VITALFARCO HAIR COSMETICS ❤️ SJAMPO FOR HåR: MAXIMA VITALKER

.
2024

World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører




Thanks
for your vote 👍

X


MAXIMA VITALKER
MAXIMA VITALKER - VITALFARCO HAIR COSMETICS - Sjampo for hår

CONTACT - THE PRICE

VITALFARCO HAIR COSMETICS ❤️
MAXIMA VITALKER
Sjampo for hår



HELBREDENDE BEHANDLINGER

BEHANDLINGSSJAMPO FOR FALLFOREBYGGING
Det renser forsiktig ved å utføre en forsterkende og avrusende anti-fall adjuvant behandlende virkning. Effektiviteten av spesifikke tripopeptider i synergi med provitamin B5 og naturlige ekstrakter av Capsic og Arnica' bidrar til forbedring av follikkelens vitale funksjoner ved å fremme sunn hårvekst og forhindre hårtap. Det gir utmerket kaming og kropp. Også angitt på sensitiv hud. Skal brukes i kombinasjon med Vitalker Hair Lotion eller Hair Serum.
Emballasje: 250 ml flaske

ANTI-FLASS BEHANDLING SJAMPO
Renser forsiktig ved å utføre en intensiv anti-flass-virkning.
Kombinasjonen av funksjonelle stoffer og naturlige ekstrakter av salvie og islandsk lav fremmer normaliseringen av hodebunnen ved å eliminere tørr og fet flass (Dandruff Scoring System-metoden) og bidra til å forhindre dannelsen. Den bekjemper oljehet uten å endre hudbalansen og har en beroligende handling på kløe. Det gir utmerket kaming og kropp. Skal brukes i kombinasjon med Vitalker Hair Lotion eller Hair Serum.
Emballasje: 250 flaske

BEHANDLINGSSJAMPO MED ANTI-FETT NORMALISERENDE VIRKNING
Det renser forsiktig og utfører en intensiv anti-fettvirkning, beroligende og dermopurifying. Kombinasjonen av talgmodulerende funksjonelle stoffer og naturlige ekstrakter av Eukalyptus og Nettle bidrar til å normalisere sebaceous sekresjon samtidig som stabiliteten til den naturlige lipidfilmen opprettholdes og balanseres hvis den endres. Det bidrar til å motvirke enzymet 5-α-reduktase' en av de viktigste ansvarlige for fet hud og hårtap. Den har balsamiske og bakteriostatiske egenskaper som motvirker mikrobiell spredning. Det gir hårvolum og lyshet. Også angitt på sensitiv hud. Det kan plasseres i en Vitalker-behandling.
Emballasje: 250 ml flaske

BEHANDLINGSSERUM FOR FOREBYGGING AV FALL
Innovativ formulering designet for å optimalisere lokalisert anti-fall-behandling som utelukkende skal brukes i vedlikeholds- eller forebyggingsfasen. Takket være et spesifikt og unikt konsentrat av funksjonelle stoffer bidrar til å gjenopprette hudens fysiologiske velvære og forhindre fall. Den tilknyttede virkningen av spesifikke tripopeptider og provitamin B5 sikrer nødvendig energiforsyning for sunn hårvekst. De naturlige ekstraktene av Capsic og Arnica som finnes i produktet har en gunstig revitaliserende virkning av hårpæren når de stimulerer lokal vasodilatasjon og fremmer restaurering av hudens mikrosirkulasjon. De har også antiinflammatoriske antimikrobielle og anti-flassegenskaper og utfører en effektiv beroligende funksjon av kløe. Også ideell for å falle forbundet med sensitiv hud.
Emballasje: 100 ml flaske

ANTI-FLASS BEHANDLING SERUM
Innovativ formulering designet for å optimalisere lokalisert anti-flass behandling som skal brukes utelukkende i vedlikeholds- eller forebyggingsfasen. Kombinasjonen av funksjonelle stoffer (Piroctone Olamine) og naturlige ekstrakter av lav og salvie av bevist effektivitet fremmer normalisering av hodebunnen og eliminerer tørr og fet flass (Dandruff Scoring System metode)' bidrar til å forhindre dannelsen. Islandsk lav synergizes bakterienstatisk virkning av produktet som det er en utmerket vekst antagonist av Pytirosporum Ovale 'hovedansvarlig for dannelsen av flass. Salvie ekstrakt bekjemper oljehet og har en beroligende handling på kløe.
Emballasje: 100 ml flaske

BEHANDLING LOTION MED INTENSIV ANTI-HÅR TAP HANDLING
Behandlingslotion med intensiv anti-fall adjuvant virkning basert på et eksklusivt og unikt konsentrat av vitaliserende stoffer. Den tilhørende virkningen av spesifikke trikopeptiders provitamin B5 og naturlige ekstrakter av Capsic og Arnica garanterer den nødvendige energiforsyningen for en sunn hårvekst som forhindrer hårtap. Den har en gyldig revitaliserende virkning av hårpæren da den stimulerer lokal vasodilatasjon og fremmer restaurering av hudens mikrosirkulasjon, og forbedrer den virkelige tilstanden i hodebunnen. Capsic har en gunstig spennende virkning av erstatningen og har antiinflammatoriske' anti-flass 'antipruritiske egenskaper. Arnica trekker ut i tillegg til en beroligende og antimikrobiell funksjon' korroboraterer og toner huden: det øker blodstrømmen til overfladisk vev aktiverer vitale prosesser og decongests de nedre lagene. Resultat: motvirker virkningen av 5-α-reduktase' en av de ansvarlige for atrofi av hårpæren som forårsaker for tidlig hårtap.
Emballasje: eske 12 ampuller på 10 ml

BEHANDLING LOTION MED INTENSIV ANTI-FLASS VIRKNING
Behandlingslotion med intensiv anti-flassvirkning basert på et eksklusivt og unikt konsentrat av spesifikke funksjonelle stoffer. Piroctone Olamine fremmer normaliseringen av hodebunnen og eliminerer tørr og fet flass (Dandruff Scoring System-metoden) som bidrar til å forhindre dannelsen. Den biostimulerende aktiviteten til naturlige ekstrakter og anti-dandrurale prinsipper stimulerer fullstendig keratinisering av hodebunnen' bekjemper olje i samsvar med huden hydrolipid film og utfører en beroligende virkning av kløe. Islandsk Lichen ekstrakt synergiserer bakterienostatisk virkning av produktet som det er en utmerket vekst antagonist av Pytirosporum Ovale 'hovedansvarlig for dannelsen av flass. Salvie ekstrakt har stimulerende, 'toning'antiseptiske' antiinflammatoriske og anti-fett egenskaper.
Emballasje: eske 12 ampuller på 10 ml

AVLEDENDE BEHANDLING MED ALFA-HYDROKSY SYRER OG TEA TREE OLJE
Basert på Alpha-hydroksysyrer utfører den en dyp rensevirkning på huden ved å fjerne talgdøde cellers mineralrester og giftstoffer. Det holder hårsekken fri ved å unngå dannelse av skadelige "keratolytiske plugger". Beriket med Tea Tree'olje, har den en viktig rensende og antifungal virkning. Den fukter 'oksygenater og toner huden' stimulerende cellefornyelse. Det er ideelt før noen kurativ behandling fordi det forbedrer penetrasjonen og øker effektiviteten.
Emballasje: 150 ml flaske



Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

X