ARTWORK ❤️ MAN - DYE PRODUKTER: BROOKLYN'S FRISøREN - ANSIKTS

.
2024

World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører




Thanks
for your vote 👍

X


BROOKLYN'S frisøren - ANSIKTS
BROOKLYN'S frisøren - ANSIKTS - ARTWORK - Man - dye produkter

CONTACT - THE PRICE

ARTWORK ❤️
BROOKLYN'S frisøren - ANSIKTS
Man - dye produkter



BROOKLYN'S frisøren - TRATTAMENTO VISO

RP er en linje av behandlinger for hårpleie og kosmetiske forberedelser til skjegg og kroppen, som oppstår fra en profesjonell frisør for menn.
Hans formuleringer er rike på planteekstrakter, vitaminer, næringsstoffer og aktive ingredienser nøye utvalgte.
Duften av Brooklyns frisøren er frisk, sitrus, grønn, woody og gult: desidert maskulint og elegant, for liking og glede.

• Ansiktsbehandling FORBEREDELSER, barbering, fuktighet og beskyttelse PRE - barbergel
Klargjør huden for barbering, beskytter den mot irritasjon forårsaket av mekaniske impulser kant, takket være tilstedeværelsen av en aktiv bestanddel av bioteknologisk opprinnelse, proteiner og planteekstrakter. Det er spesielt egnet for delikate og følsom hud og for de med barber vanskelig.

barberskum
Barberskum for en glatt barbering uten en pensel og såpe, fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser som hveteprotein, Allantoin og Bisabolol. Myker huden og forbereder den optimalt. Det etterlater en behagelig følelse av friskhet og en delikat duft.

etter barbering anti-aging
Etter barbering lys og kremaktig, ikke- alkoholholdige og lett absorberes etterlot ingen spor av fet. Bortsett fra fuktighetsgivende, mykgjørende og beroligende, antiaging engasjert, takket være hyaluronsyre. Etterlater huden myk, fløyelsaktig, med en liten snev av duft.

Tonende etter barbering
Tone og gir lindring til nettopp barbert hud med en behagelig følelse av friskhet. Den fukter og etterlater huden myk og glatt.



Rate this product:


31 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

X