FREE LIMIX ❤️ BEHANDLINGER - HåRPLEIE: DERMOPURE - SEBOCONTROL

.
2024

World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører




Thanks
for your vote 👍

X


DERMOPURE - Sebocontrol
DERMOPURE - Sebocontrol - FREE LIMIX - Behandlinger - hårpleie

CONTACT - THE PRICE

FREE LIMIX ❤️
DERMOPURE - Sebocontrol
Behandlinger - hårpleie



sebum rensende behandling med ekstrakter av burdock og leire

å bekjempe overflødig talg, på grunn av psyko - fysisk stress, forvitring og forurensning, FreeLimix studert DERMOPURE, en linje sebum regulerende rensende. Den burdock med sine sammentrekkende egenskaper normalisere bakteriefloraen i hodebunnen og hindrer rødhet og irritasjon. Den felles handling av utvalgte komponenter (bjørk, Cacao og olivenolje), styrker og gir næring til hodebunnen og håret, noe som gir dem et sunt, mykt og glansfullt. Den leire er rik på mineraler og sporstoffer implementerer en prosess med osmose gjennom som absorberer urenheter og døde celler fra hodebunnen og gir mineraler nødvendig for sin revitalisering.

. - en LIGHT FLUID DERMOPURIFYING : i tilfelle av svak overflødig talg, søke før sjamponering så forfriskende og beroligende
boks : hetteglass med applikator dyse 150 ml

- en CLAY MASK : bruk av håret veldig kjedelig eller veldig tung. Påfør i tørt eller fuktig hår, takket være egenskapene til leire absorberer urenheter og balanserer sebum produksjon.
boks : 200 ml tube

- Sebum Regulering Shampoo 2 :. som skal anvendes etter behandlinger en en lys, sjampo DERMOPURE er et effektivt rensemiddel og har en antiseborrheic rensende og normalisere bakteriefloraen
boks : 500 ml flasker

- LEIRE SHAMPOO : sjampo sebum regulator med leire og burdock. Den renser hodebunnen og håret i dybden. Giftstoffer og urenheter fra håret går grønn leire, som igjen selger mineraler som fremmer revitalisering av håret og hodebunnen. Det høye innhold av silika tilstede i leiren gir en mild peeling og fjerning av døde celler, avslører de nyere og avgjørende. Merknader renovere og rensende leire legges til beroligende og fuktighetsgivende Borre og dell'Hamamelis som hindrer irritasjon og rødhet.
boks : 250 ml



Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

LIXPERFECTION - FREE LIMIX
WAVYPERFECTION - FREE LIMIX
SPAR FARGE - FARGE BEHOLD - FREE LIMIX
REPARASJON TERAPI - REKONSTRUKSJON - FREE LIMIX

X