MIX-UP ❤️ FARBY NA VLASY: ZAMIEŠAJTE BIO

.
2024

World katalóg produktov a príslušenstva pre profesionálne kaderníkov




Thanks
for your vote 👍

X


ZAMIEŠAJTE BIO
ZAMIEŠAJTE BIO - MIX-UP - Farby na vlasy

CONTACT - THE PRICE

MIX-UP ❤️
ZAMIEŠAJTE BIO
Farby na vlasy



s extrakty z ekologického poľnohospodárstva a vitamín C

Výskum Mix hore , nové trvalé vlasový krém zafarbenie s organicky získané extrakty a vitamín C. Sfarbenie je založené na inovatívnej technológii, ktorá predlžuje účinok farby ochraňuje a posilňuje vlasy vlákien. Je rezanie-hrana produkt, ktorý zaisťuje dokonalé tesnenie a maximálneho farebného konzistentnosť výsledkov celkové krytie bielych vlasov dávať mimoriadny lesk.

odtiene: 61 nuansy vo fyzické série , POPOL, ZLATÝ , Prírodné AUBURN, ROSSI , ČOKOLÁDA, NUTTY , MAHAGÓN, VIOLA , BÉŽOVÁ, a SPELL SUPERLIFT.

návod na použitie: vybrať oxidačné emulzia krém aký efekt chcete dosiahnuť (10% vol 3 do stmaviť tón a farbu bielené; 20% vol 6 pre tón v tóne sfarbenie , zakryjete biele vlasy, odľahčiť tón; 30% vol 9 pre stredné odľahčenie 2 alebo 3 tónov; 12 obj. % 40 pre silné osvetlenie 3 alebo 4 tóny). Do non-kovové nádoby, mix jedna súčasť smotany a jednu časť a pol
oxidačné emulzia krém (1: 1 , 5). Ak používate ULTRA ZOSVETLENIE krém série clony mix súčasť smotany a dva a pol časti oxidačné emulzia krém 40 vol (1: 2 , 5). Rovnomerne distribuovať zmesi pripravenej farbivo na neumyté vlasy , odchod lode z 10 na 30 minút; potom jemne opláchnite vlasy s teplou vodou a urobiť šampón dodatočnej farby (pH 4 , 5).

balenie: 100 ml skúmavky.



Rate this product:


31 click



X