KERATHERAPY ❤️ VYROVNáVANIE VLASOV: ADVANCED PREDĹŽENIA SYSTEM

.
2024

World katalóg produktov a príslušenstva pre profesionálne kaderníkov




Thanks
for your vote 👍

X


ADVANCED PREDĹŽENIA SYSTEM
ADVANCED PREDĹŽENIA SYSTEM - KERATHERAPY - Vyrovnávanie vlasov

CONTACT - THE PRICE

KERATHERAPY ❤️
ADVANCED PREDĹŽENIA SYSTEM
Vyrovnávanie vlasov



ADVANCED PREDĹŽENIA SYSTEM

keratín rovnanie systém
S KERABOND technológie, produkty sú bez formaldehydu a ponechať bez zmeny farby. S tri jednoduché kroky jeho bohaté na živiny zloženie zvyšuje elasticitu a česanie až tri mesiace po ukončení liečby. Môžete pokračovať šampón v rovnaký deň, bez toho, aby nudné dobe čakania na umývanie.

KROK 1 Aktivujte
KROK 1 AKTIVÁCIA Naneste na mokré vlasy. Na suché vlasy, poškodené alebo postriekané, platí KROK 3 tesnenia okamžite po opláchnutí KROK 1 Aktivujte. Blot s uterákom na odstránenie prebytočného roztoku a pokračujte krokom 2. hladký.
box :. 500 ml fľaštička s dávkovačom

SMOOTH KROK 2
Nalejte 15 ml SMOOTH KROK 2 v miske, platí od korienkov po končeky štetcom farbenie, masáž produkt v každej časti hlavy, vyhladzovanie zámok s chvostové hrebeň, pokračujte na každej časti hlavy, počkajte 30 60 minút vyhladenie zámkov každých 5 / 10 minút. Suché vlasy až o 90 %, dokončiť sušenie s doskou. Rozdeľte vlasy do troch veľkých častí, pomaly presuňte tanier od 5 cm až do 177 - 193 ° C. (Neprekračujte uvedenú teplotu). Pretiahnite
doska 3 až 5 krát za prameň, nie viac ako 5 krokov.
box :. 500 ml fľaštička s dávkovačom

KROK 3 SEAL
Opláchnite vlasy vodou na 3 / 5 minút, kým sa výrobok úplne odstrániť, naneste dostatočné množstvo SEAL krok 3 na vlasy, nechajte pôsobiť 3 / 5 minúty a dôkladne opláchnite. Pokračujte štýl.
box : 500 ml fľaštička s dávkovačom .


Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

X