ALFAPARF ❤️ Третмани - за нега на коса: Лен семиња DIAMOND ГРИЖА

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери




Thanks
for your vote 👍

X


Лен семиња DIAMOND ГРИЖА
Лен семиња DIAMOND ГРИЖА - ALFAPARF - Третмани - за нега на коса

CONTACT - THE PRICE

ALFAPARF ❤️
Лен семиња DIAMOND ГРИЖА
Третмани - за нега на коса



ПОЛУ ДИ LINO Diamante ГРИЖА

скапоцен камен ефект
Линија која дава вашата коса нова димензија на сјај, благодарение на ексклузивно комбинација од уникатен сјај на ленено масло и луксузни искра на дијаманти. Посветена на косата повеќе домот, светли, убави украсени со
револуционерен светлина скапоцен камен ефект.

осветлуваат шампон
Микрокристална навлажнувачки шампон чисти косата правејќи ја мека и лесна за расчешлување. Нејзините pH избалансиран формула зајакнува и сјајна коса.

осветлуваат балсам
Микрокристална крем уред идеален да се даде мекост на косата и се засили ефектот сјај без тежат надолу. На специјална формула враќа соодветна хранливи материи снабдување на косата правејќи ги лесно да се разидат. Шишиња од 250 и 1000 мл.

течни кристали
Скапоцени убавина течност да ефект моментален светло за коса мека, податлив коса и пријатен на допир. Стаклени шишиња од 16, 30 и 50 мл.

чистото DIAMOND КРИСТАЛИ
Серум микрокристална ultralight светлосен ефект моментален, коса исклучително мека и свиленкаста. Стаклено шише од 30 мл.

осветлуваат етерични масла
Третман на микрокристална сервисер. Ефективна ресторативна формула поправки на косата влакна од внатре преку обезбедување храна. Затвора на живец даваат косата мека и сјајна вонредни, со веднаш видливи резултати. Ампули од 13 ml во кутија 12 ЕЕЗ.

осветлуваат СЈАЈ ЛОСИОН
Микрокристална ревитализација третман. Иновативни без плакнење формула веднаш detangles и додава тело на косата, еластичност и сјај. Ампули од 13 ml во кутија 12 ЕЕЗ.

осветлуваат маска
Микрокристална негување маска за боја третирани коса, поправка на оштетените делови на косата со обезбедување на влага и еластичност влакна, затворање на скали и правење на коса исклучително брилијантен. Тегли од 200 и 500 мл.



Rate this product:


31 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

Срцевина од бамбус - ALFAPARF
NUTRISEDUCTION - ALFAPARF
АКТИВНИ КОСА МОЌНОСТ - ALFAPARF
Лен семиња DIAMOND - ALFAPARF
терми СПА - ALFAPARF

X