të qetë • Fleksibilitet maksimal : h...

zbardhues pluhur kompakt zbardhues të lartë të pushtetit VEPRIMI : • 7 nivele të heqë • saktësi maksimale dhe rezultate tepër të qetë • Fleksibilitet maksimal : h...
streaks FLASH - ALLWAVES

streaks FLASH
ALLWAVES

Tags zbardhues pluhur toning FLASH vija të lightens dhe ngjyrat në të njëjtën kohë e flokut natyral dhe me ngjyrë. Lejon të vija merrni me kursime të konsiderueshme koho...

Tags zbardhues pluhur toning FLASH vija të lightens dhe ngjyrat në të njëjtën kohë e flokut natyral dhe me ngjyrë. Lejon të vija merrni me kursime të konsiderueshme koho...
TË bjonde - BE PURE LEHTA krem bjonde - ALTER EGO ITALY

TË bjonde - BE PURE LEHTA krem bjonde
ALTER EGO ITALY

TË bjonde është varg i parë i ngjyra dhe profesionale produkteve të prodhuara ekskluzivisht për të përmbushur të gjitha nevojat e flokëve natyrale bjonde, e zbardhur apo...

TË bjonde është varg i parë i ngjyra dhe profesionale produkteve të prodhuara ekskluzivisht për të përmbushur të gjitha nevojat e flokëve natyrale bjonde, e zbardhur apo...
E SIGURIMIT Highlight - BAREX

E SIGURIMIT Highlight
BAREX

Tags pluhur zbardhues të bardhë me pluhur perla Kompakt pluhur të bardhë super ka një kapacitet deri në 6 ton rrufetë, i përdorshëm me çdo lloj teknike për zbatimin e ...

Tags pluhur zbardhues të bardhë me pluhur perla Kompakt pluhur të bardhë super ka një kapacitet deri në 6 ton rrufetë, i përdorshëm me çdo lloj teknike për zbatimin e ...
LEJUAR - BAREX

LEJUAR
BAREX

Tags SIGURIMIT bjonde bjonde flokët heqjen krem krem super rrufetë me gjalpë Shi Specifikim për ndriçimin dhe kujdesin e flokëve, në formulën e saj të veçantë përbër...

Tags SIGURIMIT bjonde bjonde flokët heqjen krem krem super rrufetë me gjalpë Shi Specifikim për ndriçimin dhe kujdesin e flokëve, në formulën e saj të veçantë përbër...
JOC COLOR LINE - BAREX

JOC COLOR LINE
BAREX

Tags zbardhues pluhur Blue - Efekti antigiallo me D - Panthenol Zbardhet respekt të madhe për të lëkurës dhe të flokëve, dhe në mënyrë të barabartë lightens me rezult...

Tags zbardhues pluhur Blue - Efekti antigiallo me D - Panthenol Zbardhet respekt të madhe për të lëkurës dhe të flokëve, dhe në mënyrë të barabartë lightens me rezult...
JOC COLOR LINE - BAREX

JOC COLOR LINE
BAREX

DOBET DECOLORANTE mëndafshi zbardhues pluhur nonvolatile me pluhur mëndafshi Krijuar posaçërisht për një të përgjithshme, mesatare apo njollë lexuar, për streaks, pick...

DOBET DECOLORANTE mëndafshi zbardhues pluhur nonvolatile me pluhur mëndafshi Krijuar posaçërisht për një të përgjithshme, mesatare apo njollë lexuar, për streaks, pick...
Innovation Extreme Red - BBCOS

Innovation Extreme Red
BBCOS

Tags zbardhues inovative të përshtatshme për të krijuar kontraste e ngjyra mbi tonalitete të flokëve të kuqe dhe të kuqërremtë mbi natyrore apo me ngjyrë të errët, pa ...

Tags zbardhues inovative të përshtatshme për të krijuar kontraste e ngjyra mbi tonalitete të flokëve të kuqe dhe të kuqërremtë mbi natyrore apo me ngjyrë të errët, pa ...
Krem WHITE streaks - BBCOS

Krem WHITE streaks
BBCOS

Tags Whitener në creama Decolorante krem zbardhues të lartë të energjisë. Ndriçohet ngjyrën tuaj pa dëmtimin e flokut tuaj. Metoda e përdorimit : mix 50 gr. White Mèc...

Tags Whitener në creama Decolorante krem zbardhues të lartë të energjisë. Ndriçohet ngjyrën tuaj pa dëmtimin e flokut tuaj. Metoda e përdorimit : mix 50 gr. White Mèc...
Deco krem zbardhues - BIOSKY

Deco krem zbardhues
BIOSKY

Tags Whitener Cream Deco është një krem ​​whitener për të ndriçohet dhe zbardh, mbrojtjen e bosht e flokëve. Tags paketë : Rimbushja zarf ...

Tags Whitener Cream Deco është një krem ​​whitener për të ndriçohet dhe zbardh, mbrojtjen e bosht e flokëve. Tags paketë : Rimbushja zarf ...
zbardhues pluhur - BLACK

zbardhues pluhur
BLACK

Tags pluhur zbardhues WHITE - formula rregullt Kjo është një përzierje e përbërësve pluhur projektuar për të marrë një njollë natyrore dhe uniforme, të aftë për t...

Tags pluhur zbardhues WHITE - formula rregullt Kjo është një përzierje e përbërësve pluhur projektuar për të marrë një njollë natyrore dhe uniforme, të aftë për t...
COLORIANNE PRESTIGE - BRELIL PROFESSIONAL

COLORIANNE PRESTIGE
BRELIL PROFESSIONAL

Tags ABSOLUTE Decolorizing kompakt pluhur me fuqi zbardhja e 7/8 tone, ideale për çdo lloj të vija ose nxjerr në pah pa pulping ose sulmojnë flokët. Përzier me Oxilan zhvi...

Tags ABSOLUTE Decolorizing kompakt pluhur me fuqi zbardhja e 7/8 tone, ideale për çdo lloj të vija ose nxjerr në pah pa pulping ose sulmojnë flokët. Përzier me Oxilan zhvi...
COLORIANNE PRESTIGE - BRELIL PROFESSIONAL

COLORIANNE PRESTIGE
BRELIL PROFESSIONAL

Tags DECOLORANTE aromatike Nonvolatile Decolorante aromatike pluhur lejon zbardh deri 5/6 nivele të pa pulping flokët. Përzier me Oxilan zhvillon një krem ​​të butë dhe...

Tags DECOLORANTE aromatike Nonvolatile Decolorante aromatike pluhur lejon zbardh deri 5/6 nivele të pa pulping flokët. Përzier me Oxilan zhvillon një krem ​​të butë dhe...
zbardhues pluhur - CAPILLUM

zbardhues pluhur
CAPILLUM

Tags zbardhues pluhur FAST Zbardhues pluhur të përshtatshme për të gjitha llojet e njollë (vija të nxjerr në pah, vija), me kufje, mistri, krehër dhe hartave. Formulimi i...

Tags zbardhues pluhur FAST Zbardhues pluhur të përshtatshme për të gjitha llojet e njollë (vija të nxjerr në pah, vija), me kufje, mistri, krehër dhe hartave. Formulimi i...
Kontrasti Exspress - CAPILLUM

Kontrasti Exspress
CAPILLUM

Tags Powder përshtatshme për të gjitha llojet e vija, vija. Kjo ju lejon të shpejt të marrë e riflessatura dëshiruar. Ju mund të aplikoni në flokët natyrore dhe / ose me ...

Tags Powder përshtatshme për të gjitha llojet e vija, vija. Kjo ju lejon të shpejt të marrë e riflessatura dëshiruar. Ju mund të aplikoni në flokët natyrore dhe / ose me ...
JETA NATYRORE SWEET - CHARME & BEAUTY

JETA NATYRORE SWEET
CHARME & BEAUTY

paste zbardhues e brezit të fundit. I shpejtë, i fuqishëm dhe miqësore me mjedisin. Zëvendësonpluhur decolorizing, mbron flokët, zbardhur me nivelet maksimale të lejuara d...

paste zbardhues e brezit të fundit. I shpejtë, i fuqishëm dhe miqësore me mjedisin. Zëvendësonpluhur decolorizing, mbron flokët, zbardhur me nivelet maksimale të lejuara d...
HT WHITE - BLUE HT - CHARME & BEAUTY

HT WHITE - BLUE HT
CHARME & BEAUTY

pluhurat zbardhues , të bardhë dhe blu versionet janë të pajisura me një aromë të këndshme, të freskëta. Janë treguar për secilin lloj të flokëve dhe të lejojë ndri...

pluhurat zbardhues , të bardhë dhe blu versionet janë të pajisura me një aromë të këndshme, të freskëta. Janë treguar për secilin lloj të flokëve dhe të lejojë ndri...
Pluhur COLORDESIGN zbardhues - COLOR DESIGN

Pluhur COLORDESIGN zbardhues
COLOR DESIGN

produktet për njollë e flokëve COLORDESIGN janë formuluar me kujdes maksimal në mënyrë që të lejojë mjeku për të arritur rezultatet e dëshiruara, duke lejuar në të ...

produktet për njollë e flokëve COLORDESIGN janë formuluar me kujdes maksimal në mënyrë që të lejojë mjeku për të arritur rezultatet e dëshiruara, duke lejuar në të ...
MASKA - DAVINES

MASKA
DAVINES

proces zbardhues pluhur i kontrolluar dhe luhatshmëri të ulët. Formula inovative, i pasur hidrolizate proteina qumështi me ajer intensive dhe efekt mbrojtës në bosht e flok...

proces zbardhues pluhur i kontrolluar dhe luhatshmëri të ulët. Formula inovative, i pasur hidrolizate proteina qumështi me ajer intensive dhe efekt mbrojtës në bosht e flok...
streaks PHYSIA - DEMERAL

streaks PHYSIA
DEMERAL

Tags krem të re për trajtimin e streaks & balayages teknologji krejtësisht të lirë nga amoniakut, e cila siguron rrufetë, madhështi dhe trajtim në një shërbejnë të vet...

Tags krem të re për trajtimin e streaks & balayages teknologji krejtësisht të lirë nga amoniakut, e cila siguron rrufetë, madhështi dhe trajtim në një shërbejnë të vet...
Gommage NGJYRA - DEMERAL

Gommage NGJYRA
DEMERAL

Tags Gommage Ngjyra e flokëve është një trajtojnë të veçantë me ngjyrë të veçantë me pigmente apo oksidimit artificiale, e cila redukton butësisht dhe gradualisht grim...

Tags Gommage Ngjyra e flokëve është një trajtojnë të veçantë me ngjyrë të veçantë me pigmente apo oksidimit artificiale, e cila redukton butësisht dhe gradualisht grim...
UAIT 7 - DEMERAL

UAIT 7
DEMERAL

Tags UAIT ështëe re zbardhues pluhur Demeral kompakt. Falë teknologjisë së re dhe një formulim të veçantë mikro - grimcuar me efekt - mbrojtëse kozmetike, UAIT zhvillon v...

Tags UAIT ështëe re zbardhues pluhur Demeral kompakt. Falë teknologjisë së re dhe një formulim të veçantë mikro - grimcuar me efekt - mbrojtëse kozmetike, UAIT zhvillon v...
Zbardhues pluhur Blue MARRËVESHJA - ECHOSLINE

Zbardhues pluhur Blue MARRËVESHJA
ECHOSLINE

streaks , discolorations dhe pickling, është i përshtatshëm për të gjitha teknikat e zbardhues. Lejon të merrni rrufetë deri në 6 ton, zbutjen e efekteve të verdhë - por...

streaks , discolorations dhe pickling, është i përshtatshëm për të gjitha teknikat e zbardhues. Lejon të merrni rrufetë deri në 6 ton, zbutjen e efekteve të verdhë - por...
Zbardhues pluhur Blue amoniak MARRËVESHJA - ECHOSLINE

Zbardhues pluhur Blue amoniak MARRËVESHJA
ECHOSLINE

Tags Echosline rrit sektorin teknik të njollë me : - Produkt i ri me një formulim të përshtatshme për teknikat më moderne të zbardhues ; -. Paketimit New praktike dhe funks...

Tags Echosline rrit sektorin teknik të njollë me : - Produkt i ri me një formulim të përshtatshme për teknikat më moderne të zbardhues ; -. Paketimit New praktike dhe funks...
6 . Makarona Deco - ELGON

6 . Makarona Deco
ELGON

paste zbardhues që zbardh deri në 6 ton ofruar një alternativë për bleaches pluhur. Avantazhet : • lehtë për përzierje • Mungesa absolute e pluhurit ajrore që redukto...

paste zbardhues që zbardh deri në 6 ton ofruar një alternativë për bleaches pluhur. Avantazhet : • lehtë për përzierje • Mungesa absolute e pluhurit ajrore që redukto...
Bleach Bluberry - ELGON

Bleach Bluberry
ELGON

Tags zbardhues Purple me fuqi super antigiallo aromë të këndshme e boronicë. Tags Ne përdorim 1 deri 2 të gjitha bleaches. Tags • lightens deri në 3 ton - • lightens der...

Tags zbardhues Purple me fuqi super antigiallo aromë të këndshme e boronicë. Tags Ne përdorim 1 deri 2 të gjitha bleaches. Tags • lightens deri në 3 ton - • lightens der...
Deco amoniakut FALAS - ELGON

Deco amoniakut FALAS
ELGON

Tags: pa amoniak, veprim zbardh kondicionuar. Tags PLUS PER floktar - Përjashtohen nga persulfate hidrogjen - Powder nonvolatile - Konsistenca e përzierje të qëndrueshme - P...

Tags: pa amoniak, veprim zbardh kondicionuar. Tags PLUS PER floktar - Përjashtohen nga persulfate hidrogjen - Powder nonvolatile - Konsistenca e përzierje të qëndrueshme - P...
Deco Passion (e Deco FAST ) Bleach MARRËVESHJA - EMMEDICIOTTO

Deco Passion (e Deco FAST ) Bleach MARRËVESHJA
EMMEDICIOTTO

një pluhur zbardhues, për shkak të cilësisë së lartë në zbardhues flokët. Ajo ka një formulë të butë nuk paqëndrueshme, shumë mbrojtëse për lëkurën dhe flokët ...

një pluhur zbardhues, për shkak të cilësisë së lartë në zbardhues flokët. Ajo ka një formulë të butë nuk paqëndrueshme, shumë mbrojtëse për lëkurën dhe flokët ...
Solaris - POUDR 6 - EUGENE PERMA

Solaris - POUDR 6
EUGENE PERMA

Eugene përhershme Laboratories kanë zhvilluar një varg të 9 produkteve esenciale për të ofruar klientëve sallat e performancës së njollë kreative dhe të personalizuar. ...

Eugene përhershme Laboratories kanë zhvilluar një varg të 9 produkteve esenciale për të ofruar klientëve sallat e performancës së njollë kreative dhe të personalizuar. ...
Solaris - PAT7 - EUGENE PERMA

Solaris - PAT7
EUGENE PERMA

Eugene përhershme Laboratories kanë zhvilluar një varg të 9 produkteve esenciale për të ofruar klientëve sallat e performancës së njollë kreative dhe të personalizuar. ...

Eugene përhershme Laboratories kanë zhvilluar një varg të 9 produkteve esenciale për të ofruar klientëve sallat e performancës së njollë kreative dhe të personalizuar. ...
PERFECTA zbardhues pluhur kompakt 02/01 - FAIPA

PERFECTA zbardhues pluhur kompakt 02/01
FAIPA

Tags 01 SPECIAL PER streaks Veçanërisht të përshtatshme për arrin zbardhues, mesataret, lexuar, balayages, vija dhe pickling. Ajo gjithashtu respekton flokët e brishtë. De...

Tags 01 SPECIAL PER streaks Veçanërisht të përshtatshme për arrin zbardhues, mesataret, lexuar, balayages, vija dhe pickling. Ajo gjithashtu respekton flokët e brishtë. De...
ECURIA TECH - FARMAGAN

ECURIA TECH
FARMAGAN

Tags krem zbardhues Krem Tags Whitener për flokët pushtet të lartë rrufetë. Cilësi e përzierje na lejon për të zhvilluar teknika të punuar më të shpejtë dhe më të ...

Tags krem zbardhues Krem Tags Whitener për flokët pushtet të lartë rrufetë. Cilësi e përzierje na lejon për të zhvilluar teknika të punuar më të shpejtë dhe më të ...
RRETH BLONDEST bjonde krem NDRIÇIMI - FAROUK

RRETH BLONDEST bjonde krem NDRIÇIMI
FAROUK

Tags RRETH BLONDEST krem NDRIÇIMI bjonde Kjo është një rrufetë në vaj - bazuar dhe ka shpejtësinë dhe karakteristikat e një pluhur. Të kondicionuar pronat e naftës nat...

Tags RRETH BLONDEST krem NDRIÇIMI bjonde Kjo është një rrufetë në vaj - bazuar dhe ka shpejtësinë dhe karakteristikat e një pluhur. Të kondicionuar pronat e naftës nat...
Çngjyroj B DIAMOND - FRAMESI

Çngjyroj B DIAMOND
FRAMESI

Tags Whitener me pluhur diamanti Diamant,më të vlefshme në mes të gurëve, ështëmineral me indeksin më të lartë thyes. Pluhur diamanti përveç çngjyroj B DIAMOND rrit ...

Tags Whitener me pluhur diamanti Diamant,më të vlefshme në mes të gurëve, ështëmineral me indeksin më të lartë thyes. Pluhur diamanti përveç çngjyroj B DIAMOND rrit ...
Çngjyroj B SPECIALE - FRAMESI

Çngjyroj B SPECIALE
FRAMESI

Tags whitener gjobë pluhur çngjyroj B është një bazë e derivateve te celulozes. Këto substanca, me origjinë bimore, gjatë fazave të ndryshme të procesit të mbajë lagë...

Tags whitener gjobë pluhur çngjyroj B është një bazë e derivateve te celulozes. Këto substanca, me origjinë bimore, gjatë fazave të ndryshme të procesit të mbajë lagë...
OXYCUR PLATIN - GOLDWELL

OXYCUR PLATIN
GOLDWELL

Tags Whitener performancë të lartë Decolorizing pluhur që plotëson të gjitha nevojat e zbardhues dhe njollë, nga të lehta flokëverdhë nxjerr në pah ekstrem. Butë në fl...

Tags Whitener performancë të lartë Decolorizing pluhur që plotëson të gjitha nevojat e zbardhues dhe njollë, nga të lehta flokëverdhë nxjerr në pah ekstrem. Butë në fl...
lUKSOZE haircolor - GREEN LIGHT

lUKSOZE haircolor
GREEN LIGHT

Tags zbardhues pluhur kompakt JO amoniakut : BARDHE DHE BLUE Amoniakut pa zbardhues pluhur kompakt ju lejon të merrni vija e ngjyra, goditje të lehta dhe një njollë të fort...

Tags zbardhues pluhur kompakt JO amoniakut : BARDHE DHE BLUE Amoniakut pa zbardhues pluhur kompakt ju lejon të merrni vija e ngjyra, goditje të lehta dhe një njollë të fort...
SISTEMI HP Color - HELEN SEWARD

SISTEMI HP Color
HELEN SEWARD

Tags Linja përbëhet nga dy bleaches në krem dhe CREAM_B CREAM_V, të cilat sigurojnë mbrojtje maksimale në mahnitëse bjonde. Tags CREAM_B Lejon të merrni rrufetë uniforme...

Tags Linja përbëhet nga dy bleaches në krem dhe CREAM_B CREAM_V, të cilat sigurojnë mbrojtje maksimale në mahnitëse bjonde. Tags CREAM_B Lejon të merrni rrufetë uniforme...
Voila - INTERCOSMO

Voila
INTERCOSMO

Tags D - FALAS - pluhur jo- paqëndrueshme decolorizing Siguron ndriçimi lartë në lidhje totale e strukturës së flokëve. Ajo ka një përmbajtje të ulët amoniakut të pus...

Tags D - FALAS - pluhur jo- paqëndrueshme decolorizing Siguron ndriçimi lartë në lidhje totale e strukturës së flokëve. Ajo ka një përmbajtje të ulët amoniakut të pus...
BLONDLY - ITELY

BLONDLY
ITELY

flokëverdhë ngjyra e preferuar nga të numrit më të madh të klientëve të Salons. Perch ? • sepse flokëverdhë ngjyra e feminitet për përsosmëri ; • sepse flok...

flokëverdhë ngjyra e preferuar nga të numrit më të madh të klientëve të Salons. Perch ? • sepse flokëverdhë ngjyra e feminitet për përsosmëri ; • sepse flok...
rra - KAARAL

rra
KAARAL

Tags krem zbardhues Një whitener në krem me mëndafsh hydrolyzed. Mëndafshi hydrolyzed, mbrojtur dhe moisturize flokët tuaj në të gjithë fazën delikate të zbardhues. Lig...

Tags krem zbardhues Një whitener në krem me mëndafsh hydrolyzed. Mëndafshi hydrolyzed, mbrojtur dhe moisturize flokët tuaj në të gjithë fazën delikate të zbardhues. Lig...
Cramer Bleach - KEMON

Cramer Bleach
KEMON

Tags zbardhues pluhur nonvolatile zgjeruara veprim, për rrufetë deri në 7 ton. Formula kompakt zvogëlon thithjen e thërrmijave ajrore në përzierje siguruar jepnin optimale. ...

Tags zbardhues pluhur nonvolatile zgjeruara veprim, për rrufetë deri në 7 ton. Formula kompakt zvogëlon thithjen e thërrmijave ajrore në përzierje siguruar jepnin optimale. ...
SISTEMI LUNEX - KEMON

SISTEMI LUNEX
KEMON

njollë Tags Sistemi kalibruar për një përgjigje të sigurt dhe profesionale për të gjitha nevojat e rrufetë që ndodhin brenda sallës. Sistemi përbëhet nga : Tags - LUNE...

njollë Tags Sistemi kalibruar për një përgjigje të sigurt dhe profesionale për të gjitha nevojat e rrufetë që ndodhin brenda sallës. Sistemi përbëhet nga : Tags - LUNE...
Platine PRECISION - zbardhues pluhur kompakt - L OREAL

Platine PRECISION - zbardhues pluhur kompakt
L OREAL

Tags: Kjo është një pluhur të veprimit të zgjeruara zbardhjen se, përzier me oxidant në 20-30 apo 40 vol., lejon të marrë një krem ​​të butë që Bleaches deri në 7...

Tags: Kjo është një pluhur të veprimit të zgjeruara zbardhjen se, përzier me oxidant në 20-30 apo 40 vol., lejon të marrë një krem ​​të butë që Bleaches deri në 7...
MAJIMÈCHES krem DOUBLE - temat e shërbimit prej ari në 15 minuta - L OREAL

MAJIMÈCHES krem DOUBLE - temat e shërbimit prej ari në 15 minuta
L OREAL

Tags: është një kombinim i mbuluar me vija me krem amoniakut Oleosphere Sistemit, e cila siguron mbrojtjen e cuticle, dhe një krem zbardhues pa amoniak. Ju lejon të ndriçohet...

Tags: është një kombinim i mbuluar me vija me krem amoniakut Oleosphere Sistemit, e cila siguron mbrojtjen e cuticle, dhe një krem zbardhues pa amoniak. Ju lejon të ndriçohet...
EFASSOR - pickling pluhur - L OREAL

EFASSOR - pickling pluhur
L OREAL

Tags: Kjo është një pluhur që është zgjidhje e përkryer për ata që duan të ndriçohet ose hequr një ngjyrë të lehtë dhe në një kohë të shkurtër. Të përzier me ...

Tags: Kjo është një pluhur që është zgjidhje e përkryer për ata që duan të ndriçohet ose hequr një ngjyrë të lehtë dhe në një kohë të shkurtër. Të përzier me ...
Infinie platine ULET erë - L OREAL

Infinie platine ULET erë
L OREAL

Tags: pluhur i parë jo- paqëndrueshme zbardhues pasuruar me Pro - keratin, performanca ultra me fuqi të lartë heqjen, në të njëjtën kohë siguron shkëlqim dhe cosmeticità...

Tags: pluhur i parë jo- paqëndrueshme zbardhues pasuruar me Pro - keratin, performanca ultra me fuqi të lartë heqjen, në të njëjtën kohë siguron shkëlqim dhe cosmeticità...
NEW PLATINUM PLUS - L OREAL

NEW PLATINUM PLUS
L OREAL

Tags NEW PLATINUM PLUS Whitener Paste Kjo është e para makarona Whitener inovative Nutriceride teknologji dhe dylli bee bardhë për një respekt maksimal të flokëve, nj...

Tags NEW PLATINUM PLUS Whitener Paste Kjo është e para makarona Whitener inovative Nutriceride teknologji dhe dylli bee bardhë për një respekt maksimal të flokëve, nj...
PLATIFIZ PRECISION - decolorizing pluhur - L OREAL

PLATIFIZ PRECISION - decolorizing pluhur
L OREAL

Tags paqëndrueshme për aplikim në siguri. Ajo ka një përzierje të lartë butë -grip për shpërndarje të lehtë. Të përshtatshme për zbardhues tërë - kokë (jotë lëk...

Tags paqëndrueshme për aplikim në siguri. Ajo ka një përzierje të lartë butë -grip për shpërndarje të lehtë. Të përshtatshme për zbardhues tërë - kokë (jotë lëk...
Blondys - Oil Whitener + enhancer - L OREAL

Blondys - Oil Whitener + enhancer
L OREAL

një vaj whitener zbardhues për të lehta, të mesme, të fortë. Respekton fibër e flokëve dhe zbut flokët ndërsa rrufetë. Ajo ka një të jepnin të lartë, sepse ajo mixe...

një vaj whitener zbardhues për të lehta, të mesme, të fortë. Respekton fibër e flokëve dhe zbut flokët ndërsa rrufetë. Ajo ka një të jepnin të lartë, sepse ajo mixe...
Lirias Flokëverdhë - LIRIAS

Lirias Flokëverdhë
LIRIAS

pluhur krem zbardhues Lirias Flokëverdhë është një pluhur zbardhues krem formulim të veçantë e të cilëve lejon që të marrë një njollë e 6/7 tone në një progresi...

pluhur krem zbardhues Lirias Flokëverdhë është një pluhur zbardhues krem formulim të veçantë e të cilëve lejon që të marrë një njollë e 6/7 tone në një progresi...
Bleach dhe dritat PRO - TECH - LISAP

Bleach dhe dritat PRO - TECH
LISAP

e pluhur ideal zbardhues për të lartë të performancës njollë totale, streaks me fletë metalike ose letër termike, theksoi krehër flokëve apo shpatull, balajage. Thanks a...

e pluhur ideal zbardhues për të lartë të performancës njollë totale, streaks me fletë metalike ose letër termike, theksoi krehër flokëve apo shpatull, balajage. Thanks a...
SAP NDRIÇIMI - LISAP

SAP NDRIÇIMI
LISAP

Tags Formula e saj jashtëzakonisht i butë është projektuar për të marrë ndriçimin ultradolci e flokëve natyrale, të trajtuar dhe kusht, të japin shkëlqim të pabesueshm...

Tags Formula e saj jashtëzakonisht i butë është projektuar për të marrë ndriçimin ultradolci e flokëve natyrale, të trajtuar dhe kusht, të japin shkëlqim të pabesueshm...
Londa BLONDING - LONDA

Londa BLONDING
LONDA

Tags decolorizing pluhur Për çdo lloj të flokëve, ky pluhur whitener lightens deri në 7 ton kuti : 500 g jar ...

Tags decolorizing pluhur Për çdo lloj të flokëve, ky pluhur whitener lightens deri në 7 ton kuti : 500 g jar ...
COLOR Erase - MATRIX

COLOR Erase
MATRIX

Tags pickling për të përhershme ose ton të ngjyrave ton që heq ose lightens ngjyra shpejt dhe butësisht. Formula luhatshmëri të ulët : lejon heqjen e ngjyrës nga mesme n...

Tags pickling për të përhershme ose ton të ngjyrave ton që heq ose lightens ngjyra shpejt dhe butësisht. Formula luhatshmëri të ulët : lejon heqjen e ngjyrës nga mesme n...
ColorGraphics 2 - MATRIX

ColorGraphics 2
MATRIX

Tags sistem profesional për zbardhues pjesshëm 3 në 1. Lightens, Ajo tone dhe kushtet në një hap të vetëm deri në 6 ton në max 10 minuta nën burim për ngrohje. B5 Dual K...

Tags sistem profesional për zbardhues pjesshëm 3 në 1. Lightens, Ajo tone dhe kushtet në një hap të vetëm deri në 6 ton në max 10 minuta nën burim për ngrohje. B5 Dual K...
MASTER LEHTA - MATRIX

MASTER LEHTA
MATRIX

Tags Për një flokëverdhë edhe më flokëverdhë, shërbime më shumë në më pak kohë dhe një shumë të lehta. Flokëverdhë me shpejtësinë e dritës :. Deri në 8 hije e...

Tags Për një flokëverdhë edhe më flokëverdhë, shërbime më shumë në më pak kohë dhe një shumë të lehta. Flokëverdhë me shpejtësinë e dritës :. Deri në 8 hije e...
Logjika shkëlqen Lightener krem - MATRIX

Logjika shkëlqen Lightener krem
MATRIX

Sistemi Tags PeEsclusivo e tul zbardhues rroje- mprehtë - Lightening deri në 7 ton të përshpejtuar - New Emollien - C Teknologjia për mbrojtje maksimale e flokëve dhe cosmeti...

Sistemi Tags PeEsclusivo e tul zbardhues rroje- mprehtë - Lightening deri në 7 ton të përshpejtuar - New Emollien - C Teknologjia për mbrojtje maksimale e flokëve dhe cosmeti...
V - LEHTA - MATRIX

V - LEHTA
MATRIX

Tags: teknologji ere e V - LEHTA siguron deri në 7 nivelet e ashensor për fondet natyrore ose me ngjyrë të përkryer uniforme në lidhje me të flokëve. Formula e tij është ...

Tags: teknologji ere e V - LEHTA siguron deri në 7 nivelet e ashensor për fondet natyrore ose me ngjyrë të përkryer uniforme në lidhje me të flokëve. Formula e tij është ...
JO njollë - MATRIX

JO njollë
MATRIX

mbartës njollë formuluar posaçërisht për të shpejt dhe me lehtësi të hequr njollat ​​ngjyrë në lëkurë (veshët dhe të lëkurës) dhe vijë e flokëve : • heq t...

mbartës njollë formuluar posaçërisht për të shpejt dhe me lehtësi të hequr njollat ​​ngjyrë në lëkurë (veshët dhe të lëkurës) dhe vijë e flokëve : • heq t...
Ambition Flokëverdhë - MEDAVITA

Ambition Flokëverdhë
MEDAVITA

Tags pluhur zbardhues me guar çamçakëz Zbardhues pluhur përshtatshme për të gjitha teknikat e rrufetë. Ambition Flokëverdhë lejon një rrufetë deri në 6/7 tone është...

Tags pluhur zbardhues me guar çamçakëz Zbardhues pluhur përshtatshme për të gjitha teknikat e rrufetë. Ambition Flokëverdhë lejon një rrufetë deri në 6/7 tone është...
Zbardhues pluhur APPLE Flavour - MIX-UP

Zbardhues pluhur APPLE Flavour
MIX-UP

Tags zbardhues pluhur mix up, me formulimin e saj të rëndë pluhur për jo- të paqëndrueshme, plot përbërësit me cilësi të lartë dhe pigmente azzurroviola, ju lejon të m...

Tags zbardhues pluhur mix up, me formulimin e saj të rëndë pluhur për jo- të paqëndrueshme, plot përbërësit me cilësi të lartë dhe pigmente azzurroviola, ju lejon të m...
Jon - NAPURA

Jon
NAPURA

Tags INOILSTARLIGHT zbardhues pluhur Zbardhues pluhur pa amoniak që mund të kryejnë teknikat e ndriçimit dhe zbardhues e fillesa e flokëve duke marrë deri në shtatë hije ...

Tags INOILSTARLIGHT zbardhues pluhur Zbardhues pluhur pa amoniak që mund të kryejnë teknikat e ndriçimit dhe zbardhues e fillesa e flokëve duke marrë deri në shtatë hije ...
OIL Nutri - AKL BIOCOMPLEX - NASHI ARGAN

OIL Nutri - AKL BIOCOMPLEX
NASHI ARGAN

Tags zbardhjen Një sistem ngjyrosje ecofriendly JETA NASHI. Një lëng mbrojtëse dhe lëndë ushqyese bazë të Argan naftës, Keratin lesh kashmiri dhe lanolinë. Përmban 84 ...

Tags zbardhjen Një sistem ngjyrosje ecofriendly JETA NASHI. Një lëng mbrojtëse dhe lëndë ushqyese bazë të Argan naftës, Keratin lesh kashmiri dhe lanolinë. Përmban 84 ...
nuancë - NUANCE

nuancë
NUANCE

zbardhues pluhur blu - bardhë Produktet e Nuancë e pikëpamjeve janë shënuar nga CP etiketë (të Mbrojtjes Color), e cila përmban të krejt polimere të reja kuaternare që ...

zbardhues pluhur blu - bardhë Produktet e Nuancë e pikëpamjeve janë shënuar nga CP etiketë (të Mbrojtjes Color), e cila përmban të krejt polimere të reja kuaternare që ...
DE - keratin COLOR - OROTHERAPY

DE - keratin COLOR
OROTHERAPY

Tags kompakt zbardhues pluhur blu me Keratin dhe Argan naftës është e rekomanduar për vija intensive dhe njollë, të përshtatshme për të gjitha teknikat e zbardhues. Formul...

Tags kompakt zbardhues pluhur blu me Keratin dhe Argan naftës është e rekomanduar për vija intensive dhe njollë, të përshtatshme për të gjitha teknikat e zbardhues. Formul...
Zbardhues pluhur COLOR - PLURA PROFESSIONAL LINE

Zbardhues pluhur COLOR
PLURA PROFESSIONAL LINE

pluhur zbardhues pasuruar me pigmente ngjyra dhe substancave mbrojtëse që ju lejon të me një zbardhues të vetëm hap dhe ngjyra të ndritshme dhe të gjatë të qëndrueshme....

pluhur zbardhues pasuruar me pigmente ngjyra dhe substancave mbrojtëse që ju lejon të me një zbardhues të vetëm hap dhe ngjyra të ndritshme dhe të gjatë të qëndrueshme....
krem NEXT - PROFESSIONAL BY FAMA

krem NEXT
PROFESSIONAL BY FAMA

Tags Whitener Cream Krem NEXT është veçanërisht i përshtatshëm për flokë të bukura, të përpunuara, delikate. Lejon për të kryer streaks rrufetë dhe bërje, me harta...

Tags Whitener Cream Krem NEXT është veçanërisht i përshtatshëm për flokë të bukura, të përpunuara, delikate. Lejon për të kryer streaks rrufetë dhe bërje, me harta...
Glam bjonde LEHTA PURE krem - REDKEN

Glam bjonde LEHTA PURE krem
REDKEN

Sistemi i ri Tags Whitener ngjitur për të ndriçohet deri në 7 ton. Rezultati është e qartë : streaks përsosur, drita shtesë flokët flokëverdhë dhe të kryhen nëpërmje...

Sistemi i ri Tags Whitener ngjitur për të ndriçohet deri në 7 ton. Rezultati është e qartë : streaks përsosur, drita shtesë flokët flokëverdhë dhe të kryhen nëpërmje...
H • ZONE - RENEE BLANCHE

H • ZONE
RENEE BLANCHE

Me flokët Beeswax është e ndritur dhe e butë edhe pas trajtimit të zbardhues. Aftësia e zbardhues varet nga ngjyra e flokëve, vëllimet e krem oxidant dhe shpejtësi të qe...

Me flokët Beeswax është e ndritur dhe e butë edhe pas trajtimit të zbardhues. Aftësia e zbardhues varet nga ngjyra e flokëve, vëllimet e krem oxidant dhe shpejtësi të qe...
bjonde UP - REVLON PROFESSIONAL

bjonde UP
REVLON PROFESSIONAL

Tags pluhur zbardhues I përshtatshëm për çdo lloj të teknikë : balayage, vija, njollë gjithsej, pickling, Démaquillante .Specifikimet : • Cilësi homogjene 100 % • p...

Tags pluhur zbardhues I përshtatshëm për çdo lloj të teknikë : balayage, vija, njollë gjithsej, pickling, Démaquillante .Specifikimet : • Cilësi homogjene 100 % • p...
COLOR mbartës - REVLON PROFESSIONAL

COLOR mbartës
REVLON PROFESSIONAL

Tags korrektor color COLOR mbartës është një produkt i korrigjim ngjyra vetëm për përdorim profesional. COLOR mbartës është një mbështetje thelbësore për punën e f...

Tags korrektor color COLOR mbartës është një produkt i korrigjim ngjyra vetëm për përdorim profesional. COLOR mbartës është një mbështetje thelbësore për punën e f...
Gentle Flokëverdhë - REVLON PROFESSIONAL

Gentle Flokëverdhë
REVLON PROFESSIONAL

pluhur Lightener Një formë pluhur whitener që krijon një krem ​​në kontakt me ujin për përdorim të lehtë. kuti : 500 g jar ...

pluhur Lightener Një formë pluhur whitener që krijon një krem ​​në kontakt me ujin për përdorim të lehtë. kuti : 500 g jar ...
fikje të naftës - SALERM

fikje të naftës
SALERM

Tags vaj për njollë Fikjetë naftës për njollë hap një dimension të ri në botën e kozmetikës në lidhje me trajtimin teknik të njollë. Metoda e përdorimit : në nj...

Tags vaj për njollë Fikjetë naftës për njollë hap një dimension të ri në botën e kozmetikës në lidhje me trajtimin teknik të njollë. Metoda e përdorimit : në nj...
DECOPATÉ - SALERM

DECOPATÉ
SALERM

Tags njollë Kjo është një kit i përbërë nga dy produkteve:. Faza pluhur të ngurta whitener që duhet të jetë përzier me një tjetër fazë të lëngët në shishe Meto...

Tags njollë Kjo është një kit i përbërë nga dy produkteve:. Faza pluhur të ngurta whitener që duhet të jetë përzier me një tjetër fazë të lëngët në shishe Meto...
Dhe DECOBLUE DECOVIOLET - SALERM

Dhe DECOBLUE DECOVIOLET
SALERM

bleaches Dy decolorising : Tags DECOBLUE Një mjet i fuqishëm i aftë për të decolorizing 4-6 hije të lehta ose më shumë, në një kohë shumë të shkurtër e ekspozimi...

bleaches Dy decolorising : Tags DECOBLUE Një mjet i fuqishëm i aftë për të decolorizing 4-6 hije të lehta ose më shumë, në një kohë shumë të shkurtër e ekspozimi...
Bleach MAGIC - SALERM

Bleach MAGIC
SALERM

Tags decolorizing pluhur Bleach MAGIC është një pluhur whitener me të lartë të performancës njollë progresive e veprimit. Metoda e përdorimit :. për përzierje një d...

Tags decolorizing pluhur Bleach MAGIC është një pluhur whitener me të lartë të performancës njollë progresive e veprimit. Metoda e përdorimit :. për përzierje një d...
DECOLOURANT MARRËVESHJA - SCENIC

DECOLOURANT MARRËVESHJA
SCENIC

pluhur zbardhues jo- të paqëndrueshme. Zbardhet shpejt dhe lightens deri në 6/7 tonet e flokëve natyrore dhe të trajtohen. Blu të bardhë, ndërsa aroma e kokosit - aromatik...

pluhur zbardhues jo- të paqëndrueshme. Zbardhet shpejt dhe lightens deri në 6/7 tonet e flokëve natyrore dhe të trajtohen. Blu të bardhë, ndërsa aroma e kokosit - aromatik...
COLOREVO Flokëverdhë - SELECTIVE

COLOREVO Flokëverdhë
SELECTIVE

Tags lightens deri në 4-5 hije, neutralizimin e pjesën e poshtme të heqë dhe të shkëlqejë e flokëve. Për rezultate më të përsosur, ne rekomandojmë përdorimin e flokë...

Tags lightens deri në 4-5 hije, neutralizimin e pjesën e poshtme të heqë dhe të shkëlqejë e flokëve. Për rezultate më të përsosur, ne rekomandojmë përdorimin e flokë...
DECOLORVIT LEHTA - SELECTIVE

DECOLORVIT LEHTA
SELECTIVE

Tags: krem me veprim delikat zbardhues, me sistemin e vetë - mbyllje. Speciale formula amoniakut pa. Përzier ekskluzivisht me përdorim aktiv lejon që të marrë një ndriçim t...

Tags: krem me veprim delikat zbardhues, me sistemin e vetë - mbyllje. Speciale formula amoniakut pa. Përzier ekskluzivisht me përdorim aktiv lejon që të marrë një ndriçim t...
DECOLORVIT PLUS - SELECTIVE

DECOLORVIT PLUS
SELECTIVE

pluhur zbardhues kompakt jo- paqëndrueshme, ideal për veprim super rrufetë të shpejtë dhe të fuqishme. Ai jep një zbardhues uniform dhe të rregullt të të dy flokëve nat...

pluhur zbardhues kompakt jo- paqëndrueshme, ideal për veprim super rrufetë të shpejtë dhe të fuqishme. Ai jep një zbardhues uniform dhe të rregullt të të dy flokëve nat...
DECOLORVIT kokës - SELECTIVE

DECOLORVIT kokës
SELECTIVE

Tags: formula Exclusive sallon sigurt, atëherë zero zero paqëndrueshmëria dhe inhalimi i gazrave helmues. Projektuar posaçërisht për discolorations në lëkurë dhe vija me ...

Tags: formula Exclusive sallon sigurt, atëherë zero zero paqëndrueshmëria dhe inhalimi i gazrave helmues. Projektuar posaçërisht për discolorations në lëkurë dhe vija me ...
OXY ringarkoni - SELECTIVE

OXY ringarkoni
SELECTIVE

Formula vetë- mbyllje, mënyrë efektive për të hequr njollat ​​e oksidimit të butë në tërësi ose në pjesë, pa vepruar në pigment natyral të flokëve. Ajo përdor ...

Formula vetë- mbyllje, mënyrë efektive për të hequr njollat ​​e oksidimit të butë në tërësi ose në pjesë, pa vepruar në pigment natyral të flokëve. Ajo përdor ...
 - SENSUS


SENSUS

Tags: krem për njollë Ky produkt i ri ka lindur nga një teknologji të veçantë të bazuar në Shea Butter, një dhuratë e Afrikës në mirëqenien e lëkurës dhe të flokëv...

Tags: krem për njollë Ky produkt i ri ka lindur nga një teknologji të veçantë të bazuar në Shea Butter, një dhuratë e Afrikës në mirëqenien e lëkurës dhe të flokëv...
Deco - SENSUS

Deco
SENSUS

Tags Deco blu - Sens.us Deco BLUE është një whitener për ata që e duan një klasik. Të shpejtë dhe të sigurt pluhur e tij blu anti verdhë është e madhe dhe nuk ka pluh...

Tags Deco blu - Sens.us Deco BLUE është një whitener për ata që e duan një klasik. Të shpejtë dhe të sigurt pluhur e tij blu anti verdhë është e madhe dhe nuk ka pluh...
SERIBLOND Deco aromatike - SERICOLOR

SERIBLOND Deco aromatike
SERICOLOR

Tags pluhur zbardhues me proteina mëndafshi Pluhur Whitener efektive aromatike, fuqia e jashtëzakonshme heqjen, e bën të mundur për të arritur më ekstreme pa pulping ose z...

Tags pluhur zbardhues me proteina mëndafshi Pluhur Whitener efektive aromatike, fuqia e jashtëzakonshme heqjen, e bën të mundur për të arritur më ekstreme pa pulping ose z...
DASHURIA flokeve zbardhues aromatike - SHOT

DASHURIA flokeve zbardhues aromatike
SHOT

Tags RESET Deco DECOLORANTE aromatike - mollë jeshile Decolorizing pluhur blu microgranular jo- paqëndrueshme mollë aromatik gjelbër të përshtatshme për të gjitha teknika...

Tags RESET Deco DECOLORANTE aromatike - mollë jeshile Decolorizing pluhur blu microgranular jo- paqëndrueshme mollë aromatik gjelbër të përshtatshme për të gjitha teknika...
flokeve DASHURIA - SHOT

flokeve DASHURIA
SHOT

Tags RESET Deco NR amoniakut Decolorante pa amoniak të ndriçohet gradualisht dhe të ëmbël e të gjitha llojet e flokëve. Formula e tij është plotësisht i lirë i amoniak...

Tags RESET Deco NR amoniakut Decolorante pa amoniak të ndriçohet gradualisht dhe të ëmbël e të gjitha llojet e flokëve. Formula e tij është plotësisht i lirë i amoniak...
havjar PARË - SOA

havjar PARË
SOA

Tags Whitener krem me havjar Linja e SOA havjar produkteve të pasuruar e amino acidet esenciale, proteinat dhe acidet yndyrore të gjitha elementet thelbësore gjurmë dhe jodit...

Tags Whitener krem me havjar Linja e SOA havjar produkteve të pasuruar e amino acidet esenciale, proteinat dhe acidet yndyrore të gjitha elementet thelbësore gjurmë dhe jodit...
AXENIA Bleach EXTRA XP PROFESIONAL - SOCO

AXENIA Bleach EXTRA XP PROFESIONAL
SOCO

Tags: ështëkompakt Whitener molla e re aromatike këndshëm. Formula evoluar nga komponentët e pastër dhe të përkryer të ekuilibruar, kjo nuk do të avulloj dhe të formojn...

Tags: ështëkompakt Whitener molla e re aromatike këndshëm. Formula evoluar nga komponentët e pastër dhe të përkryer të ekuilibruar, kjo nuk do të avulloj dhe të formojn...
AXENIA zbardhues krem - SOCO

AXENIA zbardhues krem
SOCO

Tags: Nga evoluimin e shkencës kozmetike Whitener krem dhe shfaqje të mahnitshme nga formulimin e avancuar. Në sajë të lëndëve të para me origjinë bimore dhe ekstraktet e ...

Tags: Nga evoluimin e shkencës kozmetike Whitener krem dhe shfaqje të mahnitshme nga formulimin e avancuar. Në sajë të lëndëve të para me origjinë bimore dhe ekstraktet e ...
KERAMINE H PROFESIONAL DEKOLOR - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL DEKOLOR
SOCO

Tags DEKOLOR ështëpluhur decolorizing ideal i ri kompakt për çdo trajtim rrufetë tradicionale dhe modës. Në sajë të një formulimi të reja Pluhuri Lirë, nuk avulloj gjat...

Tags DEKOLOR ështëpluhur decolorizing ideal i ri kompakt për çdo trajtim rrufetë tradicionale dhe modës. Në sajë të një formulimi të reja Pluhuri Lirë, nuk avulloj gjat...
Deco BLUE - Deco WHITE - STRUKTIS

Deco BLUE - Deco WHITE
STRUKTIS

Tags Deco BLUE ështëzbardhues pluhur kompakt veprim të zgjeruara është një zbardhues pluhur që ju lejon të merrni të gjitha llojet e ndriçimit nga delikate të forta. F...

Tags Deco BLUE ështëzbardhues pluhur kompakt veprim të zgjeruara është një zbardhues pluhur që ju lejon të merrni të gjitha llojet e ndriçimit nga delikate të forta. F...
SWING - SUBRINA

SWING
SUBRINA

Tags Whitener Cream Formula e reja me pigmente ngjyra të kuqe të thellë, të purpurt dhe portokalli, kjo ju mundëson për të krijuar kontraste të fuqishme. Bazat e pasura t...

Tags Whitener Cream Formula e reja me pigmente ngjyra të kuqe të thellë, të purpurt dhe portokalli, kjo ju mundëson për të krijuar kontraste të fuqishme. Bazat e pasura t...
Deco Flokëverdhë - polvere decolorante RAPIDA - TECHNIQUE

Deco Flokëverdhë - polvere decolorante RAPIDA
TECHNIQUE

Tags Deco Flokëverdhë BLUE - antirosso locion Zbardhues pluhur për veprim të shpejtë, tregoi për streaks dhe balayages për të arritur me çdo teknikë. kuti : - Çanta ...

Tags Deco Flokëverdhë BLUE - antirosso locion Zbardhues pluhur për veprim të shpejtë, tregoi për streaks dhe balayages për të arritur me çdo teknikë. kuti : - Çanta ...
Flokëverdhë - TEOTEMA-COSMEDI

Flokëverdhë
TEOTEMA-COSMEDI

Tags Whitener pa pluhur Teotema Flokëverdhë është një sistem i njollë efikasitet të lartë të zhvilluara për çdo teknikë profesionale. Lejon një pastrimin deri në 6 ...

Tags Whitener pa pluhur Teotema Flokëverdhë është një sistem i njollë efikasitet të lartë të zhvilluara për çdo teknikë profesionale. Lejon një pastrimin deri në 6 ...
DE - LEHTA PAS TRAJTIMIT - TOCCO MAGICO

DE - LEHTA PAS TRAJTIMIT
TOCCO MAGICO

Tags spastrimit krem me vitamina Detangling Veprimi dhe freskuese. Ai përmban përbërësit aktiv rrjedhin nga glicerinë (hidratues), vaj oriz (lehtësues) film - formimin dhe ...

Tags spastrimit krem me vitamina Detangling Veprimi dhe freskuese. Ai përmban përbërësit aktiv rrjedhin nga glicerinë (hidratues), vaj oriz (lehtësues) film - formimin dhe ...
DE - LEHTA PLUS - TOCCO MAGICO

DE - LEHTA PLUS
TOCCO MAGICO

Tags pluhur zbardhues Zbardhues pluhur kompakt për zbardhues të fortë. Përmban pigment blu që eliminon shoh me inat e njollë të verdhë. Prania e një kondicioner cationic...

Tags pluhur zbardhues Zbardhues pluhur kompakt për zbardhues të fortë. Përmban pigment blu që eliminon shoh me inat e njollë të verdhë. Prania e një kondicioner cationic...
DE - LEHTA UNIVERSAL - TOCCO MAGICO

DE - LEHTA UNIVERSAL
TOCCO MAGICO

Tags pluhur zbardhues Zbardhues pluhur kompakt për zbardhues mesme. Ajo përmban një pigment purpurt që redukton shoh me inat dhe njollë të verdhë e Cyamopsis Gum tetragono...

Tags pluhur zbardhues Zbardhues pluhur kompakt për zbardhues mesme. Ajo përmban një pigment purpurt që redukton shoh me inat dhe njollë të verdhë e Cyamopsis Gum tetragono...
SISTEMI DE - LIGHT - TOCCO MAGICO

SISTEMI DE - LIGHT
TOCCO MAGICO

Tags njollë me efekt të lehta DE - LEHTA Sistemi përbëhet nga tre produkte pesë aktivizues dhe një pas trajtimit. Veprim synergistic mbështetet nga përbërësit aktiv dhe...

Tags njollë me efekt të lehta DE - LEHTA Sistemi përbëhet nga tre produkte pesë aktivizues dhe një pas trajtimit. Veprim synergistic mbështetet nga përbërësit aktiv dhe...
COLOR OFF - VITALITYS

COLOR OFF
VITALITYS

Tags Reducer 1 dhe 2 Catalyst, të përziera, të lejojëheqjen e ngjyra kozmetike e flokëve. Stabilizuesi 3 është thelbësore për të siguruar rezultatin e marrë dhe për të...

Tags Reducer 1 dhe 2 Catalyst, të përziera, të lejojëheqjen e ngjyra kozmetike e flokëve. Stabilizuesi 3 është thelbësore për të siguruar rezultatin e marrë dhe për të...
Deco JO - VITALITYS

Deco JO
VITALITYS

Tagsformulim i ri, i pasuruar me vaj jojoba, mbron strukturën e flokëve gjatë njollë, duke e bërë atë të përshtatshme për flokë të hollë dhe delikat. Zero rrezikshmër...

Tagsformulim i ri, i pasuruar me vaj jojoba, mbron strukturën e flokëve gjatë njollë, duke e bërë atë të përshtatshme për flokë të hollë dhe delikat. Zero rrezikshmër...
LINE ACADEMY - VOLHAIR

LINE ACADEMY
VOLHAIR

Tags zbardhues pluhur pluhur pa Zbardhues pluhur ultra - kompakt dhe ultraschiarente aroma të këndshme e livando. Hap deri shpejt në lidhje totale e strukturës së flokëve. ...

Tags zbardhues pluhur pluhur pa Zbardhues pluhur ultra - kompakt dhe ultraschiarente aroma të këndshme e livando. Hap deri shpejt në lidhje totale e strukturës së flokëve. ...
LINE ACADEMY - VOLHAIR

LINE ACADEMY
VOLHAIR

whitener shpejtë Produkt shumë të reja është një zbardhues pluhur kompakt që ju lejon të merrni deri në 7 hije e rrufetë. Siguron një përdorim më të shpejtë, prakti...

whitener shpejtë Produkt shumë të reja është një zbardhues pluhur kompakt që ju lejon të merrni deri në 7 hije e rrufetë. Siguron një përdorim më të shpejtë, prakti...
PLATIBLOND EXTREME - YUNSEY

PLATIBLOND EXTREME
YUNSEY

Tags decolorizing blu pluhur Blu pluhur decolorizing një veprim intensiv rrufetë me shpejtësi ekstreme. Nonvolatile saj formula pengon thithjen e pluhurit dhe lejon përdorimi...

Tags decolorizing blu pluhur Blu pluhur decolorizing një veprim intensiv rrufetë me shpejtësi ekstreme. Nonvolatile saj formula pengon thithjen e pluhurit dhe lejon përdorimi...
LEVEX - ZETAVEL

LEVEX
ZETAVEL

Tags DECOLORANTE PH - inium Kompakt produkt, formula jo- të paqëndrueshme. Mban lagështi të gjithë procesin me shume pigmente blu rregullatorët e zgjeruara të ngjyrës së...

Tags DECOLORANTE PH - inium Kompakt produkt, formula jo- të paqëndrueshme. Mban lagështi të gjithë procesin me shume pigmente blu rregullatorët e zgjeruara të ngjyrës së...

X