Фен ❤️ за коса

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери
Фен за коса

PRODUCTS N°: 52
фен за коса VOLARETM - BABYLISS PRO

фен за коса VOLARETM
BABYLISS PRO

дизајниран во соработка со Ферари На V12 мотор, дизајниран во соработка со Ферари, бил произведен и...

дизајниран во соработка со Ферари На V12 мотор, дизајниран во соработка со Ферари, бил произведен и...
BABYLISS УЈП ЕКО фен - BABYLISS PRO

BABYLISS УЈП ЕКО фен
BABYLISS PRO

фен, кои ги комбинира контролата на енергијата и сушење. Ефикасноста на фен за се резултат на комб...

фен, кои ги комбинира контролата на енергијата и сушење. Ефикасноста на фен за се резултат на комб...
BABYLISS УЈП INK - BABYLISS PRO

BABYLISS УЈП INK
BABYLISS PRO

фен моќен, 2000 вати, како и ефикасно (105 км / ч брзината на проток на воздух) за ултра- брзо сушење. Ultrali...

фен моќен, 2000 вати, како и ефикасно (105 км / ч брзината на проток на воздух) за ултра- брзо сушење. Ultrali...
CERAMIK Phon - CERAMIK

CERAMIK Phon
CERAMIK

професионални керамички фен за коса Ceramik систем е специјална внатрешната обвивка (пополнете кер...

професионални керамички фен за коса Ceramik систем е специјална внатрешната обвивка (пополнете кер...
Corioliss Аполо фен - CORIOLISS

Corioliss Аполо фен
CORIOLISS

има револуционерни промени во температурата на моторот со моќност од 2000 вати. Јон генератор елими...

има револуционерни промени во температурата на моторот со моќност од 2000 вати. Јон генератор елими...
Dawa Kucciolo Bionik - DAWA

Dawa Kucciolo Bionik
DAWA

Џузепе D'Elia има Dawa Kucciolo Bionik Модерното Козметика терапија Dawa Kucciolo Bionik е 100% сум италијанската напра...

Џузепе D'Elia има Dawa Kucciolo Bionik Модерното Козметика терапија Dawa Kucciolo Bionik е 100% сум италијанската напра...
Професионални коса TECH - DUNE 90

Професионални коса TECH
DUNE 90

2200 W професионален фен уметност. 90 D 6600 ФУНКЦИЈА ЛАДНО Функцијата ладно помага да се задржи вашат...

2200 W професионален фен уметност. 90 D 6600 ФУНКЦИЈА ЛАДНО Функцијата ладно помага да се задржи вашат...
Професионални коса TECH уметност. D90 - 3288 - DUNE 90

Професионални коса TECH уметност. D90 - 3288
DUNE 90

ФУНКЦИЈА ЛАДНО помага да се задржи вашата коса свилен. Употреба на ладен воздух по стил помага да ...

ФУНКЦИЈА ЛАДНО помага да се задржи вашата коса свилен. Употреба на ладен воздух по стил помага да ...
ELCHIM 3800 СЕРИЈА - ELCHIM

ELCHIM 3800 СЕРИЈА
ELCHIM

нова икона за фризерки Практична работа: светлина, урамнотежен и ергономски благодарение на ино...

нова икона за фризерки Практична работа: светлина, урамнотежен и ергономски благодарение на ино...
бакнежи - ELCHIM

бакнежи
ELCHIM

обичка розовабојата на врската. ...

обичка розовабојата на врската. ...
ELCHIM 3800 Луксузни ИЗДАНИЕ - ELCHIM

ELCHIM 3800 Луксузни ИЗДАНИЕ
ELCHIM

компанија која е постојано се развива, усовршувањето себе, не само размислува за она што е корисно...

компанија која е постојано се развива, усовршувањето себе, не само размислува за она што е корисно...
ГОРДОСТА - ELCHIM

ГОРДОСТА
ELCHIM

електрични Синабојата на изјавата. ...

електрични Синабојата на изјавата. ...
COMPACT Ваш - GAMA PROFESSIONAL

COMPACT Ваш
GAMA PROFESSIONAL

фен линија COMPACT се дизајнирани да ги следат професионалец во секое движење. Во компактна големина ...

фен линија COMPACT се дизајнирани да ги следат професионалец во секое движење. Во компактна големина ...
КЛАСИК - GAMA PROFESSIONAL

КЛАСИК
GAMA PROFESSIONAL

Classic е професионална фен за коса специјално дизајнирана да ги задоволи сите потреби на врвот фриз...

Classic е професионална фен за коса специјално дизајнирана да ги задоволи сите потреби на врвот фриз...
PLUMA 4500 - GAMA PROFESSIONAL

PLUMA 4500
GAMA PROFESSIONAL

Екстремно лесен и удобен за работа секој ден. -. Долг живот мотор за работа во дневната соба, над 2000 ...

Екстремно лесен и удобен за работа секој ден. -. Долг живот мотор за работа во дневната соба, над 2000 ...
PLUMA Ваш - GAMA PROFESSIONAL

PLUMA Ваш
GAMA PROFESSIONAL

PLUMA е линија на високо професионален фен, 100 % Произведено во Италија. Чиста концентрат на технолог...

PLUMA е линија на високо професионален фен, 100 % Произведено во Италија. Чиста концентрат на технолог...
GHD земјата на чудата воздух ™ - GHD

GHD земјата на чудата воздух ™
GHD

однос на земјата на чудата ghd воздух ™ , во скапоцени и брилијантен пакет е моќен фен за коса GHD во...

однос на земјата на чудата ghd воздух ™ , во скапоцени и брилијантен пакет е моќен фен за коса GHD во...
GHD AIR ® - GHD

GHD AIR ®
GHD

GHD коса фен AIR ™ ви овозможува да се постигне професионални резултати во половина од времето *, бла...

GHD коса фен AIR ™ ви овозможува да се постигне професионални резултати во половина од времето *, бла...
GHD машата земјата на чудата - GHD

GHD машата земјата на чудата
GHD

ghd земјата на чудата ограничено издание во својот предлог ghd класичен V машата се карактеризира ...

ghd земјата на чудата ограничено издание во својот предлог ghd класичен V машата се карактеризира ...
Phon НУЛА 3 тркала Турмалин Јонски 2100 вати - GIUBRA

Phon НУЛА 3 тркала Турмалин Јонски 2100 вати
GIUBRA

СПЕЦИФИКАЦИИ : Моќност: 2100 вати 220-240 Volt моторот долгорочен професионален Безбедност термостат Д...

СПЕЦИФИКАЦИИ : Моќност: 2100 вати 220-240 Volt моторот долгорочен професионален Безбедност термостат Д...
Phon COMPACT НУЛА 2 - GIUBRA

Phon COMPACT НУЛА 2
GIUBRA

треска. 4542 • Компактен професионален фен за • Долг живот моторни 2000 вати 220-240 волти • Решетка п...

треска. 4542 • Компактен професионален фен за • Долг живот моторни 2000 вати 220-240 волти • Решетка п...
Phon НУЛА 4 Турмалин 2100 вати - GIUBRA

Phon НУЛА 4 Турмалин 2100 вати
GIUBRA

СПЕЦИФИКАЦИИ : Моќност: 2100 вати 220-240 Volt моторот долгорочен професионален Безбедност термостат Д...

СПЕЦИФИКАЦИИ : Моќност: 2100 вати 220-240 Volt моторот долгорочен професионален Безбедност термостат Д...
Phon НУЛА 8 1800 вати - GIUBRA

Phon НУЛА 8 1800 вати
GIUBRA

СПЕЦИФИКАЦИИ : Моќност: 1800 вати 220-240 Volt моторот долгорочен професионален Безбедност термостат Д...

СПЕЦИФИКАЦИИ : Моќност: 1800 вати 220-240 Volt моторот долгорочен професионален Безбедност термостат Д...
GREENION крокодил Јонски фен - GREENION

GREENION крокодил Јонски фен
GREENION

користи и керамички топки дека технологијата Greenion. Керамички топки за прочистување на воздухот с...

користи и керамички топки дека технологијата Greenion. Керамички топки за прочистување на воздухот с...
ЕКО -светлина фен за коса - HG

ЕКО -светлина фен за коса
HG

компактен турмалин фен за коса 2000 вати мотор со заменливи Отстрани навремено и статички електри...

компактен турмалин фен за коса 2000 вати мотор со заменливи Отстрани навремено и статички електри...
HG фен за коса фен инфрацрвена - HG

HG фен за коса фен инфрацрвена
HG

намалува времето на браздата на скалпот зрачат со помош на инфрацрвена се зголемува циркулацијат...

намалува времето на браздата на скалпот зрачат со помош на инфрацрвена се зголемува циркулацијат...
брзо DUCK - LABOR PRO

брзо DUCK
LABOR PRO

професионални Компактен фен за коса избалансиран и лесно да се справиод модерни и минималистички ...

професионални Компактен фен за коса избалансиран и лесно да се справиод модерни и минималистички ...
Фен за коса'тенка' - LABOR PRO

Фен за коса'тенка'
LABOR PRO

супер лесен трки dell'asciugacapelli ТЕНКОТО предности својата компактност и неговата одлична форма и тен...

супер лесен трки dell'asciugacapelli ТЕНКОТО предности својата компактност и неговата одлична форма и тен...
MISTRAL ДЖОБНИ Јонски - MISTRAL

MISTRAL ДЖОБНИ Јонски
MISTRAL

злато и сребро - Мотор издржливост - Отпорност линеен - Моќност: 1800-2000 W - 3 температури - 2 брзина - Уд...

злато и сребро - Мотор издржливост - Отпорност линеен - Моќност: 1800-2000 W - 3 температури - 2 брзина - Уд...
Automatik - јонска - MP HAIR

Automatik - јонска
MP HAIR

Револуционерна автоматски фен за коса. Тоа се врти околу и исклучува автоматски кога влезот и изл...

Револуционерна автоматски фен за коса. Тоа се врти околу и исклучува автоматски кога влезот и изл...
фен МРЦ - MUSTER

фен МРЦ
MUSTER

МРЦ Професионална фен за коса Идеален партнер создаден за да подобро ја изразуваат талент и проф...

МРЦ Професионална фен за коса Идеален партнер создаден за да подобро ја изразуваат талент и проф...
1500 ЕКСТРА ТУРБО - MUSTER

1500 ЕКСТРА ТУРБО
MUSTER

професионални фен е опремен со 2 брзини и 5 температура поставувања. Со своите 3 метри кабел овозмо...

професионални фен е опремен со 2 брзини и 5 температура поставувања. Со своите 3 метри кабел овозмо...
DUKE - MUSTER

DUKE
MUSTER

професионални фен за коса со отстранлив филтер и отстранлив млазницата • Висока моќност 2000 W • В...

професионални фен за коса со отстранлив филтер и отстранлив млазницата • Висока моќност 2000 W • В...
VANTAGE 3300 SuperProfessional - MUSTER

VANTAGE 3300 SuperProfessional
MUSTER

фен со професионален шут на ладен воздух, 2 брзини и 5 температура поставувања. Моторот Долг живот, ...

фен со професионален шут на ладен воздух, 2 брзини и 5 температура поставувања. Моторот Долг живот, ...
Фен SKULL линија - MUSTER

Фен SKULL линија
MUSTER

- 2100 W - 2 Брзина - 3 температурни подесувања - Мотор долг живот, наменета за континуирана употреба во ...

- 2100 W - 2 Брзина - 3 температурни подесувања - Мотор долг живот, наменета за континуирана употреба во ...
Фен VANTAGE 3300 - MUSTER

Фен VANTAGE 3300
MUSTER

- 1900 W - Superprofessional - Удар студениот воздух - 2 Брзина - 5 температура поставувања - Мотор долг живот, нам...

- 1900 W - Superprofessional - Удар студениот воздух - 2 Брзина - 5 температура поставувања - Мотор долг живот, нам...
Parlux 3800 ecofriendly - PARLUX

Parlux 3800 ecofriendly
PARLUX

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...
Parlux 3800 ecofriendly - PARLUX

Parlux 3800 ecofriendly
PARLUX

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 В • 75 м3/час протокот на воздух. • 4 темп...

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 В • 75 м3/час протокот на воздух. • 4 темп...
Parlux 3800 ecofriendly - PARLUX

Parlux 3800 ecofriendly
PARLUX

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...
Parlux 3800 ecofriendly - PARLUX

Parlux 3800 ecofriendly
PARLUX

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...
Parlux 3800 ecofriendly - PARLUX

Parlux 3800 ecofriendly
PARLUX

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...

идеална должина, супер- моќен, тивок, еко-пријателски : • 2100 W • 75 м3/час протокот на воздух • 4 темпе...
Parlux MELODY придушувач - PARLUX

Parlux MELODY придушувач
PARLUX

• Намалување на звучните бранови • високо влијание отпорни материјали • многу светлина 52 грама ...

• Намалување на звучните бранови • високо влијание отпорни материјали • многу светлина 52 грама ...
Parlux 385 МОЌНОСТ светло портокалова - PARLUX

Parlux 385 МОЌНОСТ светло портокалова
PARLUX

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 темпер...

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 темпер...
Parlux 385 МОЌНОСТ светло розева боја - PARLUX

Parlux 385 МОЌНОСТ светло розева боја
PARLUX

Моќен, трајни, многу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 температ...

Моќен, трајни, многу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 температ...
Parlux 385 МОЌНОСТ црвено светло - PARLUX

Parlux 385 МОЌНОСТ црвено светло
PARLUX

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 m3 / h за брзо сушење. • 4 температ...

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 m3 / h за брзо сушење. • 4 температ...
Parlux 385 МОЌНОСТ светло зелена - PARLUX

Parlux 385 МОЌНОСТ светло зелена
PARLUX

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 темпер...

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 темпер...
Parlux 385 МОЌНОСТ светло виолетова - PARLUX

Parlux 385 МОЌНОСТ светло виолетова
PARLUX

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 темпер...

моќен долг животмногу светлина. • 2150 вати на контролирани моќ. • 79 м3/час за брзо сушење. • 4 темпер...
Partu - UNIKA

Partu
UNIKA

фен Partu се карактеризира со: • Моќност 1200 вати коса сушење. • Професионален долг живот мотор. • На...

фен Partu се карактеризира со: • Моќност 1200 вати коса сушење. • Професионален долг живот мотор. • На...
ШВАЈЦАРСКАТА Нано 9200 superionic Т - VALERA

ШВАЈЦАРСКАТА Нано 9200 superionic Т
VALERA

професионални фен Супер компактен и моќен со Super ionizer • Мотор AC колектор долг живот • Јон генерато...

професионални фен Супер компактен и моќен со Super ionizer • Мотор AC колектор долг живот • Јон генерато...

X