TMT ❤️ BEHANDLINGER - HåRPLEIE: CRISTALL LINE FOR LINFRø

.
2024

World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører




Thanks
for your vote 👍

X


CRISTALL LINE FOR linfrø
CRISTALL LINE FOR linfrø - TMT - Behandlinger - hårpleie

CONTACT - THE PRICE

TMT ❤️
CRISTALL LINE FOR linfrø
Behandlinger - hårpleie



LINEA CRISTALL AI SEMI DI LINO

flytende krystaller linfrø
Kosmetisk skjønnhetsbehandling for hår -action lamine polish.
pakke :. flasker med dispenser 30, 60 og 100 ml

CRISTALL SHAMPOO FOR linfrø pH 6,5
Shampoo for kosmetisk restrukturering handling og polsk. Vask håret forsiktig tilbake proteiner og vitaminer er nødvendig for sin naturlige skjønnhet og vitalitet.
pakke : 250 ml flaske.

CRISTALL jevn effekt CREAM
Cream krystaller linfrø med en glatt, ideell for å lage glatt styling på alle hårtyper, noe som gjør dem lyse og vakre. Dens restrukturering handling laminering og polering beskytter håret fra børsten og hårtørker, retur proteiner og vitaminer er nødvendig for deres naturlige vitalitet.
pakke : 200 ml flaske.

CRISTALL MILK Frizzy
Ideelt for en fuktighetsgivende og en rask og trygg anti - frizz effekt. Precious ekstrakter av linfrø karakteriserer væsken er flott for styling som omsorg, uunnværlig for håret veldig krøllete og vanskelig å administrere volumet i tørre og sure dager. Lett og rask tørking er spesielt egnet for fint hår og for daglig bruk på tørt hår er tørt eller vått hår.
pakke : 150 ml flaske.

CRISTALL MOUSSE linfrø
Kosmetisk skjønnhetsbehandling for håret, handler svært restrukturering, laminering og polering. Det gir næring til håret gjenopprette protein og vitaminer er nødvendig for sin naturlige skjønnhet og vitalitet.
pakke :. flaske 200 ml

CRISTALL GEL til glasur linfrø
Dens flytende og lett konsistens gjør en flott glans til håret og en varig våt effekt er ikke fett : det gir en sterk støtte, slik at du kan lage komplekse frisyrer uten å tynge det ned. Spesielt egnet for å realisere Bright frisyrer med middels og snarveier, og design fremhever bevegelse av slusene. Inneholder UVA og UVB solkrem.
pakke : 250 ml flaske .


Rate this product:


31 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

X